Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bebeconfort

22

Bebeconfort

Bebeconfort

Velkommen til Kids-world, hvor vi er stolte af at præsentere vores udvalg af produkter fra Bebeconfort - herunder de populære Bebeconfort autostole. Vi forstår vigtigheden af sikkerhed og komfort for dine børn under transport; derfor har vi håndplukket de bedste Bebeconfort autostole til dig og din familie.

Med vores brede sortiment af autostole fra Bebeconfort kan du finde den perfekte løsning til dit barn, uanset alder og størrelse. Vores mål er at give dig tryghed på vejen, og det starter med at vælge den rette autostol.

Udforsk vores udvalg nedenfor og find den Bebeconfort autostol, der passer til dine behov og ønsker. Vi er her for at gøre din families rejser sikre og behagelige.

Historien om Bebeconfort

Bebeconfort er en anerkendt producent af børneudstyr med rødder tilbage i midten af det 20. århundrede. Brandet blev grundlagt med en passion for at skabe produkter, der prioriterer sikkerhed og komfort for børn. Bebeconforts vision har altid været at lette forældrenes byrde og give dem fred i sindet under rejsen med deres små.

Den lange historie og ekspertisen bag Bebeconfort er tydelig i hver autostol, de producerer. Kvalitet og pålidelighed er nøgleord, der har gjort Bebeconfort til en af de mest respekterede navne inden for autostole og børneudstyr globalt.

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig denne traditionsrige kvalitet fra Bebeconfort i vores sortiment af autostole, der beskytter det, du elsker mest.

Bebeconfort autostole - Når den lille skal sikkert med på tur

Hos Kids-world har vi sammensat et omfattende udvalg af Bebeconfort autostole, der opfylder forskellige behov og præferencer. Uanset om du leder efter en autostol til nyfødte, spædbørn eller ældre børn, har vi dækket dig.

Vi har autostole med forskellige sikkerhedsfunktioner, størrelser og farver, så du kan finde den perfekte autostol til din lille passager. Med vores sortiment kan du stole på, at du får topkvalitet og komfort til dit barn.

Udforsk vores Bebeconfort autostole nedenfor, og gør din rejse med børn mere sikker og behagelig med produkter, der er skabt med omhu og ekspertise.

Bebeconfort autostole i forskellige farver

Hos Kids-world forstår vi, at personlig stil og præferencer spiller en rolle, selv når det kommer til autostole. Derfor tilbyder vi Bebeconfort autostole i et bredt udvalg af farver, så du kan finde den autostol, der passer bedst til din smag og bilens interiør.

Nogle af de tilgængelige farver inkluderer klassisk sort, elegant grå, frisk blå og meget mere. Besøg vores side for Bebeconfort autostole, og udforsk de forskellige farver, der er tilgængelige for at finde den autostol, der passer til dig og dit barn.

Med vores farverige udvalg kan du ikke kun give dit barn en sikker rejse, men også gøre det i stil.

Størrelsesguide for Bebeconfort autostole

For at sikre, at du vælger den rigtige Bebeconfort autostol til dit barn, anbefaler vi, at du konsulterer vores størrelsesguide. I produktbeskrivelserne kan du finde oplysninger om pasform og størrelse, der hjælper dig med at træffe den rette beslutning.

Vi forstår vigtigheden af, at autostolen passer perfekt til dit barn, så sørg for at tjekke produktbeskrivelserne for at få den nødvendige information om størrelser og pasform.

Sådan vasker og vedligeholder du din Bebeconfort autostol

Bebeconfort autostole er designet til at være lette at vedligeholde og rengøre. For at bevare autostolens kvalitet og levetid anbefaler vi altid at følge de medfølgende vaskeanvisninger. Hvis du skulle miste dem eller have spørgsmål, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe med vejledning og rådgivning.

At holde din Bebeconfort autostol ren og i god stand er afgørende for dit barns sikkerhed og komfort under transport, og vi er her for at hjælpe dig med at gøre det nemt og effektivt.

