Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Pom Pom sko, hjemmesko, sandaler m.fl. til børn

120
Skostørrelse

Pom Pom sko, hjemmesko, sandaler m.fl. til børn

Pom Pom sko, hjemmesko, støvler m.fl.

Danske Pom Pom er kendte for deres kvalitet, gode pasform og stilrene design. Alle hjemmesko, sandaler, støvler, ballerinaer, begyndersko, vinterstøvler og skindfutter er fremstillet i naturmaterialer, hvilket er med til at gøre Pom Pom sko og sandaler yderst lækre og særlige.

Så er du på udkig efter noget lækkert og smart fodtøj fra Pom Pom, er du kommet til det helt rigtige sted. Her i shoppen finder du nemlig et stort udvalg af Pom Pom ballerina, hjemmesko, begyndersko, hjemmesko, sandaler, skindfutter, almindelige sko og støvler.

Pom Pom hjemmesko, sko og sandaler i mange farver

Der er mange forskellige farver, men det er pastelfarverne, der er mest fremtrædende. Rosa, mintgrøn og pudder er meget dominerende, men også neutrale farver som grå og sort kan du finde en del af i sortimentet.

De fleste sko lukkes med velcrovrem over vristen, som er praktisk og en effektiv og nem måde for barnet at justere sine sko på. Der er også snørebånd i nogle af skoene. Til de koldere måneder har vi en masse lækre vinterstøvler lavet af enten skind eller læder.

I nogle af vinterstøvlerne er der en praktisk TEX-membran, som sørger for at give fødderne et varmt, tørt og åndbart miljø. Indvendigt er de foret med fleece eller uld, og du er derfor garanteret, at dit barn/baby ikke fryser sine fødder.

Pom Pom hjemmesko

Pom Pom hjemmesko er komfortable og gode til at holde på varmen, sådan at de små fødder ikke går hen og bliver kolde i løbet af dagen. Lige som så mange andre hjemmesko, er hjemmeskoene fra Pom Pom anvendelige i hjemmet såvel som i daginstitutionerne - du finder også et godt udvalg af lækre skindfutter fra Pom Pom, samt hjemmefutter i lak, med glitter, med sløjfer og forskellige kreative mønstre som prikker eller armyprint.

Kæmpe udvalg af sandaler fra Pom Pom

Er det en sandal med tå-split eller måske en rem som lukkemekanisme, er I kommet til det helt rigtige sted. De mest populære sandaler hos os, er sandalerne med rem, hvor lukkemekanismen gør, at sandalen sidder godt fast på fødderne.

Remmen/Remmene kan justeres alt efter hvorvidt barnet har strømper på eller ej, sådan at han eller hun hvis vejret tillader det.

Sålen i sandalen har også noget at sige - tager man eksempelvis et kig på en korksål, giver korken som sål dén fordel, at den tilpasser sig fodens form, og giver en god affjedring. Affjedringen gør dét at gå med sandal til en rar oplevelse. Vi har også sandaler fra Pom Pom i vores Pom Pom udsalg.

Behagelige sandaler

Sandaler fra Pom Pom produceres af fine materialer, der gør det muligt for fodtøjet at give komfort til brugeren. Både drenge og piger vil elske at gå med et par Pom Pom sandaler, og med vores udvalg af Pom Pom sandaler, er der en god chance for, at I finder et par sandaler, som opfylder dit barns præferencer.

Derfor nyder børn at gå med Pom Pom sandaler

En af grundene til, at rigtig mange børn elsker at gå med sandaler fra Pom Pom er, friheden og den friske luft mellem tæerne, som sandalerne giver dem. Hvis vejret er lidt for køligt til at have bare tæer i sandalerne, løsner I bare remmene en smule, så der er plads til et par strømper.

Vores udvalg af sandaler fra bl.a. Pom Pom er stort, og I finder både de helt neutrale sandaler samt sandaler med flere farver og detaljer. Findes den rigtige sandal ikke her i kategorien, skal I endelig tage et kig i vores hovedkategori med sandaler.

Pom Pom vinterstøvler - Det perfekte valg til børn

Pom Pom vinterstøvler er det ideelle valg for små eventyrlystne sjæle, der ønsker at udforske vinterens magi med både stil og komfort. De stilfulde Pom Pom vinterstøvler kombinerer praktisk funktionalitet med en legende designæstetik og er skabt til at holde små fødder varme og tørre under kolde vejrforhold.

Pom Pom vinterstøvlerne er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der kan modstå elementerne og giver pålidelig beskyttelse mod sne, is og kulde. Det isolerende indre lag sikrer, at varmen bevares, mens den vandtætte ydre overflade holder fugten ude. Dette gør Pom Pom vinterstøvler ideelle til leg i sneen og slentreture i vinterlandskabet.

Det smarte design kombinerer både funktionalitet og mode. Pom Pom vinterstøvlerne findes i forskellige farver og mønstre for at matche enhver vintergarderobe. Den robuste sål sikrer et solidt greb på glatte overflader, hvilket giver børnene tryghed, mens de udforsker vinterens undere.

Pom Pom vinterstøvler er designet med nem anvendelighed for øje og er udstyret med praktiske lukkemekanismer som velcro eller lynlås, så de små kan få dem af og på uden besvær. Vinterstøvlerne beskytter ikke kun mod vejret, men tilføjer også en ekstra dosis charme til ethvert vinteroutfit. Med Pom Pom vinterstøvler kan børnene glæde sig over vinterens glæder med både stil og komfort.

Køb Pom Pom sko, hjemmesko og meget mere med fri fragt

Vi er sikre på, at du kan finde et par Pom Pom hjemmesko eller Pom Pom sko, som vil passe lige ind i dit barns stil - uanset anledningen for brugen af sko. Vi har gjort meget ud af, at du nemt kan filtrere rundt blandt de mange sko fra kendte mærker.

Husk, at når du bestiller et par futter, sko, støvler eller andet fra Pom Pom, får du, ligesom med alle andre produkter, fri fragt.

Tilføjet kurv