Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Converse All Star til børn & teen

109
Størrelse
Skostørrelse
35%
Converse Hættetrøje - Natural Ivory Converse Hættetrøje - Natural Ivory 240,47 DKK
Oprindeligt:  369,95 DKK  
35%
Converse Jakke - Converse Navy Converse Jakke - Converse Navy 422,47 DKK
Oprindeligt:  649,95 DKK  
35%
Converse Bukser - Converse Navy Converse Bukser - Converse Navy 357,47 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  
35%
Converse Bukser - Sort Converse Bukser - Sort 357,47 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  
35%
Converse Cardigan - Sort Converse Cardigan - Sort 220,97 DKK
Oprindeligt:  339,95 DKK  
35%
Converse Hættetrøje - Sort Converse Hættetrøje - Sort 214,47 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
35%
Converse Anorak - Dunescape Converse Anorak - Dunescape 272,97 DKK
Oprindeligt:  419,95 DKK  
35%
Converse Sweatpants - Terry - Cave Moss Converse Sweatpants - Terry - Cave Moss 246,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
35%
Converse Skjorte - Natural Ivory Converse Skjorte - Natural Ivory 298,97 DKK
Oprindeligt:  459,95 DKK  
35%
Converse Bluse - Sort m. Logo Converse Bluse - Sort m. Logo 110,47 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
35%
Converse Bluse - Converse Navy Converse Bluse - Converse Navy 162,47 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
35%
Converse Sweatshirt - Converse Navy Converse Sweatshirt - Converse Navy 246,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
35%
Converse Hættetrøje - Cave Moss Converse Hættetrøje - Cave Moss 246,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
35%
Converse Sweatpants - Ivory Converse Sweatpants - Ivory 194,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Converse T-shirt - Sort Converse T-shirt - Sort 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  

Converse All Star til børn & teen

Converse All Star sneakers og børnetøj

Converse All stars er populære sneakers til drenge og piger. De klassiske basketstøvler er altid moderne og findes i mange farver og modeller. Oprindeligt blev skoene fremstillet som basketsneakers, men er blevet moderne at bruge til mange forskellige looks. 

Converse sko og Converse sneakers

Converse skoen, Chuck Tailor, var den som startede hele successen for Converse og det er stadig den sko, som driver hele Converse's Sko eventyr.

Skoen har nu fået navnet Converse All Star Hi, da der også er kommet en lav version til siden.

Denne originale Converse sneaker er lavet med en simplel gummisål og en top af kanvas. Selvom det er en simpel sko har Converse formået at holde Converse sko og Converse sneakers i moden de sidste mange årtier.

Den første sko Converse lavede, All staren, blev kun lavet i sort. Senere kom der en hvid Converse Sneaker til, og i dag kan man få disse originale Converse sko i alle mulige farver. Converse Sko til børn findes også i mønstre/materialer som leopard, zebra og læder. Det er sågar også muligt, i dag, at købe Converse sneakers til børn, som er foret.

Converse sko og sneakers i sæsonens farver

Når der laves Converse sko til børn, så kommer disse som regel i farver og mønstre, som passer til årstiden. Nogle forårssæsonner kan der komme Converse Sneakers i lavendel, pink og måske endda gul. Når det er efterår så kommer Converse skoene til børn som regel i lidt mere efterårsfarver som army grøn, grå eller mørk blå.

Er man mere til den klassiske stil, og gerne bare vil have sine Converse sko i sort, rød eller hvid, så findes disse i et basis program, som bliver fyldt på lageret jævntligt.

Stort udvalg af Converse gummisko til børn

Der laves mange forskellige Converse gummisko til børn, så skoene kan bruges til mange outfits. Converse til piger kan kombineres  med en sweatshirt og et par flotte leggings eller en sød top og en nederdel. Converse sneakers til drenge er flotte til t-shirt, vest og jeans - eller til et smart festsæt. Næsten uanset hvilken anledning kan man bruge de smarte sneakers - til hverdag, fest eller bare ud og lege med vennerne. 

Sortimentet er gennem tiden blevet udviddet og består i dag også af Converse til babyer, børnetøj og tasker. Sortimentet har naturligvis brandets verdenskendte logo på i forskellige udformninger. Køb Converse til børn online ved Kids-world.dk. Stort udvalg af sko, børnetøj til drenge og piger samt de smarte Converse rygsække og sportstasker.

Converse til baby

Ved Kids-world.dk fører vi også et udvalg af Converse til babyer. Se blandt andet de søde små Converse babysko - Hjemmeskoene er lavet i blød kanvas og ligner de klassiske basketsneakers. Skoene kan kombineres med Converse body'er og strømper. Fin som barselsgave til den lille dreng eller pige.

Fra sportssko til ikon

Converse opstod i starten af 1900-tallet i Amerika og producerede oprindeligt skoene som basketballsneaker. Den dag i dag er skoene og tøjet ensbetydende med tidsløst design, der kan kombineres med modetøj som skifter fra kollektion til kollektion. 

Converse har udviklet deres sortiment til at indeholde en bred vifte af sko. Ud over den ikoniske Chuck Taylor All Star findes der nu også modeller så som; Chuck Taylor All Star Street, Small Star Player og Pro Blaze Strap.

Nyheder, nye kollektioner og tilbud fra Converse

Produkterne fra Converse er meget populære, og derfor giver det rigtig god mening, at holde øje med hvornår nyhederne fra de nye kollektioner af Converse bliver lanceret. På trods af den store efterspørgsel hænder det alligevel, at vi sætter prisen ned på nogle af produkterne fra Converse. Har du dermed et ønske om, at købe produkterne fra Converse med rabat, gælder det om at holde øje med vores Converse udsalg.

Tilføjet kurv