Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Dialægt plakater

22

Sjove og personlige plakater fra Dialægt

Dialægt er en dansk plakatvirksomhed, som tror på at de bedste gaver man kan give er personlige. Deres plakater er ideelle til børn, teenagere, nybagte forældre, og enhver anden vigtig begivenhed i livet. Firmaet er grundlagt af de to astrofysikere Andreas og Nikolaj, som havde et brændende ønske om at skabe et firma helt fra bunden. De ville skabe en plakatvirksomhed som både skabte produkter med humor, selvironi og danske dialekter - og sådan blev Dialægt til.

Dialægt - Som set i fjernsynet

I starten investerede de begge kun 3000 kr til opstart af virksomheden, men den voksede hurtigt og i dag omsætter de for millioner. Dialægt medvirkede i 2019 i 'Løvens Hule' på DR1, hvor de fik en investering fra både Jesper Buch og Jan Lehrmann.

Dialægt skaber sjove personlige plakater, skabt i samarbejde med danskerne. De har et enkelt layout, hvor fokus altid ligger på de sjove og beskrivende tekster. Giv dem som en sjov gave til børn og teenagere.

Gør indretningen på børnenes værelser personlig med en Dialægt plakat

Dialægt plakaterne er også velegnede til at tilføje lidt kulør på børnenes værelse. Børn kan godt lide farver, så hvorfor ikke pynte væggene med nogle skønne og farverige plakater fra Dialægt?

Her på siden har vi skønne Dialægt plakater i mange forskellige farver, du finder også plakater med mange smukke motiver. Vi håber, at du nemt vil kunne finde en fin plakat, som passer rigtig godt til stylingen på dit barns værelse.

Køb plakater fra Dialægt med gratis fragt

Hver gang I shopper her hos Kids-world.dk, har I, når leveringsadressen er i Danmark, mulighed for at vælge at få leveret jeres plakater fra Dialægt helt gratis.

Børnepengebetaling: I forbindelse med bestiller jeres ordre har I mulighed for at betale med børnepengekredit. Inde på betalingssiden kan I se og læse mere om, hvilke specifikke datoer I kan få gratis kredit til.

Kiggede I forgæves efter et specifikt produkt fra Dialægt, er I mere end velkommen til at sende jeres ønske til vores kundeservice.

Tilføjet kurv