Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Posca

170

Posca

Posca-tuscher til hobbyarbejde og kunstneriske børn

Posca er tuscher med maling, som er populære blandt kunstnere og kreative hobbyfolk. De anvendes af både begyndere og professionelle verden over hver dag, på alle tænkelige materialer. I 30 år har Posca hjulpet kreative mennesker med deres projekter. Posca blev lanceret i de tidlige 80ere, og blev med det samme et hit blandt kunstnere - især i Graffitimiljøet. Graffitikunstnere tog hurtigt tuscherne til sig, da de opfyldte alle deres behov - de var lette at bruge og effektive, og altid at have med sig i lommen.

Posca-tuscherne er perfekte til alle slags projekter, og bringer kunstnere overalt sammen.

Poscas kollektion inkluderer tuscher i 8 størrelser. Materialerne af høj kvalitet garanterer skarpe linjer og stærke farver. Der er intet som at lave kunstprojekter med Posca-tuscher.

Mere om Poscas historie

I 1886 blev Uni Mitsubishi Pencil grundlagt i Tokyo. Efter næsten et århundredes udvikling, udgav de i 1983 Posca, den revolutionerende maling tusch. I begyndelsen var der fire størrelser og 22 farver. I 80'erne blev Posca primært brugt af Graffiti-kunstnere, og i 00'erne begyndte mange andre kunstnere at tage dem til sig. Der udkom flere farver, nogle endda med metallisk og glitter finishes. I dag er Posca en ren nødvendighed for mange hobby entusiaster, gør-det-selv folk og kunstnere. Der er faktisk nærmest ikke det, som de ikke kan bruges til.

Hvad er Posca tusser?

Posca tusser er som magiske penne i en kunstners hånd. Med deres klare farver og lette brug er Posca tusser den ultimative opfindelse for enhver kreativ sjæl. Posca tusser er unikke, da de kan bruges på et væld af forskellige materialer - alt fra papir og træ til glas og sten.

Faktisk er Posca tusser så alsidige, at man nærmest kan tegne sin egen verden med dem. Posca tusser kommer i forskellige tykkelser, så din lille kunstner har fuld kontrol over sine kunstværker.

Så uanset om dit barn er den kommende picasso eller bare elsker at tegne, så vil Posca tusser give hans eller hendes kreationer et ekstra pift af liv og farve.

Hvor kan man købe Posca tusser?

Posca tusser er blevet en favorit blandt mange kreative sjæle. Men hvis du ønsker det absolut største udvalg af farver og spidser, så er online shopping vejen frem, og her finder du et af de største udvalg hos Kids-world.

Hos Kids-world er vi dedikerede til at fremme kreativitet og læring i børns liv. Vi ved, hvor meget farve og fantasi kan betyde for børns udvikling og glæde. Derfor stræber vi altid efter at tilbyde det bedste og bredeste udvalg af kreative redskaber.

Men vores engagement går ud over bare at tilbyde produkter. Vi sørger for, at din shoppingoplevelse er lige så sjov og inspirerende som de produkter, du køber.

Vores kundeservice team er altid klar til at hjælpe og guide dig, uanset om du har brug for råd om, hvilken Posca tusser der er bedst til din lille kunstners projekt, eller om du har spørgsmål om til levering.

Hos Kids-world tror vi på at fejre børns kreativitet. Dyk ned i vores farverige univers af Posca tusser og se, hvad du og dit barn kan opdage.

Hvis du leder efter de bedste tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du får direkte besked, når der er gode tilbud på Posca tusser. Så gå på opdagelse på Kids-world. Hop ind i den farverige verden af Posca tusser sammen med dine børn og lad kreativiteten flyde.

Hvad kan Posca tusser bruges til?

Posca tusser er et vidunderligt redskab til at fremme børns kreativitet og udtryk. Disse højkvalitets tusser kan bruges på så mange forskellige overflader, at mulighederne er næsten uendelige.

Dine børn kan male farverige billeder på papir, designe deres egne T-shirts, dekorere sten fra haven, eller endda gøre gamle sko til små kunstværker.

De små kunstnere kan tage Posca tusserne i hånden og forvandle kedelige papskabe til farvestrålende slotte, eller de kan sætte deres eget præg på deres skoletasker, notebooks og penalhuse med deres yndlingsfarver og mønstre.

Måske vil de endda opfinde en helt ny slags eventyr ved at male på små træstykker, lave deres egne brætspil eller lave unikke kort til familie og venner. Mulighederne er uendelige.

Uanset om dit barn er en lille Picasso, en fremtidig modedesigner, eller bare elsker at have det sjovt med farver, er Posca tusser det perfekte valg. De er nemme at bruge, hurtigtørrende, og kommer i en bred vifte af strålende farver, der virkelig vil få dine børns kreationer til at skinne.

Så grib en Posca tusch, og lad kreativiteten blomstre.

Hvordan fjerner man Posca tusch?

Har dit barn haft det sjovt med Posca tusch, og er der lidt mere farve på huden end forventet? Ingen grund til bekymring. Posca tusch er vandbaserede og er derfor relativt lette at fjerne fra huden.

Først og fremmest, prøv med en smule sæbe og vand. Giv det en blid skrubben med en klud eller en svamp - det skulle gerne kunne gøre det. Hvis der stadig er pletter tilbage, kan en klud eller lidt makeupfjerner hjælpe med at fjerne de resterende spor.

Husk, at være forsigtig, så du ikke irriterer huden. Og vupti. Dit barn er klar til endnu en kreativ session med sine Posca tuscher.

Hvordan får man Posca tusch af tøj?

Er der kommet Posca tusch på dit barns yndlingsbluse eller nye jeans? Fortvivl ikke. Posca tusch er vandbaseret, og det giver dig en god chance for at fjerne det. Start med at skylle pletten under koldt vand - det vil løsne noget af farven.

Derefter kan du bruge en smule opvaskemiddel eller pletfjerner direkte på pletten, inden du gnubber forsigtigt. Skyl igen, og gentag om nødvendigt. Når pletten er væk eller næsten væk, vask tøjet som normalt.

Vigtigt: Lad ikke tøjet tørre før pletten er helt væk, da varme kan få farven til at sætte sig. God fornøjelse med at redde dagen.

Stort udvalg af Posca tusser

Er du klar til at springe ind i en verden af ubegrænset kreativitet? Med vores brede sortiment af Posca tusser til børn, er mulighederne endeløse. Fra skinnende metallic farver til bløde pasteller, vores Posca tusser kommer i alle tænkelige nuancer, der vil vække ethvert barns indre kunstner.

Uanset om dit barn er interesseret i at tegne skarpe konturer, farvelægge flader eller lave detaljerede illustrationer, har vi Posca tusser der passer perfekt til jobbet.

Vi tilbyder også forskellige Posca sæt, der er perfekte til både de mindste nybegyndere og mere erfarne kunstnere. Hvert sæt indeholder en håndplukket kombination af farver, der stimulerer til at skabe unikke mesterværker. Så tag springet, og dyk ned i vores storslåede udvalg af Posca tusser.

Posca tusser i mange størrelser

Posca tusser størrelser kommer i et bredt udvalg, hvilket gør dem ideelle til alle typer af kreative projekter. Fra fine linjer til brede penselstrøg, med Posca tusch er det kun fantasien, der sætter grænsen.

Har du brug for at lave detaljerede tegninger? Prøv vores 0,7 mm Posca pen, der er perfekt til finurlige design og detaljerede illustrationer. Skal du farvelægge større flader? Vælg vores 1,8-2,5 mm Posca tusch, eller endnu bedre, vores kæmpe 8 mm tykke Posca tusser, der virkelig kan dække store områder hurtigt og jævnt.

Uanset din kreative stil, finder du den perfekte størrelse Posca tusser her hos os. Dyk ned i vores farverige sortiment og find lige præcis den Posca pen, der passer til dit næste kunstværk.

Posca markers til de kreative

Posca markers er simpelthen en drøm for de kreative børn. Disse fantastiske markers er ikke bare fyldt med levende, holdbare farver, de er også utrolig nemme at bruge. De leverer et glat og jævnt strøg, der tager dine børns kunstværker til det næste niveau.

Det er utroligt, hvad børn kan skabe med en Posca marker i hænderne: fra farverige tegninger til dekoration af skolebøger, fra personlige gavekort til deres egen unikke tøjdesign. Mulighederne er endeløse, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Så hvis dit barn elsker at tegne, male og skabe, vil Posca markers uden tvivl bringe et stort smil på hans eller hendes ansigt.

Posca tusser i mange forskellige farver

Posca tusser findes i et væld af strålende farver, der gør det muligt at skabe sande mesterværker. En af favoritterne er Posca tusser hvid, som er perfekte til at fremhæve og skabe flotte kontraster. Men det stopper ikke der.

Denne fantastiske serie af markers byder også på Posca pastel, der giver et blødt, drømmeagtigt udtryk, som kan være lige præcis det, der skal til for at fuldende dit barns kunstværk.

Og lad os ikke glemme det utrolige udvalg af Posca farver. De varme farver i Posca serien er som en solopgang i sommermånederne. De omfavner det hele fra det dybeste rødt til det mest strålende orange og gule toner, der minder om solskinsgule blomster.

For dem, der foretrækker afdæmpede farver, er der et et lige så bredt udvalg. Fra dæmpet blå til grønne nuancer - der er virkelig noget for enhver smag.

Der er så mange muligheder for at skabe, udforske og udtrykke sig med Posca tusser. Så vælg Posca, og lad dit barns kreativitet få frit løb.

Tilføjet kurv