Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bamser til børn og babyer

1655
Anbefalet Alder (Legetøj)

Bamser til børn og babyer

Hvis du er på udkig efter en skøn bamse, teddybjørn, tøjbamse, krammebamse elller hvad de bliver kaldt dit barn eller baby, er du kommet til det helt rigtige sted. Vores udvalg af bl.a. bamser er stort og alsidigt. Kvaliteten er helt i top og du vil helt sikkert kunne finde mindst en bamse, som vil falde i din smag. 

Hvem husker ikke yndlingsbamsen fra dengang man selv var lille? Måske man endda har den i gemmerne stadigvæk. 

Gå på jagt i vores store udvalg af bamser fra bl.a. Jellycat til baby og børn og se om der ikke er en bamse, som passer til lige præcis din dreng eller pige.

Børn i alle aldre elsker bamser

Børn i alle aldre elsker bamser, fordi de er søde, nuttede, hyggelige og bløde at røre ved. Bamser er skønt legetøj. Skønne sovedyr og bamser er derudover tryghedsskabende. Det er lettere at putte sig og lægge sig til at sove i barnesengen eller barnevognen, hvis man har en sød lille, velkendt bamse ved sin side.

På den måde kan en bamse virke som en nusseklud eller nussebamse, fordi den er dejlig at røre ved og/eller putte i munden. Vi har skønne kaninbamser med de herligste lange ører, som er fantastiske at hive og bide i. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags bamse, som passer bedst til dit barns alder, så kan du bruge filtrene øverst på siden. Du kan også altid læse mere om de forskellige bamser og tøjdyr under hvert enkelt produkt.  

Større bamser og gaveæsker

Når man bliver lidt større, vil man måske gerne have en bamse, som er større endnu, som man kan begynde at lege med og holde teselskab for sammen med alle dens venner. Eller barnet kan putte bamsen i dukkevognen og gå tur med den i haven og nusse omkring den ligesom voksne gør med en lille baby. Ren hygge.

Vi har søde gaveæsker med bamser og tilhørende kuffert, bamser med strømper og savlesmæk. Gaveæskerne, som vi har i flere udgaver og farver, vil passe perfekt som fx dåbsgave til en lille ny verdensborger. 

Et tøjdyr er en fin og klassisk gave, som langt de fleste børn vil blive rigtig glad for.

Populære brands

Jellycat B. toys Disney Princess
Mudpuppy Sky Dancers Tender Leaf
Toy2 CoComelon Vileda Junior

Bamser og tøjdyr i alle afskygninger

Hos Kids-world har vi et stort udvalg af bamser og tøjdyr i mange størrelser, farver, former og materialer. Vi har bamser i mange prisklasser, og bamser til enhver smag. Også din og dit barns. Fælles for dem alle er, at de er dejligt bløde og fremstillet af giftfri materialer.

Du kan finde klassiske bamsebjørne, krokodiller, elefanter, giraffer, blæksprutter, næsehorn, æsler, zebraer, kaniner, ugler, pandaer, dinoer, løver, rådyr, svaner, aber, elge, flodheste, kænguruer, stinkdyr, hunde, lam, enhjørninge, hvaler, pindsvin, delfiner, flagermus, grise, vaskebjørne, slanger, koalaer, dovendyr, ørne, krabber og mange mange flere. 

Kort sagt er det ingen sag at finde lige præcis den slags bamse, som du er på udkig efter. 

Hvad med en lysende bamse?

Hvis du er på jagt efter en ny natlampe til din dreng eller pige, så skulle du måske overveje en bamse med en en lille lampe i maven. Disse fungerer ikke kun som natlamper, men kan også holde dit barn med selskab, når det er svært at sove. 

Vi har også bamser, der kan bruges som varmepude samt bamser, der er dejligt ranglede og sjove at lege med og hive i. Endelig har vi også bamser på hjul, de såkaldte trækdyr. 

Vi har naturligvis også de helt klassiske bamser, som lader tankerne flyve tilbage til gamle dage. Bamser og tøjdyr skylder en del af deres popularitet blandt børn og barnlige sjæle til deres alsidighed. Bamser kan både bruges som sovedyr, til te-selskaber, som actionhelte eller bare som en trofast ven, som altid er ved barnets side.

Vi har bl.a. plysbamser, stofbamser og hæklede bamser. 

Fantasifulde bamser til alles smag

Nogle mennesker foretrækker bamser, som ligner rigtige dyr fra virkeligheden, mens andre elsker de mere fantasifulde bamser, som er udformet i forskellige mønstre og farver og evt. med mere eller mindre overdrevne lemmer. 

