Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Ammepuder og ammepudebetræk

93

Ammepuder og betræk til ammepuder

Ammepuden er essentielt tilbehør for mor og barn i forbindelse med amningen. Ammepuder er designet til at give en god komfort for både mor og baby, mens amningen står på. Det er vigtigt at jeres baby ligger behageligt under sit måltid. Det er naturligvis ikke rart, at ligge dårligt, da det kan nedsætte jeres babys lyst til at spise.

Ligeledes kan en dårlig ammestilling give gener for moderen, hvor der typisk kan blive problemer med ryggen og nakken.

Endelig kan en ammepude også anvendes til andet end støtte til mor og barn under amningen, og kan med fordel anvendes under graviditeten og efter at barnet er holdt op med at blive ammet.

Bredt udvalg af ammepuder

Vi fører et bredt udvalg af ammepuder - hvilken en du i sidste ende ender med at vælge, er helt op til dine personlige præferencer. Ammepuder bliver produceret i rigtig mange forskellige designs og kvaliteter, så uanset farve og ønske til mønstre, burde det være muligt for dig at finde her hos os.

Vi fører ammepuder i fine, støvede og neutrale farver, men er du til mere spræl på paletten, har vi naturligvis også det.

Vær opmærksom på, at ammepuder også kommer i forskellige former. Konceptet er det samme for de fleste af ammepuderne, men formen kan godt varrierer fra mærker til mærke. Som udgangspunkt er ammepuderne designet til at støtte ryg, talje og skuldre samt baby, når der ammes eller gives flaske, men da kroppe er forskellige, er det godt at være opmærksom på, hvilken ammepude der bedst møder jeres behov.

Aftageligt ammepudebetræk

Betrækket på ammepuderne laves sådan, at de kan tages af, og vaskes i vaskemaskinen. Dette sker normal vis ved hjælp af en lynlås på undersiden af betrækket. Vær opmærksom på at følge vaskeanvisningerne - det gælder også for fyldet, såfremt dette kan vaskes.

Det er en fordel at have et par betræk eller tre, sådan at det hele tiden er muligt, at sende det ene til vask, mens det ikke behøver at have indflydelse på, hvorvidt I kan bruge ammepuden imens eller ej. Som ekstra beskyttelse kan man vælge at lægge en stofble oven på ammepuden.

Flere af betrækkene er fremstillet af økologisk bomuld og har en blød og flad lynlås i plastik, som gør det nemt at trække betrækket af, når det skal vaskes. Andre ammepuder er udstyret med en foldelukning, så betrækket er nemt at få af og på.

Ammepuder i flotte farver

Du kommer højst sandsynligvis til at bruge din nye ammepude rigtig meget. Faktisk kommer du nok til at bruge den flere gange om dagen i flere måneder. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du også synes at den er lidt pæn.

Du kan vælge en ammepude, som passer til jeres indretning derhjemme eller som du bare synes har en flot farve eller et fint mønster. Her på siden fører vi typisk ammepuder i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, orange og rosa. Du kan både finde ammepuder, der er ensfarvede samt ammepuder med mønstre.

Her på siden har vi bl.a. blomstrede ammepuder, ammepuder med landskaber, ammepuder med dyremotiver, ammepuder med heste, ammepuder med svaner, ammepuder med biler og ammepuder med prikker.

Gå på opdagelse i vores sortiment og se om der ikke er noget, der passer til sofaen, lænestolen eller som bare falder i jeres smag.

Ammepuder til forskellige priser

Ammepuder kommer i mange forskellige varianter og til mange forskellige priser. Her på siden finder du et udvalg af ammepuder fra en række forskellige mærker. Det skyldes, at vi går op i, at du har noget at vælge imellem. Både når det kommer til form, funktion, farve, design og selvfølgelig pris.

Du kan derfor finde ammepuder fra kendte mærker såsom Cam Cam, Done by Dear, Müsli, Sebra, Småfolk, Thats Mine, Nsleep, Filibabba, Homeyness, Smallstuff og Nørgaard Madsens. De forskellige ammepuder har hver deres fordele, men fælles for dem alle sammen er, at det er kvalitetsprodukter med dit og dit barns velbefindende i centrum.

Du kan bruge de forskellige filtre øverst på siden til nemt at filtrere for mærke, pris og farve. Så er det intet problem at finde lige præcis det, som du leder efter.

GOTS-certificerede ammepuder

Mange nybagte forældre og børnefamilier generelt, går op i, at deres produkter ikke indeholder skadelig kemi og er produceret under bæredygtige forhold. Derfor har vi naturligvis også ammepuder, som er GOTS-certificerede og Oekotex 100-certificerede.

Når du køber en ammepude, som er Oekotex 100-certificeret, er du sikker på, at ammepuden og alle dens materialer er testet på et anerkendt laboratorium og derfor er fri for skadelig og allergifremkaldende kemi.

GOTS-certificeringen er yderligere din garanti for at varen er produceret socialt og miljømæssigt forsvarligt samt er fri for skadelige kemikalier. Det betyder bl.a. at der er taget højde for spildevandsbehandling og arbejdsforhold ved produktionen af ammepuden.

