Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Klapvogne

93
40%
Baby Jogger Klapvogn/Babylift - City Sights - Deep Teal Baby Jogger Klapvogn/Babylift - City Sights - Deep Teal 2.819,97 DKK
Oprindeligt:  4.699,95 DKK  

Stort udvalg af klapvogne

Er du på udkig efter en ny klapvogn? Her hos Kids-world finder du et kæmpe udvalg af de bedste klapvogne på markedet. I vores store sortiment af klapvogne finder du modeller til ethvert formål og budget. Du finder klapvogne fra alle de største og mest populære mærker lige her.

Fra paraplyklapvogne til sammenfoldelige klapvogne - uanset hvad du leder efter, kan du finde det helt rigtige produkt til din familie hos Kids-world. Der findes mange forskellige typer og modeller af klapvogne. Du kan læse videre her for at finde ud af, hvilken type klapvogn der er nemmest mest og brugbar for din familie.

Hvornår bruger man klapvogn?

At bruge en klapvogn er en fantastisk transportløsning for forældre og børn. En klapvogn hjælper dig som forælder med at få dig og dit barn hen til en bestemt placering hurtigere, end hvis i begge gik til fods.

Alle forældre kender til at deres barn bliver træt eller får ømme ben på turen. Sommetider sætter børn sig bare ned og nægter at gå længere. I disse situationer er det helt ideelt at placere dem i klapvognen så i kan fortsætte turen. Under en lang dag på eventyr med ungerne er en klapvogn et must-have.

Uanset om i skal i zoologisk have eller i forlystelsespark, betyder lange gåture næsten altid ømme ben hos små børn. Klapvognen giver dem mulighed for pauser mens i stadig bevæger jer mod målet. En klapvogn er ideel til lidt ældre tumlinger. De kan ofte gå en del selv, men har brug for de pauser, som en klapvogn tilbyder.

Udover at være fantastisk for dit barn at slappe af i, er en klapvogn også et handy sted at opbevare alle de ting, som du har brug for, når i er udenfor sammen.

En klapvogn kan også bidrage til dit barns sikkerhed. Du kender med garanti, hvor svært det kan være at holde øje med mindre børn. Det er enhver forælders mareridt at miste sit barn udenfor. Små børn er meget nysgerrige og elsker at udforske deres omgivelser. Når dit barn er spændt fast i barnevognen, kan du altid have styr på, hvor de er.

Hvilken klapvogn skal jeg vælge? Din guide til en klapvogn

Det er en stor beslutning, når man skal købe en ny klapvogn. Det kan sammenlignes lidt med at købe en ny bil. Hvor god affjedring har den? Hvilke typer terræn kan klapvognen bruges på? Er den nem at dreje? Hvor gode opbevaringsmuligheder har den? Der findes utallige modeller af klapvogne og at vælge den helt rigtige er en stor investering. I dette afsnit vil vi hjælpe dig med at opdage, hvordan du vælger den bedste klapvogn på markedet til netop dine behov.

Når du skal vælge en klapvogn, er der mange faktorer du bør overveje. Bor i inde i byen og har behov for en klapvogn til at komme rundt omkring? Eller vil klapvognen snarere være til specielle lejligheder og oftest ligge i bagagerummet i bilen? Hvor ofte du har behov for at bruge en klapvogn og jeres hverdag, bør være med til at bestemme, hvor dyr en model, du skal købe.

Din families størrelse er også af betydning. Hvis du kun har et barn eller planlægger flere børn med et par år imellem, er en klapvogn til et enkelt barn nok. Har du flere små børn, kan en søskende barnevogn være det ideelle valg.

Hvis du er høj eller hvis der er stor højdeforskel mellem dig og din partner, bør du vælg en klapvogn med justerbart håndtag. 

Hvor længe bruger børn klapvogn?

Mange nybagte forældre har spørgsmål angående anvendelse af klapvogne. Hvor længe bør børn overhovedet bruge dem? Der er delte meninger om emnet men generelt anbefales det, at børn i 4-5 års alderen ikke længere sidder i klapvogn.