Du kan f.eks. finde lyserøde elefanter, grønne zebraer, blomstrede bjørne, blå ugler og enhjørninger. Her hos Kids-world må fantasien gerne få frit spil, hvad end du er til realisme eller fantasy. 

Vi har nemlig også bamser, der er designet så de ligner dyr fra den virkelige verden, med en rispose på bagdelen, således at bamsen kan sidde selv. 

Der medfølger fx en QR-kode, som linker til en video om det dyr, som bamsen forestiller. Det kan fx være en ørn, munkesæl, lemur, flodhest, snehare, pindsvin og mange flere.

Langt de fleste bamser kan maskinvaskes ved 30 grader.

Bamser i skønne farver

Babyer, små børn og barnlige voksne for den sags skyld, er vilde med bamser. Derfor har vi hos Kids-world et stort udvalg af bamser i mange forskellige størrelser, former og farver, som kan passe til netop det behov, som dit barn har. 

Hos os kan du typisk finde bamser og tøjdyr i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, orange, rosa, rød, sort og turkis på lager. Der er både bamser og tøjdyr i realistiske farver samt bamser, som er mere fantasifulde og har sjove farvekombinationer. 

Hvis du leder efter en bamse i en særlig farve, så husk at du altid kan bruge filteret øverst på siden. 

Bamsesutter til de mindste

Til de allermindste guldklumper er det en god ide at begynde med de små bamser, som passer fint i barnevognen, når det er tid til middagslur. Det kunne fx være en bamsesut; en blød sut med tilhørende bamse, som sættes fast i hanken på sutten med en lille velcrostrop. 

Selve bamsen har en skøn og blød overflade af plys med fire ben, som barnet kan holde fast i. Naturligvis kan bamsen vaskes og sutten rengøres i kogende vand.

Kæmpe bamse eller bare en stor bamse

Er der noget hyggeligere end at putte med yndlingsbamsen? De fleste børn ville garanteret svare nej. Det skulle da lige være, hvis barnet kunne få lov at vælge en ny legekammerat i form af en kæmpe bamse eller en stor bamse.

En stor, blød bamse kan være en stor trøst, når barnet har det lidt skidt, er forkølet eller bare har brug for en ordentlig krammer fra en velkendt ven.

Hos Kids-world kan du finde store bamser fra Jellycat med tyngde i bunden, så de kan sidde selv, eller store bamser fra Senger Naturwelt, der også fungerer som varmepuder.

Uanset om du er på udkig efter en bamse hund, dinosaur bamse eller bare nogle helt almindelige søde bamser, så finder du et stort udvalg her hos Kids-world, hvor du kan finde mange forskellige kæmpe bamser.

Blæksprutte bamse og kanin bamse er børnenes store favoritter

Blandt børnenes yndlings tøjdyr finder man en blæksprutte og kanin bamse. En blæksprutte bamse kan noget helt særligt, da barnet både kan lægge sig op ad det runde hoved og trække i dens lange blækspruttearme, som også er hyggelige at nulre eller kramme med.

Blæksprutte bamsen findes i mange udformninger og farver fra forskellige kendte brands. De fleste kan bruges helt fra de første måneder.

En kanin bamse er også blandt børnenes favoritter. Her er der ingen tvivl, om at de bløde, lang ører er særligt indbydende. Mærker som Jellycat, Teddykompaniet og NatureZoo tilbyder skønne kanin bamser, der er lige til at lege med, kramme og putte ved sengetid. 

Billige bamser og tøjdyr

Vores lager af bamser og tøjdyr er i konstant udvikling. Derfor har vi altid gode tilbud på bamser og tøjdyr. Du kan se de mange tilbud på bamser og tøjdyr her i kategorien, hvor du kan bruge filteret i toppen til hurtigt at finde frem til netop den billige bamse, som du er på udkig efter.

Er du på udkig efter andre gode tilbud, så kan du med stor fordel besøge vores udsalgskategori, hvor du kan se en lang række af varer og produkter, der netop er på tilbud nu.

Skulle der ikke være noget at hente lige nu, så er du altid velkommen til at kigge forbi senere. Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så du er sikker på at få besked, så snart vi har aktuelle tilbud på Kids-world - inklusive søde bamse og tøjdyr tilbud.

Aktivitetsbamser

Til de mindste børn kan en aktivitetsbamse være en rigtig god ide. Aktivitetsbamser er bamser med flere forskellige funktioner. Det betyder, at bamsen f.eks. kommer med en bidering, flere forskellige teksturer eller måske laver lyde, når barnet rør ved den eller holder om den. 

