Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Solbriller til børn

203
Størrelse

Solbriller til børn

Her på siden finder du vores fine udvalg med solbriller til børn i alle aldre. Solbrillerne til børn kan findes fra brands som Babiators, Creamie, Molo, Reima og Sofie Schnoor. Udvalget af solbriller til børn består af solbriller i en god håndfuld varianter, stilarter og farver. Gør endelig brug af vores filter til at sortere solbrillerne efter farve.

Vi har solbriller til børn i mange forskellige aldre, så uanset om du er på udkig efter solbriller til familiens yngste eller ældste, så har vi lidt at vælge imellem. Gå på jagt i vores sortiment og se om der ikke er et par solbriller, som passer til din dreng eller pige. 

Solbriller til drenge og piger

Sommer, sol og solbriller. Solbriller til drenge og piger er nærmest uundværlige om sommeren, når solen står skarpt på himlen.

Et par solbriller kan være det, der gør køreturen på ferien lidt bedre, når man ikke skal knibe øjnene sammen, når solen står skarpest på himlen. Det gælder både for drenge og piger.

Der kan godt være stor forskel på ønskerne til både farverne og udformningerne, når det gælder solbriller til drenge og piger. For at du nemt kan finde solbriller til drenge, skal du blot vælge drenge i vores filter for køn. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du vælger piger for at se solbriller til piger.

Populære brands

Mason Pearson Tangle Teezer BaByLiss
Miss Nella Sistema Faber-Castell
Richmond & Finch Yumbox Milestone

Solbriller til børn i mange aldre

Vi har som regel solbriller til børn på 0 år, 1 år, 2 år, 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år, 8 år, 9 år, 10 år, 11 år, 12 år, 13 år, 14 år, 15 år og 16 år.

Du kan naturligvis også finder solbriller i alle regnbuens farver. Vi har f.eks. solbriller til børn i farver som blå, brun, grå, grøn, hvid, metallic, orange, rosa, sort, pink, turkis, armygrøn, metal og guld.

Solbriller til små børn

Størrelsen på solbrillerne har betydning for, hvor godt de passer på næsen hos de små børn. Bliver solbrillerne for store, så kan de nemt ryge ned eller blive tabt, når de små har dem på. Bliver solbrillerne til gengæld for små, så kan de klemme og skabe ubehag.

Du kan anvende vores størrelsesfilter til at finde vores solbriller til små børn. Her vælger du den størrelse, som dit barn normalt bruger for at få vist de solbriller, der passer bedst til små børn.

Solbriller til børn med UV-beskyttelse

Skal du have solbriller til børn med UV-beskyttelse, så skal du se på, om solbrillerne beskytter mod sollys op til et UV-filter på op til 400, eller at de er CE-mærket.

Hvorvidt de enkelte solbriller til børn har UV-beskyttelse op i disse kategorier, kan du læse mere om i produktbeskrivelserne for de enkelte solbriller.

På den måde kan du hurtigt finde ud af, om de enkelte solbriller til børn har den ønskede UV-beskyttelse.

Fleksible solbriller til børn

Det er slet ikke nogen dum ide, at producenterne af solbriller til børn, har taget højder for, hvor meget solbrillen egentlig skal holde til. I vores sortiment med solbriller til børn, finder du derfor fleksible solbriller, som er lavet med et blødt gummistel, der ikke går i stykker imellem børnenes hænder.

At de er fleksible betyder ikke, at de ikke er komfortable - tværtimod. Du kan også finde solbriller med et UV filter, sådan at solbrillerne ligesom rigtig meget badetøj og lignende, har et filter mod solens UV-stråler. Hvorvidt den specifikke solbrille har et UV filter, står beskrevet inde i produktbeskrivelsen.

Solbriller til børn i flotte former og designs

Udover at være praktiske, så er solbriller også perfekte til at sætte prikken over i'et til et rigtigt sommerlook. Solbriller passer til nærmest alt slags tøj og får det hele til at se lidt sejere eller mere tjekket ud. 

Her på siden kan du finde solbriller i mange forskellige former. Vi har f.eks. hjerteformede solbriller, solbriller med kuglerunde glas, pilot solbriller, solbriller med gule eller blå glas, solbriller med sekskantede glas og meget andet. 

Hjertesolbriller til børn

Solbrillerne må gerne have lidt form og stil - især når de er til børn. Hjertesolbriller til børn kan være et kæmpe sommerhit - især hvis du er på udkig efter solbriller til piger. I vores sortiment af hjertesolbriller til børn finder du solbriller i flere forskellige farver.

Solbriller til børn i forskellige prisklasser

Nogle børn er super gode til at passe på deres solbriller, mens andre konstant kommer til at glemme dem, tabe eller eller måske endda sætte sig på dem. Hvis dit barn falder i den sidste kategori, så kan det være, at I skal ud i en lidt billigere solbrillemodel. 

Heldigvis har vi her hos Kids-World solbriller i flere forskellige prisklasser. På den måde er det nemt at finde solbriller, som passer til dit barn og dit budget. 

Sådan finder du billige solbriller til børn

Børn kan nogle gange være lidt hårde ved tingene. Så hvis du er på udkig efter et par billige solbriller til børn, så kan du nemt finde de billigste solbriller i vores sortiment ved at anvende vores filter.

Vælger du at få vist vores mange solbriller med den laveste pris først, så finder du hurtigt de billigste solbriller til børn, som du kan få her i shoppen.

Er billige solbriller noget, som du løbende er på udkig efter, så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsmail, så får du nemlig vores aktuelle tilbud direkte i din indbakke.

Solbriller til børn med fri fragt

Du behøver ikke at tænke på fragten, da vi giver fri fragt til dig, når du bestiller dit barns nye solbriller til en dansk adresse. Dette gælder uanset ordrestørrelse.

Tilføjet kurv