Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Jordan

315
Størrelse
Skostørrelse

Jordan

Jordan

Nikes Jordan-kollektion består af sporty tøj og sko. Der findes kollektioner til både børn og voksne, og børnetøjet er ideelt at have på til fritidssport eller i gymnastiktimerne.

Nike Jordan børnekollektionen består af tøj, som inspirerer den næste generation til at finde stor glæde og passion ved sport. Derfor producerer Jordan børnetøj designet til at følge børn på hvert trin af deres rejse. Uanset om de lige er begyndt til basketball eller er blevet teenagere og har trænet i mange år. Jordan børnetøjet er meget holdbart og perfekt for dit barn at bruge ofte. Et andet positivt aspekt er for smart og stilfuldt Jordan børnetøjet er. Dit barn kan sagtens anvende meget af kollektionen som hverdagstøj - og hvis de er meget aktive er det kun endnu bedre. Sortimentet inkluderer alt fra enormt bløde hættetrøjer, leggings, sweatpants, shorts, sportsstrømper, t-shirts og meget mere endnu. Her finder du faktisk alt dit barn har brug for til at dyrke basketball eller andre former for fritidssport.

Jordan og Nike

Du kender sikkert bedst Jordan fra Nikes Jordan sneakers. Brandet laver tøj og sko inspireret af amerikanske basketball-spillere. Navnet Jordan kommer fra Michael Jordan, den tidligere professionelle NBA-spiller, som designede den første model af Jordan sneakers i 1984. I dag er Jordan sneakers fortsat meget populære og mange modeller bliver samlerobjekter blandt sneaker-entusiaster. Air Jordan skoene var revolutionerende inden for basketball og streetwear-industrien. De blev faktisk en kæmpe del af popkulturen i både 80erne og 90erne. De fås i utallige farver samt både høje og lave modeller.

Køb Jordan med gratis hjemmelevering

Hvis du vælger at købe tøj fra Jordan, så kan vi glæde dig med, at du ikke behøver tænke over fragtpriser og leveringsomkostninger, hvis din ordre skal leveres til en dansk adresse. Vi tilbyder nemlig gratis hjemmelevering på alle ordre med dansk leveringsadresse. Det gør vi, uanset om du shopper Jordan, et andet brand, samt uanset hvor stor din ordrestørrelse er.

Tilføjet kurv