Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Affenzahn tasker og tilbehør til børn

124
Størrelse
Skostørrelse
30%
Affenzahn Taske - Haj Affenzahn Taske - Haj 139,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
30%
Affenzahn Sandaler - Airy Flamingo - Rose Affenzahn Sandaler - Airy Flamingo - Rose 349,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
30%
Affenzahn Sko - Polarbear - Hvid Affenzahn Sko - Polarbear - Hvid 489,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
30%
Affenzahn Sko - Sæl - Lightblue Affenzahn Sko - Sæl - Lightblue 419,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  

Affenzahn tasker og tilbehør til børn

Sjove og kære tasker og hatte til børn fra Affenzahn

Affenzahn skaber tasker og rygsække til børn, som alle har deres helt egne evner og talenter. De vil dele de bedste eventyr sammen med børn, og elsker at lave ballade!

Rygsækkene har justerbare stropper og lynlåsåbning, og der er øje for all detaljer på Affenzahns produkter. Rygsækkene er både sjove og funktionelle.

Produceret af øko venlige of fair-trade materialer

Affenzahns tasker er ligesom en ven, som børn altid kan have på sig. De er dyr, som børn kan opleve hver dag sammen med. Man kan hive tungen ud, og lege med den bevægelige krog og armene.

Taskerne er produceret af øko venlige og fair-trade materialer. Desuden anvendes der materialer fra genanvendte PET-flasker til taskerne.

Taskerne har humoristiske dyre designs i sjove farver, som børn elsker at kigge på og røre ved. Rygsækkene er ergonomiske og gode for børnenes ryg. Rygsækkene er perfekte til dagplejen, børnehaven, skolen, eller bare på tur med familien.

Sjove Affenzahn rygsække

Affenzahn, det tyske brand kendt for sine sjove og farverige rygsække med dyr, er ikke kun en fryd for øjnene, men også for miljøet.

Disse fantastiske Affenzahn rygsække er ikke blot miljøvenlige, men også bæredygtige. Affenzahn rygsækkene er fremstillet af materialer, der er lavet af 100% genbrugte PET-flasker.

Dette betyder, at der tænkes meget på miljøet, da plastikflaskerne får nyt liv i form af disse livlige rygsække. Ved at vælge en Affenzahn rygsæk til dit barn er du med til at passe på miljøet.

Under produktionen af disse rygsække bruges der 20% mindre vand, 50% mindre energi og forureningen reduceres med hele 60% i forhold til konventionelle produktioner.

Så ikke alene kan dit barn få glæde af en sjov og farverig rygsæk med et sødt dyremotiv, men I kan også være med til at gøre en forskel for vores planet. Med Affenzahn rygsække er det både sjovt og ansvarligt at gå i børnehave eller skole.

Skal det være en stor eller lille Affenzahn rygsæk?

Affenzahns store rygsæk er perfekt til små eventyrere mellem 3-5 år. Med målene 20 x 12 x 31 cm og en kapacitet på 8 liter rummer den alt det nødvendige udstyr til en dag fyldt med sjov og læring.

Designet er både ergonomisk og stilfuldt, idet Affenzahn rygsækken skåner dit barns ryg bedst muligt. Den indvendige side, der hviler mod barnets ryg, er lavet af åndbart materiale, og skulderstropperne kan justeres og er polstrede for optimal komfort.

En stor Affenzahn rygsæk har også et justerbart brystspænde, der sikrer, at den sidder behageligt og sikkert på dit barn hele dagen. Yderligere har Affenzahn rygsækken refleksstriber foran og bagpå, hvilket sikrer synlighed i trafikken.

Hver Affenzahn rygsæk er unik, da de broderede detaljer er syet i hånden. Med denne rygsæk kan dit barn udforske verden med stil og komfort. Den lille Affenzahn rygsæk er perfekt til de små opdagelsesrejsende i alderen 1-3 år.

Med sine mål på 17 x 11 x 25 cm og en kapacitet på 4 liter er den lille Affenzahn rygsæk ideel til at bære alle de vigtige ting.

Affenzahn rygsækken er nem at rengøre, så den kan modstå selv de mest eventyrlige oplevelser. Affenzahn rygsækken lukkes let med en praktisk lynlås og har et stort rum samt en indvendig elastiklomme, der holder alt organiseret.

Med denne lille Affenzahn rygsæk kan dit barn have deres yndlingslegetøj, snacks og andre fornødenheder lige ved hånden. Lad deres eventyr begynde med stil og bekvemmelighed.

Affenzahn rygsække med sjove motiver

Affenzahn enhjørning rygsækken er en smart, sjov og funktionel følgesvend i et charmerende pink design. Den lukkes let med en lynlås og rummer et stort hovedrum samt en praktisk indvendig elastiklomme til at organisere alle de vigtige ting.

Enhjørningens tunge er fastgjort med elastik, og når den trækkes, afsløres et fint navneskilt, der kan personliggøres. Denne detalje tilføjer en ekstra sjov og personlig touch til rygsækken.

Med Affenzahn enhjørning rygsækken kan dit barn udforske verden på en stilfuld og fantasifuld måde.

