Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Roces

14
Skostørrelse

Smarte Roces rulleskøjter til børn

Roces er et af de førende mærker indenfor design og produktion af inlines, rulleskøjter og almindelige skøjter. Med en kombination af dynamisk præstationsevne og komfort er produkterne meget populære blandt børn og voksne. Roces anvender kun de bedste materialer og komponenter, og sikre dermed sikkerhed, komfort og god ydeevne.

Historien om Roces

Roces blev grundlagt i distriktet Montebelluna, en lille by 50 kilometer fra Venedig i 1952. Ottorino og Lina Cavasin grundlagde firmaet som i begyndelsen producerede skistøvler. I 1978 introducerede de de første skøjter, og startede en revolution.

I 1981 udgav den anden generation af ejerne af Roces deres første inline rulleskøjter ved navnet PRO, og de produceres stadig i dag efter 35 år! I 1990'erne udgav Roces de første justerbare inline rulleskøjter til børn, og videreudviklede rulleskøjter til at have bedre ventilation, ydeevne og komfort. 

I dag har Roces primært fokus på rulleskøjter, skateboards, løbehjul, beskyttelsesudstyr, tilbehør og skistøvler som sælges i mere end 50 lande. I mere end 60 år, har firmaet formået at blande tradition og innovation på en perfekt måde, med anvendelse af kun de bedste materialer. Med mange års forskellige former for samarbejde med internationale sportsstjerne, er standarderne for kvalitet kun vokset. Hvert eneste produkt er et resultat af historie, talent, og viden som firmaet har udviklet gennem tiden.

Tilføjet kurv