Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Opbevaring

701
30%
Liewood Foldekurv - Laureen - Tuscany Rose Liewood Foldekurv - Laureen - Tuscany Rose 123,17 DKK
Oprindeligt:  175,95 DKK  
30%
Liewood Foldekurv - Laureen - Dusty Mint Liewood Foldekurv - Laureen - Dusty Mint 123,17 DKK
Oprindeligt:  175,95 DKK  
30%
Konges Sløjd Organizer til Bagsædet - Milk Tank Konges Sløjd Organizer til Bagsædet - Milk Tank 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  

Opbevaring til dine børns og babys ting og legetøj

Når man har små børn, har man i allerhøjeste grad brug for opbevaringsplads til børnenes legetøj, bøger, tusser, papir, malebøger og meget andet. 

Du er kommet til det helt rigtige sted, hvis du er på udkig efter bokse, æsker, legetøjstæpper/poser, stofposer, kurve, vægophæng, reoler o.l. Hos Kids-world har vi desuden diverse opbevaringstilbehør til bilen, noget som kan være særdeles praktisk på en længere køretur. 

Vi har et væld af farver, former, materialer og designs at vælge imellem; genbrugspapir, bomuld, træ, plast, kraftigt papir/karton, polyresin, krydsfiner osv. 

Derudover har vi opbevaringsløsninger fra mange forskellige brands, som alle er særlig udvalgt på grund af deres gode kvalitet og lækre design. Gå på opdagelse i vores store sortiment eller brug de forskellige filtre øverst på siden til nemt og hurtigt at finde lige præcis det, som du leder efter.

Praktisk opbevaring til både gulv og væg

Den primære funktion for tilbehør til opbevaring er at gøre det nemt og bekvemt at holde orden på børnenes legetøj, malebøger, sjippetov, hinkesten, bamser, dukker osv. Derfor har vi valgt at gøre det muligt for dig at vælge præcis den form for opbevaring, som passer til netop dit barn og jeres indretning. Nogle har meget gulvplads derhjemme og har derfor god plads til f.eks. en reol, mens andre gerne vil udnytte hver en kvadratmeter på både vægge lofter. 

De designs, vi har har valgt at have i vores sortiment, spænder vidt. Du finder opbevaring til både gulv og væg udformet som huse, dyr, kugler, kasser, kurver, poser, krus og meget mere. 

Vi har således forskellige former for opbevaring som primært henvender sig til børneværelset eller legeværelset, men også opbevaring som kan anvendes i hele hjemmet takket være det tidløse og klassiske design i skønne og neutrale farver og nuancer - naturligvis også i farver med mere spræl i.

Hos os finder du desuden et alsidigt udvalg af forskellige type vægophæng fremstillet af stof. 

Opbevaringsmulighederne må gerne være smarte

Når der er tale om opbevaring til børneværelset eller legehjørnet gør det ikke noget, hvis det, man opbevarer deres legetøj, bøger eller andet spændende i, er fremstillet af gode materialer og herlige designs, som appellerer til børnene og deres fantasi.

For Kids-world er det vigtigt, at de produkter, som vi har at tilbyde, er fremstillet af skønne og lækre materialer og i designs, der appellerer til både børn og voksne. 

Derfor har vi et udvalg af forskellige former for opbevaring i naturmaterialer, økologiske materialer, genbrugsmaterialer, metal m.m.

Du finder bl.a. kurve i flettet søgræs, legetæpper i kanvas, bomuld, kraftig karton, vandhyacint, lamineret pap, polyresin, lærred, MDF og karton.

Populære brands

LEGO® Storage Sun Jellies Stasher
SACKit Aykasa Safety 1st

Opbevaring til mange formål

Hos os finder du også opbevaringssæt, der bl.a. består af smukke kurve i forskellige størrelser og mange farver. Nogle har desuden flotte prints med alt fra skønne dyr, søde prikker og traditionelle striber, eller fine tekster, som klart indikerer, at der her er tale om barnets yndlingsting. 