Bebeconfort Road Fix: Sikkerhed og komfort i topklasse

Bebeconfort har længe været et af de mest pålidelige navne inden for børneudstyr, og deres engagement i at levere sikre og komfortable autostole har ført til udviklingen af Bebeconfort Road Fix. Denne Bebeconfort autostol er en sand mester inden for sikkerhed og komfort og er skabt til at imødekomme behovene hos de mest værdifulde passagerer - vores børn.

Bebeconfort Road Fix autostolen byder på en række imponerende specifikationer, der gør den til et valg, du kan stole på. Her er nogle af dens mest bemærkelsesværdige egenskaber:

- i-Size kompatibel: Road Fix opfylder i-Size-standarderne, hvilket betyder, at den er designet til at beskytte børnene endnu bedre ved sidekollisioner og i en bagudvendt position. Dette gør den velegnet til børn fra 100 cm til 150 cm i højde, typisk fra 3,5 til 12 år.

- ISOFIX-kompatibel: Autostolen er udstyret med ISOFIX-montering, der gør installationen hurtig og nem. Dette sikrer, at stolen forbliver sikkert fastgjort i bilen, hvilket er afgørende for sikkerheden.

- Side Impact Protection: Road Fix er udstyret med ekstra sidebeskyttelse for at minimere risikoen for skader i tilfælde af en sidekollision. Dette ekstra lag af sikkerhed er en beroligende tanke for forældre.

- Justerbar hovedstøtte og sele: Både hovedstøtten og selen er justerbare, hvilket betyder, at autostolen kan tilpasses i takt med, at dit barn vokser. Dette sikrer, at det altid får den bedst mulige beskyttelse.

- Polstret sæde og kKomfort: Bebeconfort Road Fix er designet med tanke på komfort. Det polstrede sæde gør lange køreture mere behagelige for børnene.

Bebeconfort Road Fix er specielt designet til at imødekomme børn i alderen 3,5 til 12 år, hvilket svarer til en højde på 100 cm til 150 cm. Dette gør autostolen i-Size-kompatibel, hvilket betyder, at den opfylder de strenge europæiske standarder for beskyttelse af børn i trafikken.

i-Size-standarden fokuserer på at øge sikkerheden ved sidekollisioner og kræver, at børn op til mindst 15 måneder skal rejse i en bagudvendt autostol. Bebeconfort Road Fix giver forældre mulighed for at holde deres børn i den bagudvendte position længere, hvilket er kendt for at være den sikreste måde at rejse med små børn i bilen.

Ud over de ovennævnte specifikationer byder Bebeconfort Road Fix autostolen på yderligere funktioner, der gør den til et førsteklasses valg for forældre:

- Letvægtsdesign: Bebeconfort Road Fix er ikke kun sikkert, men også let at transportere og skifte mellem forskellige køretøjer. Dette gør det ideelt, når børnene ofte skifter mellem bilen hos forskellige familiemedlemmer.

- Aftagelig og vaskbart betræk: Autostolen er udstyret med et aftageligt betræk, der kan maskinvaskes. Dette gør rengøringen til en lempelig opgave, især når små uheld forekommer.

- Komfortabel polstring: Den bløde polstring i Road Fix autostolen sikrer, at børnene sidder komfortabelt og sikkert, selv på lange køreture.

- Sideopbevaring: Stolen har praktiske lommer til opbevaring af små genstande eller legetøj, hvilket kan gøre turen mere fornøjelig for børnene.

Bebeconfort Road Fix er en autostol, der kombinerer topmoderne sikkerhed med komfort og praktiske funktioner. Den giver forældre ro i sindet og børnene en behagelig rejseoplevelse. Med dens i-Size-kompatibilitet og justerbare funktioner er Road Fix et solidt valg, der vokser med dit barn og tilbyder pålidelig beskyttelse gennem hele barndommen.

