Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Babylegetøj

2185
Anbefalet Alder (Legetøj)
Dantoy - Balancebræt Dantoy - Balancebræt  1.199,95 DKK 
30%
Liewood Aktivitetslegetøj - Maya - Sea Blue Multi Mix Liewood Aktivitetslegetøj - Maya - Sea Blue Multi Mix 200,17 DKK
Oprindeligt:  285,95 DKK  

Babylegetøj - Legetøj til babyer

Er du på udkig efter skønt legetøj til din baby, er du kommet til det helt rette sted. Hos Kids-world fører vi et kæmpe udvalg af lækkert babylegetøj til de mindste - i mange prisklasser og fra et utal af forskellige brands.

Legetøjet til baby og barn har det til fælles, at det er af høj kvalitet og du vil helt sikkert kunne finde noget, som passer til netop dit barn/dine børn.

Det helt lille barn, som endnu ikke kan kravle eller gribe, kan få stor fornøjelse af at se på farverige former og figurer, og måske legetøj til babyen endda også skal kunne knitre, ringle eller ligefrem spille en lille melodi.

Babyens sanser skal stimuleres både ved at røre, se og høre, så det har brug for noget, der er nemt at håndtere, og som samtidig stimulerer sanserne. Derfor har vi masser af legetøj i forskellige materialer og med forskellige teksturer.

Hvornår kan baby lege med babylegetøj?

Fra 0-3 måneder kan børn stadig ikke tage fat i ting og deres syn er heller ikke fuldt udviklet, hvilket betyder, at deres syn er sløret. Nyfødte babyer kan derfor primært se ting, som har store motiver i stærke og kontrasterende farver.

Det bedste legetøj, som du kan købe til din baby i de første måneder, er ting som musikuroer, der spiller rolige melodier, spejle, så babyen kan kigge på sig selv, eller rangler, der kan sige lyde og giver barnet lyst til at række ud efter det. Bløde stofbøger med mange og helst stærke farver kan også være en god gaveidé til den lille guldklump.

Overordnet set er babylegetøj med lys og lyd en rigtig god ide her, da det spiller på flere sanser. Overvej derfor disse ting, når du søger efter babylegetøj.

Hvornår skal baby have legetøj?

Babyer er de mest værdifulde gaver, vi som forældre kan få. Fra det øjeblik de bliver født, bringer de glæde og lykke til vores liv. Som forældre ønsker vi altid at give dem det bedste af alt, om det så er mad, tøj eller babylegetøj.

Når vi taler om baby legetøj, er der et spørgsmål, som mange nye forældre ofte stiller: Hvilken alder bør en baby have, når den begynder at lege med legetøj? Der er ikke noget præcist svar på dette spørgsmål, da alle babyer udvikler sig i deres eget tempo.

I de første par måneder af en babys liv kan de ikke gøre meget andet end at kigge, lytte og række ud og røre ved ting. De fleste babyer begynder dog at vise interesse for baby legetøj i 0-3 måneders alderen. Her er en bedste ven i form af et vamset plysdyr et hit, der kan give glæde og tryghed i mange år fremover.

På dette tidspunkt lærer din baby om verden gennem sine sanser. Babyer vil nyde baby legetøj, der er visuelt stimulerende, for eksempel baby legetøj med sort/hvide mønstre eller legetøj med kraftige, kontrasterende farver.

Farvestrålende, polstrede rangler og aktivitetstæpper af stof er derfor perfekte til spædbørn mellem 0-3 måneder. En mobile over puslebordet kan være en sjov distraktion, mens legetøj med musik og melodier ofte er en god måde at berolige den lille på, når det er tid til en lur.

Vær dog opmærksom på, at dit barn i denne alder endnu ikke er i stand til at lege på egen hånd. Derfor er det vigtigt, at mor eller far holder sig tæt til, mens baby udforsker sit spændende, nye stykke baby legetøj.

Hvornår kan baby holde legetøj?

I 4-6 måneders alderen begynder dit barn at udvikle hånd-øje-koordination og evnen til at gribe fat i genstande. De bedste typer baby legetøj til denne aldersgruppe, er legetøj der stimulerer hændernes gribefunktion, samt legetøj, der knitrer og rasler, når din baby rører ved det.

Du kan hjælpe med at fremme denne udvikling ved at give din baby legetøj, der er let at gribe fat i. Blødt legetøj med forskellige teksturer, f.eks. plysdyr med knitrende ører eller haler, er perfekt til denne aldersgruppe.

En anden god type legetøj, der er værd at overveje i denne aldersgruppe, er baby legetøj i forskellige former og størrelser. Dette omfatter legetøj med forskellige knapper og ringe, som dit barn kan gribe fat i og udforske.