Et andet skønt design får du med herlige opbevaringsposer, som fx passer perfekt til at opbevare yndlingstøjet, samtidig med at poserne er meget dekorative. 

De skønne poser er fremstillet i gode materialer og mange har en praktisk hank i toppen. På den måde er poserne også nemme at hænge op på væggen, hvis det er det man ønsker. Nemt og praktisk. 

Opbevaringsløsninger til børn i flotte farver

Når du er på udkig efter opbevaringsløsninger til dit barns legetøj, tøj eller andre småting, så er det naturligvis vigtigt, at de er med til at skabe ro og orden i tingene. En måde at gøre dette på, er at vælge opbevaringer, som passer til de farver, som allerede er på barnets værelse. 

Her på siden har vi derfor opbevaring og opbevaringsløsninger i mange forskellige farver. Du kan ofte finde møbler og løsninger i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, orange, rosa, rød, sort og turkis på lager. Vi har ensfarvede møbler og opbevaringsløsninger, men vi har også møbler med fine motiver og mønstre. 

Hvis du leder efter et opbevaringsmøbel i en særlig farve, så kan du bruge filteret øverst på siden. Ved hjælp af filteret får du hurtigt og nemt et overblik over hvad vi har på siden i den farve, som du er på jagt efter.

Indret børneværelset med stil

Bare fordi en løsning skal være praktisk, så behøver den ikke være grim. Her på siden finder du massevis af møbler og opbevaringsløsninger til børneværelset, som ikke kun er praktiske men også er flotte og søde.

Det kan f.eks. være opbevaringskasser formet som LEGO® klodser, opbevaringsposer med ører og badeophæng formet som pingviner, isbjørne eller hajer. Du kan naturligvis også finde opbevaringsløsninger med mere minimaliske looks. Det kan være en fordel, hvis opbevaringen skal være inde i stuen eller et andet sted i huset, eller hvis du bare foretrække et mere simpelt udtryk. 

Vores mål er, at der er lidt for enhver smag her på siden og derfor håber vi naturligvis også på, at der er noget for jer!

Smarte bogkasser på fire ben

Desuden har vi bogkasser, som står på fire ben og har flere rum til opbevaring af fx bøger eller tegneserier. Naturligvis kan der også opbevares legetøj og andet spændende i rummene, som i øvrigt har en praktisk højde i forhold til de mindste, som nemt kan se, hvad rummene gemmer og tage ting op derfra og lægge tingene på plads igen efter brug. 

Du finder også et fint udvalg af skønne puffer, som kan anvendes til opbevaring samt til at sidde på. 

Praktisk opbevaring med et legetæppe

Når I er på farten og måske skal deltage i familiesammenkomster, I skal på weekend-ophold, eller der er tale om en enkelt overnatning hos bedsteforældre eller en ven eller veninde, så har vi et fint og alsidigt udvalg af skønne legetæpper. 

Legetæpperne kan enten kan snøres sammen til en stofpose, eller opbevares i en stofpose, hvor I kan pakke barnets legetøj i sammen med tæppet. Det er både smart, nemt og praktisk. 

Sidst, men ikke mindst, kan du her på siden også finde et fint udvalg af opbevaring til bilen. Nemt, bekvemt og praktisk når familien skal på tur.

Æsker, poser, kurve og holdere til lidt af hvert

Nogle gange kan en lille simpel æske eller kurv være løsningen på et tilbagevendende rod på børneværelset. Det kan være, at din dreng eller pige mangler et godt sted at putte sine farveblyanter og tusser, eller måske ender alle klodserne eller dukketøjet altid på gulvet, fordi det er svært at finde det, man leder efter. 

Her hos Kids-world kan du finder mange forskellige små æsker, poser, kurve og holdere, som passer perfekt til legetøj og småting. Når du introducerer en ny opbevaringsløsning på børneværelset er det en god ide, at vise barnet hvordan man bruger den og hvad der skal ligge nede i den. På den måde kan din dreng eller pige lidt efter lidt lære selv at rydde op og holde orden på sit værelse.

