Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Jellycat bamser og nusseklude

651
Anbefalet Alder (Legetøj)

Jellycat bamser og nusseklude

Jellycat nusseklude, sutteklude og søde bamser til børn

Jellycat producerer nydelige nusseklude og sutteklude, som jeres pige eller dreng bestemt vil nyde at putte ind til sig. Uanset om I er på udkig efter en sutteklud og nusseklud fra Jellycat til en pige eller dreng, så finder I her i kategorien et varieret sortiment fra Jellycat.

Jellycat nusseklude og sutteklude til småbørn

En række af Jellycat nusseklude eller sutteklude er godkendt til brug af småbørn, da de er fri for små, løse dele og dermed ikke udgør en risiko for jeres barn.

En Jellycat nusseklud er ofte designet således, at nussekluden har et hoved, der er udformet som et dyr.

Blandt de mest populære dyr, når det gælder en Jellycat nusseklud, er kaninen. En Jellycat kanin nusseklud er derfor ofte også et sikkert hit, når du skal finde en nusseklud til de mindste.

Jellycat kanin

Den nuttede og bløde kanin er blevet noget af et kendetegn og varemærke for Jellycat gennem årene. De fleste småbørnsforældre har siden begyndelsen af 2000’erne stiftet bekendtskab med den søde kanin - enten som en bamse eller som nusseklud.

Jellycat kaninen er siden blevet ret så kendt verden over - især i Danmark, hvor den i dag er blandt de mest populære, når der skal købes nusseklude eller bamser til de små.

Det var også den nu så kendte Jellycat kanin, der var den, der gjorde Jellycat til et kendt mærke, når det gælder bamser, sutteklude og nusseklude.

Du ser derfor tit en Jellycat kanin eller en Jellycat kanin nusseklud i sengen, barnevognen eller vuggen i en lang række hjem i både Danmark og resten af verden.

Jellycat kanin størrelser

Du kan få din Jellycat kanin i flere forskellige størrelser, så de kan dække flere forskellige behov i takt med, at dit barn bliver større.

Den mindste Jellycat kanin er 18 cm, mens den største Jellycat kanin er 67 cm, så der er til alle størrelser og aldre, hvor dit barn trygt kan have sin Jellycat kanin med på eventyr.

De andre Jellycat bamser kommer også i forskellige størrelser. Flere af dem er lavet i flere forskellige størrelser, så du kan vælge samme Jellycat bamse i forskellige varianter, alt efter hvor stor du ønsker, at din bamse skal være.

Nogle af varianterne er one size, mens andre af dem findes i enten to eller tre størrelser, så du let kan finde netop den størrelse på din Jellycat bamse, som passer bedst.

Jellycat kanin 31 cm - Den kendte Jellycat kanin

Jellycats kanin kommer som nævnt i flere størrelser. Den mest kendte er dog mellemstørrelsen, hvor du får en Jellycat kanin på 31 cm.

Det er som regel også den størrelse, der kommer i flest udgaver og farver. Du kan derfor nemt finde en Jellycat kanin på 31 cm. Vi har også en lang række af netop den størrelse i vores sortiment.

Hvis du nemt vil finde alle vores Jellycat kaniner, der er 31 cm høje, så skal du blot søge på Jellycat kanin 31 cm i vores søgefelt. Så får du vist alle de udgaver af den populære Jellycat kaniner.

Du kan blandt andet få en Jellycat kanin på 31 cm i rosa, grå, mørkeblå, brun, hvid, sort, gul og flere andre farver og nuancer. Der skulle dermed være rigtig god chance for, at du netop kan få den farve på din Jellycat kanin, som du ønsker.

Historien om Jellycat og den berømte kanin

Jellycat er et brand kendt for deres bløde og utroligt nuttede bamser og andre produkter til børn. Jellycat udgiver nye bamser og produkter hver januar og juli, så der er altid nye, sjove, og utroligt bløde og originale produkter i kollektionen.

Jellycats bamser er helt utroligt bløde, sjove, flotte og den perfekte gave til børn i alle aldre.

Jellycat blev stiftet i London, England i 1999, og i dag kombinerer de fortsat fløjsbløde stoffer med designs, som altid er nuttede og sjove, men som også skiller sig ud fra mængden.

