Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Storksak - Smarte tasker

7

Storksak - Smarte tasker

De lækreste pusletasker til børn fra Storksak

Storksak er et prisvindende brand som blev grundlagt i 2003 af Melanie Marshall og Suzi Bergman. Da de mødtes havde de begge små børn, og på det tidspunkt var der ingen stilfulde tasker på markedet som levede op til deres strenge krav. De havde erfaring indenfor design og business, og besluttede at arbejde sammen for at fylde hullet på markedet.

Formålet var, at designe en taske som kvinder vil elske nok til at anvende som en normal taske, men samtidig har alle de egenskaber man har brug for som forælder. Storksak sælger også pusletasker i unisex-modeller. 

17 år senere er fokusset det samme, og pusletaskerne designes med de fineste materialer.

Holdbare Storksak tasker

Taskerne er holdbare så forældre altid kan regne med dem, og på grund af detaljerne er produkterne altid helt fantastiske. Taskerne er inspireret af mode, men altid super funktionelle. Alle Storksaks tasker er testet med fokus på både indersiden og ydersiden. Der udkommer en ny kollektion hver sæson. Pusletaskerne er fremstillet til hverdagsbrug, og til at holde meget længe. 

I dag er Storksak er globalt brand, og pusletaskerne til børn sælges både i USA, Europa og Asien.

Storksak pusletaske

Storksak producerer nogle virkelig lækre pusletasker i forskellige materialer såsom polyester og læder. De forskellige pusletasker fra Storksak har en passende størrelse, med store rummelige lommer, som kan indeholde bleer, zinksalve og vådservietter, som I har brug for, når I er ude af huset.

Med en Storksak pusletaske er der plads til det hele

En Storksak pusletaske kommer virkelig til sin ret, når I skal ud på eventyr. For at hjælpe jer lidt på vej, kan vi nævne nogle stykker, som I med stor sandsynlighed kommer til at have med i pusletasken fra Storksak, er der sutter, vådservietter, stofbleer, bleer og sutteklude. I behøver ikke at fylde pusletasken fra Storksak med 12 bleer, 5-7 stk. rækker til nogle timer.

Shop Storksak med gratis fragt

Når du handler her på shoppen, kan du, så længe at den skal leveres i Danmark, vælge at få leveret din bestilling med produkter fra Storksak helt uden beregning.

Vi tilbyder gratis kredit: Inde på betalingssiden har du mulighed for at tilvælge vores gratis kreditordning, hvor du kan udskyde betalingen til den første i en given måned, eller til når børnepengene bliver udbetalt.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder finder noget lækkert i vores udvalg.

Ønsker du at finde nogle bestemte produkter fra Storksak her hos Kids-world, er du meget velkommen til at sende dine ønsker til vores support.

Tilføjet kurv