Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Vileda Junior legetøj

3

Vileda Junior legetøj - sjovt rengørings legetøj

Her kan du købe produkter fra Vileda Junior til drenge og piger. Vi har gjort os umage med at have et spændende udvalg af produkter fra Vileda Junior og en andre smart brands. Sortimentet består af alt det spændende fra Vileda Junior, som vi er sikre på, at dit barn eller børn helt sikkert vil finde interessant.

Med det sjove rengørings legetøj fra Vileda Junior, gør det muligt for børn at deltage i rengøringen i husholdningen samtidig med at de har det super skægt og lærer en masse. Produkterne er meget virkelighedstro og funktionelle, men kommer blot i ministørrelse. 

Om Vileda

Vileda har eksisteret i mere end 70 år, og producerer ledende rengøringsløsninger til professionelle - sundhedssektoren, kontorer, skoler, hoteller, køkkener, og også til private. 

Produkterne er meget innovative og holdbare. Vileda tilbyder stort set alle former for rengøringsprodukter til både husholdningen og professionelt brug, og firmaet er blevet meget populært af denne grund. 

Her er virkelig tale om rengøringsprodukter, som man kan stole på. Vileda Junior produkterne bliver produceret af Theo Klein.

Få leveret Vileda Junior ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Vileda Junior, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, så matcher hvad end du leder efter.

Tilføjet kurv