Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fila børnetøj og børnesko

417
Størrelse
Skostørrelse
30%
Fila Leggings - Lastrup - Viola Leo AOP Fila Leggings - Lastrup - Viola Leo AOP 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
30%
Fila Kjole - Landsberg - True Red/Black Iris/Bright White Fila Kjole - Landsberg - True Red/Black Iris/Bright White 244,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
30%
Fila Kjole - Langlingen - Viola Leo AOP Fila Kjole - Langlingen - Viola Leo AOP 195,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
30%
Fila T-shirt - Borna - Sort Fila T-shirt - Borna - Sort 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
30%
Fila Sweatpants - Ladenburg - Black Iris Fila Sweatpants - Ladenburg - Black Iris 230,97 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
30%
Fila Sweatshorts - Lamerdingen Blocked - Black/Bright White Fila Sweatshorts - Lamerdingen Blocked - Black/Bright White 160,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
30%
Fila Sweatshirt - Langelsheim - Viola Fila Sweatshirt - Langelsheim - Viola 230,97 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
30%
Fila T-Shirt - Oversized - Lauda - Sort Fila T-Shirt - Oversized - Lauda - Sort 160,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
30%
Fila T-Shirt - Solberg - Evening Primrose Fila T-Shirt - Solberg - Evening Primrose 104,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
30%
Fila T-Shirt - Oversized - Lauda - Aventurine Fila T-Shirt - Oversized - Lauda - Aventurine 160,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
30%
Fila Hættetrøje - Linsengericht - Black/Bright White Fila Hættetrøje - Linsengericht - Black/Bright White 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
30%
Fila T-Shirt - Borna - Dewberry Fila T-Shirt - Borna - Dewberry 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
30%
Fila Sweatshirt - Babina Greda - Viola Fila Sweatshirt - Babina Greda - Viola 195,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
30%
Fila Bæltetaske - Mini - Lamia - Antique White/Flower Fila Bæltetaske - Mini - Lamia - Antique White/Flower 160,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
30%
Fila T-Shirt - Labenz - Black Iris/Two Color Striped Fila T-Shirt - Labenz - Black Iris/Two Color Striped 125,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  
30%
Fila T-Shirt - Baia Mare - Viola Fila T-Shirt - Baia Mare - Viola 104,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
30%
Fila Kjole - Langenborn - Sort Fila Kjole - Langenborn - Sort 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
30%
Fila Hættetrøje - Langenselbold - Viola Leo AOP Fila Hættetrøje - Langenselbold - Viola Leo AOP 314,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
30%
Fila Kjole - Landsberg - Peach Quartz/Viola/Bright White Fila Kjole - Landsberg - Peach Quartz/Viola/Bright White 244,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
30%
Fila Sweatpants - Balboa - Viola Fila Sweatpants - Balboa - Viola 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
30%
Fila T-Shirt - Baia Mare - Aventurine Fila T-Shirt - Baia Mare - Aventurine 104,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
30%
Fila Kjole - Langballig - Black Iris m. Logo Fila Kjole - Langballig - Black Iris m. Logo 160,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
30%
Fila Sweatshirt - Babina Greda - Aventurine Fila Sweatshirt - Babina Greda - Aventurine 195,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
30%
Fila Hættetrøje - Lehmrade - Ultramarine Fila Hættetrøje - Lehmrade - Ultramarine 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
30%
Fila Hættetrøje - Sande - Bright White Fila Hættetrøje - Sande - Bright White 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
30%
Fila Hættetrøje - Sande - Evening Primrose Fila Hættetrøje - Sande - Evening Primrose 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  

Fila børnetøj og børnesko

Fila - Trendy sportstøj til børn og teenagere

Filas specialitet er først og fremmest lækkert sportstøj, men de seneste par år er deres designs også blevet yderst trendy og moderigtige, også til børn. Man har siden 2017 kunnet se deres kollektioner på catwalks verden over.

Særligt populære er deres Fila Disruptor børnesko i et retro look, som også er yderst bekvemme og smart streetwear.