Ved 7-12 måneder er din baby ved at blive mere mobil. Baby kravler og bevæger sig rundt og udforsker sine omgivelser. I denne alder vil din baby være glad for legetøj, der giver ham eller hende mulighed for at øve sine nye færdigheder, fx legetøj der kan skubbes, stables og sorteres efter form.

Hvor meget legetøj skal en baby have?

I de første 3 måneder skal ikke gå for vidt med legetøjet. For meget baby legetøj kan være overvældende for en nyfødt, som let kan blive overstimuleret. Hold dig til et par enkle stykker legetøj, og skift dem ud med et par dages mellemrum for at holde det interessant.

Efterhånden som din baby bliver ældre og bliver mere interesseret i at udforske sine omgivelser, kan du med fordel introducere mere variation i udvalget af legetøj. Igen skal du dog være opmærksom på overstimulering. Ét stykke legetøj ad gangen.

Selvom det anbefales at lade spædbørn koncentrere sig om et stykke legetøj ad gangen, kan din baby sagtens have mange forskellige stykker legetøj, som hver især træner de forskellige sanser.

Derfor kan du sagtens have et varieret udvalg af legetøj, som du lader gå på tur med nogle dage imellem. På den måde udvikler din baby hele sit sanseregister, og legetøjet er altid nyt og spændende.

Babylegetøj: Legetøj fra 4 til 12 måneder

Det er selvfølgelig forskelligt fra barn til barn, men fra ca. 4 månedersalderen kan din baby begynde at få fat i legetøjet.

I tiden fra 4 til 12 måneder udvikler dit barn sig mere og mere motorisk og begynder at interesserer sig for legetøj med forskellige teksturer, lyde, lys og materialer.

Så uanset om du søger efter legetøj for babyer på 4, 5, 6, 7, 8, 9 eller 10 måneder, så finder du et stort udvalg af babylegetøj, der fanger netop de mindstes interesse.

Verden er forunderlig. De små babyfingre vil også være med til at udforske den, mens de små ømme babygummer også gerne vil lindres med noget legetøj, når de klør.

Allerede i en tidlig alder begynder børn at knytte sig til de bløde tøjdyr, rangler med lyd, bideringe og stofbøger, der aktiverer sanserne. Især babylegetøj med lyd er her et hit.

Fra 6 til 9 måneder og op efter tager barnets udvikling for alvor fart. Her er legetøj som puttekasser, bolde, bamser og ting man kan åbne og lukke et hit. Det samme gælder babylegetøj med lys eller lyd, som barnet kan få til at lyse eller sige noget.

Når baby først begynder at kravle, eller måske endda begynder at tage de første skridt, så kan du begynde at se dig om efter en gåvogn og legetøj, der kan stables eller puttes noget ned i.

Babylegetøj i træ, plastik, skum mv.

Du finder flot legetøj af træ (fx i bøg og ahorn), plastik, skum, gummi, stof og pap. Da små børn per automatik har det med at putte ting i munden, kan du være helt rolig, da alt legetøjet, som du kan finde her på siden, er fremstillet af giftfri materialer, som er ufarligt for barnet.

Giv din baby den bedste start på livet med leg og spas ved at sørge for, at lade ham eller hende lege med legetøj, der stimulerer bl.a. føle-, smage- og høresansen.

Hvis du forelsker dig i et stykke legetøj, men er i tvivl om, hvad det er lavet af, så kan du altid læse mere det inde under selve produktet. Her finder du også information om størrelse og anvendelsesmuligheder.

Babylegetøj fra mange kendte brands

Vi har et stort udvalg af legetøj til babyer, drenge såvel som piger, der er udfordrende, dekorativt og flot at kigge på - også for mor og far.

Hos Kids-world finder du fx lækre dansk-designede møbler/legetøj til de mindste, som er fremstillet af 100 % EVA skum. Børnene vil elske dem. De såkaldte tumlemøbler kan bruges til at sidde på, bygge tårne af og selvfølgelig til at lege med. Børnene udfordres på deres motorik og fantasi.

Vi fører over 30 forskellige mærker af babylegetøj fra danske og udenlandske brands, hvilket er din garanti for, at der altid er et stort udvalg af forskellige designs, farver, materialer og prisklasser at vælge imellem.

Klik ind på de forskellige kategorier og find spændende pigelegetøj og drengelegetøj til babyer. Du kan finde en masse legetøj til babyer i flotte og klare farver.

Populære brands

Infini Fun Baby Einstein Ludi
Bright Starts Vtech Tiny Love
Natruba BAMBAM Tikiri

Babylegetøj hjælper babyer med at lære

Undersøgelser baseret på flere årtier har vist, at børn lærer bedst, mens de bliver stimuleret aktivt eller på anden vis, er underholdt.

