Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Faber-Castell

126

Faber-Castell

Kreative og farverige kunstartikler til børn fra Faber-Castell

Hvis du har et kreativt barn, kan du ikke gå galt i byen med de skønne kunstartikler fra Faber-Castell. Uanset om dit barn kan lide at tegne, male, skrive eller lege med modellervoks, finder du produkter af høj kvalitet.

Faber-Castell er en af verdens ældste, største og mest anerkendte producenter af blyanter, tuscher, kontorartikler og kunstartikler. Faber-Castell har hovedkontor i Stein, Tyskland og sælges i mere end 100 lande verden over.

Firmaet blev grundlagt af Faber-Castell familien, som stadig er ejere i dag og står for ledelsen. I 1761 blev Faber-Castell stiftet af Kaspar Faber, og i dag er det et af verdens ældste industrielle firmaer.

Faber-Castell er populære på grund af den høje kvalitet, innovative produkter, traditionelle værdier og deres fokus på bæredygtighed.

Faber-Castell motiverer både børn og voksne til at bringe deres ideer til live og udtrykke sig, ved at skabe inspirerende og farverige produkter af den bedste kvalitet.

I 1883 anbefalede Vincent van Gogh endda Faber-Castell til sin ven Anthon van Rappard:

"Jeg ville gerne fortælle dig om en Faber blyant jeg har opdaget. De er tykke, meget bløde og bedre kvalitet end tømrerblyanter. Den sorte farve de afgiver er god og de er perfekte til at arbejde på store skitser med."

Tilføjet kurv