Få komfort og stil med en Bebeconfort klapvogn

Udover vores imponerende udvalg af autostole tilbyder Kids-world også Bebeconfort klapvogne. Disse klapvogne er designet til at gøre din hverdag lettere, når du er på farten med dit barn.

Bebeconfort klapvogne kombinerer bekvemmelighed og stil med det samme fokus på sikkerhed og komfort, som brandet er kendt for. Uanset om du har brug for en letvægtsklapvogn til en hurtig udflugt eller en mere robust model til lange ture, har vi den rigtige løsning til dig.

Tag et kig på vores udvalg af Bebeconfort klapvogne nedenfor, og gør det nemt at transportere dit barn på en sikker og praktisk måde.

Bebeconfort Soko - Praktisk og komfortabel

Bebeconfort Soko er en praktisk paraplyklapvogn, som nemt kan pakkes sammen og tages med. Bebeconfort Soko gør med sine blot 6,7 kg opbevaringen og transporten til en leg. Bebeconfort Soko kan bære børn op til 15 kg. Mens barnet sidder i en Bebeconfort Soko klapvogn, kan den indstilles til flere positioner - herunder liggepositioner, så barnet nemt kan tage en lur eller ligge og hvile sig i klapvognen.

Bebeconfort klapvognen Soko egner sig til børn op til 3-årsalderen, som kan sidde i klapvognen og nyde beskyttelsen mod solens stråler med klapvognens indbyggede solsejl. Bebeconfort Soko har justerbare seler og fodstøtte, så den kan følge med barnet og tilpasses. Derudover har den en indkøbskurv nedenunder, så der er plads til at have ting med på turen.

Bebeconfort Teeny 3D

Det kompakte letvægtsdesign går igen i Bebeconfort Teeny 3D, der med sine blot 6,5 kg er en af de letteste klapvogne fra Bebeconfort. Teeny 3D kan bære børn op til 15 kg og er ligesom Bebeconfort Soko egnet til børn op til tre år.

Bebeconfort Teeny 3D er kompatibel med en babyautostol fra Bebeconfort, der gør rejsen med et spædbarn nemt og praktisk. Bebefoncoft Teeny 3D-klapvognen er let af folde samme og kan stå oprejst i sammenfoldet tilstand. Den har både justerbart ryglæn og fodstøtte, hvilket gør det muligt at indstille den, så den giver barnet den optimale komfort.

Derudover har Bebeconfort Teeny 3D mulighed for en forældrevendt position, som gør det muligt for barnet og forældreren at have øjenkontakt under turen.

Bebeconfort Kiplo - Klapvognen til de større børn

Bebeconfort laver også klapvogne til de større børn. Her er Bebeconfort Kiplo et godt bud, da den kan bære børn op til 22 kg. Det er den Bebeconfort klapvogn, der kan bære den højeste vægt. Den er tungere, end de mindre klapvogne fra Bebeconfort, men den er stadig let at folde sammen og opbevare.

Bebeconfort Kiplo har justerbart ryglæn og fodstøtte, så du kan tilpasse pasformen og barnets komfort efter barnets størrelse. Bebeconfort Kiplo er velegnet til børn op til fireårsalderen. Den har et stort baghjul og drejbare forhjul, så den er manøvredygtig og nem at styre. Derudover har Bebeconfort Kiplo polstrede seler og en stor indkøbskurv under sig.

Babeconfort Peps - Letvægtsklapvogn til rejser og ture

Med sine blot 4,1 kg er Bebeconfort Peps ideel til rejser og ture. Med sin paraplyfoldning er Bebeconfort Peps nem at pakke samme og fylder ikke meget, når den skal opbevares. Bebeconfort Peps kan bære børn op til 15 kg og er velegnet til børn fra seks måneder og op til tre et halvt år.

Med Bebeconfort Peps får du en klapvogn, der har et praktisk regnslag og solsejl, som beskytter barnet mod vejret og solen. Dens justerbare seler og nemme adgang til barnet gør den nemt at anvende, når I er på tur. Så søger du en klapvogn til rejser og ture, så er Bebeconfort Peps det oplagte valg.