Overgangen til at blive klapvogn-fri bør begynde i 3-års alderen, når dit barn selv er i stand til at gå uden at falde og kan forstå og følge vejledning fra dig. Dette kræver naturligvis tålmodighed og støtte. Sommetider har forældre tendens til, at undervurdere deres barns evne til at gå.

Hvis dit barn er sikker på fødderne og ikke viser interesse i at sidde i klapvognen, er der ingen grund til at bruge den. Børn har kortere ben end voksne, men de er stadig i stand til at gå ret langt. Ofte længere, end hvad forældre lige regner med.

Børn udvikler sig naturligvis også forskelligt. Det kan være du har en 4-årig som ligner en 6-årig, for eksempel. Børns fysiske evner varierer også, og nogle kan få problemer med at gå langt. For nogle børn kan en klapvogn være den bedste løsning til at komme rundt. Men at bruge en klapvogn for længe kan hindre dit barns fysiske udvikling og aktivitet.

Du bør altid være opmærksom på ikke at bruge klapvognen for længe. Når det er sagt, så kender ingen dit barn bedre end du gør. Hvis du stadig føler at de har brug for mere tid, så fortsæt endelig brug af klapvognen som transport.

Hvilken klapvogn er bedst?

Det kan virkelig være en udfordring, at vælge den helt rigtige klapvogn. Sommetider, får man det, som man betaler for. På den anden side kan en billig, simpel klapvogn være den bedste løsning. En klapvogn er designet til at gøre tiden udendørs mere praktisk og bekvem for dig og dit barn.

Vi har prøvet at gøre det nemmere for dig at vælge den rigtige klapvogn, ved at nævne nogle ting du bør overveje inden køb, så processen ikke bliver for overvældende for dig.

Først og fremmest bør du tage dit barns alder i betragtning. Hvis du leder efter en klapvogn til et helt lille barn, bør du vælge en anden størrelse end hvis dit barn er større og allerede nemt kan hoppe ind og ud af en klapvogn uden hjælp. Mange forældre er glade for en klapvogn i bassinet stil til nyfødte, men husk på at børn har brug for en anden klapvogn, når de bliver lidt større og ikke længere vil ligge på ryggen.

Størrelse og vægt på en klapvogn er også af betydning. Har du for eksempel en lille bil og ønsker at transportere klapvognen i den, er det værd at overveje hvor stor den er. Ønsker du at pakke den sammen og bære klapvognen engang imellem, er det også vigtigt at den ikke er alt for tung.

Om en klapvogn er brugervenlig eller ej, er også vigtigt. Nogle klapvogne kan være komplekse at folde ud- og sammen. Nogle har også hjul, som kan være besværlige at låse og låse op. Går du meget op i design og stil, kan du selvfølgelig også vælge en klapvogn fra et luksusmærke i utrolige materialer. Du skal også overveje, hvor du kommer til at anvende klapvognen. Hvis der er hårdt terræn, hvis du ønsker at løbe eller hvis du har behov for en klapvogn, som kan rumme flere børn, har du brug for en speciel klapvogn.

Paraply klapvogn

En paraply klapvogn er utrolig praktisk. Den er så nem at folde sammen og smide i bagagerummet. Skal du ud for at købe ind med dit barn eller pakker du til en rejse, er det helt ideelt at tage en paraply klapvogn med.

En paraply klapvogn er letvægtig og mindre end en standard klapvogn. Den er designet til forældre på farten og er super nemme at tage med ud. Hvis du foretrækker en lille og let klapvogn, er en paraply klapvogn ideel. De er fremstillet til at være nemme at bære rundt på og nogle af dem har endda en strop til at bære dem over skulderen. De kan foldes sammen til de er på størrelse med en paraply! 

Hvis du planlægger en rejse med dit lille barn, er en paraply klapvogn det rette valg for dig. Selv hvis du har en større klapvogn i forvejen, er det en rigtig god idé at købe en paraply klapvogn ved siden af til rejseformål, da den er nem at medbringe på fly.

