Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Ziza

17

Ziza

Ziza

Ziza er et anerkendt brand inden for børneudstyr, der specialiserer sig i produkter som højstole, babysæder og tilbehør. Brandet er kendt for sin høje kvalitet og innovative design, der gør hverdagen lettere for forældre og mere komfortabel for børn. Med Ziza får du funktionelle og stilfulde produkter, der passer ind i ethvert moderne hjem.

Historien bag Ziza

Ziza blev grundlagt i Danmark i 1947 af Øjvind Andersen. Siden da har brandet udviklet sig til at blive en global virksomhed, der stadig er ledet af den oprindelige grundlæggers familie. Ziza har gennem årene opnået en stærk position på markedet ved at fokusere på kvalitet og design, hvilket har gjort deres produkter populære blandt familier over hele verden.

Lad de små sidde med ved borden med Ziza højstole

Hos Kids-world finder du et bredt udvalg af Ziza højstole, designet til at imødekomme både børns og forældres behov. Højstolene er lavet med fokus på sikkerhed, komfort og æstetik, hvilket gør dem til et ideelt valg for enhver familie.

Ziza højstolen Misty er designet af Susanne Grønlund og er beregnet til børn op til 3 år, der kan sidde op uden hjælp. Denne Ziza højstol er robust, let at rengøre og har et moderne, stilfuldt design, der passer ind i ethvert hjem.

Den klassiske Ziza højstol er en tidløs model, der kombinerer klassisk design med moderne funktionalitet. Classic højstolen er også nem at justere og rengøre, hvilket gør den perfekt til daglig brug.

Alle Ziza højstolene er designet med børns sikkerhed i fokus og overholder de højeste sikkerhedsstandarder. Derudover har de polstrede sæder og justerbare funktioner sikrer, at barnet sidder komfortabelt under måltiderne. Med deres elegante og moderne udseende passer Ziza højstole ind i enhver boligindretning.

Ziza babysæder og skråstole

Ziza tilbyder også et udvalg af babysæder og skråstole, der er designet til at give maksimal komfort og sikkerhed for dit barn. Disse produkter er ideelle til at give barnet et trygt sted at hvile og lege, mens forældrene kan få hænderne fri til andre opgaver.

Med Ziza babysædet Cozy får du et ergonomisk designet babysæde, der giver optimal støtte til babyens ryg og hoved. Med Ziza skråstolen Relax får du en skråstol, der har flere justerbare positioner og bløde materialer, der sikrer, at barnet kan slappe af i komfort.

Få en bedre spiseoplevelse med Ziza tilbehør

For at gøre hverdagen endnu nemmere tilbyder Ziza et udvalg af tilbehør til højstole, såsom bakker og seler. Praktiske bakker til Ziza højstolene er nemme at montere og rengøre, hvilket gør måltiderne mere bekvemme. Du kan supplere med seler til højstolene, der holder barnet sikkert på plads under måltiderne.

Sådan får du tilbud på Ziza

Vil du være den første til at få besked om nye tilbud og kampagner på Ziza produkter? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg Kids-world på sociale medier. På den måde får du adgang til eksklusive rabatter og nyheder direkte i din indbakke.

Shop Ziza og betal med børnepengekredit

Hos Kids-world tilbyder vi fleksible betalingsmuligheder, herunder børnepengekredit. Det betyder, at du kan købe Ziza produkter nu og betale, når børnepengene kommer. Læs mere om børnepengekredit på vores hjemmeside for at se, hvordan det kan gøre din shoppingoplevelse endnu bedre.

Gratis fragt på Ziza

Når du handler hos Kids-world, får du altid gratis hjemmelevering på alle ordrer, uanset ordrestørrelsen. Dette betyder, at du kan bestille dine Ziza produkter og få dem leveret hurtigt og bekvemt direkte til din dør. Vores hurtige levering sikrer, at du kan få din Ziza højstol klar til brug på ingen tid.

Tilføjet kurv