Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Little Pieces

10
Størrelse
40%
Little Pieces Hue - LpNaima - Strik - Sort Little Pieces Hue - LpNaima - Strik - Sort 71,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
40%
40%
Little Pieces Baret - Uld - LpNissy - Sort Little Pieces Baret - Uld - LpNissy - Sort 95,97 DKK
Oprindeligt:  159,95 DKK  
40%
40%
Little Pieces Kjole - LpViby - Fuchsia Purple Little Pieces Kjole - LpViby - Fuchsia Purple 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
40%
40%
Little Pieces Sweatshorts - LpChilli - Lavendula Little Pieces Sweatshorts - LpChilli - Lavendula 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
40%
Little Pieces Jakke - LpHina - Fruit Dove Little Pieces Jakke - LpHina - Fruit Dove 227,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
40%
Little Pieces Bøllehat m. For - LpNova - Sea Turtle Little Pieces Bøllehat m. For - LpNova - Sea Turtle 71,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
40%

Little Pieces

Little Pieces børnetøj

Her hos Kids-world kan du købe Little Pieces børnetøj til drenge og piger. Vi har alt hvad du skal bruge, for at kunne klæde dit barn helt rigtigt på, til alt fra fødselsdag til legedage og pudekampe i børnehaven. Vi har gjort os umage med at have et stort og spændende udvalg af børnetøj fra en lang række brands - også Little Pieces. Kollektionerne består af alt fra sødt, smart og fint børnetøj, som er skabt til aktive og friske børn, der gerne vil gå i noget smart tøj.

Køb din næste lækre Little Pieces kjole her

Hvis du er på jagt efter en Little Pieces kjole til din pige, så er du kommet til det hele rette sted. Her finder du nemlig vores udvalg af tøj, accessories og selvfølgelig også kjoler fra Little Pieces.

Vi har en lang række forskellige Little Pieces kjoler, så du kan finde kjoler fra Little Pieces i forskellige farver og en lang række størrelser, så der er til både de helt små og de store piger.

Du kan blandt andet både få en Little Pieces kjole med og uden ærmer, samt i en lang række forskellige designs, farver og mønstre, så du får nemt ved at finde netop den Little Pieces kjole, der vil gøre din pige glad.

Du kan altid anvende vores filter, når du søger en bestemt Little Pieces kjole. Med det kan du hurtigt indsnævre din søgning ud fra blandt andet farvevalget og den ønskede størrelse.

Jakker fra Little Pieces: Overgangsjakker, sommerjakker og dunjakker

Udover kjoler laver Little Pieces også en lang række andre former for tøj til piger - herunder også overtøj. Du kan finde derfor et stort udvalg af overjakker, sommerjakker og dunjakker fra Little Pieces.

En Little Pieces overgangsjakke er ideel i tiden mellem sommeren og vinteren, hvor pigerne kan holde varmen og se smarte ud i efterårsmånederne med en Little Pieces overgangsjakke. Jakken kan selvfølgelig også bruges i løbet af foråret, hvor man dog går imod varmere tider, inden du for eksempel kan skifte din Little Pieces jakke ud med en Little Pieces sommerjakke.

Little Pieces har også lavet nogle rigtig søde dynejakker til vinteren. Med en Little Pieces dynejakke kan du hjælpe din pige til, at hun kan holde varmen, samtidig med at hun kan se rigtig sød og smart ud i den flotte dynejakke.

Lækre Little Pieces leggings

I vores udvalg af Little Pieces leggings kan du finde både ensfarvede og flerfarvede leggings. Du finder blandt andet flervarvede Little Pieces leggings, hvor du også kan få med mønstre på.

De forskellige leggings fra Little Pieces er især populære i de perioder, hvor det bliver for koldt med bare ben - men stadig er lidt for varmt til, at man skal trække i overtøjet. Se vores udvalg af Little Pieces leggings ved at vælge leggings i vores filter. På den måde får du vist alle de Little Pieces leggings, som vi har på lager.

Smarte nye Little Pieces shorts

Shorts må både gerne være smarte, elegante og rigtig dejlige at have på. Sådan er det også med Little Pieces shorts, hvor du finder shorts til piger i flere forskellige længder, designs og farver.

Med et par Little Pieces shorts kan du lade din pige sætte farve og kulør på sommeren, idet shortsene fra Little Pieces kommer i en lang række forskellige farver og mønstre, så der er vitterligt noget for enhver smag.

Flotte Little Pieces bukser i mange farver

Uanset om du er på jagt efter Little Pieces bukser i rød, sort, grå eller andre farver, så kan du finde dem her. Vi har også Little Pieces bukser i flere farver i vores sortiment. Brug vores filter til at finde lige netop den farve Little Pieces bukser, som du søger.

Jeans finder du også i vores udvalg af Little Pieces bukser. Little Pieces laver nogle flotte jeans, som du absolut ikke går galt i byen med, når du køber dem til din pige. Med et par Little Pieces jeans får du et par jeans, der er både stilrene og elegante på en og samme tid. De kan nemt sættes sammen med for eksempel en bluse eller andet - både fra Little Pieces og andre brands.

Little Pieces bluser - Se vores udvalg her

Bluser i mange forskellige designs og materialer må næsten være det, som beskriver de mange Little Pieces bluser bedst, for der er virkelig noget for enhver smag der.

De mange bluser fra Little Pieces kommer både i ensfarvede designs men også i forskellige mønstre. Derudover kan du finde en Little Pieces bluse med striber, der er både stilrene og farverige på en og samme tid.