Når du køber en ammepude, bør du være opmærksom på, om fyldet kan vaskes. Kan fyldet vaskes, skal det vaskes separat.

Vi har selvfølgelig også ammepuder som har betræk i økologisk bomuld og fyld i økologisk Kapok.

Du kan altid læse mere om de forskellige ammepuder under hvert enkelt produkt.

Ergonomiske ammepuder i skønne designs

Vi fører forskelligt udformede ammepuder; den velkendte u-formede ammepude - dog i forskellige udgaver - ergonomisk udformede ammepuder samt de særlige ammepuder, der er designet med et såkaldt armsvøb.

At ammepuden er designet med et armsvøb betyder, at barnet bliver dækket let til under amningen, imens det ligger godt og blødt på ammepuden, som hviler på moderens arm. Sidstnævnte ammepude er især praktisk at have med på farten.

Den u-formede ammepude kan placeres på flere måder, så det bliver lettere at finde den stilling, som passer bedst.

Den ergonomisk udformede ammepude er designet til at støtte ryggen, taljen og skuldrene, når der ammes eller gives flaske. Ammepuden kan anvendes på forskellig vis, fx som støtte til maven eller mellem benene under graviditeten. Sidst men ikke mindst, er ammepuder også gode som støtte, når det lille barn skal lære at sidde selv.

Vælg det rigtige fyld

De forskelllge ammepuders fyld varierer fra type til type og mærke til mærke. En del af de ammepuder vi har her på siden, kommer med polyesterfyld. Polyesterfyld minder om det fyld, som du finder i almindelige dyner og hovedpuder med syntetisk fyld. Det føles typisk lidt vat-agtigt og kan ofte vaskes i maskinen. En anden fordel er, at det ofte er allergivenligt.

En anden type fyld, du kan finde her på siden er Fossflakes. Fossflakes er syntetiske dun, og de afgiver derfor ikke støv, hvilket betyder at denne type fyld er allergivenligt. Derudover er Fossflakes udviklet til at bevare spændstighed og volumen selv efter vask.

En tredje slags fyld er kapok. Kapok er et naturmateriale, som både er åndbart og fugttransporterende. Derudover er kapok antibakterielt og virker både isolerende og varmetransporterende.

Vi har også ammepuder med skumfyld. Fordelen ved en ammepude med skumfyld er, at den er fast og derfor holder sin spændstighed og form rigtig godt.

Sidste men ikke mindst har vi også ammepuder fyldt med krøyerkugler. Krøyerkugler er den samme slags fyld, som du finder i sækkestole og fatboys. Det er altså små, bløde, plastikkugler.

Ammepude med krøyerkugler som fyld er dejlig nemme at forme efter din baby og din krop. Det er derfor nemt at amme eller give flaske til din baby i mange forskellige stillinger. Derudover er kuglerne behagelige og giver en dejlig afslappende effekt hos din baby.

Undgå smerter i ryg og nakke med en ammepude

En ammepude er et rigtig godt redskab til at undgå smerter i ryg, nakke og lænd, når du ammer eller giver flaske. Ammepuden sørger for at give dig den støtte, som du har brug for, så du ikke sidder i en forkert stilling eller overbelaster bestemte dele af kroppen.

Du ammer eller giver flaske mange gange dagligt og derfor er det vigtigt, at du finder en god og behagelig stilling, hvilket en ammepude kan være behjælpelig med.

Brug ammepuden på farten

Her på siden finder du også ammepuder, som er gode at have med på farten. Det er nemlig ikke altid nemt at amme, når man er ude. Det er heller ikke altid nemt, at finde et sted, hvor man kan sidde i fred, så baby kan få ro til at spise. Det er der heldigvis råd for.

Denne type ammepude fungerer typisk sådan, at der er et armsvøb, som man tager på, inden baby bliver lagt til at amme. På bagsiden af armsvøbet er der en lille pude, så baby kan ligge blødt og behageligt oven på puden på armen. Ammepuderne kommer typisk også med en lomme, som indeholder et lille tæppe. Tæppet kan man enten bruge til at dække baby til, så han eller hun kan få fred til at spise, eller til at dække sig selv til under amning.

Brug ammepuden til andet end amning

En ammepude skal selvfølgelig primært bruges til når du ammer eller giver din baby flaske, men mange forældre bruger den faktisk også til en masse andre ting.

Ammepuden kan f.eks. bruges allerede mens du er gravid til at støtte maven eller lægge mellem benene, så du kan ligge behagelige, når du skal sove eller slappe af. Derudover så kan den også bruges som rygstøtte til dit lille barn, når han eller hun er ved at lære at sidde selv. Nogle forældre bruger den endda som rygstøtte til baby i barnevognen, så den lille øjesten kan kigge ud.

En lækker ammepude er derfor uundværlig for mange forældre, og hvem ved, måske finder I helt nye og andre anvendelsesmuligheder til denne versatile pude.