Aktivitetsbamser er gode til at stimulerer barnet på forskellige måder og udvikle forskellige dele af deres motorik og sanser. Derudover er de ofte også velegnede til kløende gummer. 

Her på siden finder du aktivitetsbamser og aktivitetslegetøj i flere forskellige varianter og fra flere forskellige brands. Gå på opdagelse i vores sortiment og se om der ikke er en aktivitetsbamse, som passer til din lille øjesten. 

Flotte trækdyr

Til tumlingebarnet, som lige har lært at gå, kan det være en god ide med et trækdyr, så han eller hun har en trofast følgesvend, når den svære kunst at gå skal trænes. Når trækdyret ikke er i brug, vil det helt sikkert pynte fint på børneværelset.

Når mange tænker på trækdyr, tænker de sikkert på Lille Per og hans elefant, men trækdyr kommer faktisk i mange forskellige varianter. Her på siden finder du både dådyr, harer, svaner og elge, men selvfølgelig også den klassiske elefant.

Dit barn vil helt sikkert også elske at have et fint sengedyr, som passer perfekt til sengen, hvor den kan fungere som sengerand - hyggeligt og rart når det lille barn skal puttes og gøre klar til drømmeland.

Fine hånddukker til børn

Udover de klassiske bamser og tøjdyr kan du også finde hånddukker her hos Kids-World. De søde hånddukker fra Bloomingville er oplagte til det kreative barn, som elsker at fortælle historier og lave forestillinger om store og små begivenheder.

Hyggelige sutteklude og nusseklude

Sutteklude og nusseklude er super hyggelige og kan hjælpe med at give dit lille barn tryghed og ro. De er karakteriseret ved at være fladere end et traditionelt tøjdyr, og nogle minder næsten mere om en klud med hoved, arme og ben. Det gør dem dog ikke mindre nuttede og bløde.

Her på siden finder du sutteklude og nusseklude udformet som pingviner, aber, pandaer, zebraer, elefanter og kaniner i flere forskellige farver. 

Oekotex 100-certificerede bamser

Ligesom med mange af vores andre produkter her på siden, så kan du naturligvis også finde Oekotex 100-certificerede og ETKO-cetificerede bamser og tøjdyr. Certificeringerne er din garanti for, at bamsen og alt det materiale, som den er lavet af, er testet på et professionelt laboratorium og er fri for skadelige og allergifremkaldende stoffer. 

Desuden kan du også finde bamser og tøjdyr, som er lavet i økologisk bomuld.  

Bamser fra Kaloo

Udforsk det søde udvalg af bamser fra Kaloo til piger og drenge. Det er intet mindre end fantastisk at se, hvordan børnene lyser op, når de har været hjemmefra hele dagen.

Uanset om I er på udkig efter en bamse fra Kaloo til en pige eller dreng, så finder I her her hos os et stort udvalg fra mange kendte mærker.

Kaloo bamser findes til både piger og drenge - ens for dem alle er, at de er sjove og indbydende at lege med. Vores sortiment af dukker og bamser til børn er stort. Bamser fra Kaloo er gode som gaver, bl.a. som dåbsgave, julegave og fødselsdagsgave.

Bamser fra Kaloo i gode farver

Kaloo bamser er fantastiske og indbyder til leg og hygge i den bedste stil. Børn holder af bamser, hvilket der er mange gode grunde til.

Bamserne fra Kaloo har hver især et kærligt og nuttet udtryk, som giver en lyst til at putte sig ind til dem

Bamser er for mange, det foretrukne sovedyr, fordi de er særligt bløde og lige til at kramme.

Kaloo giver jer mange forskellige bamser i mange forskellige farvekombinationer, strørrelser og udseender. Der vil helt sikkert være en bamse eller to, som passer til jeres pige eller dreng.

Shop nu og få gratis fragt

Husk, at når du bestiller bamser og/eller andet legetøj hos Kids-world, er fragten gratis, så længe varerne skal leveres til en adresse i Danmark. Det gælder uanset om ordren skal leveres til din hjemmeadresse, til en postboks eller til et posthus, hvor du kan hente den, når det passer dig. Vores ordrer kommer indenfor 1-2 hverdage. Så bliver det ikke nemmere at købe søde og bløde tøjdyr.

Du kan også vælge at betale med vores kreditordning, børnepengebetaling. Med børnepengebetaling kommer din ordre som normalt, men pengene bliver først trukket, når børnepengene er blevet udbetalt. 

Hvis du har nogle spørgsmål til vores sortiment eller services kan du naturligvis altid kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Tilføjet kurv