Facebook tracking Dyner til Baby og børn - Hurtig levering - Gratis fragt i Danmark
Spar 40% på ALT Name It udsalg 🤩 - Få fat i dine favoritter nu!
Valuta DKK
 • DKK
 • EUR
Send til Danmark
 • Australia
 • Austria
 • Belarus
 • Belgium
 • Canada
 • Czech Republic
 • Danmark
 • Estonia
 • Finland
 • France
 • Færøerne
 • Germany
 • Grønland
 • Hong Kong
 • Hungary
 • Ireland
 • Island
 • Italy
 • Japan
 • Latvia
 • Lithuania
 • Luxembourg
 • Netherlands
 • New Zealand
 • Norge
 • Poland
 • Portugal
 • Romania
 • Russia
 • Spain
 • Sverige
 • Switzerland
 • Thailand
 • Ukraine
 • United States
DK-flag Dansk
 • DK-flagDansk
 • gb-flagEnglish
 • se-flagSvenska

Dyner til baby og børn

(9) Skjul filter  
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Cocoon Company Dyne - Baby - 70x100 - Amazing Maize Cocoon Company Dyne - Baby - 70x100 - Amazing Maize  499,95 DKK 
OneSize

OneSize

Cocoon Company Dyne - Junior - 100x140 - Amazing Maize Cocoon Company Dyne - Junior - 100x140 - Amazing Maize  699,95 DKK 
OneSize

OneSize

Cocoon Company Dyne - Voksen - 140x200 - Amazing Maize Cocoon Company Dyne - Voksen - 140x200 - Amazing Maize  1.499,95 DKK 
OneSize

OneSize

Nsleep Dyne - 140x200 - Kapok Nsleep Dyne - 140x200 - Kapok  1.599,95 DKK 
OneSize

OneSize

Voksi Sommerdyne - Classic+ - Silke Voksi Sommerdyne - Classic+ - Silke  1.499,95 DKK 
OneSize

OneSize

Voksi Sommerdyne - Classic+ - Bomuld Voksi Sommerdyne - Classic+ - Bomuld  699,95 DKK 
OneSize

OneSize

Nsleep Dyne - Junior - 100x140 cm - Kapok Nsleep Dyne - Junior - 100x140 cm - Kapok  759,95 DKK 
OneSize

OneSize

Cocoon Company Dyne - Junior - 100x140 Cocoon Company Dyne - Junior - 100x140  649,95 DKK 
OneSize

OneSize

Cocoon Company Dyne - Kapok - Baby - 70x100 Cocoon Company Dyne - Kapok - Baby - 70x100  449,95 DKK 
OneSize

OneSize


Dyner til baby og børn

Søvn og komfort er essentielt for alle mennesker, især for de mindste. Barnet vokser mens det sover. Derfor er det af største vigtighed, at dit barn både ligger godt og har det behageligt, når det sover. 

En lækker blød, varm og temperaturregulerende dyne er en ualmindelig god investering til at give dit barn en behagelig og skøn nattesøvn. 

Dyner kan også bruges til andet end at holde barnet varmt, når det sover. Dyner er også fabelagtige, når barnet er blevet større og når der skal bygges huler, eller hygges i allerbedste stil ude i haven, fx i hængekøjen eller på trampolinen.

Findes der noget mere fantastisk end at ligge på en dejlig blød dyne på fx trampolinen og kigge op på nattehimlen og finde stjernebilleder og kigge efter stjerneskud? Det er en skøn måde at skabe barndomsminder på sammen med sit barn. Hyg jer ved barnets seng med godnathistorier og en varm og behagelig dyne, og så er en god nattesøvn garanteret.

En god nattesøvn er helt essentielt for børns udvikling, eftersom det påvirker deres energiniveau den efterfølgende dag, og deres evne til at lære nye ting og koncentrere sig. 

Som forælder bør du skabe gode sengerutiner og dekorere barnets seng og værelse, så det bliver et roligt, trygt og behageligt sted for dem at sove. Bløde behagelige tekstiler og dyner er afgørende, og uanset hvad du har brug for har vi et stort udvalg her på Kids-world. 

Lækkert udvalg af dyner til børn og babyer

Er du på udkig efter en lækker, blød og behagelig dyne til din baby eller dit barn, er du kommet til det helt rigtige sted. På denne side finder du vores udvalg i de skønneste dyner til det dyrebareste, du har; dit barn.

