Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Liewood Design børnetøj og tilbehør

1282
Størrelse
Skostørrelse

Liewood Design børnetøj og tilbehør

Liewood Design til børn

Liewood Design er skønt dansk design - sengetøj, sengerande og flotte tæpper. Alle Liewood produkterne er fremstillet i økologisk bomuld.

De skønne prints fra Liewood Design er designet af Anne Marie & Anja der står bag mærket - med mange års erfaring indenfor design og fashion har de sammen startet Liewood Design.

Sengetøjet fra Liewood design ståler af klassisk, nordisk design - og den gode kvalitet gør, det let kan bruges til det næste barn. Du finder det komplette udvalg af Liewood Design hos Kids-world.

Mere om Liewood design

Da Liewood blev stiftet var formålet at skabe produkter, som kunne bidrage til et simpelt og sundt familieliv. Produkter som var fri for kemi, holdbare og bæredygtige, men også smukke og simple i deres udtryk. Udover økologisk bomuld, anvendes der ofte merino strik, silikone og naturgummi, bambus og genanvendt polyester. Der anvendes flotte, nordiske farver som passer ind i stort set alle hjem og indretninger.

Liewood trælegetøj

Trælegetøjet fra Liewood holder virkelig godt og holde til flere generationer. Og så er det jo sådan, at træ er et godt materiale til at fremstille legetøj af, da det giver mulighed for eksempelvis Liewood at forme legetøjet som de ønsker.

Trælegetøj fra Liewood i høj kvalitet

Liewood trælegetøjet er lavet af godkendt træ i en høj og fremstillet af miljørigtige materialer.

Liewood og de andre brands laver legetøj i flotte farver, figurer og former såsom dyr, biler, klodskasser, tog, spil og meget andet.

Liewood babylegetøj

Babylegetøj fra Liewood er udviklet til at stimulere og udvikle dit barns sanser og motorik.

Vi fører meget af det gode babylegetøj, der er på markedet, som på hver deres måde formår at fange babyens opmærksomhed, samtidig med at hjælpe barnet godt på vej i dets motoriske og sanselige udvikling.

Sjovt babylegetøj fra Liewood

Noget babylegetøj kan sige lyde eller har forskellige funktioner, som er designet til at fremme din dreng eller piges udvikling, mens andet babylegetøj er rart at røre ved og hyggeligt for dit lille barn at omgive sig med.

Køb Liewood babylegetøj her

Her hos Kids-world finder du et lækkert udvalg af Liewood babylegetøj i mange varianter til både spædbørn og babyer. Benyt filteret i i menuen for at finde den helt rigtige type og farve. Så uanset om du er på udkig efter et stykke legetøj til babyer fra Liewood til din egen baby, eller du har brug for en gave til eksempelvis fødselsdag, jul eller barnedåb, så kan du finde det her hos os. Se også vores Liewood udsalg for varer med nedsatte priser.

Badelegetøj fra Liewood til børn

Badelegetøj fra Liewood er uundværligt legetøj til en tur på stranden eller ved poolen. Mange drenge og piger elsker at opholde sig på stranden.

Liewood laver badelegetøj, som jeres barn vil få stor glæde af, og her hos Kids-world har vi et fint sortiment af Liewood badelegetøj og badelegetøj fra mange andre, og vi er sikre på, at I nok skal finde noget badetøj fra Liewood, som jeres dreng eller pige vil elske at lege med.

Udvalget er stort, så mon ikke I kan finde noget fedt badetøj fra Liewood eller badelegetøj fra et af de andre brands her ved Kids-world.

Liewood bamser i bedste kvalitet

Har kan I se vores pæne udvalg af Liewood bamser til drenge og piger. Det er intet mindre end fantastisk at se, hvordan hele ansigtet lyser op på børnene, når de ser deres nye bamse fra Liewood.

Hvad end I leder efter en Liewood bamse til en pige eller dreng, finder I den i vores udvalg af bamser fra Liewood og mange andre i forskellige designs, farver og strørrelser.

