Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Our Generation - Dukker & tilbehør

123
Anbefalet Alder (Legetøj)

Our Generation - Dukker & tilbehør

De sødeste dukker og dukketilbehør fra Our Generation

Our Generation tilbyder et kæmpestort udvalg af dukker, dukketøj, legetøjsheste, møbler, dukketilbehør og alt hvad man ellers kan drømme om til dukker.

Our Generation ved, at alle små piger er unikke og deres dukker er langt mere end bare dukker. De inspirerer piger til, at være lige det, de har lyst til, og udvikle deres egen stemme, i en generation som ellers presser piger til at være på en bestemt måde.

Nogle piger elsker sport, nogle elsker videnskab, kunst, og mode. Nogle foretrækker at bage kager indendørs, og nogle vil hellere lege og udforske udendørs.

Styles fra Our Generation med historie

Our Generation repræsenterer piger, som har alsidige interesser men stadig vokser op sammen, og har venner med forskellige historier at fortælle. Denne nye ekstraordinære generation af piger, fortjener selvfølgelig også helt ekstraordinære dukker.

Det kæmpestore udvalg af både dukker og alverdens udstyr og tilbehør til dem, sikre at der er masser af ting som enhver pige vil elske. Serien er af super kvalitet, og dukkerne har de fineste små detaljer. Børn kan let leve sig ind i dukkernes verden og eventuelt bruge dem til rollespil, så fantasien bliver stimuleret og børnenes udvikling fremmes.

Vælg en dukke der passer til netop dit barns personlighed!

Køb Our Generation dukker hos Kids-world

Our Generation er et brand med et helt unikt koncept. Dukkerne fra Our Generation kommer i utallige forskellige modeller med deres eget unikke look. Dukkerne er designet med historier om deres egen personlighed og med unikke outfits, som udtrykker deres stil.

Our Generation dukkerne er 46 cm høje. Mange børn elsker at lege med dem på mange forskellige måder. Det er så hyggeligt at lege med deres hår, give dem nyt tøj på og leve sig ind i dukkeverdenen med rollespilsleg. Der findes utallige forskellige Our Generation dukker, så dit barn kan finde en, der matcher deres præferencer og personlighed helt perfekt. Dit barn vil elske at skabe nye historier og gå på eventyr med deres nye bedste ven - en dukke fra Our Generation.

Det store univers, som Our Generation har skabt, inkluderer utallige forskellige legesæt og tilbehør. Du kan hjælpe dit barns kreativitet på vej med forskellige temasæt. De kan lege, at deres dukke er i skole med et skolesæt, tage i biografen eller uddele is til de andre dukker fra en Our Generation isbil. Lad dit barn blive en del af Our Generations spændende dukkeunivers.

Our Generation isbil

Our Generation tilbyder ikke blot smukke dukker, men er også kendetegnet ved det store univers af unikt dukketilbehør. Lad dit barn leve sig ind i den fantastiske verden som Our Generation har skabt, hvor alle piger får mulighed for at være sig selv og udvikle deres selvtillid med kreativt rollespil.

Isbilen fra Our Generation er, ligesom alle andre sæt fra Our Generation, fyldt med utrolige detaljer, der gør dem endnu sjovere for børn at lege med. Den fantastiske Our Generation isbil har flere elektroniske funktioner. Our Generation isbilen lyser op og kan spille forskellige melodier. Isbilen fra Our Generation har også fungerende vindusviskere. Isbilen fra Our Generation inkluderer et kæmpe udvalg af forskellige typer is, toppings og milkshakes. Den er designet til brug sammen med Our Generation dukkerne.

Stort udvalg af Our Generation tøj, ting og tilbehør

Dit barn inviteres ind i en kæmpestor verden af leg og fantasi med Our Generations dukker og tilbehør. Den store kollektion inkluderer både Our Generation dukker, ting, tilbehør, tøj, nattøj, legesæt, heste og meget mere, hvilket skaber en utrolig livagtig verden dit barn kan leve sig helt ind i.

Du kan gøre dit barns eventyr med Our Generation dukkerne endnu sjovere med herligt tøj fra samme brand. En skoleuniform, ridetøj eller Our Generation nattøj kan gøre dit barns leg endnu mere realistisk. Med det smarte Our Generation tøj kan de klæde deres dukker på til fødselsdagsfest, pyjamasfest og eventyr udendørs med det unikke tøj, tilbehør og diverse andre ting fra kollektionen.

Søde Our Generation heste, hestestald og ridetøj

Hvis dit barn er helt tosset med dyr, kunne det forskellige tilbehør med de populære Our Generation heste, hestestalde og ridetøj være det helt perfekte legetøj for dem.

Our Generation hestene har den perfekte størrelse til de 46 cm høje Our Generation dukker, så de kan ride ud på eventyr sammen.

Med hestestalden fra Our Generation får dit barn det perfekte hjem at placere deres Our Generation heste i.

Den robuste og letvægtige Our Generation hestestald har plads til op til tre heste på en gang. Man kan også skabe en hyggelig indhegning ved, at vedhæfte det medfølgende hegn til de åbne døre. Brug guleroden, høballen eller foderspanden til at give hesten mad. Pas på hesten med børsten og det andet medfølgende tilbehør. Køb et sæt Our Generation ridetøj til dit barns Our Generation dukke og så er de klar til at ride.