Bebeconfort Rainbow - Komfort og bærbarhed

Bebeconfort Rainbow giver dig en afbalanceret vægt, hvilket sikrer dig komfort og bærbarhed. Bebeconfort Rainbow vejer 7,3 kg og kan bære børn op til 15 kg. Med Bebeconfort Rainbow får du en klapvogn, der har en paraplyfoldning og et selvstående design.

Foruden justerbart ryglæn og fodstøtte så har Bebeconfort Rainbow også et solsejl og regnslag, der er inkluderet, så barnet får en alsidig beskyttelse i klapvognen. Med drejbare forhjul er Bebeconfort Rainbow nem at køre med, ligesom den praktiske bærerem gør det nemt at transportere den, når den er foldet sammen.

Sov sødt på farten med en Bebeconfort rejseseng

Udover autostole og klapvogne tilbyder Bebeconfort også komfortable og sikre rejsesenge til dine børn. Disse rejsesenge er ideelle til overnatninger væk fra hjemmet og sikrer, at dit barn får en god nats søvn, uanset hvor I befinder jer.

Giv barnet en god start med en Bebeconfort gåvogn

Bebeconfort gåvogne kombinerer stil og funktionalitet. De er perfekte til små eventyr i parken eller en afslappet gåtur. Med Bebeconfort gåvogne får du komfort og sikkerhed i et smukt design.

Bebeconfort højstole lader barnet sidde med ved bordet

Bebeconfort højstol er en uundværlig del af dit barns spiseoplevelse. Den er designet til at være stabil, sikker og komfortabel, så dit barn kan nyde måltider i god selskab og tryghed.

Smarte og praktiske Bebeconfort pusletasker

Bebeconfort pusletasken er den perfekte ledsager til forældre på farten. Den har masser af lommer og rum til alt, hvad du har brug for, når du er ude med dit barn. Kombiner stil og funktionalitet med Bebeconfort pusletasken.

Mange former for Bebeconfort tilbehør

Udover autostole og højstole tilbyder Bebeconfort også et udvalg af tilbehør, der gør hverdagen med dit barn mere praktisk og behagelig. Udforsk vores sortiment af Bebeconfort tilbehør for at finde de perfekte løsninger til dit familieliv.

Sådan får du tilbud på Bebeconfort autostole

Hos Kids-world stræber vi efter at give dig de bedste priser og tilbud på Bebeconfort autostole og andet børneudstyr. Du kan få adgang til vores fantastiske tilbud ved at besøge vores udsalgskategori, hvor du finder skarpt prissatte produkter.

Vil du være blandt de første til at vide om vores eksklusive tilbud og kampagner? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende sender dig opdateringer om vores spændende produkter og specielle tilbud.

Endelig kan du følge Kids-world på sociale medier for at få adgang til vores seneste tilbud og nyheder om Bebeconfort autostole og meget mere. Vi er her for at gøre dit køb til en god oplevelse, både i form af kvalitet og pris.

Shop Bebeconfort autostole og klapvogne med børnepengekredit

Vi ved, at det kan være en udfordring at finde midler til at købe alt det nødvendige udstyr til dit barn. Derfor tilbyder Kids-world en gratis børnepengekreditordning til vores kunder. Med børnepengekredit kan du købe de Bebeconfort autostole og produkter, du har brug for, og betale senere, når børnepengene udbetales.

Få gratis fragt på din Bebeconfort klapvogn eller autostol

Når du handler hos Kids-world, behøver du ikke bekymre dig om ekstra omkostninger til levering. Vi tilbyder gratis fragt til danske leveringsadresser, så du kan spare endnu mere, når du køber din Bebeconfort autostol eller andet børneudstyr hos os.

Vores mål er at gøre din shoppingoplevelse så bekvem som mulig, og gratis fragt er en del af vores engagement i at tilbyde kvalitetsprodukter med fantastisk værdi for vores kunder.

Tilføjet kurv