Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Frost til børn

39
Størrelse
Skostørrelse
40%
Disney Frozen Minidukke - 7 cm - Honeymarin Disney Frozen Minidukke - 7 cm - Honeymarin 41,97 DKK
Oprindeligt:  69,95 DKK  
10%
Frost II Bamse - 50 cm - Anna Frost II Bamse - 50 cm - Anna 404,96 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
10%
Frost II Bamse - 50 cm - Elsa Frost II Bamse - 50 cm - Elsa 404,96 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Speedo Badedragt - UV50+ - allover - Disney Frozen Speedo Badedragt - UV50+ - allover - Disney Frozen 161,97 DKK
Oprindeligt:  269,95 DKK  

Stort udvalg af skønne produkter fra Disney-filmen Frost

Frost er blevet et globalt fænomen siden udgivelsen af den første film i 2013, og børn er helt vilde med figurerne. Snedronningen Elsa, hendes eventyrlystne søster Anna, den sjove snemand Olaf og alle de andre. Frost er baseret på H.C. Andersens fortælling 'Snedronningen', og er den bedst-sælgende Disney-film nogensinde.

Den har bl.a. fået en efterfølger, en bogserie, og forlystelser i Disney-land baseret på filmen. Hos Kids-world har vi et kæmpe udvalg af produkter fra Frost: legetøj i form af bamser og dukker, tøj, sko og udklædning til børn inspireret fra filmen og med forskellige motiver på, forskellige spil, malebøger, og meget andet tilbehør. Så er dit barn fan af Frost er der helt sikkert mange gode produkter her at vælge imellem.

Bag om Frost

Filmen Frost er et eventyr om kærlighed mellem to søstre, venskab og at lære at håndtere det at være anderledes. Det er en enorm lærerig film som er helt utrolig populær blandt børn verden over.

De farverige karakterer er noget helt for sig selv, og den Oscar-vindende musik har også vundet plads i mange børn og voksnes hjerter. Disney havde i mange år haft intentioner om at skabe en film baseret på H.C. Andersens 'Snedronningen', men projekterne blev aldrig til noget før de gik i gang med produktionen af Frost i år 2008. Frost er siden blev Disneys mest succesfulde film nogensinde.

Her hos os gør vi meget for altid at have et spændende udvalg af produkter fra Frost, herunder Frost legetøj, og mange andre brands. Så hvad end du er på udkig efter tøj, sko, udstyr eller Frost legetøj til dit barn, så har du gode muligheder for, at finde det her hos os.

Frost bamser

Se det fine udvalg af Frost bamser til baby og barn. Der er ikke noget bedre end at se, hvordan børnene elsker synet af deres elskede bamse, når de ikke har set den mens han eller hun har været i daginstitution eller sågar i skole. Uanset om du er på udkig efter en bamse fra Frost til en pige eller dreng, finder du her her hos os et bredt udvalg fra mange lækre brands.

Bamser fra Frost findes til både drenge og piger - ens for dem alle er, at de er indbydende og sjove at lege med. Vores sortiment af dukker og bamser til børn er bredt. En bamse fra Frost eller Frost legetøj er gode som gaver, bl.a. som dåbsgave, fødselsdagsgave og julegave.

Vi leverer også Frost helt gratis

Når du handler hos os, har du, når leveringsadressen er i Danmark, muligheden for at vælge at få leveret din bestilling med produkter fra Frost ganske gratis. Det er noget, som vi har tilbudt vores kunder i lang tid, hvilket vi ikke har tænkt os at lave om på.

Vi håber på, at du finder et eller andet i sortimentet, du kan lide - uanset om du er på udkig efter Frost legetøj eller noget helt andet. Så hvad end du helt bevidst er endt her i kategorien med produkter fra Frost - så er udvalget af varer i hvert fald godt, og indeholder mange anvendelige produkter. Benyt endelig vores søgefelt hvis du leder efter noget bestemt.

Har du nogle specifikke ønsker, måske nogle andre produkter fra Frost eller noget specifikt Frost legetøj, som du godt kunne tænke dig at finde i shoppen, skal du endelig ikke tøve med at sende en mail til vores kundeservice.

Tilføjet kurv