Vi forhandler både Fila sko, tasker, strømper samt kasketter til baby, børn og teenagere i Filas klassiske farver, samt mere farverige og sjove modeller.

Filas historie - Tidløs italiensk kvalitet

I 1911 begyndte 4 brødre i en lille italiensk by nær alperne at eksperimentere med at designe tøj til byens beboere, og visionen var klar - en kombination af praktisk, klassisk design og materialer af den højeste kvalitet.

Fila blev officielt stiftet i 1923, men deres rigtige gennembrud skete i 1974 takket været deres revolutionerende sportskollektion indenfor tennis, da de modigt turde bringe andre farver med sig ind i den ellers dengang hvidt dominerede tennisverden.

Fila fokuserer på fleksibelt, holdbart og behageligt sportstøj og streetwear til børn og voksne, som samtidig tør lave et statement og skille sig ud.

Fila er fortsat en stor spiller indenfor tennis

Fila er hovedsponsor for Porsche Tennis Grand Prix i Stuttgart, Tyskland, samt officiel partner til tennisstjernerne Marin Čilić and Karolína Plíšková - de vil endda også udstyre det hollandske olympiske tennishold.

Også bl.a. Björn Borg og Reinhold Messner er fans af Filas filosofi og tøj, som nu har eksisteret i mere end 100 år og er mere populært i dag end nogensinde før.

Fra sport til catwalken

Filas udvikling fra udelukkende at være praktisk sportstøj til moderigtigt streetwear, som man kan se på catwalken til modeuger, er en helt unik historie. Med Fila får man både robust og fleksibelt tøj og tilbehør til dit barn, som samtidig er yderst modebevidst.

Det er både tidløst og trendy, sporty og retro. Der er noget til ethvert barns garderobe hos Fila.

Fila sko og sneakers til børn og unge

Er det ved at være på tide, at der kigges efter nogle sommersko i form af et par Fila sko eller sneakers? Her hos Kids-world finder I et rigtig godt udvalg af sko og sneakers fra bl.a. Fila til børn og unge, som de med stor sandsynlighed vil blive glade for at bruge.

Der er bare noget dejligt ved, at kunne gå rundt i et par smarte Fila sko eller Fila sneakers - så hvorfor ikke give dem et par Fila sko eller sneakers på? Sneakers vejer ikke alverden, hvilket gør dem ideelle til de legelystne børn, som naturligvis ikke skal hæmmes af en tung sko.

Brug Fila sko og sneakers til alt

Fila sko og sneakers kan bruges i forbindelse med alle mulige anledninger. Det gode udvalg af sneakers og sko fra Fila burde give jer en god chance for at finde nogle smarte sko eller sneakers til jeres barn, som hun eller han vil blive glad for at have på.

Mange børn elsker at løbe rundt i et par lækre Fila sko eller sneakers, som foruden komforten, tilmed ser ret seje ud, og kan sættes sammen med mange slags tøj fra garderoben. Sneakers har som oftest også en rigtig god pasform, sådan at jeres dreng eller pige ikke oplever, at siderne, hælen eller tåen gnaver.

I kan bruge Fila sko og sneakers store dele af året

Børnene kan bruge deres nye sko fra Fila i alle mulige forbindelser. Det gode udvalg af sko og sneakers fra Fila burde give jer nogle gode valgmuligheder af vælge mellem, som jeres dreng eller pige forhåbentlig vil blive rigtig glad for at gå rundt i.

De fleste drenge og piger elsker at løbe rundt i et par lækre Fila sneakers eller sko, som foruden komforten, tilmed ser ret seje ud, og kan sættes sammen med mange slags tøj fra garderoben. Sneakers har som oftest også en rigtig god pasform, sådan at jeres dreng eller pige ikke oplever, at hælen, tåen eller siderne gnaver.

Børn er mestre i at slide deres sko

Piger og drenge i alle aldre er mestre i at slide deres sko, hvilket I muligvis allerede har stiftet bekendtskab med. Det er ikke meget anderledes, end at vi voksne også slider vores fodtøj.