Vi har et skønt udvalg af forskellige typer dyner til børn og babyer, f.eks. fyldt med klassiske andedun eller det nyligt populære naturfiber kapok, som er allergivenligt eftersom støvmider og bakterier ikke kan leve i det. Desuden er kapok også temperaturregulerende, så barnet altid ligger helt tilpas.

Søvn er en vigtig del af alle stadier i livet, og særligt i barndommen. God søvn gør en enorm stor forskel for børns velvære, derfor bør der ikke gås på kompromis med dyner og puder i de bedst mulige materialer. 

En god dyne lader dit barn vågne veludhvilet op hver morgen, så de er klar til at gå en helt ny dag i møde. Med en dyne fra Kids-World har du det bedste produkt til at sikre dit barn den bedste kvalitetssøvn. 

Vi har også et udvalg af madrasser, puder og sengetøj fra de bedste mærker, så tag endelig også et kig på resten af vores sortiment.

Dyner i de gængse størrelser 

Hos Kids-world finder du vores sortiment af babydyner, juniordyner og dyner i gængse størrelser. Hvad enten du er på udkig efter sommerdyner eller helårsdyner, har vi dem her hos Kids-world. Vi har bl.a. danskproducerede babydyner, juniordyner og almindelige dyner. 

Hos Kids-world finder du dyner i flere prisklasser og fra flere kvalitetsmærker - fælles for dem er, at du kan være sikker på, at dynerne er af bedste kvalitet. 

Babydyner måler 70 x 100 cm, juniordyner måler 100 x 140 cm og almindelige dyner måler 140 x 200 cm. Når børn bliver lidt ældre og får deres helt egen ‘store seng’, er det på tide at investere i en rigtig god dyne. 

De bedste dyner til børn er letvægtige, naturlige og allergivenlige. Med vores udvalg af dyner i forskellige størrelse kan du med sikkerhed finde noget som passer til størrelsen på netop dit barns seng.

Vi har naturligvis også et fint og velassorteret udvalg af hovedpuder samt madrasser. Du kan finde alt, hvad du har brug for til baby og børn, så tjek endelig resten af vores udvalg af tilbehør til at sikre dit barn den bedste søvn.

Dyner med bomuld, kapok, silke, satin og uld til børn

Dynerne er fremstillet i materialer som bomuld, kapok, silke, satin og uld. Det økologiske og naturlige kapok-fyld er særdeles allergivenligt, da hverken bakterier eller støvmider kan leve i det.

Kapok-fyldet fungerer ventilerende og temperaturregulerende, således at barnet ikke fryser eller sveder. På den måde opnår barnet en mere rolig nattesøvn. 

Dynerne vedligeholdes nemt og bekvemt ved at komme dem i tørretumbleren efter behov. En tur i tumbleren fjerner de støvmider og bakterier, som sætter sig på ydersiden af stoffet. Dynerne maskinvaskes ved 60 grader med enzymfrit vaskemiddel.

Børn kan ikke selv regulere deres kropstemperatur, og kan tit få det for varmt. Dyner i uld, kapok og bomuld er rigtig gode til temperaturregulering, så små børn kan ligge lunt uden at svede.

Dyner fremstillet af 100 % naturlige og økologiske kapokfibre

Vi har dyner, der er fremstillet af 100 % naturlige og økologiske kapokfibre, hvilket vil sige at der ikke er anvendt pesticider til produktionen. Kapokfibre, har en isolerende effekt, som er særdeles praktisk i vinterhalvåret, når barnet skal have middagslur i barnevognen udenfor. 

Du kan være helt sikker på, at barnet ikke kommer til at få det koldt eller fryse. Kapokfibre er faktisk lettere end bomuld, og dette faktum gør det til et utroligt isolerende materiale. Fugten ledes væk fra barnets krop, så de sove med den helt rigtige temperatur natten igennem.

Kapokfibre er desuden antibakterielle, så støvmider kan simpelthen ikke overleve i dem, eftersom fibrene ikke absorberer fugt.

Udover dyner med kapokfyld, har vi også dyner med mere klassisk fyld som andedun og gåsedun. 

Vi har dyner, som er udstyret med den såkaldte NOMITE-mærkning. NOMITE-mærkningen betyder, at dynen er fremstillet på en måde, der garanterer at husstøvmider, og det de lever af, ikke kan trænge igennem våret og ind i dynefyldet. 

