Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Moon Boot

13
Skostørrelse

Flotte og varme Moon Boots til børn

De legendariske Moon Boots er kendt verden over som værende super varme støvler til vintervejret. Uanset om børnene skal på skiferie eller bare gå en tur i sneen, så passer Moon Boots perfekt til. De er ikke bare hyggelige at have på, men også super hurtige og nemme at tage af og på, og holder børns fødder varme og tørre hele dagen.

Historien om Moon Boots

Moon Boots blev lanceret i 1970'erne i den lille italienske by, Giavera del Montello af fabrikanten Tecnica Group, og blev til en kæmpe trend gennem 1980'erne efter Apollo 11 månelandingen. I de tidlige 00'ere genopstod de som en retro futuristisk modetrend.

Moon Boots er inspireret af astronaut støvler, og har en tyk ydersål i gummi og en vandtæt indersål i gummi - de er nogle af de bedste vintersko man kan få til følsomme, kolde fødder.

Grundlæggeren af firmaet Giancarlo Zanatta, blev inspireret af formen og teknologien på astronauternes sko efter at have set månelandingen, og begyndte at tegne skitser og derefter designe og udvikle hvad der i dag er Moon Boots. Tecnica overtog navnet Moon Boot i 1978.

Med Moon Boots funktionelle materialer, utrolige og let-genkendelige design, fortsætter de i dag med at fascinere børn med kombinationen af et sporty look og de flotte moderigtige farver.

Moon Boots i mange forskellige farver

Moon Boots kommer i mange forskellige farver, så du kan nemt finde en farve, der bedst muligt udtrykker dit barns stil og det look, som i sammen gerne vil ramme.

Er du til de klassiske Moon Boots i sort, eller er det mere et par hvide Moon Boots, der er sagen, så kan du nemt finde det her.

Skal der være mere farve på, så kan du finde Moon Boots i både guld, sølv og pink, så der er rig mulighed for at skabe det perfekte look - også selvom det er vinter og der skal være varme fødder.

Du finder en filterfunktion her på siden, hvor du kan vælge at få vist Moon Boots i en bestemt farve. Ved at anvende vores filter indsnævrer du hurtigt og effektivt din søgning - uanset om du leder efter sorte, hvide, guldfarvede eller sølvfarvede Moon Boots.

Moon Boots til børn i alle aldre

Børn vokser meget, så du kan nemt få brug for et par nye Moon Boots, næste gang det bliver vinter. Derfor har vi Moon Boots i mange forskellige størrelser, så du både kan få Moon Boots til børn og selvfølgelig også baby Moon Boots til de mindste.

Vi har baby Moon Boots helt ned i størrelse 17, så der er også et par smarte Moon Boot vinterstøvler til de små tær.

Er det mere de lidt større størrelser, der trækker, kan du også finde Moon Boots til børn i op til str. 42, så der er rig mulighed for, at du kan finde et par Moon Boots til børn, næsten uanset hvilken størrelse dit barn bruger.

Skal dine Moon Boots være korte eller lange?

Du kan få Moon Boots i flere forskellige udgaver. Her er det især højden på støvlerne, der er den afgørende forskel. Du kan få korte Moon Boots - eller low Moon Boots, som de også kaldes. Her er skaftet på støvlen kortere, så højden bliver en mellemting mellem normale sko og de klassiske Moon Boots.

Korte Moon Boots er især populære, når der ikke ønskes højde og store støvler men derimod en low Moon Boot, der minder mere om en normal sko.

Vi har sørget for, at du i vores sortiment af Moon Boots kan finde både korte og lange Moon Boots, så der er noget for enhver smag.

Moon Boot tilbud - Sådan bliver du klar til Moon Boot udsalg

Er du på jagt efter gode Moon Boot tilbud, så kan du altid holde dig opdateret på vores aktuelle Moon Boot udsalg ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Som modtager af vores nyhedsbrev er du altid orienteret om vores forskellige tilbud - herunder selvfølgelig også vores forskellige Moon Boot tilbud.

Vi opdaterer selvfølgelig også vores sociale medier, når vi har et Moon Boot udsalg, så også der kan du holde dig opdateret og få de bedste Moon Boot tilbud.

Du kan også shoppe Moon Boots med børnepengekredit

Ønsker du lidt mere luft i budgettet, men er der behov for et par nye Moon Boots her og nu, så kan du med vores gratis børnepengekredit udskyde betalingen af de nye Moon Boots til børn i op til tre måneder.

Læs meget mere om hvordan du kan shoppe Moon Boots med børnepengekredit. Selvom betalingen af dine nye Moon Boots udskydes, så sender vi naturligvis de nye støvler med det samme.

Gratis fragt ved køb af Moon Boot

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Moon Boot, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Tilføjet kurv