Hvor hurtigt det går, svinger meget, men det sker da, at børn har brugt deres sko og sneakers fra fx Fila så meget, at de ikke længere er brugbare efter 5-6 mdr.

Hold derfor gerne øje med, hvordan barnets sneakers eller sko ser ud, så I kan nå at få købt et nyt par, inden fodtøjet er helt ubrugeligt.

Hold på varmen med et par Fila sko

Sko og sneakers er som regel et lukket stykke fodtøj, hvilket gør fodtøjet egnet til en stor del af året, da den kan holde på en del varme.

Hvad interessant er, at vi fra vores fødder sveder omkring 200 ml om dagen. Derfor kan det være en god idé, at investere i to par, sådan at det er muligt at skifte mellem de to.

Pænt udvalg af sko og sneakers fra Fila

Finder I ikke det helt rigtige par sko eller sneakers fra Fila her på siden, skal I helt sikkert tage et kig i vores hovedkategori med sko og sneakers til børn, da vi er sikre på, at vi har noget, der kan friste det, I søger. Husk også at se vores Fila udsalg.

Vinterjakker fra Fila til børn

Når det begynder at blive koldt udenfor, og vi nærmer os efteråret, er det tid til at tænke på vinterjakker til børnene. Er jeres dreng eller pige vokset en del det sidste års tid, er det måske på tide at investere i en ny Fila vinterjakke.

Her er det helt oplagt at tage et kig på Fila vinterjakkerne til børn. Uanset hvilket brand, I foretrækker, er det vigtigt, at den kan holde børnene lune og tørre.

Vinterjakker fra Fila i smarte designs til børn

Vinterjakkerne fra Fila fås i forskellige designs og nuancer og både med og uden mønstre og prints.. Se jer omkring i vores store udvalg af vinterjakker fra Fila - mon ikke vi har noget, og se, om der ikke er nogen, der passer til jeres smag.

Vi har vinterjakker til drenge og piger, og hvis ikke I finder den helt rigtige Fila vinterjakke, som passer, bør I tage et kig i de andre kategorier.

Nogle vinterjakker er også velegnet som en overgangsjakke til de forholdsvis kølige forårs- og efterårsdage, hvor andre vinterjakker bedre egner sig til at holde barnet varmt, når temperaturen når under frysepunktet.

Fila klipklapper til børn

Her på siden præsenteres I for hele vores sortiment af klipklapper fra Fila til drenge og piger, som egner sig til lidt af hvert.

Har vi nogle lækre sommerdage i vente, hvor I måske overvejer at tage en sjov tur på stranden, skal I da forkæle jeres dreng eller pige med et par nye klipklapper fra Fila. Her på siden præsenteres I nemlig for hele vores udvalg af klipklapper til børn fra Fila.

Fila klipklapper til de skønne sommerdage

Fila klipklapper er helt fantastiske i løbet af de varme sommerdage, hvor temperaturen sniger sig op over de 20-25 grader, og hvor det ikke længere er behageligt med almindelige sko.

En af de elskede fordele ved en Fila klipklap er, at de er nemme at tage på. Står I derfor og mangler noget fodtøj til jeres børn, når de blot skal gå rundt i haven, er klipklapperne fra Fila helt sikkert et kig værd.

Køb en kjole fra Fila til forskellige lejligheder

Hos os er der bred enighed om, at kjoler er helt fantastiske, og vi er overbeviste om, at mange piger der er rigtig mange børn, der også elsker at have en kjole på. En kjole fra Fila er som oftest en vinder til fødselsdage, bryllupper og konfirmationer, hvor pigerne har lyst til at se lidt ekstra sød ud.

Gratis fragt ved køb af Fila strømper

Når du køber tøj og sko fra Fila hos Kids-world, får du det leveret med gratis fragt - så længe at leveringen sker inden for Danmarks grænser. Vores sortiment indeholder alt i strømper, tøj og sko, så uanset hvilke præferencer du og dit barn har, vil i med stor sandsynlighed, finde det i er på udkig efter.

Klik gerne rundt blandt de mange designs her på siden og find inspiration til det næste sæt tøj til din dreng eller pige.

Tilføjet kurv