Sommerdyner til børn og babyer

Som du ved, er der forskel på, hvor varmt det er om natten på de forskellige årstider. Om vinteren er det vigtigt, at dynen, barnet ligger under, sørger for at holde barnet varmt under hele søvnen.

Til gengæld er det vigtigt, at barnet ikke får det for varmt i sommerhalvåret. Derfor fremstilles der også dyner i kvaliteter, som passer til de forskellige årstider.

Sommerdyner udmærker sig ved at kunne regulere temperaturen, så barnet sover i en behagelig atmosfære under forhold, der gør, at han eller hun ikke kommer til at få det for varmt eller kommer til at fryse, hvis det skulle blive en kølig og blæsende sommerdag. 

Oeko-Tex- certificeret

Flere af vores dyner til baby og børn er mærket med den såkaldte Oeko-Tex certificering. På denne måde er du sikret, at produktet ikke indeholder skadelige stoffer og kemikalier, som påvirker dit og dit barns sundhed. Du kan bl.a. finde disse typer dyner hos mærker som BabyDan, Voksi, Cocoon mm. 

GOTS-certificerede dyner til børn

I vores sortiment af dyner til børn finder du også GOTS-certificerede dyner. GOTS-certificeringen garanterer dig en dyne fremstillet uden brug af skadelige kemikalier og derudover så er dynerne fremstillet efter bæredygtige principper, hvor der bl.a. stilles krav til arbejdsforhold under produktionen samt spildevandsbehandling. 

Du kan altid læse mere om de enkelte produkters certificeringer under produktbeskrivelserne. Her kan du også læse om, hvad de forskellige dyner er lavet af samt hvordan de kan vaskes eller rengøres.

Økologiske dyner til børn

Hvis du går op i økologi, så er du kommet til det rette sted. En stor del af vores dyner til baby og børn her på siden er nemlig fremstillet i økologiske materialer. Det kan både være i form af fyld i økologiske materialer og/eller betræk fremstillet af økologiske materialer. For at en dyne kan kaldes økologisk, skal den leve op til en række krav vedrørende produktion af materialer. 

Uanset om du vælger en dyne til dit barn, der er økologisk eller ej, så kan du altid være sikker på at få en dyne i højeste kvalitet, når du køber den her hos Kids-World. Vi udvælger alle vores produkter med stor omhu og fører kun produkter, som vi kan stå 100 % inde for. 

Dyner til børn fra kendte mærker

I vores sortiment kan du finde dyner til børn fra en række anerkendte mærker. Disse mærker er alle kendt for deres gode kvalitet og lækre materialer. Du vil typisk kunne finde dyner til baby og børn fra bl.a. Voksi, Nsleep, Cocoon Company og Müsli. 

Hvis du leder efter en dyne fra et bestemt mærke, så glem ikke, at du kan bruge filteret øverst på siden til hurtigt og nemt at få et overblik over vores udvalg fra lige præcis det mærke, som du er på jagt efter. 

Når du er i gang med at finde en ny dyne, så kan det være, at der også er behov for noget nyt sengetøj. Det kan du naturligvis også finde her hos Kids-World, så tag dig endelig god tid til at kigge vores sortiment igennem. 

Har du hørt om de populære Voksi-dyner?

Du har helt sikkert hørt om de såkaldte Voksi-dyner. Vi har Voksi-dynerne i to kvaliteter; den klassiske bomuldsdyne samt en luksuriøs dyne i lækkert silkemateriale. 

Disse dyner er perfekte til varme sommerdage, hvor ulddynen i voksiposen skal udskiftes til noget, som er lettere. Foret i silke/satin sommerdynen er fremstillet af luksuriøst Mulberry-silke, som isolerer og transporterer fugt væk fra barnet. 

Køb dynen med gratis fragt

Når du bestiller dynen til din lille baby, eller det lidt større barn her hos Kids-World er fragten gratis, så længe varerne skal leveres til en adresse i Danmark.

Du bestemmer selv om du gerne vil have din ordre leveret direkte til dit hjem, eller om du foretrækker at afhente den på et posthus eller i en pakkeboks. Vi har også forskellige betalingsmuligheder, som du kan læse mere om på betalingssiden.

Såfremt du har spørgsmål til vores dyner eller andre produkter i vores sortiment, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice - de sidder altid parat til at besvare dine spørgsmål.

Tilføjet kurv