Bamser fra Liewood findes til både piger og drenge - ens for dem alle er, at de er sjove og indbydende at lege med for de små. Vores sortiment af bamser og dukker har noget til ethvert barn. Liewood bamser er gode som gaver, bl.a. som julegave, dåbsgave og fødselsdagsgave.

En bamse fra Liewood til lege og som sovedyr

Liewood bamser er fantastiske og indbyder til både leg og hygge i allerbedste stil. Både piger og drenge elsker bamser, og det er der mange fantastiske grunde til.

Liewood bamserne har hver især et kærligt og nuttet udtryk, som giver en lyst til at putte med dem

Bamser er ofte børns foretrukne sovedyr, netop fordi de er særligt bløde og lige til at kramme.

Liewood giver jer mange forskellige bamser i en række forskellige farvekombinationer, udseender og størrelser.

Liewood barnevognskæder med søde motiver

Liewood barnevognskæderne og barnevognskæderne fra de andre mærker er kendetegnet ved at lave deres fine barnevognskæder udformet med katte, giraf og fugle. Måske er barnevognskæden fra Liewood helt uden motiver, som blot har nogle nydelige farver - det kan I finde ud af, lige her i kategorien med barnevognskæder fra Liewood.

Bideringe fra Liewood til babyer

Klør din dreng eller piges gummer? Hvis ja, er det en virkelig god idé at købe en Liewood bidering eller to til babyen. Det kan være udfordrende, når først gummerne begynder at klø, og barnet gerne vil have noget at klø igen med.

I denne kategori ser du hele udvalget af bideringe fra Liewood til piger og drenge. Vi har noget for enhver dreng og pige.

Pæne Liewood bideringe

Liewood bideringene og bideringene fra de mange andre mærker kan findes i enkle og pæne former.

Liewood sutteklud og nusseklud

Liewood har i mange år været kendt for at lave nusseklude og suttekludei en virkelig god kvalitet. I bliver ikke skuffet over købet, når jeres barns øjne lyser op, ved synet af hans eller hendes fine sutteklud og nusseklud fra Liewood.

Liewood sutteklude og nusseklude til småbørn

En Liewood nusseklud eller sutteklud kan for manges vedkommende bruges af de allermindste, da de ikke indeholder små, løse dele og dermed ikke udgør en fare for jeres pige eller dreng.

Bøger fra Liewood

Liewood bøger er intet mindre end fantastiske. Det er bestemt ikke en dum idé, at lade jeres dreng eller pige få øjnene op for bøgernes verden så tidligt som muligt. Han eller hun vil helt sikkert elske det. Her hos Kids-world fører vi et meget fint sortiment af børnebøger fra Liewood og bøger fra mange flere.

Flere forskellige bøger fra Liewood og andre brands

Vi kan vi tilbyde vi et varierende sortiment af stofbøger, træbøger, billedbøger, badebøger eller malebøger fra eksempelvis Liewood og andre brands til børn.

Liewood bøgerne i vores sortiment designes specielt til børn, og er således af en slidstærk og høj kvalitet. Børn, særligt de mindste, vil gerne putte ting i munden og bide i dem, dét kan bøgerne fra Liewood selvfølgelig holde til.

Liewood babynest

Din baby vil helt sikkert elske at ligge i en af de bløde og lækre Liewood babynests. En babynest fra Liewood har en høj kant og en blød madras, hvilket er med til at skabe tryghed og give varme til barnet. I de fleste tilfælde betyder det, at din pige eller dreng hurtigt kan falde til ro.

Du kan bruge babynesten fra Liewood de fleste steder som i sofaen, i babysengen eller i din egen seng. Du finder også en babynest med de praktiske bærehanke, der er nem at tage med på farten.

Med en Liewood babynest har du et væld af muligheder, da babynestens kant blandt andet kan bruges til at træne barnets nakke. Læg dit barn på maven i Liewood babynesten, så han eller hun kan prøve at skue hen over kanten og dermed bruge nakkemusklerne.

