Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

John Deere til børn

8
Anbefalet Alder (Legetøj)

John Deere til børn

Sjove traktorer til børn fra John Deere

Børn elsker at traktorer og legetøjsbiler, og John Deere er et historisk brand som har været med til at opfinde og masseproducerer mange forskellige typer af slagsen siden deres begyndelse.

Nu kan børn få fornøjelsen af at lege med legetøjsmodeller af John Deeres legendariske arbejdsbiler. De sjove biler med tilbehør er fantastisk for de mindste, som vil få kendskab til forskellige bilmodeller og samtidig hygge sig i mange timer imens de lærer og leger.

Børn vil få en bedre forståelse for landbrug og maskineri, og kunne forestille sig at de arbejder på deres egen lille bondegård.

Legetøjsbiler fra John Deere

Her på siden kan I finde de fede legetøjsbiler fra John Deere.

John Deere er et fantastisk mærke, som er anerkendte for deres kvalitetslegetøj. John Deere designer et godt udvalg af legetøjsbiler i seje designs og farver.

Køb Legetøjsbiler fra John Deere i flotte farver

John Deere og de andre mærker laver mange varianter af legetøjsbiler i miljørigtige og giftfri materialer samt flotte farver.

John Deere bideringe til babyer

Klør gummerne på din baby? Hvis ja, kan det være en virkelig god idé at købe en John Deere bidering. Det kan nemt være en udfordring, når først gummerne klør, og barnet gerne vil 'klø igen'.

I denne kategori finder du hele det fine udvalg af bideringe fra John Deere til piger og drenge. Vi har noget for enhver dreng og/eller pige.

Pæne bideringe fra John Deere

Bideringene fra John Deere og de mange andre brands laves i enkle og flotte former.

Historien om John Deere

John Deere blev grundlagt i 1837 og har siden leveret produkter og services til folk, der arbejder med jorden. John Deere begyndte at producere plove i USA, og de blev snart utroligt populære.

I 1863 skabte John Deere Hawkeye Riding kultivatoren, som var et plov-produkt tilpasset til ridning. I 1919 solgte og producerede John Deere både plantemaskiner, buggies, vogne, såmaskiner, samt hø-og høstudstyr, og omsætningen voksede fra 5,2 millioner USD i 1910 til 30,7 millioner i 1913.

Senere udkom traktorer, mejetærskere osv, og i 1943 fremstillede John Deere militære traktorer, ammunition, flydele og andet under anden verdenskrig.

Vi leverer også John Deere helt gratis

Når du handler hos os, har du, når leveringsadressen er i Danmark, muligheden for at vælge at få leveret din ordre med produkter fra John Deere helt gratis. Dette er noget vi har tilbudt længe, og noget som vi ikke har tænkt os at ændre på.

Vi håber på, at du finder et eller flere varer fra John Deere i sortimentet, som matcher, hvad end du leder efter. Så hvad end du helt bevidst er endt her i kategorien med produkter fra John Deere - så er sortimentet i hvert fald pænt, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Benyt endelig vores søgefunktion hvis du leder efter noget særligt.

Har du bestemte ønsker, måske nogle andre produkter fra John Deere, som du godt kunne tænke dig at finde i shoppen, skal du endelig sende dit ønske til vores kundeservice.

Tilføjet kurv