Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fan Palm

64
30%
Fan Palm Toilettaske - Large - Quiltet Velour - Hazel Nut Fan Palm Toilettaske - Large - Quiltet Velour - Hazel Nut 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
30%
Fan Palm Toilettaske - Large - Quiltet - Black Hummingbird Fan Palm Toilettaske - Large - Quiltet - Black Hummingbird 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
30%
Fan Palm Hårbørste - Large - Wet - Bloom Fan Palm Hårbørste - Large - Wet - Bloom 244,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
30%
Fan Palm Toilettaske - Medium - Quiltet - Blue Flower Fan Palm Toilettaske - Medium - Quiltet - Blue Flower 244,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
30%
Fan Palm Sleeve - Quiltet - Blue Flower Fan Palm Sleeve - Quiltet - Blue Flower 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
30%
Fan Palm Sleeve - Strib - Cotton Stripe Fan Palm Sleeve - Strib - Cotton Stripe 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
30%
Fan Palm Sleeve - Nylon - Soft Pink Fan Palm Sleeve - Nylon - Soft Pink 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
30%
Fan Palm Sleeve - Nylon - Black Fan Palm Sleeve - Nylon - Black 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
30%
Fan Palm Toilettaske - Large - Quiltet - Blue Flower Fan Palm Toilettaske - Large - Quiltet - Blue Flower 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
30%
Fan Palm Toilettaske - Large - Quiltet Velour - Rose Velvet Fan Palm Toilettaske - Large - Quiltet Velour - Rose Velvet 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  

Fan Palm

Fan Palm - luksuriøse hårbørster og toilettasker til børn

Fan Palm er et dansk brand, som producerer de fineste hårbørster og toilettasker. Hårbørsterne består af nylon og vildsvinehår, som tilføjer shine og blødgør børns hår, samt masserer og stimulerer hovedbunden. Vildsvinehårene er også fantastiske til at sprede sebum fra hovedbunden til hårets længder og spidser. Ved anvendelse dagligt behøver man ikke at vaske håret hver dag. Der er tale om hårbørster af den absolut bedste kvalitet.

Fan Palm har også rigtig fine toilettasker i mange materialer og farver. De er ideelle til opbevaring af tandbørste, hårbørste, shampoo og balsam, og hvad børn ellers behøver når i eventuelt skal i sommerhus eller ud at rejse. Fan Palms fine sovemasker i silke med utroligt smukke designs sikrer børn afslappende og beroligende søvn, da de er utroligt behagelige at have på og blokerer for alt lys.

Hvordan brandet Fan Palm blev til

Fan Palm blev grundlagt i 2018 af vennerne Anette Thrane, Lene Mønster og Jacob Leistner. Brandet blev grundlagt i København, og skaber velvære og harmoni i dagligdagen med de smukke produkter. I starten producerede Fan Palm udelukkende hårbørster, men nu har de fine kollektioner af toilettasker og sovemasker i silke også opnået stor popularitet. Disse produkter er inspireret af de sene 60'eres afslappede glamour og naturen. Fan Palm bringer lidt selvforkælelse og ro ind i en hektisk hverdag.

Hårbørster fra Fan Palm til baby og børn

Står I og mangler en god hårbørste til piger og drenge, er I kommet til det rette sted. Vi fører et godt og varieret udvalg af Fan Palm børster til både små og store.

Hårbørsterne fra Fan Palm er designet særligt til de små børn, så det er muligt, at redde deres hår igennem på en nænsom måde. Fan Palm laver hårbørster til piger og drenge i høj kvalitet. Det betyder, at materialerne er nøje udvalgt og hver hårbørste er nøje kontrolleret for, at den opfylder de høje standarder, som Fan Palm er kendetegnet for.

Opdag vores store Fan Palm sortiment

Hos Kids-world præsenterer vi stolt vores omfattende udvalg af Fan Palm tilbehør. Vi har nøje udvalgt de bedste stykker fra Fan Palm kollektionen, så du kan finde præcis det, du leder efter til dit barn. Vores sortiment er fyldt med farverige og moderne stykker, der passer til enhver smag og præference.

Uanset om du søger en Fan Palm børste til håret eller en praktisk Fan Palm computer sleeve, har vi dækket dig ind. Vores Fan Palm sortiment er designet til at tilføje stil til dit barns hverdag og give dem mulighed for at udtrykke sig på deres egen måde. Tag et kig på vores brede udvalg og find det perfekte Fan Palm-tilbehør, der passer til dit barns stil.

Fan Palm børster: Forskellige farver for enhver stil

Fan Palm tilbyder ikke kun kvalitet og funktionalitet, men også et bredt udvalg af farver, der passer til enhver smag og præference. Hos Kids-world er vi glade for at præsentere Fan Palm børster i et væld af farver.

Nogle af de populære farver i vores Fan Palm sortiment inkluderer klassiske nuancer som sort og hvid samt livlige farver som pink, blå og grøn. Uanset dit barns foretrukne farve, har vi noget, der passer til deres stil. Find den perfekte Fan Palm børste, toilettaske, computer sleeve eller sovemaske i den farve, der passer bedst til dit barns personlighed og stil hos Kids-world.

