Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Rollerblade

16
Skostørrelse

Rollerblade

Fede rulleskøjter fra Rollerblade

Rollerblade var et af de første firmaer der begyndte at producere in-line rulleskøjter i 80erne. De var også det første brand, der inkorporerede åndbart materiale, spændesystem, ABT-bremsesystemet, in-liners specielt til kvinder, og temperaturregulerende materiale.

I dag har Rollerblade et væld af kollektioner til mænd, kvinder og børn i alle aldre. De mange designs har specifikationer, som passer til ethvert behov, og her får man virkelig kvalitet for pengene, samt lækre og stilfulde rulleskøjter.

Historien om Rollerblade

I 1980 fandt to brødre fra Minnesota, som begge elskede hockey, et par in-line rulleskøjter i en sportsbutik og tænkte at dette design ville være godt til at træne hockey uden for sæsonen.

De begyndte selv at lave et design, og skabte de første Rollerblade rulleskøjter i deres forældres kælder. Det samme stiftede de deres firma. Snart begyndte hockeyspillere at få stor opmærksomhed på gaden, når de rullede afsted på deres in-line rulleskøjter om sommeren. Skiløbere begyndte også at bruge dem til deres træning uden for sæsonen.

Først i midten af 80'erne begyndte in-line rulleskøjter at blive mere populære, og i slut 80'erne blev de solgt i almene sportsbutikker. I 90'erne skete der en revolution angående in-liners: materialerne blev lettere og stærkere, og nye teknologier opstod som forbedrede dem yderligere.

Tilføjet kurv