Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Liontouch

83
Anbefalet Alder (Legetøj)
30%
Liontouch Udklædning - WoodyLion Skjold - Okker/Brun Liontouch Udklædning - WoodyLion Skjold - Okker/Brun 132,97 DKK
Oprindeligt:  189,95 DKK  
30%
Liontouch Udklædning - Noble Knight Ridderhjelm - Blå Liontouch Udklædning - Noble Knight Ridderhjelm - Blå 132,97 DKK
Oprindeligt:  189,95 DKK  
30%
Liontouch Udklædning - Boremaskine - Grøn Liontouch Udklædning - Boremaskine - Grøn 48,97 DKK
Oprindeligt:  69,95 DKK  

Liontouch

Dansk designet udklædning og tilbehør til børn fra Liontouch

Det danske brand Liontouch tager børnene med ind i et helt nyt univers af udklædning, hvor intet andet end fantasien sætter grænser. Liontouch har et stort udvalg af udklædning og tilbehør, bl.a. børn som gerne vil klædes ud som prinsesser, riddere eller sørøvere. Produkterne fra Liontouch egner sig til børn fra 3 år og opefter. Liontouch tilbyder også alt det nødvendige udstyr til kostumerne - sværd, skjolde, kroner og tryllestave!

Legetøj med fortællinger bag sig

Som et dansk brand er Liontouchs produkter inspireret af det danske ophav: alle mulige slags kongelige eventyr samt vikinge fortællinger bidrager når der skal designes nye kostumer og produkter til børn.

Produkterne designes med henblik på at stimulere børns aktive leg og fantasi, samt understøtte deres udvikling i alle henseender. Liontouch har stort fokus på detaljer og det generelle design, og kvaliteten er også helt i top. Produkterne lever også op til alle de gældende sikkerhedsstandarder i Europa.

Sværd, skjolde og andet tilbehør er fremstillet i EVA-skum. som kan bøjes helt uden at det tager skade, så børnene ikke slår sig på det. Hjelmene har lufthuller så børn uforstyrret kan trække vejret igennem dem, selv hvis de dækker næse og mund.

Tilføjet kurv