Bor du i lejlighed og har begrænset plads (du skal måske endda bære klapvognen op), er en paraply klapvogn også en fantastisk løsning. De fleste paraply klapvogne er designet til børn, som er ældre end 6 måneder. Det er nødvendigt at dit barn selv kan sidde op, så har du en nyfødt, er det nødvendigt med en anden type klapvogn. 

Køreposer til klapvogn

Køreposer er fantastiske til at holde små børn varme og bekvemt tilpas udendørs om vinteren. Mange af dem kan bruges på forskellige måder, både til klapvognen, barnesædet, i en lift etc. Når du skal vælge en kørepose, skal du huske på, at der er mange forskellige modeller, som passer til forskellige børn.

Alle børn er forskellige, så det kan være vanskeligt at vælge den helt rigtige kørepose til din klapvogn. Overvej først størrelsen på klapvognen og dit barn. Se også gerne efter praktiske funktioner, såsom anti-glide egenskaber og hvorvidt køreposen nemt kan vaskes. 

Det er også vigtigt at overveje klimaet, du skal bruge køreposen til. I Danmark er det vigtigt med en kørepose, som er vejrresistent (den skal kunne modstå kulde, regn, sne og blæst) for at dit barn kan føle sig godt tilpas udendørs i klapvognen. Når du finder den helt rigtige kørepose til klapvognen, vil dit barn være klar til alle jeres eventyr sammen.

Søskende klapvogn / tvillinge klapvogn / dobbelt

Hvis du er forælder til et sæt tvillinger eller har søskende med en alder tæt på hinanden, er en søskende klapvogn ideel til din familie. Det er ikke sjovt eller bekvemt at skubbe to separate klapvogne rundt samtidig. 

Tvillinge klapvogne er fantastiske til at transportere ungerne rundt i byen. Med en dobbelt klapvogn kan du nemt tage børnene med på indkøb, i parken eller alle andre steder, selvom du er alene med dem.

Har du to børn hvor det ene barn er lidt ældre og snart kan gå selv, kan en søskende klapvogn stadig være et godt valg. Mange modeller giver dig mulighed for at fjerne det ene sæde når det ikke længere er i brug, så det behøver du ikke bekymre dig om.

De bedste dobbelt klapvogne tilbyder en glat oplevelse på gaden og har flere praktiske funktioner, såsom universelle bilsæde konverteringsfunktioner og sæder, som nemt kan arrangeres på flere måder. Disse funktioner bidrager til at gøre hverdagen lidt nemmere med små børn, så du kan undgå en del stress.

Klapvogne i flere størrelser

Der findes seks forskellige typer klapvogne i forskellige størrelser. En traditionel klapvogn i standard størrelse er den mest almindelige. Sammenligner man denne type klapvogn med andre modeller, er den en ret stor klapvogn.

Denne store klapvogn tilbyder masser af opbevaringsplads, et stort, behageligt sæde, større hjul og de vejer naturligvis også mere. De dyrere modeller af store klapvogne inkluderer et bassinet til de mindste børn.

Der findes også små klapvogne, som kan konverteres om til et barnesæde i bilen. Disse store klapvogne har en ramme som barnesædet kan monteres på. De vejer ikke særlig meget og er enormt praktiske.

Hvis du gerne vil have en lille klapvogn, er en paraply klapvogn det ideelle valg. De er nemme at folde sammen, kompakte og vejer ikke ret meget. Du kan dog som regel ikke bruge dem til børn under 6 måneder. De har også mindre hjul, så det er sværere at manøvrere og skubbe denne type lille klapvogn over hårdt terræn.

Du kan også vælge en lille jogging klapvogn. Disse er specialdesignede små klapvogne, fremstillet til at rulle hurtigt og lige ud når du jogger, alt imens de reducerer bump og stød hos dit barn.

