Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fixoni babytøj og børnetøj

240
Størrelse

Fixoni babytøj og børnetøj

Fixoni børnetøj

Børnetøjet fra Fixoni er kvalitetstøj til fornuftige priser. Sortimentet spænder over tøj til nyfødte, babyer og helt op til de større børn. Kollektionerne fra Fixoni dækker både over klassisk børnetøj, fashion og basisvarer. På den måde er det nemt at sammensætte de forskelige designs, både med resten af kollektionen og med andre mærker. Fixoni babykollektionen favner bredt og indeholder mange dele til små drenge og piger. 

Børnetøj i klassiske og de nyeste modefarver

Der er et kæmpe udvalg af Fixoni børne- og babytøj, og du vil kunne finde en masse forskellige farver, former og mønstre. Du kan være sikker på at finde tøj der passer til alle årstider, da vi både har t-shirts og langærmede bluser samt shorts og bukser. Det kan også være du blot er på udkig efter noget yndigt eller smart til festlige begivenheder, og her har vi også en masse fede styles, bl.a. skjorter til drengen eller fine kjoler og bluser med flæser og blonder til pigen.

Noget af tøjet er Oeko-Tex certificeret, som betyder, at det er fri for farlige og sundhedsskadelige stoffer, da det er blevet testet på et laboratorium. Udover tøj fås også futter og endda soveposer og tæpper.

Fixoni laver både tøj i de klassiske babyfarver og de nyeste modefarver, men de er også rigtig gode til at lave mange fine dele i unisex farver. Med tøjet i de kønsneutrale farver kan forældre, der ikke kender barnets køn, nemt købe tøj til den lille, inden de ved om det bliver en dreng eller pige. Tøjet i unisex-farverne er også super at kombinere sammen med andre farver, når man kender barnets køn. 

Se basiskollektionen fra Fixoni 

Basiskollektion fra Fixoni indeholder blandt andet sparkedragter med tilhørende bodystockings, men også bomuldsbukser, bluser, heldragter og cardigans. De fine basisvarer er gode at supplere barnets øvrige garderobe. En fordel hvis den lille pige eller drenge har behov for at få skiftet tøj i løbet af dagen. Ens for de forskellige linjer i Fixoni kollektionen er at de består af et væld af lækre produkter i bløde materialer og en slidstærk kvalitet. Tøjet holder til at blive brugt og vasket og vil stadig holde sig pænt uden at miste form og farver. Du finder et stort udvalg af Fixoni babytøj og børnetøj online her ved Kids-world. Se også vores Fixoni udsalg. Der finder du Fixoni-tøj til nedsatte priser.

En del af UTOFT KIDS GROUP

I 1965 blev UTOFT KIDS GROUP grundlagt af Hans Utoft - dengang under navnet FIX-ON. Firmaet FIX- ON fremstillede overtøj til børn produceret i Danmark på egen fabrik og ved hjælp af hjemmesyersker. I dag dækker UTOFT KIDS GROUP over 3 kendte brands; Fixoni, Small Rags og En Fant. Den første Fixoni kollektion blev lanceret i 1992 og er i dag ensbetydende med et bredt sortiment uanset om man søger det mere klassiske babylook - eller går efter de moderne farver og tendenser.

Fixoni køredragter - Varme og komfort til den lille på turen

Fixoni køredragter er det ideelle valg, når det kommer til at holde dine små varme og komfortable under kølige vejrforhold. Disse køredragter kombinerer funktionalitet med stil, og Fixoni, som brandet bag, har etableret sig som en pålidelig kilde til kvalitetsbørnetøj i mere end 30 år.

Designet med fokus på børns bevægelighed og sikkerhed, tilbyder Fixoni køredragter en optimal pasform og beskyttelse. De er skabt med materialer af høj kvalitet, der er åndbare og samtidig modstår vind og vejr. Dragterne har lukninger og lynlåse, der gør det nemt at tage dem af og på, hvilket er praktisk for travle forældre.

Fixoni er opmærksom på detaljerne, og det ses i de smukke og nuttede designs af deres køredragter. Med farver og mønstre, der appellerer til både børn og forældre, kan du være sikker på, at din lille vil se lige så stilfuld ud som han eller hun er varm.Disse køredragter er ikke kun velegnede til kølige dage udendørs, men de fungerer også perfekt som overgangsdragter i overgangsperioder mellem sæsonerne. Fixoni køredragter er designet med formålet om at gøre det lettere for forældre at klæde deres børn på, mens de samtidig sikrer, at de små forbliver varme og godt beskyttede.

Fixoni heldragter - Smart og praktisk til de mindste

Fixoni heldragter er det ultimative valg, når det kommer til komfortabel og praktisk påklædning til din lille. Med fokus på funktionalitet og moderne design er Fixoni et førende brand inden for børnetøj, og deres heldragter er ingen undtagelse.

Disse heldragter er skabt med øje for børns aktive livsstil og behovet for ubesværet bevægelse. De er lavet af bløde, åndbare materialer, der sikrer, at din baby eller tumling forbliver varm og behagelig i enhver situation. Fixoni heldragterne er også designet med praktiske detaljer som trykknapper, der gør det let at klæde barnet på og af.