Denne flotte blå Affenzahn elefant rygsæk er ikke bare et stilfuldt valg, den er også yderst funktionel. Den unikke form gør det til en sjov følgesvend for dit barn. Foran fungerer elefantens hoved som en stor klap, der fastgøres med en justerbar rem og et praktisk klikspænde.

Elefanten har også velcro ved benene, som kan fastgøres på forskellige steder på rygsækkens forside. Den elastiske tunge på elefanten afslører et fint navneskilt, hvor dit barns navn kan stå.

Affenzahn elefant rygsække er udstyret med to elastiklommer på siderne til at opbevare drikkeflasker eller lignende.

Fødderne på Affenzahn elefant rygsækken er lommer med lynlås, hvor små hemmeligheder eller en lille snack kan gemmes. Der er endda en lille hemmelig lomme til ekstra mystik.

Denne Affenzahn elefant rygsæk er en kombination af sjov og praktisk opbevaring, der vil bringe glæde til dit barns eventyr.

Den funktionelle og flotte pink Affenzahn flamingo rygsæk er formet som en charmerende flamingo med elegante vinger. Denne unikke Affenzahn flamingo rygsæk kombinerer stil og funktionalitet på en sjov måde.

Rygsækken tilbyder masser af plads til at opbevare alle nødvendighederne. Med et stort hovedrum og praktiske sidelommer er der rigelig plads til bøger, legetøj og snacks.

Den søde Affenzahn flamingo rygsæk er ikke kun et stilfuldt tilbehør, men også en praktisk følgesvend til eventyr. Lad dit barn stråle med denne fantastiske Affenzahn flamingo rygsæk.

Tag smilene med på tur med en Affenzahn kuffert eller taske

Affenzahn kufferten giver børnene deres helt egen rejseoplevelse, uanset om det er en overnatning hos bedstemor eller en spændende ferie. Affenzahn kufferten er udstyret med to gummihjul og et justerbart håndtag, hvilket gør den nem at løfte eller trække efter sig.

Affenzahn kufferten har et stort rum med en indvendig lynlåslomme til mindre genstande. Foran er der endnu en lomme, perfekt til at opbevare ting, der skal være let tilgængelige undervejs.

Derudover har Affenzahn kufferten en justerbar skulderrem, så voksne kan hjælpe, når de små arme bliver trætte. Tungen kan trækkes ud, så der er en navnelabel, så Affenzahn kufferten altid kan identificeres.

Med denne garanterede glædesspreder af en kuffert kan børnene være klar til eventyr og rejser i deres helt egen stil. Kufferten måler 30 x 16,5 x 40 cm, og den rummer 20L.

Affenzahn tasken er designet med et stort rum, der giver plads til opbevaring af småting som læbepomade, nøgler osv. Toppen af tasken åbnes nemt med en lynlås, hvilket gør det hurtigt og bekvemt at få adgang til indholdet.

Affenzahn tasken er udstyret med to små, justerbare remme, der gør det muligt at tilpasse tasken til den ønskede pasform. Desuden har den en lille elastik på bagsiden, der kan bruges til at holde ekstra genstande på plads.

Affenzahn tasken er perfekt til at bære de essentielle ting med stil og komfort. Den er ideel til at holde styr på de små nødvendigheder undervejs.

Skal du have en Affenzahn toilettaske med?

Affenzahn toilettasken er en farverig og charmerende rejsefølgesvend med motiver af søde dyr. Affenzahn toilettasken kombinerer funktionalitet med et sjovt design. Affenzahn toilettasken har tilstrækkelig plads til at organisere og opbevare dine toiletartikler.

Med forskellige rum og lommer kan du holde dine genstande adskilt og nemt tilgængelige. Affenzahn toilettasken er perfekt til at holde styr på dine essentials, når du er på farten.

Med sit livlige dyreprint vil den helt sikkert tilføje et strejf af glæde og personlighed til dine rejseeventyr. Rejs med stil og lad Affenzahn toilettasken være din trofaste følgesvend.

Hjælp børnene med at holde varmen med et par Affenzahn vinterstøvler

Takket være AffenTex-membranen holder Affenzahn vinterstøvlerne børnenes fødder helt tørre hele vinteren, samtidig med at deres isolering holder dem dejligt varme.

Hvorfor ikke barfodssko om vinteren? Affenzahn vinterstøvlerne er lavet af robuste materialer, der kan modstå vinterens udfordringer. Den bløde foring holder dine fødder varme selv i sne og is.

Affenzahn vinterstøvlerne er lette og behagelige, så det føles næsten som om, man ikke har sko på. De er nemme at tage af og på med de praktiske velcrolukninger, der åbner let og sidder tæt.

Affenzahn støvlernes såler er tynde nok til at barnet bedre kan mærke underlaget, hvilket styrker musklerne og leddene i fødderne.

Kig efter dyrebillederne bag på støvlerne og sæt dem sammen for at sikre, at de kommer på de rigtige fødder. Affenzahn støvlerne har dybere mønstre på sålerne for ekstra greb, hvilket giver hurtige børn godt fodfæste.

Reflekser på bagsiden og rundt om skoen sikrer, at de er nemme at se i mørket. Affenzahn støvlerne er formet efter fodens form, så der er god plads til alle tæerne og mulighed for at vokse.

Gratis fragt ved køb af Affenzahn

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Affenzahn eller vores Affenzahn udsalg, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Affenzahn her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv