Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Urbanista

21

Urbanista

Lækre Urbanista høretelefoner og højtalere til børn

Alle elsker musik, også børn. Med Urbanistas lækre høretelefoner kan børn lytte til deres favorit musik uanset hvor de befinder sig. Produkterne tilbyder super lydkvalitet og masser af stil. Storbyen er inspirationen bag produkterne: takeaway kaffe, farverige butikker, og de mange forskellige mennesker man kan finde på alle gaderne.

Produkterne er navngivet efter ikoniske storbyer verden over. De er skabt ud fra en passion for farver, form og livet på farten. Designet er skandinavisk og minimalistisk, og altid smukt og stilfuldt.

Urbanista har skabt lydprodukter siden 2010, og sælges i dag i 90 lande verden over.

Urbanista startede i Stockholm

Urbanista startede ud som et lille firma i Stockholm i 2010, men udviklede sig hurtigt og blev et globalt brand. Urbanista specialiserer sig i at skabe handy, transportable lydprodukter af den bedste kvalitet. Med en kombination af produkter i farverige og neutrale farver, metallisk og skinnende, er der produkter for enhver smag.

Historien om Urbanista

Urbanista er et anerkendt mærke inden for høretelefoner, der har sin oprindelse i Stockholm, Sverige. Brandet blev grundlagt med en vision om at skabe moderne og stilfulde høretelefoner, der kombinerer teknologi med mode. Urbanistas mission er at tilbyde innovative lydløsninger til mennesker, der ønsker at forene deres passion for musik med et trendy og urbant livsstilsdesign.

Siden grundlæggelsen har Urbanista vundet popularitet for deres fokus på kvalitet, æstetik og brugervenlighed. Deres høretelefoner er skabt til at følge dig i din hverdag, uanset om du er på farten, træner eller slapper af. Oplev lyd i topklasse med Urbanista høretelefoner, der er skabt til at berige din musikoplevelse. Udforsk vores udvalg af Urbanista høretelefoner og opdag et lydunivers, der vil tage din musikglæde til nye højder.

Urbanista høretelefoner

Vi erstolte af at præsentere et imponerende udvalg af Urbanista høretelefoner, der kombinerer fantastisk lydkvalitet, stilfuldt design og komfort. Urbanista er kendt for at levere høretelefoner i høj kvalitet til musikelskere og dem, der ønsker en enestående lytteoplevelse.

Udforsk vores sortiment af Urbanista høretelefoner nedenfor og opdag den perfekte ledsager til din musikrejse. Vi har et bredt udvalg af modeller, der passer til forskellige præferencer og livsstilarter. Find dine favorit Urbanista høretelefoner og fordyb dig i en verden af krystalklar lyd og komfortabel brug.

Stort udvalg af Urbanista høretelefoner

Hos Kids-world stræber vi efter at tilbyde et omfattende udvalg af Urbanista høretelefoner, der imødekommer forskellige behov og præferencer. Vores sortiment omfatter forskellige modeller og designs, så du kan finde den perfekte høretelefon, der passer til din stil og musiksmag.

Vi har alt fra de populære Urbanista Miami og Urbanista London til Urbanista Austin, Memphis, Nashville, Seoul, Sydney, San Francisco og New York. Uanset om du foretrækker trådløse, in-ear eller on-ear høretelefoner, har vi noget for enhver lydentusiast. Opdag vores udvalg af Urbanista høretelefoner nedenfor og find den perfekte lydoplevelse til din livsstil.

Få en god lydoplevelse med Urbanista høretelefoner

Urbanista høretelefoner er designet med fokus på at levere en imponerende lydkvalitet og komfort i én pakke. Uanset om du er på farten, træner eller slapper af derhjemme, kan du nyde musikken i høj kvalitet med Urbanista.

Urbanista tilbyder flere serier af høretelefoner, herunder de populære Urbanista Miami, Urbanista London og mange flere. Disse høretelefoner har moderne design, lang batterilevetid og avanceret lydteknologi, der sikrer en fantastisk lytteoplevelse. Vælg dine foretrukne Urbanista høretelefoner og oplev lyden af stilfuld musik.

Urbanista høretelefoner i forskellige farver

Hos Kids-world tilbyder vi et bredt udvalg af Urbanista høretelefoner i forskellige farver, der passer til din personlige stil. Vælg mellem klassiske nuancer som sort og hvid eller levendige farver som rød, blå, pink og meget mere.

Urbanista forstår vigtigheden af at matche dine høretelefoner med din personlige præference, så du kan udtrykke dig selv gennem dit valg af farve. Vælg dine foretrukne farver og lad dine Urbanista høretelefoner afspejle din unikke stil. Udforsk vores sortiment af Urbanista høretelefoner i forskellige farver og find den perfekte farve, der passer til dig.

Urbanista Miami høretelefoner

Urbanista Miami høretelefoner er en populær model kendt for sin exceptionelle lydkvalitet og komfortable pasform. Disse trådløse hovedtelefoner giver dig friheden til at nyde din yndlingsmusik uden besvær med kabler.

Med Urbanista Miami høretelefoner kan du opleve en dyb bas og klare toner, der fordyber dig i din musik. De er ideelle til både hverdagsbrug. Vælg Urbanista Miami for en forbedret lytteoplevelse. Udforsk vores udvalg af Urbanista Miami høretelefoner og opdag den ultimative musikalske fornøjelse.

Urbanista London høretelefoner

Urbanista London høretelefoner er en stilfuld og avanceret trådløs in-ear model, der imponerer med sin kompakte størrelse og imponerende lydkvalitet. Disse høretelefoner er designet til at passe perfekt i dine ører og tilbyder en dynamisk lydoplevelse.

Med Urbanista London får du brugervenlige funktioner som touch-kontrol, støjreduktion og lang batterilevetid. De er perfekte til musikelskere på farten, der ønsker både stil og ydeevne. Find dine Urbanista London høretelefoner hos Kids-world og oplev den ultimative kombination af æstetik og funktion.

Urbanista Austin høretelefoner

Urbanista Austin høretelefoner er perfekte til dem, der sætter pris på god lyd og komfort. Disse trådløse in-ear høretelefoner leverer imponerende lydkvalitet og har en behagelig pasform, der gør dem velegnede til lange lytteperioder.

Med Urbanista Austin kan du nyde din yndlingsmusik, besvare opkald og styre din musik direkte fra øretelefonerne. De er designet til at følge din livsstil, uanset om du er på farten eller slapper af. Vælg Urbanista Austin for en lytteoplevelse, der ikke går på kompromis med hverken stil eller funktionalitet.

Urbanista Memphis højttaler

Urbanista Memphis højttaleren er skabt til at imponere med dens design og fantastiske lydkvalitet. Denne trådløse højttaler har en kompakt pasform, der giver dig mulighed for at nyde din musik i timevis uden di skal bekymre dig om, at den optager hele pladsen i rummet.

Med Urbanista Memphis kan du fordybe dig i din musik og opleve detaljerne i hver tone. De er perfekte til både afslapning og rejser, da dens kompakte størrelse gør den let at transportere. Opdag musikken på en ny måde med en Urbanista Memphis højttaler og lad dig fordybe i en klangverden af høj kvalitet.

Urbanista Nashville højtaler

Urbanista Nashville højtaler er til dig, der elsker at have musikken med på farten. Urbanista Nashville er en bluetoothhøjttaler, der er perfekt til at tage med på stranden, eller hvorhen du ønsker at have musik.

Urbanista Nashville kombinerer stil og ydeevne på en imponerende måde. Denne bluetoothhøjttaler er designet til at give dig en fantastisk lydoplevelse.

Med Urbanista Nashville kan du skabe din egen musikboble, uanset hvor du er. Den leverer dyb bas, klare toner og en imponerende batterilevetid. Den lette konstruktion gør den ideelle til at tage med dig overalt. Vælg Urbanista Nashville og oplev friheden ved trådløs musik i en elegant og komfortabel pakke.

Urbanista Seoul høretelefoner

Urbanista Seoul høretelefoner er trådløse in-ear høretelefoner, der er skabt til dem, der er på farten. Disse kompakte høretelefoner kombinerer stil, komfort og kraftfuld lyd i en enhed.

