Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Club Petz

1

Club Petz

Club Petz

Er dit barn klar til at møde sin nye pelsede bedste ven? Kids-world præsenterer Club Petz interaktive bamser, den ultimative følgesvend for børn i alle aldre.

Disse nuttede bamser er mere end bare et tøjdyr. De er fulde af overraskelser og interaktive funktioner, der vil underholde dit barn i timevis. 

Uanset om du leder efter en nuttet sengekammerat eller en sjov legekammerat til dit barn, er Club Petz bamserne det perfekte valg. 

Charmerende Club Petz enhjørninger i flere farver

Club Petz magiske enhjørninger er perfekte til børn, der elsker fantasivæsner og interaktiv leg. Med sine livagtige bevægelser og yndige lyde vil en Club Petz enhjørning helt sikkert stjæle dit barns hjerte. 

Dette legetøj er designet til at være interaktivt, hvilket betyder, at det reagerer på dit barns berøring og lyde. Når dit barn for eksempel klapper enhjørningens hoved, vil den lave en blid hvinende lyd og bevæge hovedet som svar. Og hvis dit barn taler til enhjørningen, vil den reagere med en række magiske lyde og sætninger.

Hvordan leger man så med en Club Petz baby enhjørning? Mulighederne er uendelige. Dit barn kan blandt andet pleje enhjørningens manke og hale og fodre den med fantasigodbidder.

Men den virkelige magi ved Club Petz enhjørningen findes i den måde, hvorpå den opfordrer til fantasifuld leg. Dit barn kan skabe sine egne historier og eventyr med sin enhjørning og bruge sin fantasi til at tage dem med på episke rejser gennem fortryllede skove og magiske kongeriger. 

Og fordi enhjørningen reagerer på dit barns berøring og stemme, føles den som et rigtigt, levende væsen, som dit barn kan interagere med og tage sig af. Ikke mindst fordi dit barn vil opleve, hvordan baby enhjørningens horn og vinger vokser i takt med, at den modtager pleje og omsorg.

Med sin bløde, plysagtige pels og venlige udtryk er en Club Petz enhjørning bamse desuden den perfekte sengekammerat for ethvert barn. Men den er også fuld af personlighed med en bred vifte af lyde og bevægelser. 

Og fordi den er så interaktiv, er den en fantastisk måde, hvorpå kreativitet og fantasi fremmes hos dit barn.

Den søde Club Petz Betsy kanin

En anden pelsven, som kan følge med dit barns energiniveau, er Club Petz Betsy kanin. Club Petz Betsy er et plysdyr, der, ligesom Club Petz enhjørning, kommer til live med interaktive funktioner.

Med sensorer på hovedet, snuden og ryggen reagerer hun på berøring og bevægelse, så hun føles som et rigtigt kæledyr. Og med over 20 forskellige lyde og bevægelser vil Club Petz kanin holde dit barn underholdt i timevis.

Det er nemt og sjovt at lege med Club Petz Betsy kanin. Du skal blot tænde for hende og se, hvordan hun kommer til live.

Dit barn kan klappe hendes hoved for at høre hende spinde, eller kilde hendes næse for at få hende til at nyse. Betsy kanin elsker endda at hoppe rundt og lege, og hun reagerer på dit barns bevægelser med sine egne.

Hendes realistiske bevægelser og lyde får hende til at efterligne et ægte kæledyr, hvilket hjælper dit barn med at udvikle empati og omsorgsfærdigheder. Og med sit bløde, nuttede ydre er Betsy kanin perfekt til at hygge sig med ved sengetid.

Men det er ikke det hele. Club Petz Betsy har også et par tricks i ærmet. Hun kan synge og danse til sin egen musik, hvilket gør hende til den perfekte ledsager til dansefester i legestuen. Og med sine oplyste kinder og blinkende øjne vil Betsy kanin helt sikkert aktivere dit barns fantasi. 

Club Petz interaktive legekammerater er et must-have legetøj til alle børn, der elsker dyr og interaktiv leg.

Med deres realistiske bevægelser, nuttede ydre og sjove funktioner vil de helt sikkert blive dit barns nye yndlingslegetøj. Bestil en Club Petz interaktiv bamse, og se dit barns fantasi komme til live.

Shop Club Petz med gratis fragt

Når du køber Club Petz hos os, får du gratis fragt uanset størrelsen på din ordre. Så længe du bestiller til en dansk adresse, er fragten gratis.

Tilføjet kurv