Køb din Liewood babynest her i shoppen. Hhvis du gerne vil have et godt Liewood babynest tilbud kan du orientere dig i vores udsalgssektion øverst til højre på denne side. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få Liewood babynest tilbud direkte i din indbakke.

Liewood hagesmæk

I dit barns første leveår og især i tiden, hvor barnet går over til at spise grød, mos og fast føde, er der i særlig grad brug for en hagesmæk. De fleste forældre vil kunne nikke genkendende til dette og huske tiden, hvor barnet skulle mades, hvor maden endte både i munden og alle andre steder.

Her hos Kids-world har vi et stort udvalg af Liewood hagesmække, der hjælper med at holde dit barns tøj fri fra madrester. Vi har Liewood hagesmække i mange forskellige, flotte farver og med sjove og fantasifulde print. Vi har flere typer af Liewood hagesmække.

I vores udvalg finder du Liewood hagesmække, som er lavet af silikone, hvilket er meget praktisk, da det gør dem nemme at tørre af og kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Liewood hagesmække af silikone fås i lange og korte modeller. De korte har en spildlomme i bunden, der opsamler madkrummer. Silikonehagesmækkene lukkes med silikoneknapper, der har flere indstillinger i nakken.

Vi sælger også Liewood hagesmække af polyester med en vandtæt coating og desuden forklæder i det samme materiale, som dækker hele overkroppen. Også disse typer af Liewood hagesmække kan købes med en praktisk spildlomme i bunden fortil.

Liewood madkasser

Er du på jagt efter dit barns næste madkasse, der gerne må være en praktisk og flot en af slagsen, jamen så kan du godt indstille sigtekornet, mens du er her på siden, hvor vi har inddrevet en stor bestand af Liewood madkasser.

En madkasse er en meget vigtig og hyppigt brugt genstand i barnets liv, da en madkasse typisk vil være nødvendig allerede fra første dag, de træder ind i institutionsverdenen og indtil de forlader den igen som næsten voksne mennesker og har afsluttet folkeskolen.

Derfor vil barnet have mange madkasser gennem sit liv. Det er i mange tilfælde også rigtig smart at have flere madkasser, så de kan skiftes fra dag til dag. Man kan også have madkasser til forskellige formål.

Liewood laver madkasser i deres kendte, flotte farver og med søde print, der typisk går igen i alle deres andre typer af produkter. Liewood madkasser er i god kvalitet med holdbare materialer som silikone, tritan og rustfrit stål. De kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Skal dit barns næste madkasse være en Liewood madkasse, så tjek vores udvalg ud her på siden. Hvis du stilmæssigt er til klassisk, nordisk design i pæne, støvede farvenuancer, så vil der uden tvivl også være en Liewood madkasse, du vil få lyst til at komme i indkøbskurven.

Liewood nusseklude

Med en nusseklud fra Liewood er der dømt nuttet hygge, når dit barn eller baby skal putte, for en Liewood nusseklud er altid i et supersødt design og en blød og voldsomt lækker kvalitet. Mangler dit barn noget at putte eller nusse med, så se vores udvalg af Liewood nusseklude her på siden.

Rigtig mange børn finder en enorm tryghed og hygge ved at have en dejlig nusseklud hos sig, enten når de skal sove, køre i bil, være nye steder og måske blandt fremmede mennesker, da de nemt kan knuge sig ind til dens velkendte duft og følelse og måske gemme sig lidt i den.

Liewood nusseklude inviterer i den grad også til putte- og nussetid med deres dejlige og bløde strukturer og nuttede bamseapplikationer. Her er særligt Liewood nusseklude med en kanin populære. De fås også i flere forskellige af Liewoods skønne farver.

Liewood badebassin

Når solen står højt på den blå sommerhimmel og ispindene smelter ned ad de små barnehænder, så er der én ting, som i helt særlig grad skruer temperaturen på sommerglæden yderligere op - nemlig et badebassin.

Med et Liewood badebassin bliver dit barn kølet ned i sommervarmen. Du kan have det lige i haven, så det er tilgængeligt hele dagen lang. Et Liewood badebassin er helt perfekt til vandleg og pjask. Dit barn vil simpelthen elske at have en kilde at dyppe sig.

