Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Mokki Solbriller

43
Størrelse
35%
Mokki Skærmbriller - Click & Change - Mørkegrå Mokki Skærmbriller - Click & Change - Mørkegrå 129,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
35%
Mokki Skærmbriller - Click & Change - Hvid Mokki Skærmbriller - Click & Change - Hvid 129,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%

Mokki Solbriller

Solbriller i flotte designs til baby og børn fra Mokki

Mokki er en af de førende designere af briller og solbriller i Skandinavien. Den innovative Click & Change teknologi som Mokki har udviklet, har vundet 8 internationale priser. Disse solbriller blev designet specielt til børn og er en innovativ tilgang til beskyttelse af børns øjne. Click & Change systemet giver dit barn perfekt beskyttelse i ethvert miljø, aktivitet og vejr.

Click & Change solbrillerne er fremstillet af de mest børnevenlige materialer - de indeholder ingen skadelige kemikalier eller pigmenter, og børn kan endda sikkert tygge på dem. De er fremstillet af TR90 plastik, som er enormt robust og kan holde til mange års brug.

Linserne er fremstillet af polycarbonat ved hjælp af den seneste japanske teknologi, som sikre det bedste syn, samt er modstandsdygtigt overfor ridser. Dette design er helt sikkert at bruge og indeholder ikke metaller. De mange søde Mokki modeller af solbriller til børn tilbyder alt det forældre leder efter: komplet solbeskyttelse, komfort og søde designs.

Mere om Mokki

Ideen til Mokki opstod for mere end 30 år siden med en vision om, at skabe flotte briller og solbriller til gode priser, inspireret af den norske livsstil. Mokkis designs er inspireret af den lokale natur, designarv, elegance og funktionalitet. Hos Mokki finder du med sikkerhed de helt perfekte solbriller.

De eksklusive briller fra Mokki bliver designet i Oslo, og sælges i hundredvis af butikker i Norge og Skandinavien.

Tilføjet kurv