Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Høretelefoner til børn

91

Høretelefoner til børn

Er du på jagt efter et par gode høretelefoner til dit barn? I så fald er du kommet til det rigtige sted. Her hos Kids-World finder du et stort udvalg af flotte hovedtelefoner til børn. Vi har hovedtelefoner til drenge og piger i et væld af forskellige farver, så der er noget for enhver smag og masser at vælge imellem. 

Derudover så kommer mange af hovedtelefonerne også med volumenbegrænsning, så dit barns sarte ører bliver beskyttet.

Kig dig omkring i vores sortiment og se om du ikke kan finde de helt rigtige høretelefoner til lige præcis dit barn. 

Høretelefoner til børn i flotte farver

Her på siden kan du finde hovedtelefoner til børn i et utal af flotte farver. Vi har både ensfarvede hovedtelefoner samt hovedtelefoner med flere forskellige farver. Typisk vil du kunne finde hovedtelefoner til børn i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, orange, rosa, rød og sort. Det er derfor nemt at finde et par hovedtelefoner i yndlingsfarven. 

Hvis du er på udkig efter et par hovedtelefoner i en bestemt farve, så husk at du kan bruge filteret øverst på siden. 

Høretelefoner til børn med volumenbegrænsning

Mange af hovedtelefonerne i vores sortiment kommer med volumenbegrænsning. Det betyder, at de ikke kan spille højere end 85 db, hvorimod almindelige hovedtelefoner normalt kan spille op til 100 db. Denne begrænsning sikrer, at dit barns sarte øre bliver beskyttet og at de ikke får høreskader af at høre for høj musik. 

Hovedtelefonerne kan typisk bruges til både mobiltelefoner, computere og tablets. De er perfekte når dit barn spiller computer, har onlineundervisning eller hvis I skal på ferie.

Forskellen mellem in ear høretelefoner, on ear høretelefoner og over ear høretelefoner til børn

Der findes flere forskellige typer høretelefoner til børn, men hvad er forskellen egentlig? Et par in ear høretelefoner er dem, som minder om et par ørepropper. De fås enten med et kabel, der forbinder ørepropperne, eller som trådløse høretelefoner til børn.

On ear høretelefoner dækker delvist ørene og er forbundet af en bøjle, der forbinder de to hørebøffer. 

Over ear høretelefonerne minder om on ear, men adskiller fra disse ved at omslutte ørene helt - ligesom et slags høreværrn. Begge slags har hørebøffer i form af bløde skumpuder og typisk også en justerbar bøjle, så det kan tilpasses barnets hovedstørrelse.

Flere af vores høretelefoner til børn har desuden en foldsammenfunktion, der gør det nemmere for barnet at have dem med i tasken. 

Trådløse høretelefoner til børn

Et par trådløse høretelefoner til børn kræver, at barnets enheder har bluetoothforbindelse. En af fordelene ved den trådløse høretelefoner er, at man undgår, at det lange, tynde kabel filtrer sammen, eller endda går i stykker.

I vores sortimentet af høretelefoner har de fleste trådløse høretelefoner en batterilevetid på mellem 12 og 30 timer, hvilket betyder, at der går længe imellem, at barnet skal tænke på opladning.

Derudover kommer de fleste in ear høretelefoner også kommer i en smart opbevaringsboks, som fungerer som en oplader høretelefoner, når du lægger dine bluetooth høretelefoner i boksen.

Høretelefoner til børn på tilbud

Der findes mange fede modeller af bluetooth høretelefoner og høretelefoner til børn på markedet. Vi ved alle, at teknologien er i konstant udvikling, hvilket også betyder, at vores sortiment af høretelefoner til børn konstant forøges og nye brands kommer til.

Derfor hænder det også, at vi fra tid til anden sætter høretelefoner til børn på tilbud, og hvis du ønsker at gøre et godt kup, så kan du suse ind på vores udsalgskategori og se, om du kan være så heldig at finde et par trådløse høretelefoner til nedsat pris.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret på aktuelle tilbud på både trådløse høretelefoner og høretelefoner med ledning. 

Høretelefoner til børn med gratis fragt og børnepengebetaling

Vælger du at købe dine børne høretelefoner hos os, hvad end det er on ear, over ear, in ear, trådløse høretelefoner eller børne høretelefoner med ledning, så tilbyder vi gratis fragt.

Det eneste du skal gøre, er at placere ordren, vælge om du vil have dem leveret direkte til døren eller til en pakkeboks eller et posthus nær dig. Så sørger vi for at sende ordren afsted, så du som udgangspunkt har den indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du kan også tilvælge børnepengebetaling, når du kører bluetooth høretelefoner til børn, som er vores gratis kreditordning. Du kan således vente med at betale for ordren indtil til børnepengene udbetales.

Tilføjet kurv