Leder du efter en stor klapvogn, er en dobbelt klapvogn måske det rigtige valg. En dobbelt klapvogn har to sæder og er helt essentiel hvis du har tvillinger. Denne type store klapvogn kan også bruges til en baby og deres lidt ældre søskende.

Sammenklappelig klapvogn

Sammenklappelige klapvogne optager meget lidt plads, selvom de er foldet sammen med sædet på. Nogle foldbare klapvogne er små nok til, at du kan tage dem med som håndbagage på et fly.

Mange sammenfoldelige klapvogne er også lette nok til, at du kan bære rundt på dem via håndtaget eller en skulderstrop. Det er en perfekt løsning hvis du mangler plads, har et lille bagagerum i din bil eller planlægger at rejse en del med dit barn.

Foldbare klapvogne kan også være handy hvis du ofte tager med offentlig transport. For mange forældre, især dem der bor i store byer, er et stort rejsesystem ikke nødvendigt til daglig brug. 

Det er ikke alle sammenfoldelige klapvogne, som har de samme mekanismer.

Nogle modeller er super nemme at folde sammen med et tryk på en knap - ideelt, hvis du er på en travl bus med et lille barn på armen. Andre foldbare klapvogne kræver to hænder og flere trin at folde sammen - men de kan så også foldes så meget sammen, at de fylder meget mindre.

Klapvogne med faste hjul

Klapvogne med 4 hjul er det traditionelle valg. Disse modeller har ofte faste hjul, det vil sige, at hjulene ikke drejer, når du bevæger klapvognen i en bestemt retning. Der er mange fordele ved at vælge en klapvogn med faste hjul.

Denne type klapvogn tilbyder mere stabilitet, end en 3-hjulet klapvogn med drejehjul. Der findes også flere modeller med faste hjul, så de er nemmere at finde. De kommer også ofte i flotte, elegante designs. En anden ting der er værd at tænke over er, at de ofte vejer mindre. Som regel har 4-hjulede klapvogne med faste hjul desuden flere funktioner end de 3-hjulede modeller.

Nogle ulemper ved klapvogne med faste hjul er, at de ikke kan bruges til at jogge med et barn i. De er vanskeligere at styre og dreje, så de er ikke ligeså nemme at manøvrere rundt i trange områder. Klapvogne med faste hjul har desuden mindre hjul, som kan sidde fast i revner på gaden osv.

Klapvogne med drejehjul

De fleste klapvogne med drejehjul er de 3-hjulede modeller. Forhjulet er større end de to baghjul. Klapvogne med drejehjul kan bruges på mange typer terræn og ofte kan du endda jogge med dit barn i dem.

Der er også mange fordele ved at vælge en klapvogn med drejehjul. De er nemmere at manøvrere end klapvogne med faste hjul. Da klapvogne med drejehjul har større hjul, er det nemmere at køre over forhindringer med dem. De er også meget nemmere at styre, eftersom forhjulet kan drejes. De fleste 3-hjulede klapvogne med drejehjul gør det også muligt at fjerne forhjulet hurtigt og nemt.

Klapvogne med drejehjul er perfekte til at jogge med dit barn. Nogle ulemper ved klapvogne med drejehjul er bl.a. At de ikke er lige så stabile som klapvogne med faste hjul. De vælter også nemmere, selv med et barn siddende i. Overordnet er de dyrere end 4-hjulede klapvogne og har færre praktiske funktioner. De har tendens til at være tunge og det kan være en udfordring at få dem til at passe i bagagerummet. De er heller ikke sikre for børn og babyer under 6 måneder.

Klapvogne fra mange stærke brands

Hos Kids-world har vi et stort udvalg af mange forskellige brands i alle prislejer. Du finder mange forskellige modeller af klapvogne fra kendte brands såsom Maxi Cosi, Cybex, Baby Jogger, Bebeconfort, Versace og mange flere.

Vi tilføjer ofte nye mærker og modeller af klapvogne til vores store sortiment af baby- og børneudstyr. Desuden har vi et kæmpestort udvalg af tilbehør til klapvogne, som kan gøre turene udenfor endnu mere komfortable for både dig og dit barn.