Navnet 'Jellycat' blev til, da et barn som elskede jelly (gele) og katte, grinende satte de to ord sammen. Det sjove navn passede helt perfekt til de spøjse og unikke designs og er i dag blevet til et verdenskendt mærke.

Siden 1999 er Jellycats popularitet kun vokset verden over. I 2001 fik de etableret et kontor i Minneapolis i 2001. I dag sælges produkterne fra Jellycat i USA, Canada, Europa, Asien og endda Australien. Jellycat fortsætter med at skabe innovative designs, som er højt elsket af børn og voksne i alle aldre.

Jellycat har siden begyndelsen arbejdet sammen med designere i London og rundt om i England. Det samarbejde finder stadig sted den dag i dag, når Jellycat skal forbinde de bløde produkter med designs til nuttede bamser og nusseklude.

Selvom Jellycat kaninen i dag har flere end 20 år på bagen, så fortsætter de den dag i dag med at eksperimentere med deres designs og valg af bløde materialer. Det har ført til, at Jellycat nu udgiver to kollektioner hvert år.

Vi vil anbefale dig, at du bruger vores filter, når du søger efter musikuroer fra Jellycat til din dreng eller pige. Uanset din stil kan vi forsikre dig om, at du kan se den musikuro, som du og din pige eller dreng leder efter.

Du kan også bruge filtret til at finde andre produkttyper fra Jellycat. Hvis du ikke har held med at finde nøjagtig det Jellycat produkt, som du ønsker, så kan du altid bruge søgefunktionen.

Kreative designs fra Jellycat

Siden grundlæggelsen i 1999 har Jellycat markeret sig stærkt i forhold til den kreativitet, der ligger bag udviklingen af de nye Jellycat bamser og nusseklude. Den har blandt andet også ført til, at Jellycat har kombineret bamser og rygsække.

Designet af en ny Jellycat kanin eller anden bamse bærer præg af den store passion for nytænkning, design og ikke mindst charme, som alle årene har været en stor del af Jellycats DNA.

Dertil kommer deres stærke holdbarhed, som gør, at dit barn kan have en ven gennem hele barndommen, hvor deres Jellycat bamse nemt kan følge dem fra barnevognen og op gennem hele barndommen.

Hvordan kan man blive ved med at forny en bamse eller en kanin? Det spørgsmål forsøger Jellycat år efter år at besvare. Faktisk flere gange om året.

Jellycats svar derpå er, at de ryster posen og ikke er bange for at brede sig ud over flere områder, så bamserne ikke kun er kaniner og bjørne. Du har gennem årene derfor kunne få Jellycat bamser udformet som alt fra dinosaurer, pingviner, drager og blæksprutter.

Fælles for de mange produkter, som du efterhånden kan få fra Jellycat, er, at de ofte er kendetegnet ved deres bløde, men slidstærke, overflader.

Jellycat bamse: Få en bamse i den bedste kvalitet

Jellycat er kendte for at lave bamser i en høj kvalitet. Du bliver derfor ikke skuffet, når du køber en Jellycat bamse eller flere til dit barn, eller for eksempel som en gave til et barn.

Jellycat bamser er flotte, søde og fine bamser lavet i god kvaliteter. Med en bamse fra Jellycat er du sikker på, at din dreng eller pige har fået sig en uundværlig følgesvend og legekammerat gennem hele barndommen.

Mange forældre husker med varme og glæde tilbage på deres yndlingsbamse - og det kan en Jellycat bamse nemt blive for dit barn.

Jellycat bamser: En verden af dyr og krammebamser

Du træder ind i en verden af nærmest uendelig mange bamser og nusseklude, når det gælder Jellycat bamser og Jellycat nusseklude.

Jellycat udgiver to nye kollektioner hvert år, så udvalget af Jellycat nusseklude og bamser vokser løbende.

Mens der kommer forskellige Jellycat dyr til, når det gælder bamserne, så holder Jellycat fast i deres populære kanin, som næppe forsvinder fra produktlinjen.