Størrelsesguide for Fan Palm børster

Det er vigtigt at finde den rigtige størrelse, når du køber en Fan Palm børste til dit barn. Hos Kids-world tilbyder vi en omfattende størrelsesguide, der hjælper dig med at vælge den perfekte størrelse til dit barn. Du kan finde størrelsesoplysninger i produktteksten for hvert Fan Palm børste.

Vores størrelsesguide giver detaljerede oplysninger om størrelser som Fan Palm small, Fan Palm medium og Fan Palm large, så du kan træffe den bedste beslutning. Vi anbefaler altid at tjekke størrelsesguiden, inden du foretager dit køb for at sikre, at Fan Palm børsten passer perfekt til dig og dit barn.

Optimer din søvn med en Fan Palm sovemaske

En Fan Palm sovemaske er den perfekte ledsager til en god nats søvn. Den er designet til at blokere lys og skabe en afslappende atmosfære, der hjælper med at forbedre søvnkvaliteten for både børn og voksne. Vores Fan Palm sovemasker fås i flere farver og mønstre, så du kan finde den Fan Palm sovemaske, der passer bedst til dit barns smag.

Invester i en Fan Palm sovemaske for at sikre, at dit barn får den nødvendige hvile og vågner op frisk og veludhvilet. Det er den ideelle løsning til rejser eller for at skabe en behagelig soveoplevelse derhjemme. Opnå den bedste søvn for dit barn med Fan Palm sovemasken, der er tilgængelig hos Kids-world.

Beskyt din computer med et Fan Palm computer sleeve

Hold din computers stil intakt med et Fan Palm computer sleeve. Det er skræddersyet til at passe til børns behov og beskytter effektivt din computer mod støv, ridser og lette stød. Vores Fan Palm computer sleeve er tilgængelig i forskellige farver, så du kan finde den farve, der passer bedst til din stil.

Vælg et Fan Palm computer sleeve, der matcher din stil og beskyt din computer i hverdagen. Fan Palm computer sleevet er let at bære med dig og giver dig tryghed, når du er på farten.

Organiser dit makeup med en Fan Palm toilettaske

Hold styr på dit makeup med en Fan Palm toilettaske. Den er designet til at rumme alle dine toiletsager og makeup, når du er på farten. Vores Fan Palm toilettaske fås i forskellige farver og mønstre, der passer til din personlige stil.

Organiser dine toiletartikler og din makeup i stil med en Fan Palm toilettaske. Den er holdbar og let at rengøre og sikrer, at du har alt, hvad du behøver, lige ved hånden. Optimer din rejseoplevelse med en Fan Palm toilettaske fra Kids-world og nyd bekvemmeligheden ved velorganiserede toiletartikler.

Sådan får du tilbud på Fan Palm

Hos Kids-world gør vi det nemt for dig at få fantastiske tilbud på Fan Palm-tilbehør. Besøg vores udsalgskategori regelmæssigt for at finde de bedste tilbud og rabatter på Fan Palm-stykker. Vi opdaterer vores tilbud løbende, så du altid kan finde noget nyt og spændende til en god pris.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage eksklusive tilbud, kampagner og nyheder om Fan Palm og andre populære mærker. Følg Kids-world på sociale medier for at være opdateret med de seneste tilbud og trends inden for børneaccessories. Grib chancen for at købe Fan Palm-tilbehør til fantastiske priser hos Kids-world og opdater dit barns accessories med stilfulde og prisvenlige valg.

Her kan du shoppe Fan Palm med børnepengekredit hos Kids-world

Hos Kids-world tilbyder vi en praktisk og gratis børnepengekreditordning, der gør det muligt for dig at betale for dit Fan Palm-indkøb med lethed. Vi forstår vigtigheden af at gøre shoppingbekymringsfri, og vores børnepengekredit er designet til at lette din byrde.

Med vores børnepengekredit kan du nyde fordelene ved at købe Fan Palm-tilbehør til dit barn uden at bekymre dig om økonomien. Det er en simpel og bekvem måde at opdatere dit barns accessories med stilfulde og moderne stykker uden at påvirke din pengepung. Vælg Fan Palm-tilbehør til dit barn og betal med vores børnepengekredit for en problemfri shoppingoplevelse hos Kids-world.

Gratis fragt på Fan Palm

Hos Kids-world gør vi shopping af Fan Palm børster og sovemasker endnu mere fordelagtig ved at tilbyde gratis fragt til danske leveringsadresser. Vi ønsker at gøre din oplevelse så bekvem som muligt. Derfor har vi fjernet forsendelsesomkostningerne for vores kunder i Danmark.

Nu kan du bestille din Fan Palm børste eller andet fra Fan Palm uden at bekymre dig om fragtomkostninger. Vores mål er at give dig en bekvem og økonomisk fordelagtig shoppingoplevelse, når du handler hos Kids-world. Spar penge på forsendelse og nyd den bekvemmelighed, der følger med gratis fragt til danske leveringsadresser, når du vælger Fan Palm fra Kids-world.

Tilføjet kurv