Vi lærer hele livet, og det er derfor vigtigt at få en god start på livet, også det legende liv som begynder i det øjeblik jeres baby er kommet til verden, og siden hen når baby eller det lille barn tumler rundt og hygger sig med alt det spændende babylegetøj.

Her på siden finder du et kæmpe udvalg af legetøj til babyer og små børn. Der er lidt for enhver baby, hvad end de er til trillende bolde, raslende rangler, lækre bideringe, bløde sutteklude eller udfordrende klodser.

Spændende babylegetøj

Babylegetøj skal naturligvis være spændende for babyen at lege med. Leg er en essentiel del af en babys udvikling og sunde opvækst, og i dag finder du babylegetøj, der både er med til at styrke babyens evne til at løse problemer, samarbejde og udvikle deres finmotorik.

Babylegetøj skal, som alt andet legetøj, være indbydende og spændende for barnet at beskæftige sig med og blive underholdt af.

Her på siden finder du spændende babylegetøj i mange forskellige varianter, hvad end du er interesseret i at stimulere finmotorik, gummer, synssansen eller noget helt andet.

Ophæng til barnevogn og tremmeseng

Vi har også et stort udvalg af ophæng til barnevognen, tremmesengen, klapvognen, kravlegården eller legestativet.

De mange ophæng fås i et væld af udformninger, materialer, størrelser og farver. Uanset om du foretrækker legetøj af træ, stof, plastik eller gummi, kan du være sikker på, at du kan finde det her på siden.

Alle ophæng til de mindste er lavet med henblik på at fange det lille barns opmærksomhed, enten på grund af sine flotte farver, former eller melodier - eller alle tre på en gang.

Du finder f.eks. ophæng med klokker eller ophæng som kan lave raslelyde, ophæng med forskellige teksturer, ophæng med striber, ophæng med dyr og ophæng med spejle.

Vi har også mange forskellige varianter af barnevognskæder, som barnet kan ligge og kigge på på gåturen, samt aktivitetsstativer, som det lille barn kan ligge og kigge på hjemme i stuen.

Ofte kan de forskellige slags ophæng kombineres, således at hvis din baby har forelsket sig i et helt bestemt ophæng, så kan det tages med hjemme fra stuen og hænges i f.eks. barnevognskæden.

Babylegetøj i en masse forskellige former og designs

Nogle børn er til legetøj der triller, mens andre er vilde med legetøj, som laver lyde. Uanset hvad du er på udkig efter, så er du altid sikret et stort udvalg af babylegetøj her hos os. Vi har masser af skønne og sjove bolde med lyde og forskellige teksturer, puttekasser, stabeltårne, puslespil og meget mere.

Puslespil til de mindste skal naturligvis ikke være komplicerede, men derimod let genkendelige figurer, fx af træ, som passer til en fordybning i en træplade, så puslespillet kan lægges igen og igen.

Hos Kids-world finder du desuden flotte vogne, som barnet kan trække efter sig, med de fineste udskårne klodser i træ, malet med giftfri maling.

Klodserne kan selvfølgelig lægges fint på plads i vognen, eller tages ud af vognen og bruges til at bygge eller stable med. Med andre ord er der basis for mange timers sjov leg for det lille barn.

Derudover er klodserne med til at udvikle barnets fantasi og fingerfærdigheder. Med tiden begynder barnet at sortere klodserne på forskellig vis, fx form og farve.

Udover de flotte klodsvogne har vi et fint udvalg af puttekasser, hvor barnet udvikler logisk tænkning, finmotorikken og evnen til at genkende forskellige former og farver. Klodserne til de forskellige typer kan være enkle geometriske figurer, fine små bygninger eller dyrefigurer.

Babylegetøj i fine farver

Du finder naturligvis babylegetøj i mange forskellige flotte farver her hos os. Du kan derfor nemt finde babylegetøj i en farve som passer til indretningen derhjemme eller en farve som din baby er ekstra glad for. Normalt finder du babylegetøj i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, orange, rosa, rød, sort og turkis.

Du kan både finde babylegetøj i enkelt farve og babylegetøj, som har masser af forskellige skønne farver. Uanset om du er mest til det farvestrålende eller det afdæmpede, så har vi noget for dig og din baby.

Gå på opdagelse i vores store sortiment eller brug filteret øverst til at finde babylegetøj i en helt særlig farve.

Babylegetøj med lyd og babylegetøj med lys

Babylegetøj, der siger en lyd, når baby trykker på det, er et kæmpe hit hos de helt små. Bidedyr, rangler og gribelegetøj har ofte også en ekstra funktion i form af en beroligende lyd eller et lys, der aktiveres, når babyen trykker et bestemt sted.