Køb separate ammepudebetræk

Det er altid en god ide, at have et ekstra ammepudebetræk ved hånden. Både fordi det er en god ide, at holde din ammepude ren og lækker, men også fordi, at du aldrig ved hvornår uheldet er ude. Med et ekstra betræk eller to er du derfor altid sikker på, at der er et rent betræk, når det andet er til vask eller hvis der bliver spildt.

Her hos Kids-World finder du et udvalg af forskellige ammepudebetræk, så der er lidt at vælge imellem. Husk dog at tjekke målene på din ammepude samt på ammepudebetrækkene for at være sikker på at de passer sammen. Du kan altid se mål på de forskellige ammepuder og ammepudebetræk under hvert enkelt produkt. Her kan du også læse mere om, hvilke materialer ammepuderne og ammepudebetrækkene er lavet af.

Vi har ammepudebetræk med forskellige mønster, motiver og farver, og vi skulle gerne have et, som falder lige i jeres smag.

Ammepudebetræk til bestemte brands

I kan finde ammepudebetræk fra mange forskellige brands. Normalt er det bedst at købe et ammepudebetræk i samme mærke, som din ammepude.

Vær derfor opmærksom på at få tjekket, at det givne ammepudebetræk, passer til den ammepude, I har derhjemme. Der er ikke meget ved, at få købt et ammepudebetræk, og så passer den ikke.

Du kan altid se målene på de forskellige ammepudebetræk inde under hvert enkelt produkt. På den måde er du sikker på, at du får det rigtige betræk ind ad døren.

Ammepudebetræk i fine farver

Vi har ammepudebetræk i mange forskellige fine farver. Derfor kan I nemt finde et ammepudebetræk, som passer til sofaen derhjemme eller som I bare særligt godt kan lide. I kan typisk finde ammepudebetræk i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, orange og rosa. Der er både ensfarvede ammepudebetræk og ammepudebetræk med flotte mønstre. Der er f.eks. ammepudebetræk med æbler, der er ammepudebetræk med blomster og ammepudebetræk med svaner.

Kort sagt er der lidt hvor enhver smag, så mon ikke også I kan finde et ammepudebetræk, som passer til jer?

GOTS- og Oekotex 100-certificerede ammepudebetræk

Mange af vores ammepudebetræk her på siden er enten GOTS-certificerede eller Oekotex 100-certificerede. Oekotex-100 certificeringen er din garanti for at ammepudebetrækket er fri for skadelig og allergifremkaldende kemi. Dette bliver sikret ved at teste alle materialerne på et professionelt laboratorium.

GOTS-certificering garanterer derudover, at ammepudebetrækket er produceret under bæredygtige forhold, hvor der bl.a. er taget højde for arbejdsforhold og spildevandsbehandling. Det er altså ammepudebetræk, hvor der både er taget hensyn til dit barns trivsel og til bæredygtighed.

Desuden kan du også finde ammepudebetræk, der er lavet i økologisk bomuld. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad et ammepudebetræk er lavet af, og hvorvidt det er certificeret, så kan du altid læse mere under de enkelte produkter.

Få leveret ammepuden ganske gratis

Husk at du får tilsendt din ammepude og/eller dit betræk til ammepude med gratis fragt, så længe at ordren er bestilt til en adresse i Danmark. Ordren kommer indenfor 1-2 hverdage og du bestemmer helt selv, om du vil have den leveret til hoveddøren eller i stedet foretrækker at afhente den på posthuset eller i en pakkeboks. Så bliver det vist ikke nemmere.

Synes du, at der er lige lovlig mange udgifter forbundet med sådan en lille ny baby? Så husk, at du også kan vælge at betale med vores kreditordning børnepengebetalinge. Med børnepengebetaling modtager du din nye ammepude med det samme, men betalingen bliver først trukket, næste gang børnepengene bliver udbetalt.

Hvis du mod forventning ikke fandt det du ledte efter, eller bare har nogle spørgsmål, som du gerne vil have besvaret, så kan du naturligvis altid kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe.

Nem returnering og ombytning af ammepuder

Når du køber en ammepude, skal det selvfølgelig være den helt rigtige. Men hvad nu, hvis det ikke var den helt rigtige, som du fik købt? Ingen panik. Her på Kids-World har vi gjort det nemt at returnere produkter. Så længe du returnerer fra en adresse i Danmark, skal du blot anvende vores returlabel og vedlægge en returseddel.

Du har altid 30 dages returret på alle vores produkter fra modtagelsesdatoen, så længe de er i samme stand som ved modtagelsen. Det betyder kort sagt, at varerne ikke må være vasket, påskrevet navn eller lignende. Du kan læse mere om vores regler for returnering af varer her.

Hvis du gerne vil ombytte din ammepude til en anden variant, så skal du bare returnere den oprindelige ammepude. Når returneringen er blevet godkendt får du pengene direkte tilbage på din konto og kan gå ind og bestille den variant, som du gerne vil købe i stedet.

Tilføjet kurv