Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

SACKit

75
30%
SACKit Høretelefoner - Speak 200 - True Wireless ENC Earbuds SACKit Høretelefoner - Speak 200 - True Wireless ENC Earbuds 909,97 DKK
Oprindeligt:  1.299,95 DKK  

SACKit

Lækker elektronik med dansk design fra SACKit

SACKit laver enormt stilfulde højttalere i et lækkert design, som du kan tage med dig overalt. De er designet i nordisk stil med eksklusive materialer. SACKits mange funktionelle livsstilsprodukter skiller sig i den grad ud fra mængden.

SACKit tilbyder også støjreducerende høretelefoner, som er fantastiske når du er ude og vil nyde lidt musik. De har 12 timers batteritid og fungerer via Bluetooth. Der er både lækre in-ear og over-ear modeller.

SACKit sælger kun produkter af god kvalitet i smukke designs. Æstetikken er vigtig, og produkterne passer fantastisk ind i en moderne livsstil. Produkterne vil holde i mange år og være til stor glæde.

SACKit blev stiftet af Kristoffer Glerup i 2012 i Aalborg, Danmark. I dag ejes firmaet af ham og Peter Rasmussen, og er blevet et internationalt anerkendt designbrand.

SACKit møbler til børneværelset

Møbler fra SACKit til børneværelser skal være af høj kvalitet og de skal kunne holde til lidt af hvert. Det kan møblerne fra SACKit. Vi har blandt andet borde, tumlemøbler, sofaer, hylder og stole fra brands som SACKit og mange flere.

SACKit høretelefoner og earbuds

Hos Kids-world går vi højt op I komfort. Det afspejler sig i vores smarte SACKit earbuds og høretelefoner. Disse trådløse SACKit høretelefoner er udelukkende designet i stilrene materialer og med soft touch-silikone, som gør dem ekstra behagelige at have i øret.

De findes i både S, M og L, så de kan passe perfekt til øret og ikke falder ud. Den lange Bluetooth-rækkevidde på op til 10 meter og de hele 28 timers non-stop spilletid, gør det nemt at have dem med rundt over det hele og styre musikken uden problemer.

Med den ekstra smarte mulighed for at skifte mellem active noise cancelling og voice through-funktionen har du mulighed for at styre lydniveauet, præcis som du har behov for.

SACKit earbuds og høretelefoner er derfor geniale til at have med på farten, når du ikke vil til at bakse med irriterende kabler og samtidig ønsker at holde forstyrrende elementer ude, uanset hvor du er.

Køb din SACKit højtaler her

Hos Kids-world kan du finde flere forskellige typer af den smart SACKit højtaler. Uanset om du har brug for en lille højtaler til at have med på farten, eller et større anlæg med ekstra god lydkvalitet, så har vi det hele her på vores side.

Vores lille SACKit WooFit Go model egner sig særligt godt til, hvis du for eksempel har brug for ekstra hygge til din picnic og vil have en højtaler med i farten.

Den smarte WooFit Go model er designet i behagelige materialer. Den lille størrelse på kun 180 gram gør den perfekt til at have med i håndtasken. Du kan have WooFit Go med overalt, hvis du skal på tur, men WooFit Go er også den perfekte tilføjelse til hjemmet, hvis du vil slippe for store kluntede musikanlæg.

WooFit Go har en meget lang spilletid på 8 timer og kommer med et medfølgende micro USB-opladerkabel, men understøtter også trådløs oplader, hvis det er det du foretrækker. Tilslut WooFit Go nemt og hurtigt til enhver Android eller iOS enhed med Bluetooth version 5.0 og helt op til 10 meters rækkevidde. Derefter kan du også nemt benytte WooFit som håndfri telefon.

Vores større SACKit højtaler BOOMit er perfekt til at sætte gang i festen. Denne smarte og mobile højtaler kommer med helt op til 6 timers spilletid. Samtidig er det nemt at tilslutte BOOMit til enhver Android- og iOS-enhed via Bluetooth 5.0, så du hurtigt kan oplade med den medfølgende adapter efter behov, selvom BOOMit kan spille videre, selv når den er afladet.

Du kan derfor få timevis af sjov og god musik med BOOMit. Hvis du vil sprede musikken ud til flere rum, kan du nemt forbinde BOOMit via Stereo funktionen med op til to eksterne højtalere. Der er dermed garanti for god lydkvalitet i hele hjemmet med SACKit BOOMit højtaleren.

Her på siden kan du nemt få overblik over, hvilket tilbehør du kan skaffe til din højtaler.For eksempel. kan du via vores søgefilter finde frem til ekstra farvevalg til din SACKit WooFit Go med en udskiftelig tekstil front. Vi har flere forskellige farver at vælge imellem som lyserosa, icy pink, grå, sorte og hvide nuancer.

Stort udvalg af SACKit sækkestole

Vores kæmpe udvalg af SACKit sækkestole kommer i mange forskellige farver. Du kan også finde et stort udvalg af smart tilbehør, som gør det muligt at få endnu flere hyggelige stunder med den smarte SACKit sækkestol.