Liewood badebassiner findes i deres kendte, flotte farver og med søde print, der typisk går igen i alle deres andre typer af produkter. De har en rund udformning og er bygget op af oppustelige ringe, så de er helt perfekte til både små og lidt større børn.

Glæd dig til glade hvin og høje plaskelyde, mens du scroller og klikker dig igennem vores udvalg af forskellige Liewood badebassiner. Du vil helt sikkert kunne finde noget, som dit barn og alle dets venner vil være dig taknemmelig for.

Liewood udsalg og tilbud

Vi her hos Kids-world har altid mange tilbud på en lang række af forskellige produkter. Hvis du er på udkig efter et fordelagtigt Liewood tilbud, jamen så er det først og fremmest i vores udsalgssektion, du skal kigge efter det.

Hvis du udelukkende vil se Liewood udsalg, skal du bare huske at bruge filteret og vinge Liewood af under brand.

Når vi kører Liewood udslag, vil du her måske kunne finde Liewood babynest tilbud, Liewood potte tilbud, Liewood isforme tilbud, Liewood badebassin tilbud, Liewood strandsæt tilbud samt en masse andre gode tilbud.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du får alle de spændende nyheder først, information om nye mærker og endda mulighed for forspring til udsalgene samt specielle rabatter til nyhedsbrevsmodtagere.

Liewood puslepuder

Her på shoppen har vi et godt udvalg af praktiske og flotte Liewood puslepuder. Står du og mangler en Liewood puslepude til din baby, så er det her på siden, du finder den.

En puslepude er ganske enkelt uundværlig, når man har et lille spædbarn, hvor der skal skiftes ble mange gange om dagen. Med en Liewood puslepude får du en blød og lækker puslepude til din baby, der har en buet form og støtter din baby, så liggekomforten er i top, når der skal skiftes ble.

Liewood puslepuder har betræk, der kan tages af og vaskes. De er i farver og med forskellige print, som matcher Liewoods mange andre fine produkter, så der er mulighed for at strømline designet på din babys tøj, ting og tilbehør.

Liewood pusletasker

Find din næste Liewood pusletaske her shoppen. Søger du efter en pusletaske, så befinder du dig det rigtige sted. Her på siden har vi Liewood pusletasker, hvor du vil få plads til alle dit barns mange ting som bleer, vådservietter, ekstratøj, stofbleer, legetøj, sutter og andet, som er vigtigt altid at have med på farten, når man har en lillle.

Liewood pusletasker følger stilmæssigt Liewoods mange andre produkter og er lavet i en stil og med farver, der stråler af klassisk, nordisk design. Se igennem vores udvalg af Liewood pusletasker og find en, du godt kan lide.

Liewood sengehimmel

Rigtig mange forældre vælger at have en sengehimmel til deres barn. En sengehimmel er et stort stykke stof, der har en udformning som et højt telt, som hænger i loftet over sengen. Stoffet breder sig ud over sengen som en himmel, deraf navnet, og skaber et hyggeligt aflukke for barnet at sove i.

En sengehimmel kan både bruges over en seng eller en vugge. En Liewood sengehimmel kan med fordel bruges først til vuggen og igen over barnesengen, for at skabe en genkendelig ramme for barnet, når det tager rykket fra den trygge vugge til en større børneseng.

En Liewood sengehimmel skaber en hyggelig hulestemning over sengen eller måske i et hjørne af børneværelset, hvor den også kan bruges til at lave en stille, aflukket krog, hvor barnet kan slappe af eller lege hule.

En Liewood sengehimmel er lavet i mange af de samme smukke farver og print, som Liewood også bruger til deres andre produkter. Kan du lide Liewoods nordiske stil, er der god mulighed for, at du kan finde en Liewood sengehimmel til din baby hos Kids-world.