Opbevaringskasser til børn

Hos Kids-world finder du et bredt udvalg af opbevaringskasser til børn, som kan bruges til opbevaring på børneværelset.

Opbevaringskasserne er oplagte til opbevaring af alt lige fra pusleting og bleer til opbevaring af plejeprodukter og legetøj på børneværelset. Opbevaringskasser til børn findes i alverdens former og farver.

Nogle af opbevaringskasserne har rumdelere og hank, mens andre er mere enkle og klassiske med et låg. Der findes også foldekasser, som nemt kan foldes sammen eller stables ovenpå andre kasser ved at klikke hjørnerne sammen. Du kan også finde en kurv til opbevaring på børneværelset.

Skal opbevaringskasserne passe til indretningen på børneværelset, eller er det vigtigste, at de har en hank og er lette i vægt, så de nemt kan tages ind og ud af skabene? Du finder det hele lige her på siden, hvor du kan finde hele vores udvalg af opbevaring til børneværelset.

Opbevaring af legetøj

Det kan hurtigt tage overhånd, når barnet bliver gammel nok til selv at hive legetøjet frem og gerne leger med mange ting på én gang. Det kan kort sagt hurtigt komme til at rode på børneværelset, men der kan også hurtigt blive ryddet op, hvis bare der er nok opbevaringsmuligheder.

Derfor er der udviklet mange smarte og praktiske løsninger til opbevaring af legetøj i børneværelset, så du og dit barn har chancen for at få styr på sagerne.

Hos Kids-world finder du blandt andet de populære foldekasse og praktiske opbevaringskasser til børn, som udover at være ideelle til opbevaring også giver dit barn mulighed for selv at finde sit legetøj frem - og rydde det op igen.

Opbevaring til børn fra kendte brands

Når du kigger på opbevaring her hos Kids-world finder du produkter fra over 20 danske og udenlandske brands. Vi har fokus på at føre opbevaringsløsninger i lækre materialer og god kvalitet. Det store antal af forskellige brands sikrer, at der er mange forskellige stilarter og prisklasser. Du kan f.eks. finde opbevaring fra LEGO®, Done By Deer, ferm Living, Müsli, Sebra og Bloomingville. 

Hvis du leder efter opbevaring fra et bestemt brand, så kan du bruge filteret øverst på siden til hurtigt og nemt at få et overblik.

Opbevaringsløsninger til forskellige priser

Uanset om du er på udkig efter den helt store omstrukturering eller bare leder efter et par småting, så har vi masser at vælge i mellem. Vi har opbevaringsløsninger til mange forskellige priser, så der er noget for enhver pengepung. Vi har både bogreoler, skabe, store kurve, borde og store opbevaringsbokse, men vi har også små poser, kasser, kurve, bøjler og blyantholdere.

Du kan altid bruge filteret Type øverst på siden til nemt at se de forskellige kategorier af opbevaring. Her kan du f.eks. filtrere efter Hylde, Bord, Knage, Ophæng, Reol mv.

Gratis levering af din nye opbevaringsløsning

Når du køber opbevaring og opbevaringsløsninger her hos Kids-world, så har du altid mulighed for at få din ordre leveret gratis. Vores eneste krav er, at ordren bliver leveret til en adresse i Danmark. Du vælger selv, om du vil have opbevaringen leveret hjem til hoveddøren eller om du hellere vil hente den i en pakkeboks eller på et posthus, når det passer dig bedst. Uanset hvilken løsning du vælge, så kommer din ordre indenfor 1-2 hverdage. 

Du kan også vælge at betale med børnepengebetaling. Børnepengebetaling er vores kreditordning her hos Kids-world, og med børnepengebetaling modtager du din ordre med det samme, men betalingen bliver først trukket, når børnepengene kommer ind. Du kan læse mere om ordningen og dine muligheder inde på betalingssiden. 

Sidst men ikke mindst er du naturligvis også velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller services. De sidder klar til at hjælpe dig på både e-mail og telefon.

Tilføjet kurv