Blandt de mange Jellycat bamser kan du som regel finde en:

- Jellycat panda
- Jellycat Nessie
- Jellycat hund
- Jellycat drage
- Jellycat dinosaur
- Jellycat ræv
- Jellycat isbjørn
- Jellycat pingvin
- Jellycat sommerfugl
- Jellycat gris
- Jellycat abe
- Jellycat kat
- Jellycat elefant
- Jellycat drage

Jellycat har også flere bamser, der er udformet som naturobjekter. Du kan derfor også finde Jellycat bamser udformet som træstammer, blade, østers og en kaktus.

Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder de forskellige udgaver af Jellycat bamserne. Selvom nogle af de forskellige Jellycat dyr er kommet i flere udgaver gennem årene, så har de altid holdt fast i deres søde og charmerende udseende, som er blevet et stærkt kendetegn for Jellycat.

Så har dit barn et ønske om at få en bamse, der er udformet som et bestemt dyr, så er Jellycat et godt bud på et mærke, der netop har denne særlige og unikke bamse, som du ellers har svært ved at finde.

Se mere om flere af de mest populære Jellycat bamser herunder, når vi gennemgår en række af de enkelte typer Jellycat dyr, så du bedre kan finde ud af, hvilken der vil være den bedste bamse til dit barn.

Jellycat blæksprutte - Det største Jellycat dyr

En Jellycat blæksprutte er blandt de mere populære Jellycat bamser. Den kommer i flere udgaver og er en af de største Jellycat bamser, som man kan få.

Den største Jellycat blæksprutte er 75 cm høj, hvilket gør den noget større end selv den største Jellycat kanin.

Blækspruttebamsen kommer også i mindre udgaver og forskellige farver. Du kan derfor få en Jellycat blæksprutte, der er enten 10 cm, 14 cm, 23 cm, 33 cm, 49 cm eller den helt store Jellycat blæksprutte på 75 cm.

Ligesom flere af de andre Jellycat bamser kommer Jellycat blæksprutten også i flere varianter. Du kan derfor også få en Jellycat blæksprutte med ophæng, så den kan bruges som en uro eller til at have hængende forskellige steder.

De forskellige varianter af Jellycat blæksprutterne kommer i forskellige farver. Du kan derfor godt finde forskellige farver på blæksprutterne i de forskellige størrelser.

Nogle af de farver, som Jellycat blæksprutten gennem årene har været udgivet i, har været rosa, blå, grøn, grå og lilla. Så du kan få din Jellycat blæksprutte i en række forskellige farver, der både er lidt kønsbestemte men også neutrale.

Jellycat hund

Hunden siges at være menneskets bedste ven. Det er derfor ikke så underligt, hvis børn også er vilde med bamser udformet som en hund.

Med en Jellycat hund kan dit barn tage sin bedste ven med rundt, når den store nye verden skal udforskes, samtidig med at man har den tryghed med, som end yndlingsbamse kan give en.

Jellycat elefant

Elefanten fra Jellycat er en af de bamser, der er blevet mere og mere populær gennem årene. Jellycat elefanten kommer i en lang række designs og udformninger.

Du kan få en Jellycat elefant i flere forskellige størrelser. De mindste af dem har en højde på 26 cm, mens de største af dem har en højde på 32 cm.

Farverne på de forskellige udgaver af Jellycats elefantbamser er for det meste grå og blå. Så det er ikke noget med, at man ser lyserøde elefanter her.

Jellycat dinosaur

Dinosaurer er og bliver et populært dyr blandt de mindste. Med en Jellycat dinosaur får du et tøjdyr, der er udformet som en sød og nuttet bamse, som derfor ikke skræmmer de små.

Der er nemlig hverken skarpe tænder, onde øjne eller noget, der kan virke skræmmende på de forskellige Jellycat dinosaurer.

Du kan også få en Jellycat dinosaur nusseklud, hvor bamsen på nussekluden er udformet som en lille dinosaur.

Jellycat kat

Navnet Jellycat er sammensat af de engelske ord for gele og kat, så det er måske ikke så overraskende, at der også er lavet en Jellycat kat som bamse.

Her er bamsen udformet som en kat, der med sin bløde overflade er en rigtig god bamse at putte med.