Med vores komfortable SACKit sækkestol er du garanteret optimal rygstøtte og hyggelige stunder til alle uanset kropstype. SACKit sækkestolen kommer både i en mindre udgave til de små børn og en større udgave til de større børn.

Forlæng komforten med en ekstra SACKit puf. Den fungerer som fodskammel til SACKit sækkestolen. SACKit puffen er ligesom sækkestolen lavet i slidstærke og vandafvisende materialer, så de kan stå ude året rundt.

Både vores SACKit sækkestol og SACKit puf er fyldt med EPS-kugler indvendigt, hvilket medfører, at de holder deres form i mange år og derfor altid vil se smarte ud.

Du kan også nemt finde ekstra tilbehør til din sækkestol på vores side. Alt du skal gøre er blot at benytte vores søgefilter, hvor du kan sortere efter type og herefter blot vælge tilbehør.

Her kan du også finde den smarte serveringsbakke, hvor du kan vælge mellem flere flotte farver. Serveringsbakken er designet til at passe perfekt ovenpå SACKit puffen, så du kan servere lækre snacks og drikkevarer uden at spilde på sækkestolen.

Find SACKit sækkestole i mange forskellige farver

Få en SACKit sækkestol i din yndlingsfarve. Alt du skal gøre, er blot at kigge i vores søgefilter og sortere efter farver, da vi har rigtig mange at vælge imellem. Du kan finde vores SACKit sækkestol i farverne grøn, sort, grå, rosa, turkis, brun, beige, sand melange og lysegrå.

Vores udvalg af farver til din SACKit sækkestol komplimenterer hinanden rigtig godt. Du kan også selv vælge, om du vil have overfladen på SACKit sækkestolen i typen canvas eller cobana, som giver et forskelligt og stilrent udtryk.

Tag endelig et kig i vores spændende sortiment af sækkestole og sækkestole tilbehør, hvor det er nemt at sortere efter farvevalg.

Smarte SACKit trådløs oplader

Den smarte SACKit trådløs oplader giver dig mulighed for at oplade flere af dine iPhone- eller Android-enheder på samme tid, uanset hvor du befinder dig.

Den smarte CHARGEit dual dock-funktion gør det nemlig muligt for dig at oplade to enheder samtidigt. Det gør det nemmere og mere overskueligt at oplade alle dine enheder. Du kan samtidig få mere plads i tasken, da du ikke skal slæbe rundt på forskellige opladere eller lange, upraktiske kabler.

Trådløse opladere er fremtiden - en fremtid der allerede er tilgængelig her og nu, da du kan skaffe den populære SACKit trådløs oplader hos Kids-world i dag.

Sådan får du SACKit sækkestole på tilbud

Hos Kids-world kan du altid få fordelagtige SACKit tilbud og nyheder om SACKit sækkestole og SACKit tilbehør ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde kan du sørge for at være først i køen, hver gang der er et SACKit sækkestol på tilbud. Du vil også få andre nyheder om alt fra SACKit. Det er super enkelt og nemt at tilmelde sig.

Du kan også til enhver tid tjekke vores udsalgsside, som du nemt kan finde i menuen. Her kan du både sortere efter farver og priser, så du både hurtigt og nemt finder frem til det, som du ønsker. På den måde kan du altid sikre dig at finde de allermest relevante resultater til meget fordelagtige priser. 

Kids-world er din SACKit sækkestol forhandler

Vores store udvalg af SACKit sækkestole, gør os til en af de førende SACKit sækkestole forhandlere.

Lad os blive din yndlings SACKit sækkestol forhandler, når du er på udkig efter de bedste sækkestole der findes på markedet. Hos Kids-world går vi højt op i at guide dig til det bedste udvalg af SACKit sækkestole og SACKit sækkestole tilbehør.

SACKit sækkestole er uden tvivl nogle af de bedste sækkestole på markedet, når det kommer til at forene dansk kvalitetsdesign med komfort. Du kan derfor trygt gå i gang med at indrette hjemmet og gøre plads til et hyggeligt hjørne med SACKit.

Få gratis fragt når du køber en SACKit sækkestol

Vil du gerne give dine børn maksimal komfort og rygstøtte i et lækkert dansk design, så bestil en SACKit sækkestol fra Kids-world i dag. Vi giver gratis fragt på alle vores SACKit sækkestole, så længe du kan få dine varer leveret til en adresse i Danmark. Du kan derfor frit shoppe rundt efter SACKit sækkestole uden at være nervøs for store fragtpriser.

Vil du have mere information om vores fragtmuligheder? Læs meget mere om gratis fragt på vores side for fragt og levering. Du kan også altid ringe til vores kundeservice, hvis du har flere spørgsmål. Vi er altid klar til at hjælpe med at gøre dine køb så gnidningsfrie som muligt.

Tilføjet kurv