Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Yummii Yummii

31
30%
Yummii Yummii Silikone Poser - 3-pak - Light Stone Yummii Yummii Silikone Poser - 3-pak - Light Stone 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
30%
Yummii Yummii Låg m. Elastikbånd - Medium+ - Bambus Yummii Yummii Låg m. Elastikbånd - Medium+ - Bambus 90,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
30%
Yummii Yummii Låg m. Elastikbånd - Medium - Bambus Yummii Yummii Låg m. Elastikbånd - Medium - Bambus 83,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
40%
Yummii Yummii Bestik - 3-pak - Bambus Yummii Yummii Bestik - 3-pak - Bambus 59,97 DKK
Oprindeligt:  99,95 DKK  
30%
Yummii Yummii Sugerør - 4-pak - Rustri Stål Yummii Yummii Sugerør - 4-pak - Rustri Stål 104,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  

Yummii Yummii

Yummii Yummii - Opbevaringsløsninger i stål til mad og drikke til børn

Yummii Yummii laver innovativ opbevaring til mad og drikke i rustfrit stål 18/8 - den højeste kvalitet man kan få til opbevaring af mad og drikkevarer. Stål kan holde i utroligt mange år, og Yummii Yummii producerer utroligt elegante og smukke designs, som man vil være glad for altid.

En anden fordel ved stål er, at det er totalt kemifrit og ikke optager hverken farve eller smag. Produkterne kan med andre ord bruges til al mad og drikke, og så er de også nemme at rengøre. Stål absorberer kulde, så din mad holdes frisk og kølig længere. En genial løsning til hjemmet med børn, hvor man har behov for gode opbevaringsprodukter både i hjemmet og på farten.

Yummii Yummiis produkter har til hensigt at gøre hverdagen til nemmere, og at hjælpe dig med at passe på miljøet. Med mindre madspild og mindre plastik og engangsemballage, kan familier pakke mad og drikkevarer ind på en bæredygtig måde. 

Historien om Yummii Yummii

Jeanette Fæster Jensen er mor til tre, og hun fik ideen til Yummii Yummii i 2015, da hendes søn blev optaget på elitesportsakademiet i Aarhus, og hun nu skulle lave flere madpakker end normalt./p>

Familien havde også en del madspild, og der blev brugt for meget engangsemballage. Da hun ikke kunne finde bæredygtige løsninger på markedet, tog hun sagen i egen hånd og skabte Yummii Yummii.

Madkasse fra Yummii Yummii

Denne side viser dig alle Yummii Yummii madkasser til drenge og piger. Uanset dine børns alder, får du fine muligheder for at finde den perfekt Yummii Yummii madkasse til din pige eller dreng.

Vi fører et fint udvalg af madkasser mærker - inklusive Yummii Yummii. Yummii Yummii madkasser er et ideelt valg.

Vi vil foreslå dig at du bruge vores filter når du leder efter Yummii Yummii madkasser til din pige eller dreng. På trods af din smag kan vi garantere dig om, at du vil vælge den madkasse som dig og din pige eller dreng ønsker.

Shop Yummii Yummii madkasser her

Hvis du beslutter at købe dit barns næste madkasse fra Yummii Yummii hos Kids-world, bliver vi enormt glade og vi garanterer dig for, at du ikke vil fortryde det.

Vi leverer nye madkasser fra Yummii Yummii. Derfor tror vi, at du opdage lige nøjagtig hvad du søger.

Vi leverer også Yummii Yummii helt gratis

Når I handler her på shoppen, kan I kvit og frit få leveret jeres ordre med produkter fra Yummii Yummii helt gratis.

Vi tilbyder gratis kredit: Når I handler her på Kids-world.dk, kan I tilvælge vores gratis kreditordning, hvor I enten betaler den første i en måned, eller når børnepengene udbetales. Ordningen tilvælges inde på betalingssiden, hvor I også kan se de forskellige kreditmuligheder.

Tilføjet kurv