Med Urbanista Seoul får du trådløs frihed og imponerende batterilevetid, så du kan nyde din musik hele dagen. De har touch-kontrol og er sved- og vandafvisende, hvilket gør dem velegnede til træning og udendørs aktiviteter. Vælg Urbanista Seoul for en enestående lytteoplevelse, uanset hvor livet fører dig hen.

Urbanista Sydney bærbar højttaler

Urbanista Sydney høretelefoner er bærbar højttaler, der er designet til at følge dig overalt. Denne kraftfulde højttaler leverer imponerende lydkvalitet og passer perfekt til din aktive livsstil.

Med Urbanista Sydney kan du opnå den frihed, du ønsker, uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Den er let at bære rundt på, så du kan nyde din musik. Udforsk verdenen af trådløs musik med Urbanista Sydney højttaler og lad dig forbløffe af den store lyd i det lille format.

Urbanista San Francisco høretelefoner

Urbanista San Francisco høretelefoner er in-ear høretelefoner, der leverer en klar og kraftfuld lyd. Disse høretelefoner er ideelle til dem, der ønsker høretelefoner med ledning i form af et jackstil, uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

Med Urbanista San Francisco kan du opleve musikken i sin reneste form, uanset hvor du er. De er lette at betjene og har en behagelig pasform, der gør dem velegnede til lang tids brug. Vælg Urbanista San Francisco for en lytteoplevelse, der passer til din aktive livsstil og musiksmag.

Urbanista New York høretelefoner

Urbanista New York høretelefoner er trådløse over-ear hovedtelefoner, der leverer en imponerende lydoplevelse. Disse hovedtelefoner er skabt til at imødekomme krævende lyttebehov og levere kraftfuld lyd med dyb bas og klare detaljer.

Med Urbanista New York kan du nyde din musik med den komfort og stil, du fortjener. De har avanceret støjreduktion og en lang batterilevetid, der sikrer en fordybende lytteoplevelse hele dagen. Opgrader din musikoplevelse med Urbanista New York høretelefoner og oplev kvalitetslyd i særklasse.

Sådan får du tilbud på Urbanista høretelefoner

Ønsker du at finde fantastiske tilbud på Urbanista høretelefoner? Hos Kids-world har vi regelmæssige tilbud og udsalg på vores Urbanista høretelefoner, der giver dig mulighed for at købe dine favoritter til nedsatte priser.

Hold øje med vores udsalgskategori, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på sociale medier for at være opdateret med de seneste tilbud og rabatter på Urbanista høretelefoner og andre audioenheder. Find de bedste tilbud på Urbanista høretelefoner hos Kids-world og nyd din musik med stil og besparelser.

Køb Urbanista høretelefoner med børnepengekredit hos Kids-world

Hos Kids-world tilbyder vi en praktisk måde at betale for dine Urbanista høretelefoner ved hjælp af vores børnepengekredit. Vores børnepengekredit er en gratis kreditordning, der gør det nemt for dig at købe de ønskede høretelefoner til dit barn og betale senere.

Anvend børnepengekredit og få fleksibilitet til at give dit barn det bedste uden at bekymre dig om økonomien. Kontakt vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvordan du kan drage fordel af vores børnepengekredit, når du handler Urbanista høretelefoner hos Kids-world.

Køb Urbanista høretelefoner i dag og oplev fordelene ved vores børnepengekredit for en problemfri shoppingoplevelse.

Få gratis fragt på Urbanista høretelefoner til danske leveringsadresser

Når du køber Urbanista høretelefoner hos Kids-world, kan du nyde godt af vores gratis fragt til danske leveringsadresser. Vi tilbyder denne fordel for at gøre din shoppingoplevelse endnu mere bekvem og økonomisk fordelagtig.

Spar på leveringsomkostningerne og få Urbanista høretelefoner leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger. Vores mål er at sikre, at du kan få glæde af vores kvalitetshøretelefoner til de bedste priser og med en problemfri levering.

Tilføjet kurv