Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

JBS børnetøj

92
Størrelse
Skostørrelse
40%
JBS Natkjole l/æ - Bambus - Grøn JBS Natkjole l/æ - Bambus - Grøn 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  

Stilfulde strømper og undertøj til børn fra JBS

JBS tilbyder dig undertøj, som både er rart at have på, og meget stilfuldt. Her får man strømper og undertøj i super pasform, kvalitet, og med masser af individualitet - og sådan har det været lige siden 1939, hvor Jens Bjerg Sørensen stiftede JBS. JBS startede ud som producent af herreundertøj i Jylland, men sælger i dag også flot undertøj til børn.

JBS har mere end 300 medarbejdere og forhandlere i flere lande, og er dermed Danmarks største producent af undertøj. Med mere end 80 års erfaring med produktion af undertøj, kan man både se og mærke mærkets ekspertise. Undertøj og strømper er en helt uundværlig del af et barns garderobe, og hos JBS får man det bedste af det bedste.

I marts 2019 overtog JBS den velrenommerede strømpefabrik SPARTA i den Litauiske hovedstad, Vilnius. Dette har sikret, at JBS fortsat kan tilbyde de allerbedste produkter til både børn og voksne.

Samarbejdet med Cristiano Ronaldo

I 2013 indgik den portugisiske fodboldstjerne Cristiano Ronaldo et samarbejde med JBS om at designe fede undertøjs- og strømpekollektioner. I dag er der to kollektioner - en sej kollektion til de yngste fans, nemlig børn, og en til yngre mænd. Dette samarbejde har givet JBS en international platform og gjort mærket kendt verden over. 

Vi har et bredt udvalg af Cristiano Ronaldo-kollektionen til børn, både i form af strømper og underbukser i virkelig fede designs, som ethvert barn der er stor fan af fodbold, vil værdsætte!

Gratis fragt ved køb af JBS undertøj

Når du køber undertøj fra JBS hos Kids-world.dk, får du det leveret med gratis fragt - så længe at leveringen sker inden for Danmarks grænser.

Vores sortiment indeholder alt i undertøj og børnesko, så uanset hvilke præferencer du og dit barn har, vil i med stor sandsynlighed, finde det i er på udkig efter. Klik gerne rundt blandt de mange designs her på siden og find inspiration til det næste sæt tøj til din dreng eller pige.

Tips til når du køber undertøj

Hvis dit barn er i voksealderen, kan det nogle gange være en fordel, at købe undertøjet i en lidt større størrelse end den størrelse, som barnet reelt set har. Det er ikke behageligt for dit barn, at gå i tøj der er for småt. Mange køber undertøjet i en lidt større størrelse som eksempelvis str. 110, selvom at barnet kun er en str. 104.

På den måde kan I udsætte udskiftningen af hele garderoben en smule.

Tilføjet kurv