Our Generation hund og hundehus

Du finder et stort udvalg af forskellige Our Generation hunde og kæledyr, som passer perfekt til Our Generation dukkerne. Dit barn får dermed mulighed for at lege, at deres dukker er stolte kæledyrsejere.

Hvorfor ikke købe det herlige Our Generation hundehus som tilbehør? Dit barn får dermed mulighed for at forkæle deres dukkes hund. Our Generation hundehuset har den perfekte størrelse til hundene fra Our Generation. Der medfølger en masse lækkert tilbehør såsom en madskål, hundesnor, tæppe og legetøj til at underholde vovsen.

Smarte Our Generation biler og scootere

Med en bil fra Our Generation får dit barns dukker mulighed for at rejse derhen, hvor de har lyst til at tage på ferie. Der er plads til flere dukker i den smarte Our Generation bil og endda plads til kæledyrene bagest også. Surfboardet som medfølger kan sættes fast på bilen. Desuden har den en smart Bluetooth-funktion, så dit barn kan spille alle sine yndlingssange, når dukkerne skal ud på eventyr.

Our Generation bilen har mange smukke detaljer samt lys- og lydeffekter. Dit barn kan naturligvis kombinere den med andet tilbehør og dukker fra Our Generations store sortiment.

Our Generation tilbyder også herlige scootere til dukkerne, som er en fantastisk måde for dem at køre rundt i byen på. Dit barn kan give sin favoritdukke hjelm på og så køre afsted på en Our Generation scooter - der er intet, der slår en dejlig køretur i solskinsvejr. Our Generation scooteren passer naturligvis perfekt til Our Generation dukkerne på 46 cm.

Alt til dit Our Generation hus

Det geniale ved produkterne fra Our Generation er, at de alle passer så godt sammen. Dit barn får rig mulighed for at kombinere produkter og det tilbehør, som de allerede har derhjemme med nye produkter.

Har dit barn i forvejen et hus fra Our Generation eller et andet dukkehus, finder du alt det, som de ellers mangler her hos Kids-world. Du kan både købe et Our Generation køkken fyldt med tilbehør og detaljer, eller en Our Generation vaskemaskine til vask af dukketøjet Dit barn kan leve sig helt ind i deres eget dukkeunivers med produkter fra Our Generation.

Our Generation dyr og dyreklinik

Lad dit barn lege dyrlæge med dyreklinikken fra Our Generation. De andre dukker kan slappe af i venteværelset, inden det bliver deres tur og kigge på de sunde dyresnacks imens. Hos selve dyrlægen er der masser af plads og masser af tilbehør, som enhver dyrlæge har brug for. Du kan tænde for lyset, samt børnene kan lege, at de tager røntgenbilleder. Den fantastiske dyreklinik fra Our Generation giver dit barn alt, som de har brug for, til at passe godt på alle de besøgendes kæledyr. Har de forskellige Our Generation dyr brug for at blive natten over til observation, er der er to hyggelige kenneler, som de kan hvile sig i. Our Generation dyreklinikken vil med sikkerhed falde i god jord.

Leg rollespilslege med en Our Generation ambulance og hospitalsseng

Der er ikke grænser for det fantastiske tilbehør, som du kan finde til dit barns Our Generation dukker. Med Our Generation ambulancen og hospitalssengen kan dit barn virkelig leve sig ind i rollen som ambulancefører eller læge.

Med de mange detaljer og tilbehør, som følger med begge produkter, er der til mange timers leg med en Our Generation ambulance eller hospitalsseng.

Slip fantasien løs med en Our Generation food truck eller pølsevogn

Med Our Generations pølsevogn kan dit barn servere hot dogs og pølser til forbipasserende dukker. Pølsevognen har et retro look og mange typer tilbehør. Dit barn kan placere den på stranden, til en fodboldkamp, ved Our Generation dukkernes skole, eller hvad deres kreativitet og fantasi kan finde på.

Det røde lys tænder, når dit barn bruger den roterende grill for at vise, at den er varm. Når pølserne er stegte, kan dit barn servere dem på realistiske bakker med ketchup på.

Du kan også med fordel vælge at købe den skønne food truck fra Our Generation. Her kan dit barns dukke tilberede smoothies, madpandekager, juice og meget mere. Der er desuden et bord, som kunderne kan stå og spise deres lækre mad ved. Der medfølger mange typer tilbehør, som gør Our Generation foodtruck-oplevelsen så realistisk som muligt.

Our Generation tilbud og udsalg

Vi har gjort det så nemt som muligt for dig at finde de bedste tilbud på diverse produkter fra Our Generation. Du kan altid se vores udsalgsside på Kids-world.dk. Du kan bruge vores filter til at vælge Our Generation under brands. På denne måde kan du se alle de produkter, som vi lige nu har i vores Our Generation udsalg.

Er du på udkig efter helt vilde Our Generation tilbud, bør du helt bestemt tjekke Kids-world ud på Black Friday. Vi har på selve dagen utrolige Our Generation tilbud - samt tilbud utallige andre produkter til børn.

Shop Our Generation med gratis fragt

Når I handler her på shoppen, kan I kvit og frit få leveret jeres ordre med dukker og tilbehør fra Our Generation helt uden beregning.

Kreditordning: Vi tilbyder alle vores kunder at tilvælge vores gratis kreditordning, hvor I kan vælge at betale den første i en måned, eller når børnepengene udbetales. Ordningen tilvælges inde på betalingssiden, hvor I også kan se, hvilke kreditmuligheder I har.

Tilføjet kurv