Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Engel uld babytøj og børnetøj

153
Størrelse

Engel uld babytøj og børnetøj

Engel Uld - Økologisk uld

Engel producerer økologiske babytøj, børnetøj og tilbehør i uld. Engel er et tysk mærke, der er kendt for deres produkter i økologisk uld, uld/silke og bomuld. Produkterne er fremstillet med stor omtanke for miljøet og i certificerede økologiske materialer. 

Stort udvalg af Engel uld  

Ved Kids-world fører vi et stort udvalg af Engel økologisk babytøj; body'er, leggings, bukser, bluser, t-shirts og babyhjelme. Kendetegnet ved Engel er produkter der er utrolig holdbare og komfortable. Engel uld er fremstillet i den fineste, økologiske merino ny uld, perfekt til baby'er og børn pga. dets gode temperende egenskaber. 

Ulden er kløfrit og derfor blød og behagelig imod barnets hud. Kombiner let de mange basisvarer med barnets øvrige garderobe eller brug under barnets tøj til at holde barnet tørt og varmt.

Certificeret økologisk babytøj fra Engel uld

Det er en stor del af Engels identitet at fremstille uld til babyer i udsøgt kvalitet og som tager stor hensyn til miljøvenlig produktion. Med de to kendte certifikater GOTS (Global Organic Textile Standard) og IVN er man som forbruger sikker på, at når man køber Engel babytøj, får man tøj til sit barn, der lever op til nogle af de skrappeste krav til økologisk tekstilproduktion og social ansvarlighed. 

Ulden til Engels produkter kommer fra argentinske økologiske fårehold, hvor dyrene lever et sundt og stress-frit liv. Engel bruger kun farvestoffer der er fri for tungmetaller og skadelige azofarvestoffer. 

Ingen kemiske efterbehandlinger

Når ulden farves anvendes kun reaktivt farvestof, som binder særlig godt til fiberne og giver en utrolig god lys- og vaskægthed. Engel bruges ikke kemiske efterbehandlinger og alle brugte midler er biologisk nedbrydelige, så de ikke forurener jord, luft og vand. 

Alle metaldele er nikkelfri og andre materialer stammer fra naturlige fornyelige ressourcer. For at sikre deres høje krav til kvalitet overholdes testes varerne reglmæssigt på uafhængige laboratorier for lysægthed, modstandsdygtighed over for spyt, svedægthed, vask og krymp.

Bodyer fra Engel til baby og barn

En Engel body er velegnet i den forstand, at den er med til at holde overkroppen varm. Der hvor en Engel body er forskellige ift. sig fra så meget andet tøj er, at den ikke skiller på midten. Ved at den ikke skiller på midten, undgår I, at der kommer et bart område på kroppen.

Engel bodyer med god komfort

Bodyer fra Engel kan bruges under stort set alle dragter. Finder du både en langærmet og kortærmet Engel body, er du godt dækket ind til hvad end dagen bringer.

Engel køredragter

Engel producerer også nogle rigtig fine og behagelige køredragter til piger og drenge. Når du putter dit barn i Engel køredragten kan du være sikker på, at barnet har det godt, trygt og varmt, og der er derfor ikke en nødvendighed, at du er nervøs for, at barnet fryser.

Slidstærkte Engel køredragter i en høj kvalitet

Engel bruger de bedste materialer fra inderst til yderst, og deres køredragter undergår en grundig kontrol af kvaliteten inden de lander hos dig og dermed dit barn, som skal have dem på.

Bukser fra Engel

Velourbukser, sweatpants, bukser mv. er en beklædningsgenstand, som er at finde i mere eller mindre alle drenge og pigers garderobe. Her på Kids-world.dk finder du vores udvalg af Engel bukser til børn i alle aldre.

Lige meget om I er på udkig efter et par bukser fra Engel til brug i hverdagen eller måske til fest, så finder I sandsynligvis det helt rigtige par Engel bukser her.

Bukser fra Engel i flotte farver

Her på Kids-world.dk kan du altid et kæmpe sortiment af bukser i forskellige farver til piger og drenge - også fra Engel. Det er altid muligt, at finde et par bukser uanset præference for stil og farve.