Jellycat farver - sådan finder du den rigtige farve

Jellycat laver i dag både bamser, nusseklude og aktivitetslegetøj i en lang række forskellige farver.

Du finder derfor både farver, der ofte kan forbindes med et bestemt køn, og farver, der er mere kønsneutrale, når du vælger bamser eller nusseklude fra Jellycat.

Jellycats farvepalette viser, at de ved, at folk både kan ønske en neutral farve eller for eksempel rosa eller blå til deres børn, alt efter om det er en pige, dreng eller om man blot ønsker en mere neutral farve.

En lang række af Jellycat nusseklude kommer også i både lyse og mørke nuancer, så du kan for eksempel vælge en Jellycat nusseklud i en mørkere farve, hvilket bedre kan skjule pletter og andet, som de fleste nusseklude bliver udsat for gennem tiden.

Det samme gælder de mange forskellige Jellycat bamser. Bamserne varierer ikke kun i størrelsen men også i farverne, så du lettere kan finde lige netop den Jellycat bamse, der vil være helt perfekt for dit barn.

Jellycat bog: Find de sjove Jellycat bøger

Hos Kids-world.dk har vi et fint og varieret udvalg af stofbøger, malebøger, træbøger, badebøger eller billedbøger fra for eksempel Jellycat og mange andre til små og store.

Børnebøgerne fra Jellycat i vores sortiment designes specielt til børn og er således af god kvalitet og slidstærkt.

Drenge og piger, særligt de mindste, vil gerne putte ting i munden og bide i dem. Det holder bøgerne fra Jellycat naturligvis til.

Jellycat laver både pegebøger, hvor børnene kan se og pege på de forskellige billeder i bøgerne, mens de lærer om, hvordan for eksempel rummet ser ud, eller hvad der kendetegner en abe.

Med en Jellycat stofbog kan du hjælpe dit barn til at føle og forstå, hvordan de forskellige dyr er udformet. Børn elsker at mærke på ting - og det er lige netop det, som en Jellycat stofbog giver dem mulighed for.

Musikuro fra Jellycat

Vi leverer et bredt sortiment af musikuroer fra mærker som Jellycat og mange andre. Uanset din drengs eller piges alder er Kids-world stedet, hvor du kan finde præcis det, som du leder efter.

Vi fører et solidt udvalg af musikuroer mærker - inklusive Jellycat. Musikuroer fra Jellycat er et godt valg.

Køb musikuroer fra Jellycat her

Hvis du beslutter at købe din piges eller drengs nye Jellycat musikuro hos Kids-world, bliver vi enormt glade og vi forsikre, at du ikke vil fortryde det.

Vi fører nye Jellycat musikuroer. Derfor stoler vi på, at du kan finde netop det, som du søger efter.

Flotte bideringe og rangler fra Jellycat

I denne kategori ser du hele udvalget af Jellycat bideringe til piger og drenge. Der vil helt sikkert være en bidering fra Jellycat, som passer til din pige eller dreng.

Bideringene fra Jellycat er designet i enkle og søde former. Flere af de forskellige Jellycat bideringe er også udformet som rangler, så du får to ting i en med en Jellycat rangle.

Aktiver de små med et Jellycat ophæng

Jellycat har et stort sortiment af ophæng, hvor du får små bamser. Du kan derfor hænge et Jellycat ophæng fast på dit barns aktivitetsstativ eller steder som barnevognens kaleche, så der er noget at lege med, når du går tur med dit barn i barnevognen.

De små bamser fra Jellycat kan ligeedes bruges løst, hvor dit barn kan bruge dem som rangle, idet de er udstyret med en ekstra tyngde i bunden.

Udvalget af Jellycat ophæng er stort. Du kan ofte finde en lang række dyr som kaniner, blæksprutter, frøer, elefanter, ræve og løver, når det gælder de mange Jellycat ophæng.

Udvalget af Jellycat ophæng kan også indeholde ting som blomster, grøntsager og blade, så du kan lave et meget bredt og varieret udvalg, så du kan på den måde introducere dit barn for en lang række forskellige indtryk med et Jellycat ophæng hjemme på aktivitetsstativet eller på barnevognen.