Liewood potte

Kunne du tænke dig en potte til dit barn, som er lavet i et sødt design og med afdæmpede, skønne farver, som vil bidrage flot til indretningen på badeværelset, så er en Liewood potte den, du leder efter.

En Liewood potte har et flot nordisk design i støvede farvenuancer, som også kendes fra Liewods andre produkter og kollektioner. Derudover er den også i et holdbart materiale, som tilmed er blødt og behageligt for barnet at sidde på.

Liewood aktivitetstæpper og aktivitetsstativer

Her på siden finder du både Liewood aktivtetstæpper og Liewood aktivitetstativer med farver og motiver, du vil kunne genkende fra andre Liewood produkter. Liewood aktivtetstæpper og Liewood aktivitetstativer kan købes hver for sig, kombineres og de findes også som en samlet løsning.

Et aktivitetsstativ er et supergodt redskab til at stimulere dit barns sanser samtidig med, at barnet er godt underholdt, da aktivitetsstativet er forsynet med vedhæng og aktivitetslegetøj.

Et aktivitetsstativ kan bruges over en længere periode, så du behøver ikke at være nervøs for, at stativet måske er lidt højt til at starte med, da dit barn vokser, men dermed stadig har mulighed for at få glæde af det.

Et aktivitetstæppe har mange af de samme kvaliteter som et aktivitetsstativ, da der som oftest medfølger aktivitetslegetøj, som kan ringe og bjælde. Derudover er det også et blødt og lækkert underlag, som dit barn kan ligge på.

Find et Liewood aktivitetstæppe eller et Liewood aktivitetsstativ her på shoppen til dit barn og oplev glæden ved at lade barnet udforske og lege med de forskellige former for aktivitetslegetøj.

Liewood isforme

Der findes næppe mange børn, som ikke er helt vilde med is og som kan spise flere af dem om dagen, især i sommerens lune solskinsvejr. Med Liewood isforme bliver lige netop det også muligt, for så kan du lave is med dit barn derhjemme.

Med Liewood isforme er det nemt og sjovt at lave is med sit barn. Liewood isformene er lavet af blødt silikone og udformet som skub-op-is med låg. Det er bare at fylde isformene med for eksempel sodavand, saftevand eller smoothies og så sætte dem i fryseren og vente.

På den måde har du hjemmelavet is i fryseren, som dit barn bare vil elske endnu mere, fordi I har lavet det sammen og måske eksperimenteret med forskellige smage.

Liewood dækkeservietter

Kunne du tænke dig en praktisk dækkeserviet til at passe godt på dit spisebord, så prøv at undersøge vores Liewood dækkeservietter. De er i Liewoods flotte farver og er lavet i praktisk silikone, der ikke skrider på bordet og nemt og hurtigt kan tørres af med en opvredet klud.

Og ikke nok med det, så har vi på shoppen også Liewood kreativitetsunderlag, som er i det samme materiale med de samme kvaliteter, men et Liewood kreativitetsunderlag er større for at passe sikkert på dit spisebordet, når barnet tegner, limer, maler og klipper.

De fleste forældre har nok mærket adrenalinen kortvarigt bruse op, når der går en djævel i ens lille engel og tuschen pludselig bliver sat i store, lynhurtige, cirkulære bevægelser på papiret og faretruende tæt på det blottede spisebord, man er så glad for.

Med et Liewood kreativitetsunderlag kan den frygt blive elimineret på samme måde som under måltiderne med en Liewood dækkeserviet. Se vores forskellige dækkeservietter og kreativitetsunderlag fra Liewood her på siden.

Liewood strandsæt

Solen, den skinner fra en skyfri himmel, og havet er blåt. Bølgerne skvulper i strandkanten og der er en duft af salt og solcreme i luften. Det er sommer og du er på stranden med dit barn.

Med jer har i et Liewood strandsæt og meget andet behøver I ikke, for med et Liewood strandsæt i de omgivelser er underholdningen sikret, så længe det skulle være.