Maxi Cosi klapvogn

Maxi Cosi laver klapvogne, som er designet til at passe til enhver livsstil. Uanset om du har brug for en let klapvogn som er nemt at rejse med, en klapvogn med stærke hjul til vanskeligt terræn eller en praktisk 3-i-1 klapvogn, kan du finde det perfekte produkt fra Maxi Cosi.

En klapvogn er meget mere end blot en måde at transportere dit barn på.

Det skal være komfortabelt og sjovt for jer begge. Derfor er Maxi Cosis klapvogne designet med disse formål taget i betragtning. Maxi Cosis klapvogne kombinerer komfort, design og funktionalitet. Klapvognene fra Maxi Cosi hjælper dig med at navigere rundt i verdenen som nybagt forælder. 

Cybex klapvogn

Cybex laver klapvogne til alle prisklasser af forskellig kvalitet. Cybex klapvognene kommer i tre forskellige kategorier: Cybex Silver, Cybex Gold og Cybex Platinum. Fra klapvogne til babyer til komplette rejsesystemer - Cybex tilbyder lette klapvogne, som er kompakte, fleksible, funktionelle og stilfulde.

De passer med andre ord helt perfekt til livet som moderne forældre.

Cybex er et brand, som ikke er bange for innovation. Dette har gjort dem til et førende brand, når det kommer til børns sikkerhed. Med innovative tilgange udvikler Cybex produkter med forældrene for øje, uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed, design eller funktionalitet.

Baby Jogger klapvogn

Baby Jogger klapvogne er designet til aktive forældre, som elsker at løbe med deres børn. Baby Jogger skabte den første jogging klapvogn i 1984. I dag skaber de alverdens klapvogne og babyudstyr.

Alle deres klapvogne er robuste, alsidige og af meget høj kvalitet. Fra klapvogne til hverdagsbrug til super lette klapvogne til rejser - du finder det hele i Baby Joggers sortiment. Med populære modeller som City Select, City Mini, City Mini GT, City Tour og Summit X3, kan du med sikkerhed finde den helt rigtige klapvogn til dit barn. Baby Jogger har også dobbelt klapvogne og rejsesystemer, samt klapvogne til alle typer terræn.

Du kan købe diverse former for tilbehør til din Baby Jogger klapvogn, såsom smarte bassinet kits, solskærme osv.

Bebeconfort klapvogn

Gør dagen udendørs med dit barn til en leg med en klapvogn fra Bebeconfort . Uanset om du skal på tur med familien, ud at gå langt eller besøge et par butikker, kan en klapvogn fra Bebeconfort følge med dig overalt. De er skabt til forældre on-the-go.

Bebeconforts klapvogne er fremstillet til at holde længe og mange modeller kan anvendes fra fødslen. Bebeconforts klapvogne er perfekte for små børn at tage en lur i. Bebeconfort har klapvogne til børn fra 6 måneders alderen. De er bekvemme med masser af komfort. Disse klapvogne er desuden perfekte at rejse med, eftersom de er lette og nemme at opbevare.

Versace klapvogn

Går du op i fantastisk design og luksuriøs kvalitet, kan det være det er en Versace klapvogn du skal have fat i . Versaces klapvogne kommer med innovative tekniske funktioner. Versaces Barocco klapvogn har et helt fantastisk design med det smukkeste print.

Denne model passer til børn op til 22 kg. Med dens ramme i aluminium og magnesium er denne klapvogn meget let og nem at håndtere. Du kan åbne og lukke den med kun en hånd. Håndtaget på Versaces klapvogn kan også justeres til to forskellige højder.

Klapvogne til børn i flere aldre

Hos Kids-world kan du finde klapvogne til børn i alle aldre. Uanset hvor gammelt dit barn er, kan du finde mange forskellige klapvogne til børn i forskellige aldre. Vi har modeller af klapvogne fra alle de bedste brands til børn i alderen 6 måneder op til 5 år. 

