Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Funkita

119
Størrelse

Funkita

Lækkert badetøj til børn og teens fra Funkita 

Funkita producerer enormt stilfuldt badetøj til børn og teenagere. Firmaet stammer fra Melbourne, Australien, og deres produkter er enormt stilfulde med kreative designs på.

Badetøjet til børn er altid flot og farverigt, og vil sikre at børnene ser enormt smarte ud hele dagen på stranden eller i svømmehallen.

Funkita designer badetøj til voksne med henblik på professionel svømning, og badetøjet til børn er af samme høje og slidstærke kvalitet - her får man badetøj til børn som virkelig holder længe

 Funkita anvender kun de allerbedste materialer og overholder strenge produktions retningslinjer, for at sikre det bedst-mulige badetøj til børn, teenagere og voksne.

Historien om Funkita

Funkita blev stiftet i 2004 med det formål at lave et stort udvalg af behageligt og farverigt, samt klor-resistent badetøj, der sidder som det skal.

Funkitas badetøj laves af C-Infinity, som er en speciel italiensk form for polyester der sikre, at de smukke farver på badetøjet ikke falmer og at badetøjet ikke mister dets form, selv efter mange timer i klorvand eller under solen.

I 2016 udgav Funkita deres første FINA-godkendte svømmedragt, som blev udviklet ved hjælp af krop formnings-teknologi på elite atleter, samt mange timers tests.

Funkitas APEX Stealth blev udviklet som den mest formfittende præstations svømmedragt på markedet, til professionelle svømme atleter.

I dag er Funkita et veletableret brand, og producerer også træningstøj til fitness brug.

Funkita håndklæder

Findes der meget bedre end at nyde et dejligt og varmt karbad eller brusebad? Fuldend badeoplevelsen med et lækkert håndklæde fra Funkita. Dine børn vil elske det. På Kids-world.dk har vi et fint udvalg af Funkita håndklæder til drenge og piger.

Håndklæder fra Funkita til store og små

I vores udvalg af håndklæder fra bl.a. Funkita finder du også håndklæder, der bruges til babyer. Vi har eksempelvis håndklæder med en hætte, som hjælper med at holde klædet på sin plads, når han eller hun skal tørres efter badet.

Håndklæder fra Funkita kommer i flere forskellige af styles og i lækre farver og farvekombinationer.

Håndklæder fra Funkita i flere størrelser

Vi har en bred palette størrelser, og du kan både finde badelagener, svøb og badehåndklæder fra Funkita og andre brands.

Funkita svømmebriller

Hos Kids-world har vi et stort udvalg af svømmebriller fra brands som Funkita med flere. Uanset dine børns alder, får du fine muligheder for at finde de bedste Funkita svømmebriller til din pige eller dreng.

Vi fører et godt udvalg af svømmebriller brands - inklusive Funkita. svømmebriller fra Funkita er et godt valg.

Vi vil foreslå dig at du bruge vores filtersystemet når du søger efter svømmebriller fra Funkita til din pige eller dreng. Uanset dine præferencer kan vi forsikre dig om, at du kan se de svømmebriller som du og din pige eller dreng leder efter.

Vi tilbyder svømmebriller fra Funkita

Hvis du købe din drengs eller piges næste svømmebriller fra Funkita hos Kids-world, bliver vi meget glade og vi lover dig, at du ikke vil fortryde det.

Vi tilbyder fantastiske svømmebriller fra Funkita. Derfor stoler vi på, at du finder helt specifikt hvad du søger.

Tilføjet kurv