Jellycat tæppe - Blødt baby tæppe

Jellycat har overført deres bløde materialer, som du kender det fra de populære Jellycat nusseklude til deres tæpper.

Du får derfor et af de blødeste baby tæpper, når du vælger et Jellycat tæppe til din baby. Jellycat har blandt andet valgt den kendte Jellycat kanin som motiv på nogle af tæpperne, så dit barn kan genkende kaninen og den tryghed, som en Jellycat nusseklud eller en Jellycat kanin kan give.

Tæpperne fra Jellycat er som regel one size. One size baby tæppet har dog ofte en størrelse, der er så stor, at det sagtens kan følge barnet i flere år sammen med en Jellycat sutteklud.

Jellycat rygsæk kombinerer bamser og rygsække

Jellycat har over årene udviklet produktlinjen meget, så det ikke længere kun er bamser, nusseklude og kaniner, som man kan få fra Jellycat.

Jellycat har kombineret bamserne med rygsække, så du kan få en Jellycat bamse rygsæk. Rygsækken kombinerer her de klassiske ting fra en rygsæk med bamserne fra Jellycat, så du får en yderst blød rygsæk med et unikt look.

Du kan blandt andet få en Jellycat rygsæk udformet som en elefant, flodhest, hund eller en dinosaurus.

Rygsækkene fra Jellycat har som regel en højde på 28 cm og er monteret med to justerbare skulderremme, så du nemt kan indstille den til dit barn.

En Jellycat rygsæk er yderst velegnet til børn fra tre år og op, som kan få stor gavn af rygsækken, når de for eksempel skal have deres nusseklud eller bamse med på weekend eller tur.

De bløde rygsække fra Jellycat er konstrueret med en lynlås, som du finder på maven af bamsen. Dermed er den nem for de små at bruge, da de ikke skal bøvle med at åbne og lukke spænder.

Slip fantasien løs med Jellycat aktivitetslegetøj

De fleste forældre har fra tid til anden oplevet, at deres børn har leget huslige ting derhjemme i takt med, at de har set deres forældre gøre forskellige ting. Det kan være alt fra at gøre rent derhjemme til at ordne haven.

Jellycat har gjort det nemt for de mindste at tage del i aktiviteterne med deres linje af aktivitetslegetøj, der er udformet med de samme bløde materialer, som du kender fra Jellycats bamser.

Med de forskellige Jellycat aktivitetslegetøj kan de helt små slippe rollelegen fri og lege med, når forældrene for eksempel vander blomster eller ordner haven.

Udvikel dit barns motorik med Jellycat bolde

Blandt de mange aktivitetslegetøjsmuligheder fra Jellycat er boldene, der som regel kommer med en diameter på 10 cm.

Jellycat boldene er lavet af imiteret skind, så de er bløde, samtidig med at de er holdbare og tæler de mange timers leg, som de mindste kan få ud af dem.

Boldene fra Jellycat kan bruges af de helt små, så du kan allerede bruge dem sammen med din baby, når han eller hun kan bruge armene og ben til at skubbe med, så I kan trille bolden mellem jer.

En Jellycat bold kan dermed meget vel være en god introduktion til et langt liv med al den sjov, som en bold kan give.

Jellycat dukker

Jellycats sortiment indeholder i dag også dukker. De søde Jellycat dukker kommer i flere varianter og farver.

De første Jellycat dukker kom også med en lille pung, som dukken bor i. Pungen er udformet som en høj blomst, så det ser ud til, at dukken på nærmest eventyrlig vis kommer frem.

Dukkerne er udformet i det samme bløde materiale, som Jellycat bamserne og Jellycat suttekludene er kendt for. De kan derfor både bruges til leg og ved puttetid.

Du kan dermed også nemt kombinere en Jellycat dukke i legen med for eksempel en Jellycat bamse, uanset om du ellers har en Jellycat blæksprutte eller en Jellycat dinosaurus.

Det bliver i den grad spændende at se, hvad de fremtidige Jellycat kollektioner gemmer på, når det gælder Jellycat dukker.

Jellycat tilbud og udsalg

Hvis du er på udkig efter et Jellycat nusseklud tilbud, så er du kommet til det rette sted. Vi holder også Jellycat udsalg her hos Kids-world.