Klapvogn op til 22 kg

Nogle klapvogne har en vægtkapacitet på 15 kg, hvilket måske ikke er nok hvis dit barn er høj eller tung af sin alder og stadig har brug for en klapvogn. Heldigvis findes der også mange modeller af klapvogne til børn med en kapacitet på op til 22 kg.

At have et lidt tungere eller højere barn bør ikke forhindre forældre i at købe en klapvogn til deres barn. Man bør heller ikke gå på kompromis med komfort. Nogle børn har særlige behov og har måske brug for at anvende en klapvogn i længere tid, så en større vægtkapacitet, sæde og ryglæn kan være meget nyttigt. Se vores sortiment her hos Kids-world af klapvogne fra de bedste mærker med en kapacitet på op til 22 kg.

Tilbehør til klapvogne

Uanset hvilken type klapvogn du har, kan det være du mangler det helt perfekte tilbehør. Nogle modeller af klapvogne mangler funktioner, som kan være vigtige for dig. Der er måske ikke nok opbevaringsplads til madkasser eller din vandflaske er for stor til kopholderen.

Mange familier vælger at købe ekstra tilbehør til klapvognen, såsom større kopholdere, opbevaringsløsninger eller små vifter til at køle dit barn om sommeren. Når du køber tilbehør til din klapvogn, bør du overveje ting som kompatibilitet, sikkerhed og funktionalitet. Overvej også ting som design, sikkerhed, materiale, brugervenlighed og god værdi for pengene.

Regnslag til klapvogn

Det kan være rigtig irriterende at stå på gaden med dit barn i en klapvogn, hvor det pludselig begynder at øse ned med regn. Den bedste måde at beskytte dit barn fra elementerne og vejret såsom regn, sne og vind er at investere i et regnslag til din klapvogn. Se vores store udvalg af tilbehør til klapvogne og find et regnslag, som passer perfekt til jeres klapvogn.

Legetøj til klapvogn

Legetøj til klapvognen er en super god måde at distrahere små børn på. Både når i er ude på tur sammen, eller hvis dit barn skal tage en lur i klapvognen, mens du er optaget. Du kan fokusere på noget andet uden at skulle bekymre dig for meget om dit barn.

Du kan finde legetøj til klapvogne i herlige farver. Der findes meget legetøj til klapvogne, som er attraktivt for babyer og som kan underholde dem i timevis. En anden fordel er, at de kan hjælpe med at udvikle dit barns kognitive evner. Når du skal købe legetøj til din klapvogn, bør du huske på at sikkerhed er den vigtigste prioritet. 

Hvad hedder en klapvogn på engelsk?

Der findes forskellige ord for klapvogn på engelsk. Hvilket ord der anvendes, afhænger af geografi. I Storbritannien kalder man ofte klapvogne for "prams" eller "baby carriages". I USA kaldes de for "strollers". Disse termer kan være nyttige at kende til, hvis du ønsker at læse mere om en speciel klapvogn og dens funktioner på internettet på engelsk. 

Klapvogn tilbud

Er du på udkig efter en klapvogn på tilbud, er vi her for at hjælpe. Vi anbefaler at du følger os på Instagram og Facebook. På disse sociale medier deler vi ofte indlæg med nye mærker, produkter og tilbud.

Du kan også med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst her på siden. På denne måde vil du altid være en af de første til at modtage nyheder om særlige tilbud og udsalg - også på klapvogne fra alle de bedste mærker. 

Gratis fragt på klapvogne

Du behøver slet ikke bekymre dig om dyre leveringsomkostninger, når du køber en tung, stor klapvogn online. Hos Kids-world tilbyder vi nemlig gratis hjemmelevering til hele Danmark. Vi har desuden alle de viste produkter på siden på lager. Dette sikrer, at vi er i stand til at sende din ordre i løbet af 1-2 hverdage efter din bestilling. Du modtager automatisk en email fra os, lige så snart din ordre er afsendt.

Tilføjet kurv