Fixoni forstår vigtigheden af stil, selv for de mindste, og deres kollektion af heldragter afspejler dette med moderne mønstre og farver. Uanset om det er striber, prikker eller nuttede prints, vil din lille se både smart og nuttet ud i en Fixoni heldragt.

Fixoni natdragter til når der skal drømmes sødt

Fixoni natdragter er det ideelle valg, når det kommer til at skabe en tryg og komfortabel søvnoplevelse for din lille. Med et fokus på både funktionalitet og sødt design tilbyder Fixoni en kollektion af natdragter, der opfylder behovene hos både babyer og småbørn.

Natdragterne fra Fixoni er lavet af bløde og åndbare materialer, der sikrer, at dit barn kan sove i ro og komfort hele natten igennem. Det behagelige stof er skånsomt mod barnets sarte hud og skaber de optimale betingelser for en god nattesøvn. De er designet med henblik på let påklædning og skiftning, hvilket gør dem praktiske for forældre.

Fixoni forstår vigtigheden af et trygt og hyggeligt miljø for nattesøvnen, og deres natdragter afspejler dette med nuttede mønstre og farver. Fra søde dyreprints til bløde pastelfarver er natdragterne ikke kun komfortable, men også stilfulde og sjove for de små.

Søde Fixoni bodyer til de små

Det er ikke kun heldragter, køredragter og natdragter, som du finder fra Fixoni til de mindste. Fixoni laver også bodyer, som er designet ud fra samme tilgang til børnetøj, som de øvrige dragter fra Fixoni er.

Fixoni bodyerne har de velkendte trykknapper nederst, som gør det let for forældrene at lave bleskift og give de små børn bodyen på.

Du finder Fixoni bodyerne i et væld af farver, så du nemt kan finde den Fixoni body, der passer perfekt til det look og den stil, som du ønsker for dit barn. Brug eventuelt vores filter til at indsnævre din søgning efter en Fixoni body i en bestemt farve.

Størrelsesguide for Fixoni - Perfekt pasform

Vi ønsker, at dine børn skal have det mest behagelige og velsiddende tøj fra Fixoni. Derfor tilbyder vi en detaljeret størrelsesguide, som du kan finde i produktbeskrivelsen. Lær mere om pasformen for hvert enkelt produkt og vælg den rigtige størrelse for at sikre den perfekte pasform til dit barn.

Sådan Vasker Du Fixoni - Følg Vores Vaskeanvisninger

Vedligeholdelsen af dit Fixoni-tøj er vigtig for at bevare kvaliteten. Følg de medfølgende vaskeanvisninger i produktet, der vejleder dig om den bedste pleje. Har du mistet anvisningerne, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig. Det er vigtigt at følge de korrekte vaskeprocedurer for at bevare farver og form.

Tag hånd om dit Fixoni-tøj og forlæng dets levetid ved at følge vores enkle og effektive vaskeanvisninger. Kids-world er din pålidelige kilde til ikke kun kvalitetstøj, men også plejetips til dine små.

Sådan får du tilbud på Fixoni

Vil du nyde fordelene af tilbud på Fixoni? Hos Kids-world gør vi det let for dig. Besøg vores udsalgskategori og opdag spændende tilbud på Fixoni-produkter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage eksklusive tilbud direkte i din indbakke. Følg Kids-world på sociale medier for at være opdateret med vores seneste kampagner og rabatter.

Grib chancen for at shoppe Fixoni til nedsatte priser og skab en stilfuld garderobe til dine børn uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Betal for Fixoni heldragter med børnepengekredit

Hos Kids-world gør vi det let for dig at handle det bedste til dit barn. Betal med børnepengekredit og forkæl dine små uden at påvirke budgettet negativt. Vores børnepengekredit er en gratis kreditordning, der giver dig fleksibilitet og mulighed for at opfylde dine børns ønsker uden bekymringer.

Vælg Kids-world som din partner i børnenes shoppingoplevelse og udnyt fordelene ved vores børnepengekredit. Gør indkøb af Fixoni endnu mere bekvemt hos Kids-world. Lad os være din partner og gør shopping af Fixoni til en leg med vores børnepengekredit.

Gratis fragt på Fixoni til danske leveringsadresser

Hos Kids-world går vi skridtet videre for at gøre din shoppingoplevelse endnu bedre. Når du køber Fixoni hos os, tilbyder vi gratis fragt til danske leveringsadresser. Vores mål er at give dig en bekvem og omkostningseffektiv løsning, så du kan nyde dit køb uden bekymringer om ekstra omkostninger.

Vi sætter pris på vores kunder, og derfor stræber vi efter at levere ikke kun kvalitetsprodukter, men også en problemfri leveringsoplevelse. Så når du handler Fixoni hos Kids-world, kan du se frem til ikke kun førsteklasses produkter, men også en førsteklasses service.

Oplev fordelene ved at handle hos Kids-world med gratis fragt til danske leveringsadresser og gør din shopping af Fixoni endnu mere tilfredsstillende.

Tilføjet kurv