Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Thats Mine

587
Størrelse
Skostørrelse

Thats Mine

That's Mine - smukke produkter til børneværelset

That's Mine er smukke dansk-designede produkter, som forskønner børnenes værelse og gør livet lidt nemmere. Der er mange flotte wall-stickers som også forældre vil elske at kigge på, savlesmække med suttesnore, sengetøj, stofbleer, ammepuder, knager, foldemadrasser og mere endnu.

Alle produkter er designet i rolige og behagelige farver, som skaber et meget skandinavisk og afslappet look. Produkterne er enormt æstetisk bevidste, og er yderst populære hos forældre af særligt denne grund - og så er de selvfølgelig også enormt praktiske.

Historien bag That's Mine

Danske Mette Neerup Mariager blev mor for første gang i 2013. Hun ønskede sig et ganske unikt børneværelse til datteren, men kunne ikke finde produkter på markedet der faldt i hendes smag, så hun begyndte at lave ting selv.

Hun startede med en kaninknage i træ, og da hun delte den på Instagram var der så stor efterspørgsel, at hun besluttede at skabe flere produkter. Hendes datter var inspirationen bag de første produkter, og firmaet er da også opkaldt efter hende - i en periode sagde hun "det' mit" til alt, og det blev til That's Mine.

That's Mine blev grundlagt i 2015, og tilbyder i dag mange kvalitetsprodukter til børn og deres værelse. That's Mine lægger vægt på kvalitet, og produkterne skal appellere til både børn og forældre. Der er ekstra fokus på holdbarhed og funktionalitet, så børnene kan lege længe uden problemer.

That's Mine babylegetøj

Er I på jagt efter That's Mine legetøj til babyer, kan I købe det lige her. Det første år af et barns liv byder på mange ting ift. dets udvikling.

Vil I gerne hjælpe jeres pige eller dreng godt på vej ved at styrke dets motorik, sanser og udvikling, kan I give det forskellig slags That's Mine legetøj, som kan underholde og udfordre på samme tid.

Glæd jeres baby med noget babylegetøj fra That's Mine

Med babylegetøj fra That's Mine får I et stykke legetøj, de fleste babyer kan lege med i mange timer. Ønsker I det bedste for jeres barn, kunne I jo overveje det gode legetøj fra That's Mine.

Her på shoppen kan I købe legetøj til småbørn i en bred vifte af farver, og vi har babylegetøj i alle prisklasser.

Hvis I ikke fandt hvad I søgte blandt babylegetøjet fra That's Mine, så tag et kig på nogle af de andre brands, vi forhandler. Se også vores That's Mine udsalg.

Bideringe fra That's Mine til babyer

Klør jeres barns gummer? Hvis I kan sige ja til dette, kan en That's Mine bidering være et særdeles godt køb. Det kan være udfordrende, når gummerne klør, og barnet gerne vil 'klø igen' og have noget at bide i.

Her i kategorien kan I finde hele udvalget af bideringe fra That's Mine til drenge og piger. Vi har noget for enhver pige og dreng. That's Mine bideringene samt bideringene fra de mange andre mærker produceres i enkle og smarte former.

Fint, stort og varieret udvalg af That's Mine

Hos Kids-world tilbyder vi et omfattende udvalg af That's Mine produkter til børn. Vores sortiment inkluderer alt, hvad du behøver for at indrette børneværelset og skabe en hyggelig atmosfære for dine små.

Vi har et stort udvalg af That's Mine produkter, herunder sengetøj, interiør og tilbehør i forskellige designs og farver, så du kan finde det, der passer bedst til dit barns personlighed og stil.

Kids-world er din destination for at udforske og finde de perfekte That's Mine produkter til dit barns værelse.

Tøj fra That's Mine i mange forskellige farver

Hos Kids-world forstår vi, at farvevalg er vigtigt, når det kommer til indretning af børneværelset. Derfor tilbyder vi That's Mine produkter i et bredt udvalg af farver, herunder lyserød, blå, grøn, gul og mange flere.

Uanset om du ønsker en rolig farvepalet eller en livlig og farverig indretning, har vi det That's Mine tilbehør, der passer til dine præferencer og dit barns smag.

Se vores udvalg af That's Mine i forskellige farver her og skab den perfekte atmosfære på dit barns værelse.

Størrelsesguide for That's Mine

For at hjælpe dig med at vælge de rigtige That's Mine produkter til dit barns værelse, har vi en detaljeret størrelsesguide tilgængelig. Du kan finde størrelsesinformation i produktbeskrivelserne, hvor du kan læse om dimensioner og pasform for hvert enkelt produkt.

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg ved dit køb, og vores størrelsesguide er en pålidelig kilde til at sikre, at That's Mine produkter passer perfekt til dit barns værelse.

Se vores størrelsesguide for That's Mine produkter og vælg med tillid, når du handler hos Kids-world.

Sådan vasker du dit tøj fra That's Mine

For at bevare kvaliteten og levetiden af dine That's Mine produkter er det vigtigt at følge de vedlagte vaskeanvisninger. Disse anvisninger findes normalt på etiketten i produktet eller i produktbeskrivelsen.

Hvis du skulle miste vaskeanvisningerne, skal du ikke bekymre dig. Du kan altid kontakte vores kundeservice, der vil være glade for at give dig vejledning om, hvordan du bedst vasker og plejer dine That's Mine produkter.

Ved at følge vaskeanvisningerne kan du sikre, at dine That's Mine produkter forbliver smukke og i god stand i lang tid.

Sådan får du tilbud på That's Mine

Hos Kids-world stræber vi efter at give vores kunder de bedste tilbud på That's Mine produkter. Du kan drage fordel af vores tilbud ved at besøge vores udsalgskategori, hvor du finder nedsatte priser på udvalgte That's Mine varer.

For at være blandt de første til at få besked om vores eksklusive tilbud og kampagner, anbefaler vi at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde får du opdateringer direkte i din indbakke og kan sikre dig de bedste priser på That's Mine produkter.

Derudover kan du følge Kids-world på vores sociale medier, hvor vi deler information om nye produkter og specielle tilbud, så du aldrig går glip af chancen for at spare på That's Mine til dit barns værelse.

Her kan du shoppe That's Mine med børnepengekredit

Hos Kids-world tilbyder vi vores kunder en praktisk måde at betale for That's Mine produkter med vores børnepengekredit. Dette er en gratis kreditordning, der giver dig mulighed for at sprede betalingen over tid.

Med vores børnepengekredit kan du indrette dit barns værelse med That's Mine tilbehør uden at bekymre dig om at betale det hele på én gang. Det er en bekvem måde at budgettere for dit barns værelsesindretning.

Når du handler hos Kids-world, kan du nemt drage fordel af børnepengekreditten og skabe et hyggeligt og personligt miljø på dit barns værelse med That's Mine produkter.

Få leveret That's Mine ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra That's Mine, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, så matcher hvad end du leder efter. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind på vores That's Mine-kategori - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Derfor skal du endelig klikke dig videre til udvalget i de andre kategorier med alt fra børnetøj, børnesko og interiør til børneværelset.

Tilføjet kurv