Hos Kids-world har vi mange rigtig fine og gode Liewood strandsæt, som dit barn vil elske at grave i sand med på stranden. Et Liewood strandsæt er altid et sikkert hit hos børnene, for med et blødt underlag at grave i, som kan formes til alverdens ting, og vand frit tilgængeligt tæt på, er det alt, der behøves.

Og når sommeren svigter eller årstiden skifter, kan strandsættet ligeså fint tages med i sandkassen eller i haven og yde en masse timers sjov og hygge der. Liewood strandsæt laves i farver og print, der matcher hele Liewoods produktkatalog og er desuden i praktisk silikone, som er let at rengøre og ikke går i stykker.

Liewood sugerør

Er du ligesom så mange andre efterhånden virkelig træt af pap- og papirsugerør, som efter kort tid bliver bløde og gør det nærmest umuligt for dit barn at drikke af? Så kig med her på siden, for løsningen på dine problemer finder du lige her med Liewood sugerør.

Hos Kids-world har vi nemlig mange forskellige sæt af Liewood sugerør, som kan bruges igen og igen, da de er lavet 100% BPA-fri silikone og kan kommes i opvaskemaskinen og kan desuden rengøres indvendigt med en smart børste, der følger med.

Køb et sæt Liewood sugerør i Liewoods flotte farver her hos os og lad dagene med bløde papirsugrør være talte. Et Liewood sugerør af silikone er også et bæredygtigt alternativ til almindelige engangssugerør.

Liewood veste

Står dit barn og mangler en vest, så er du klikket ind på den rette side, hvor du kan finde frem til alle de Liewood veste, som vi har til salg på shoppen. En Liewood vest er et lækkert stykke overtøj til brug særligt i årets overgangsmåneder, hvor der hverken er rigtigt koldt eller rigtigt varmt.

Er dit barn god i smukke, støvede farvenuancer og tager sig godt ud i en klassisk, nordisk stil, så vil en vest fra Liewood gøre stor lykke. Liewood laver både termoveste og dyneveste. De er altid i et design, som står i tråd med Liewoods andre kollektioner.

Liewood skåle

Liewood skåle er altid et kæmpe hit hos ungerne, da Liewood med deres fantasifulde design appellerer til børn. De klassiske Liewood skåle, som børn elsker så højt, er nemlig lavet som dyrehoveder med fine ører og i lækre farver.

At få serveret morgenmad, snacks, suppe eller andet i en skål med form som et sødt, bamseagtigt dyrehoved gør ganske enkelt noget godt for humøret og gør måltidet mere børnevenligt og legesygt.

Her på siden kan du kigge dig igennem vores store udvalg af Liewood skåle. Vi har Liewood skåle i mange forskellige farver og størrelser samt en masse sæt med Liewood skåle, hvor størrelser og farver er forskellige.

Når du køber Liewood skåle, så husk også at se Liewood børneservice-kategorien igennem, hvor du kan gå på opdagelse i glas, kopper, bestik, drikke, sugerør og meget mere, som matcher dit barns nye Liewood skåle.

Kids-world er din Liewood forhandler

Vi her hos Kids-world er ganske enkelt vilde med Liewood og kan ikke få nok af deres enkle og stilrene design med de smukkeste farver og søde print, der emmer af alt det bedste fra nordisk design.

Derfor har vi også et stort og varieret udvalg af produkter fra Liewood. Hvis du er ligeså begejstret for Liewood, som vi er, så kan Kids-world være din Liewood forhandler.

Hos Kids-world finder du det komplette udvalg af Liewood produkter, så uanset om du leder efter en Liewood hagesmæk, en Liewood bamse, Liewood børneservice, Liewood regntøj, en Liewood hue eller noget helt andet, så er Kids-world din Liewood forhandler.

Hurtig levering

Vi tilbyder betaling med børnepenge, som vi kalder for Børnepengebetaling - Med vores Børnepengekredit-ordning, har du muligheden for at købe i dag, og først betale når børnepengene kommer. Børnepengekredit-ordningen er selvfølgelig gebyrfri.

Gratis fragt ved køb af Liewood Design

Her hos Kids-world har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Liewood Design, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Liewood Design her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv