Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Vilac til børn

135
Anbefalet Alder (Legetøj)

Vilac til børn

Fantasifuldt trælegetøj til børn fra Vilac

Det franske legetøjsfirma har beliggenhed på de smukke Jura-bjerge. Vilac designer trælegetøj af fremragende kvalitet, og kombinerer traditionel europæisk stil med moderne håndværk og teknikker. Hvert stykke legetøj til børn er forsigtigt fremstillet af bæredygtigt træ med et perfekt finish, og små afvigelser fra produkt til produkt som gør hvert enkelt stykke legetøj unikt.

Vilacs udvalg af legetøj har ikoniske karakterer og genkendelige designs, såsom Babar-legetøjet og tilbehøret. Børn er vilde med de flotte farver og følelsen af legetøjet mellem hænderne, og så er legetøjet endda også lærerigt. Trælegetøj udvikler børns fantasi og motoriske evner. Vilacs legetøj er helt unikt og går aldrig af mode. Det vil holde i mange generationer.

Sådan startede eventyret

Det hele begyndte i 1911 i Moirans-en-Montagne, som er en by kendt for trælegetøj. Narcisse Villet startede et træværksted kaldet "Maison Villet", og i 1951 overtog hans sønner værkstedet, og skabte "Villet Freres", som senere i 1979 blev til Vilac, sammensætningen af ordene Villet og Lacquer, som anvendes til legetøjet.

I 1985 blev Vilac opkøbt af Hervé Halgand, som fortsatte traditionen med lakeret trælegetøj. I 2001 blev Vilac tildelts EPV-mærkatet (Living Heritage Company), på grund af det helt unikke og traditionelle legetøj. I 2012 blev Vilac købt af France Cartes Group.

Trælegetøj fra Vilac i særdeles god kvalitet

Legetøj fra Vilac i træ er robust og godt stykke legetøj for piger og drenge.

Trælegetøj giver mindelser om en svunden og ukompliceret tid. Vilac trælegetøj udmærker sig ved at holde godt og holde til flere generationer.

Trælegetøjet fra Vilac er produceret i godkendt træ og fremstillet af miljørigtige materialer. Det er først og fremmest et naturprodukt.

Du vil bestemt kunne finde det helt rigtige trælegetøj fra Vilac eller trælegetøj fra et af de andre mærker her ved Kids-world.

Musikglæde for de små med et Vilac klaver

Ønsker du at bringe musikkens verden til dit barns fingre? Med et Vilac klaver kan du gøre netop det. Dette charmerende klaver fra Vilac er designet specielt til børn, og er den perfekte måde at introducere dit barn til musik på.

Lavet med Vilac legetøj som førende producenter af kvalitet, er dette legetøjsklaver både holdbart og smukt designet. Det er ideelt til at udvikle børns musikalske færdigheder, mens de har det sjovt. Så lad dit barn opdage glæden ved at lave musik med et Vilac klaver. Hvem ved, du kan måske endda have en lille Mozart i din midte.

Hjælp børns motorik på vej med en Vilac gåbil

Lad din lille opdagelsesrejsende komme på farten med en Vilac gåbil. Dette fantastiske stykke Vilac legetøj er mere end blot underholdning - det er et værktøj, der stimulerer motorikken, og hjælper dit barn med at udvikle balance og koordination.

Vilac gåbiler er kendt for deres holdbare kvalitet og deres børnevenlige design. Med deres afrundede kanter og stabile konstruktion giver de små piloter tryghed, mens de udforsker verden omkring dem.

Uanset om dit barn kører rundt i stuen eller udenfor, er en Vilac gåbil det perfekte valg for sjov, sikker og udviklende leg. Opdag Vilacs verden og sæt dit barns motorik i bevægelse.

Imponer den lille skibsfan med et Vilac containerskib

Åben op for en verden af fantasifuld leg med et Vilac containerskib. Denne detaljerede og farverige model er det perfekte legetøj til den lille skibsentusiast. Med Vilac containerskib kan dit barn blive kaptajn for sit eget fartøj og skabe utallige eventyr på de syv verdenshave.

Vilac er kendt for sit højkvalitets trælegetøj, og dette containerskib er ingen undtagelse. Robust konstruktion sikrer, at skibet kan modstå mange timers leg, mens de levende farver og kreative detaljer vil fange dit barns fantasi.

Lad dit barn udforske det store blå hav og udvide sin verden med et Vilac containerskib. Skab uforglemmelige øjeblikke med Vilac legetøj.

Skab en legehavn med en Vilac kran

Med en Vilac kran kan dit barn skabe sin egen travle havn eller byggeplads, lige i komforten af sit eget hjem. Denne legetøjskran giver mulighed for utallige timers sjov, idet den opfordrer til kreativ tænkning og problematiske løsninger.

Hvad enten dit barn skal laste legetøjsbiler på en færge eller bygge en skyskraber, vil han eller hun få rig mulighed for at udforske og lære. En Vilac kran inviterer nemlig til utallige muligheder for rolleleg. Dit barn kan forestille sig at være kranfører, bygningsarbejder eller entreprenør og styrke sin fantasi og sociale færdigheder i processen.

Vilac legetøj er kendt for sit fokus på kvalitet og håndværk, og deres kran er ingen undtagelse. Lavet af robuste materialer, er det et legetøj, der er bygget til at holde. Lad dit barn opleve den utrolige verden af havne og byggepladser med en Vilac kran - arbejdet kalder, eventyret venter.

Liv og glade dage i købmandsbutikken med et Vilac kasseapparat

Gør legen endnu sjovere og mere realistisk med et Vilac kasseapparat. Hvis dit barn også elsker at lege butik, vil dette farverige kasseapparat skabe mange timers sjov og læring.

Vilac kasseapparatet bringer den autentiske oplevelse af at være i en butik lige til dit barns legestue. Dens detaljer er inspireret af rigtige butikker, og det giver barnet en fornemmelse af at være bag kassen, som i en rigtig butik.

Med dets trykknapper, kan dit barn lege med at indtaste priser og totaler, en perfekt mulighed for at træne grundlæggende matematiske færdigheder. Desuden får dit barn, med sin skuffe til legetøjspenge, mulighed for at øve sig på at håndtere penge, give byttepenge og forstå begreber om værdi og økonomi i en tidlig alder.

Vilac kasseapparatet er både sjovt og lærerigt, da det hjælper børnene med at forstå begreber som penge, tal og handel på en legende og underholdende måde. Lad dit barns fantasi vokse med et Vilac kasseapparat - købmandsbutikken er åben.

Legekøkken fra Vilac

Her i kategorien kan I finde de fine Vilac legekøkkener, som de fleste drenge og piger vil passer perfekt til piger og drenge.

Vilac er et godt brand, som er kendte for deres legetøj af en høj kvalitet. Vilac laver et godt udvalg af legekøkkener i de fineste farver.

Legekøkkenerne har det til fælles, at de designes i nogle gode materialer i en høj kvalitet, som kan holde til lidt af hvert.

For de yngre børn er et legekøkken ligeledes herligt at lege med, da de med Vilac legekøkkenet har noget, som de kan støtte sig op ad og holde fast ved, når de kokkererer.

Legemad fra Vilac til mange sjove stunder

Børn elsker at efterligne voksne, når legen hedder rolleleg.Legemad fra Vilac passer er ideelt at have ved hånden, når I skal lege i til brug i madboden, legekøkkenet eller restauranten, eller til en leg hvor I/de er taget på skovtur i parken.

Legenmad fra Vilac er fremstillet af miljørigtige og allergivenlige materialerog I behøver ikke bekymre jer om, det er farligt for jeres barn at putte den i munden.

Se jer omkring her på siden, hvor I finder hele vores gode sortiment af legemad fra Vilac. Vi har legemad fra Vilac og andre mærker inden for drikkevarer, kager, frugt, brød og kød - kort fortalt, alt hvad hjertet kan begære.

Hjemlig hygge med et Vilac legekøkken og legemad

Vilac legekøkken og legemad er som at bringe et fuldskala køkken ind i børneværelset, minus den virkelige varme og skarpe redskaber, selvfølgelig. Hver detalje er nøje overvejet, fra ovnen der kan åbnes og lukkes, til vaskeområde og køleskab.

Vilac legekøkkenet er designet til at være så realistisk som muligt, hvilket bidrager til at gøre legen endnu mere spændende og indlevende.

Samtidig er Vilac legemad i vores sortiment for at dine børn kan simulere rigtige fødevarer, så de får den fulde oplevelse af at "lave mad". Dette sæt med legemad inkluderer alt, hvad en lille kok har brug for, fra frugter og grøntsager til kager og kød. Alle delene er smukt malet og lavet, så de ser ud og føles så tæt på de rigtige ting som muligt.

Kombinationen af et Vilac legekøkken og Vilac legemad opfordrer børn til at bruge deres fantasi og kreativitet. Det giver dem mulighed for at eksperimentere med forskellige opskrifter, arrangere middagsfester og endda "lave mad" til deres legetøjs venner.

Det styrker også deres sociale færdigheder, da de lærer at dele, tage ture og samarbejde i deres køkken, når den står på legeaftaler. Med Vilac legekøkken og legemad kan du give dit barn en sikker og sjov måde at udforske verden af madlavning på.

Så vent ikke længere - bring denne underholdende læringsoplevelse ind i dit barns liv med Vilac.

Stort udvalg af Vilac magneter og bogstaver

Tag dit barn med på en sjov og lærerig opdagelsesrejse med Vilac magneter og bogstaver. Med et stort udvalg hos Kids-world vil du nemt kunne finde de perfekte magneter og bogstaver til at skabe sjove, interaktive læringsoplevelser for dit barn.

Vilac magneter er både farverige og attraktive, hvilket gør dem til en fascinerende måde at introducere børn for videnskaben om magnetisme. De kan bruges til at skabe utallige spil og aktiviteter, der er lige så sjove, som de er uddannelsesmæssige.

Og hvad med Vilac bogstaver? De er fantastiske værktøjer til at introducere dit barn for alfabetet, stave ord og endda skrive deres eget navn og første sætninger. Disse farverige bogstaver kan bruges på køleskabet, magnetiske tavler eller endda på gulvet for sjov, interaktiv læring.

Øg leg og læring med Vilac magneter og bogstaver. Et must-have i enhver lille lærers legetøjskasse.

Leg og læring for de mindste med en Vilac puttekasse

Giv din lille nysgerrige hjerne den perfekte legekammerat med en Vilac puttekasse. Denne klassiske legetøjsfavorit er designet til at stimulere og udvikle dit barns motoriske færdigheder, problemløsningsfærdigheder og genkendelse af former og farver.

Hver Vilac puttekasse er udført i holdbart træ og omhyggeligt designet til at være nem at håndtere for små hænder. Dit barn vil nyde den udfordring, det er at matche de farverige, solidt udformede brikker med de rigtige huller i boksen.

Og bedst af alt, når legetiden er forbi, er alle brikkene gemt sikkert inde i boksen, klar til næste gang legen starter. Udforsk det brede udvalg af Vilac puttekasser hos Kids-world, og find det perfekte nye legetøj til udviklingen af dit barns motorik, sind og færdigheder.

Vilac legetøjsbiler

Her i kategorien kan du finde de seje Vilac legetøjsbiler, som de fleste børn vil elske at lege med.

Vilac er et godt mærke, som er kendt for deres seje legetøj. Vilac producerer et lækkert udvalg af legetøjsbiler i seje designs og farver.

Vilac og de andre mærker producerer mange varianter af legetøjsbiler i miljørigtige og giftfri materialer samt tidssvarende farver.

Vi leverer også Vilac helt gratis

Hver gang du shopper hos os, kan du kvit og frit få leveret dine produkter fra Vilac helt gratis. Dette er noget vi har tilbudt vores kunder i lang tid, hvilket vi ikke har tænkt os at lave om på.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller flere produkter fra Vilac i sortimentet, du kan lide. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind i kategorien med produkter fra Vilac - så er sortimentet i hvert fald godt, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Benyt endelig vores søgefunktion og filter hvis du mangler noget specifikt.

Har du særlige ønsker, måske nogle andre produkter fra Vilac, som du godt kunne tænke dig at finde i shoppen, skal du endelig sende dine ønsker til vores kundeservice.

Tilføjet kurv