Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Hårbørster til børn

95

Hårbørster til børn

Jo længere håret bliver, desto vigtigere er det at have en god hårbørste, som kan hjælpe med at redde det ud. Her hos Kids-world har vi et stort udvalg af hårbørster til børn fra mange af de populære mærker.

Hos Kids-world har vi børster og kamme til børn i alle aldre, og vi garanterer, at du kan finde præcis den hårbørste, dit barn har brug for.

Vi har hårbørster og kamme i mange prisklasser, og du vil kunne finde hårbørster og kamme i forskellige kvaliteter - en ting er sikkert, du vil kunne finde en hårbørste og/eller en kam, som passer til præcis dit barn.

Ergonomisk udformede hårbørster til børn

Vi har ergonomisk udformede hårbørster i almindelig størrelse samt en praktisk rejsemodel, som passer perfekt i tasken, når man er på farten. Disse særligt udformede hårbørster passer til udredning af tørt såvel som vådt hår. Nogle af disse har tilmed et smart lille låg, hvori man kan opbevare hårelastikker - så ved du altid, hvor du har dem.

En ergonomisk hårbørste er særligt god til langt hår, da de ligger godt i hånden. Det bliver derved mindre trættende at redde det filtrede hår ud. Derudover kommer de ergonomisk børster i mange flotte designs.

Hårbørster i flotte farver

Smag og behag varierer - derfor fører vi et stort udvalg af hårbørster til børn i alle aldre, så du har mulighed for at finde ikke blot et materiale, som du synes godt om, men naturligvis også et væld af farver og mønstre. Vi har bl.a. børster og kamme i blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, orange, rosa, rød, sort og turkis. Vi har både ensfarvede hårbørster og kamme samt børster og kamme med flere forskellige farver.

Kig dig omkring i vores udvalg og se, om der ikke er en hårbørste, som passer til din og dit barns smag og ønsker.

Hårbørster i naturlige materialer

Hvis du er på udkig efter en hårbørste i naturlige materialer, så finder du dem også her på siden. Disse hårbørster har et flot og naturligt look. Vi har f.eks. hårbørster i lotustræ med naturhår, hårbørster i bøgetræ med gedehår og hårbørster i lyst lotustræ med træpigge. Derudover kan du også finde hårbørster med de skånsomme vildsvinehår, som er meget populære.

Nænsom hårbørstning

Børns hud er sart - det gælder naturligvis også hårbunden, og derfor er det vigtigt, at man sørger for at de produkter, man anvender til sit barn, er nænsomme og hudvenlige. Ikke kun hårprodukter er vigtige; valg af hårbørster er ligeledes af stor betydning, hvis hårbørstningen skal blive en succes for alle parter.

Derfor fører vi, hos Kids-world, naturligvis også et kæmpe udvalg af hårbørster og kamme til børn. En børste og en kam er nemlig ikke blot en børste og en kam - de er så meget mere end det.

Børster, der gør det nemt at rede hår

Hårbørster og kamme fås i flere kvaliteter og udformninger. Vi har bl.a. de populære ergonomisk udformede børster, som ligger godt i hånden og som har bløde og skånsomme børstehår, som er specialdesignede til at rede filtret hår ud.

Disse børster glider let igennem håret, og letter udredningen - både for den voksne og for barnet. Ofte bryder børn sig ikke om at få redt hår, fordi det kan være forbundet med smerte, når håret er filtret. Vælg derfor gerne en børste, som passer dit lige præcis dit barns behov.

Børster til hårstyling

Hvis dit barn elsker at få stylet og sat hår, så finder du også kamme og børster, som egner sig hertil. Du kan f.eks. finde den smarte spidskam, som har en praktisk spids, der egner sig godt til at lave skilninger og dele håret op i forskellige sektioner. Det kan være praktisk, når man skal lave lige rottehaler eller fine franske fletninger.

Oplever du, at dit barns hår ofte er meget filtret og svært at rede ud, så kan det være en god ide, at bruge lidt ekstra balsam, næste gang barnet er i bad eller eventuelt bruge en leave-in balsam før håret skal redes i tør tilstand.

Find flotte hårbørster fra Tangle Teezer

Her på siden finder du også de flotte hårbørster fra Tangle Teezer. De fine hårbørster har bløde og skånsomme børstehår, som er særligt udviklede til at redde uglet hår ud uden at skulle rive og slide i håret.

Tangle Teezer hårbøsterne kommer i mange forskellige farver og designs. Der er f.eks. hårbørster med kendte motiver fra Disney samt børster med enhjørninge og Hallo Kitty.

Hvis du er interesseret i at se hele vores udvalg af Tangle Teezer børsterne, så skal du bare bruge filteret øverst på siden. På den måde får du nemt et overblik.

Vi har også børster og kamme til babyer

Vi har også børster og kamme til de mindste; babybørster og babykamme, fx med nylonhår på babybørsten og og fint afrundede tænder på babykammen, som er god og blid til alle hårtyper på de mindstes sarte hoveder.

Derudover fører vi hårbørster, som har fleksibelt og åbent hoved med udluftningskanaler, således at luften fra føntørreren blæser igennem børsten og sørger for at håret tørrer hurtigere.

Visse børster har fleksible børstepigge, som nænsomt glider hen over hovedbunden og ud i resten af håret. De fleste børstepigge har bløde og afrundede knopper på spidsen, som er med til at massere hovedbunden og dermed også med til at øge cirkulationen i hovedbunden og øget hårvækst.

Der findes mange forskellige hårtyper; glat, kraftigt, krøllet, kruset og afrohår. Derfor fører vi selvfølgelig også kamme og hårbørster til alle hårtyper. Uanset hvilken hårtype dit barn har, kan du finde den her på siden.

Hårbørster til børn i god kvalitet

God kvalitet og holdbarhed går ofte hånd i hånd. Vi fører således også børster og kamme af særdeles høj kvalitet. Ofte vil der være tale om en langvarig investering, således at man ikke behøver købe ny hårbørste eller kam med forholdsvis korte mellemrum.

Vi har bl.a. særligt udviklede kamme, hvis bløde tænder masserer hovedbunden og fordeler de naturlige olier, som findes i hovedbunden. Disse transporteres videre ud i længderne og er med til at give et blødt og glansfuldt hår.

Tilføjet kurv