Little Pieces strik - Se de flotte farver og styles

Hvis der er noget, der både kan være dejligt varmt, samtidig med et at den er flot og elegant, så er det en striktrøje. Little Pieces strik indeholder netop det, så du finder de sødeste striktrøjer fra Little Pieces her i kategorien.

Du finder de forskellige Little Pieces strik i forskellige materialer, så du nemt kan finde lige netop den striktrøje fra Little Pieces til din datter, der har den helt rette følelse, farve og pasform. Du kan altid læse mere om den enkelte striktrøje fra Little Pieces i produktbeskrivelsen.

Skab glæde med en Little Pieces taske eller rygsæk

Little Pieces laver også andet end tøj til børn. Du kan for eksempel også finde sådan noget som tasker og rygsække fra Little Pieces. Du kan for eksempel finde Little Pieces rygsække i smarte designs og farver, der i den grad kan være med til at pifte looket lidt op.

En Little Pieces rygsæk gør sig især rigtigt godt til et barn, der mangler en rygsæk, men som er kommet ud over den alder, hvor der skal være søde dyr eller tegnefilmsfigurer på tasken. Du kan se de forskellige egenskaber for taskerne og rygsækkene i produktbeskrivelserne for dem. Her kan du blandt andet se, om den pågældende Little Pieces taske eller rygsæk har justerbare remme eller andet.

Find de søde Little Pieces nederdele her

Hele ideen med at lave sødt tøj til børn går virkelig igen, når det kommer til de søde Little Pieces nederdele, som du kan finde her på siden. Little Pieces laver nederdele i forskellige længder, så du kan finde både korte, mellemlange og lange nederdele fra Little Pieces.

Farvesammensætningen i de forskellige Little Pieces nederdele er som regel meget farverige. De er tit fulde af farver og mønstre, som i den grad vil være med til at sætte kulør på garderoben.

Little Pieces accessories - Stort udvalg til de små prinsesser

Little Pieces laver som nævnt ikke kun tøj. Udover de mange flotte Little Pieces styles finder du også en lang række former for accessories. Du kan blandt andet finde Little Pieces hårpynt, som er skabt til at gøre det nemt for piger at sætte det flotte lange hår op. Hårpyntet fra Little Pieces indeholder både hårelastikker, hårklemmer og meget andet.

Udvalget af accessories fra Little Pieces indeholder derudover alt fra solbriller til hatte, huer, bælter og andre smarte ting. På den måde kan du nemt skabe et matchende sæt med Little Pieces tøj og tilbehør.

Hvilke Little Pieces størrelser er der?

I vores sortiment af Little Pieces tøj til børn finder du størrelser fra str. 68 og op til str 174. Du kan altid anvende vores filter til at finde netop de størrelser fra Little Pieces, som du er på udkig efter.

Størrelserne er både angivet med cm. og alder, så du nemt kan se, hvilken størrelse den enkelte størrelse svarer til, uanset om du shopper efter aldersstørrelser eller efter størrelser i forhold til cm.

Under de enkelte stykker Little Pieces tøj - for eksempel en kjole, et par bukser eller en nederdel, kan du altid se, hvordan pasformen er. På den måde kan du nemt se, om tøjet fra Little Pieces er stort eller småt i størrelsen. Er du i tvivl, eller har du spørgsmål til vores tøj og andet tilbehør fra Little Pieces, så anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice.

Little Pieces tøj udsalg og tilbud

Produkterne fra Little Pieces er meget populære. Derfor giver det rigtig god mening at holde øje med, hvornår nyhederne fra de nye kollektioner af Little Pieces bliver lanceret. På trods af den store efterspørgsel hænder det alligevel, at vi sætter prisen ned på nogle af produkterne fra Little Pieces. Har du dermed et ønske om, at købe produkterne fra Little Pieces med rabat, gælder det om at holde øje med vores Little Pieces udsalg.

Shop Little Pieces med gratis hjemmelevering

Træt at at skulle betale ekstra for fragt eller handle for bestemte beløb, før du kan få gratis fragt? Hos Kids-world kan du shoppe Little Pieces, uden du skal bekymre dig om fragten. Vi tilbyder nemlig gratis hjemmelevering på alle ordre i Danmark - uanset størrelsen.

Vi tilbyder gratis hjemmelevering på alle ordre, uanset om du køber Little Pieces tøj, tasker eller noget helt andet. Det er en service, som vi er stolte af, at vi kan tilbyde vores danske kunder. Vi har tilbudt gratis hjemmelevering på Little Pieces og de godt 500 øverige brands, som vi forhandler i lang tid - og det bliver vi også ved med fremover. Så shop du bare Little Pieces, uden du skal bekymre dig om fragten.

Køb Little Pieces med børnepengekredit

Når du køber Little Pieces tøj hos Kids-world, så har du mulighed for at vælge at betale med det, som vi kalder for børnepengekredit. Når du vælger børnepengekredit, betyder det, at du kan udskyde betalingen, indtil der kommer børnepenge næste gang. I praksis betyder det, at du i nogle tilfælde kan vente med at betale for dit Little Pieces tøj i op til tre måneder. Læs mere om dine muligheder for at købe Little Pieces tøj med børnepenge i på vores side om børnepengekredit.

Følg Kids-world og få de nyeste styles

Gå ikke glip af de seneste nyheder og styles fra Little Pieces. Du kan altid holde dig opdateret på de nye Little Pieces-kollektioner via vores nyhedsbrev eller via vores sociale medier. Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg os på Facebook og Instagram, så er du altid opdateret - også når der kommer udsalg med Little Pieces tøj til nedsatte priser.

Tilføjet kurv