Hvis du vil være sikker på at få et godt nusseklud tilbud på Jellycat, så vil vi anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her sender vi løbende mails ud, når vi har tilbud - det gælder også Jellycat tilbud og udsalg.

På den måde er du altid orienteret om de aktuelle Jellycat nusseklud tilbud, samt om de mange andre tilbud og udsalg her på siden.

Sådan får du en ny Jellycat bamse

Jellycat lancerer i dag to nye kollektioner hvert år. Det betyder også, at nogle af de tidligere udgaver af Jellycat dyr og Jellycat nusseklude udgår.

Jellycat er i dag så populært et mærke, at der findes Jellycat samlere, der samler på Jellycat bamserne.

Vi opdaterer selvfølgelig løbende siden med de nyeste Jellycat bamser, så du altid kan finde dem her i oversigten, så snart vi har fået dem.

For hver ny Jellycat kollektion bliver der præsenteret nye dyr og nye typer bamser, samtidig med at du kan opleve nye varianter af allerede kendte Jellycat dyr.

Hvordan vasker jeg min Jellycat nusseklud?

Det er nærmest en umulig opgave at holde en Jellycat nusseklud ren gennem alle de år, hvor din lille pige eller dreng har den. Det kan derfor godt være nødvendigt, at den skal vaskes engang imellem, så den lille atter kan nyde den bløde nussekluds tryghedsskabende effekt.

De fleste Jellycat nusseklude og bamser kan vaskes. På de forskellige Jellycat produkter er der som regel angivet vaskeordninger, hvorpå du kan se, hvordan du skal vaske din Jellycat nusseklud eller Jellycat bamse.

Nogle af Jellycat produkterne tåler maskinvask på lave temperaturer, mens andre skal håndvaskes. Det er derfor vigtigt, at du ser på vaskeanvisningerne, inden du går i gang, da en forkert vask kan være med til at ødelægge produktet.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal vaske din Jellycat nusseklud, så kan du altid kontakte vores kundeservice, som gerne hjælper dig med at finde frem til de korrekte vaskeanvisninger for din Jellycat nusseklud.

Barselsgave ideer: Jellycat bamse eller Jellycat nusseklud

En nusseklud, bamse eller sutteklud er et must for de helt små, som skal have en tro følgesvend gennem de første år. Her er en Jellycat nusseklud eller en bamse et oplagt valg, når det gælder barselsgave ideer.

Du går aldrig forkert med en Jellycat bamse, når du skal give en barselsgave til et familiemedlem eller en god ven eller veninde, der lige har fået en lille.

Jellycats bløde materialer gør, at de er yderst populær til at ligge og nusse med, når der skal findes ro og sove, eller den lille skal trøstes. En Jellycat nusseklud er derfor noget, som de fleste nye forældre vil elske at have til deres lille baby.

Man kan siden supplere nussekluden med en bamse. Her kan du få mange forskellige Jellycat bamser, hvor du kan vælge mellem både en Jellycat dino, Jellycat abe, Jellycat elefant og mange, mange andre Jellycat dyr.

Gratis og hurtig hjemmelevering på din Jellycat kanin og nusseklud

Det kan bringe tårerne frem hos de små og skabe stor fortvivlelse i hjemmet, hvis nussekluden er blevet væk. Derfor er det vigtigt, at der hurtigt kan skaffes en erstatning, hvis katastrofen er sket og nussekluden er blevet væk.

Derfor ønsker vi at give vores kunder en hurtig leveringstid. Vores leveringstid derfor på blot mellem en til to arbejdsdage. Angiver du din ordre inden kl. 15:00 på en hverdag, så forsøger vi at afsende din ordrer allerede samme dag.

Det betyder, at du i langt de fleste tilfælde derfor vil have din Jellycat nusseklud allerede dagen efter. I bedste fald betyder det, at den lille kun skal undvære sin nusseklud en enkelt nat, inden der igen trygt kan puttes med en af de populære Jellycat nusseklude.

Du kan samtidig købe Jellycat bamser og få gratis hjemmelevering. Det får du faktisk på alle dine ordrer.

Tilføjet kurv