Er du dermed på udkig efter et par bukser eller jeans i mint, brun eller mørkeblå, blot for at nævne lidt eksempler, er du kommet til det helt rigtige sted.

Find en Engel t-shirt i jeres stil

Der er på rigtig mange måder noget tidløst over en t-shirt, og t-shirten kan næsten altid sættes sammen med det meste tøj i garderoben - det samme gælder med en t-shirt fra Engel. Det fedeste ved en t-shirt fra Engel er, at den kan kombineres med mange andre typer tøj. Uanset om man har en intention om et trendy look eller et mere neutralt look, passer en Engel t-shirt som regel rigtig godt.

T-shirts til hverdag og fest

Der skulle være rigelige Engel t-shirts at vælge mellem i vores sortiment. Her på Kids-world.dk tilbyder et afsindig stort udvalg af t-shirts i en bredt vifte af farver og former, så der burde være noget til enhver garderobe. Du kan finde blandet andet poloer, kortærmede og langærmede. Der er der ikke så meget andet at gøre, end at kigge rundt i vores udvalg af Engel t-shirts Se dig endelig omkring i resten af vores univers af tøj til børn og teens og ikke mindst t-shirts.

Husk også at se tjekke vores udvalg af Engel cardigans ud, som du nemt kan kombinere med en af de fine t-shirts. En cardigan kan bruges af drenge og piger - både babyer, tumlinge og teenagere.

Engel heldragter

Heldragter og sparkedragter er meget populære hos mange børn og forældre. Engel laver lige som ved deres andre styles, nogle rigtig gode heldragt til babyer og børn, med rig mulighed for bevægelse. Vi har Engel heldragter i nogle rigtig fine farver - skal du bruge en heldragt i en bestemt farve, som du ikke finder her fra Engel, skal du endelig besøge vores overordnede kategori med heldragter.

Vores udvalg af heldragter består af et bredt udvalg af søde styles og farver, så hvad end du er til de helt spraglende farver eller kølige nuancer, som er mere tilbagetrukne, så finder du det her hos os.

Barnet har rig mulighed for at bevæge sig i tøjet fra Engel

Skal dit barn have noget tøj at sove i, er en heldragt fra Engel også en mulighed. Vil du gerne sikre dig, at fødderne bliver kolde i løbet af natten, anbefaler vi, at du vælger en Engel heldragt med fødder. På den måde bliver fødderne ved med at være dækket i løbet af natten.

Han eller hun kan naturligvis også få et par Engel leggings på, men da børnene gerne skal have noget alt for stramt tøj på mens de sover om natten, er det ikke så hensigtsmæssigt der.

Engel undertøj som dit barn vil blive glad for

Det bedste ville helt sikker være, at finde dét Engel undertøj, som er rart for dit barn at have på. Undertøj skal hverken sidde for stramt eller for løst. Det skal være sådan, at barnet på ingen måder føler sig begrænset i at bevæge sig omkring.

Har du problemer med at finde lige nøjagtig dét Engel undertøj, som du er på udkig efter, bør du dykke ned i de andre kategorier med undertøj fra andre brands.

Vi har rigtig mange former for undertøj og kan finde alt fra boxershorts med ben, hipsters, uldundertøj, trusser og mange flere typer undertøj.

De forskellige former for undertøj kan findes i størrelserne 50, 56 og op til størrelse 176 - vi håber på, at du finder noget, som passer til din dreng eller pige.

Engel luffer til børn

På de kolde efterårs- eller vinterdage, er det altså bare dejligt med et par lune luffer fra Engel, til at holde varmen i fingrene med. lufferne fra Engel har sit helt eget udtryk, og komplimenterer en række andet overtøj.

Engel tube til børn

Tuberne fra bl.a. Engel er noget af det lækreste tilbehør til jeres pige eller drengs påklædning hele året rundt. En tube giver ekstra beskyttelse for hals og bryst på kolde dage - endvidere anvender mange tuber fra Engel som prikken over i'et.

Gratis fragt ved køb af Engel uld

Når du køber Engel uld her ved Kids-world, får du dem leveret med gratis fragt, så længe ordren skal leveres i Danmark. Det gælder også, når du køber via vores Engel udsalg.

Tilføjet kurv