Hos Kids-world finder du udover underholdende babylegetøj med lyd også babylegetøj med lys. Begge former for legetøj inviterer dit lille barn til at undersøge og forstå årsag-virkningsforhold.

Hvis baby trykker på rangles hoved, så den siger en lyd, er der stor sandsynlighed for, at han eller hun vil prøve igen, og se om samme lyd gentager sig. Det plejer at være et kæmpe hit hos de små, især hvis mor eller far spiller med på legen.

Træ er velegnet til babylegetøj

Træ er et velegnet materiale til legetøj til børn, da det er holdbart og godt at holde fast om. Her på siden finder du eksempelvis forskellige former for legemad i træ, malet i flotte farver, og når det lille barn begynder at lege rollelege, vil han eller hun simpelthen elske at servere kager, pizza eller andet godt for mor og far, når de er gæster på værelset.

Udover legemad og klodser, har vi flotte trælokomotiver med vogntog og togbane til at køre på samt mange forskellige legestativer, der passer perfekt til leg på gulvet.

Vi har naturligvis også blødt legetøj til de mindste. Din baby eller dit lille barn vil elske at sidde i sin egen bløde bil, eller ligge og lege på et af de mange fine lege- og aktivitetstæpper.

Babylegetøj til bilen

Rejsetiden i bil, fly eller med tog kan føles rigtig lang, hvis børnene ikke har noget legetøj, der kan sørge for underholdningen undervejs.

Det er en god idé at kigge efter noget babylegetøj til bilen, som barnet kan lege med og underholde sig selv med under transporttiden.

Uanset om det gælder babylegetøj for børn på 6 måneder, eller om det er til de større eller mindre, så er det en god ide at overveje, om det skal være babylegetøj med lyd eller babylegetøj med lys, som skal med på turen.

Hos Kids-world finder du mange forskellige bud på babylegetøj til bilen afhængigt af børnenes alder. Se hele vores sortiment her på siden og se, om der ikke er noget babylegetøj, der vil være et hit hos netop den lille derhjemme.

Gå på opdagelse i de forskellige slags babylegetøj

Næsten uanset hvilken slags babylegetøj, du er på udkig efter, så kan vi garanterer, at du har noget at vælge imellem her på Kids-World. Vi har aktivitetslegetøj, badelegetøj, bamser, barnevognskæder, bideringe, bøger, bolde, dukker, hagesmækker, uroer, nusseklude, puslespil, rangler, spil og meget meget mere. Kort sagt er der alt hvad du har brug for - og lidt til.

Du kan enten vælge bare at kigge dig lidt omkring og blive inspireret, men du kan naturligvis også sortere efter de forskellige typer af babylegetøj øverst på siden. Du skal blot trykke på 'type' og derefter vælge de slags babylegetøj, som du er interesseret i.

Hvis du også er på udkig efter andet babyudstyr eller babytøj, så brug kig vores andre kategorier igennem ved hjælp af menuen øverst på siden.

Babylegetøj tilbud og udsalg

Hos Kids-world finder du tusindvis af tilbud og gode priser. Det gælder også, hvis du er på udkig efter babylegetøjs udsalg.

Mangler du noget legetøj til din lille guldklump, kan du finde det her på siden, hvor du kan filtrere din søgning i forhold til den type legetøj, du er på jagt efter. Du kan søge specifikt på babylegetøj som rangler, puttekasser eller bideringe eller vælge at søge mere overordnet på legetøj.

Vi anbefaler også, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så du bliver orienteret, ligeså snart vi har nye, spændende tilbud og børnelegetøj udsalg her hos Kids-world.

Gratis fragt på babylegetøj.

Vi leverer alt dit babylegetøj med gratis fragt. Det eneste krav er, at modtageradressen er i Danmark. Du bestemmer helt selv, om ordren skal leveres til din hjemmeadresse, en erhvervsadresse eller om du vil afhente den i en pakkeboks eller på et posthus, når det passer dig.

Dette er ikke et særligt tilbud, men faktisk noget vi tilbyder på alle vores varer. Derfor kan du roligt tage dig god tid til at finde alt det, du har brug for uden at skulle bekymre dig om leveringsomkostningerne.

Hvis du synes, det er lidt uoverskueligt med alle udgifterne til den lille nye baby, så husk, at du også kan vælge at betale med børnepengebetaling. Børnepengebetaling er vores kreditordning og med børnepengebetaling får du din ordre leveret med det samme. Til gengæld bliver betalingen først trukket, når børnepengene bliver udbetalt. Du kan læse mere om dine muligheder inde på betalingssiden.

Du kan naturligvis også altid kontakte vores kundeserviceafdeling, hvis du er i tvivl om noget. De sidder klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Tilføjet kurv