Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

ferm Living

98

ferm Living

Den smukkeste indretning fra ferm Living til børneværelset

ferm Living skaber  møbler, tilbehør og indretning, som skaber balance og ro i hverdagen. ferm Living har en passion for autentisk design og funktionalitet. Produkterne har bløde figurer, smukke teksturer og farver, som skaber en rolig atmosfære. Produkterne overrasker også med flotte mønstre og detaljer.

ferm Living har base i København, og de samarbejder med håndværkere overalt i verden. Resultatet bliver et globalt design blandet med det skandinaviske. Kollektionerne skaber rum, hvor børn og voksne kan være helt sig selv og slappe af.

Bagom ferm Living

I 2005 ledte grundlæggeren Trine Andersen efter tapet til sit nye hus, men kunne ikke finde noget hun brød sig om. Hun designede derfor selv 10 forskellige tapet designs, som blev udstillet på en messe. Firmaet voksede hurtigt, og Trine skabte flere utrolige produkter.

Det vigtigste for hende er, at ferm Living afspejler værdier hun selv kan være stolt af. Firmaet ønsker at inspirere folk til, at skabe en bolig som gør at de føler sig godt tilpas derhjemme. Hjemmet er trods alt et sted, hvor meget af livet udfolder sig.

ferm Living skaber i dag fortsat kvalitetsdesigns i smukke og ærlige materialer, og er også meget bevidste omkring etiske og bæredygtige produktionsmetoder, som belaster planeten så lidt som overhovedet muligt. Med ferm Living får man den ro man har behov for, til bare at være sig selv.

Sengetøj fra ferm Living

Godt ferm Living sengetøj - her på siden kan I finde vores udvalg af ferm Living sengetøj, så junior eller måske jer selv kan få det bedste ud af nattens timer.

Sengetøjet fra ferm Living kan findes i flere forskellige styles - til baby, børn og junior. I kan finde sengetøj både enkeltvis, hvor I køber et enkelt pudebetræk eller et dynebetræk og som et samlet sæt. Det er derfor en god idé, nøje at læse produktbeskrivelsen, sådan at I sikrer jer, at I får det rigtige sengetøj fra ferm Living.

Lukning med velcro, mønstre og stil

I beskrivelsen af produktet, finder I også informationer om lukkemetoden - som kan være alt fra lukning med snøre, foldelukning til skjulte knapper.

Komfort er vigtigt. Vi kan nok godt blive enige om, at der ikke er vildt sjovt, at sengetøjet fnugger og kradser, når det hele handler om, at man skal bruge natten på det. Det er bl.a. en årsagerne til, at I bør anskaffe noget sengetøj fra ferm Living, som er i en lækker kvalitet.

Lækkert sortiment af sengetøj fra bl.a. ferm Living

Her på shoppen har I muligheden for, at vælge mellem sengetøj til både enkeltdyner og dobbeltdyner fra et godt udvalg af stærke mærker som f.eks. ferm Living.

I har derfor nogle gode muligheder for, at finde noget sengetøj, uanset præferencer for design, stil og mønstre. Finder I ikke det ønskede sengetøj fra ferm Living, skal I endelig benytte jer af muligheden for, at kigge i sortimentet fra de andre mærker.

Lamper fra ferm Living

Hos Kids-world kan du shoppe ferm Living lamper, der passer godt ind på ethvert børneværelse.

I vores sortiment af lamper fra eksempelvis ferm Living kan du som oftest finde lamper med ledning, batteridrevne lamper og lamper med ledning, sjove natlamper og batteridrevne lamper.

Flotte lamper fra ferm Living

Natlamperne egner sig godt som natbelysning til de børn, der ikke kan falde i søvn i et mørkt rum.

ferm Living og de andre mærker laver lamper i en bred vifte af farver, forskellige mål og udformninger.

Her ved Kids-world kan du dermed finde væglamper, skrivebordslamper og loftslamper i flotte modeller, størrelser og farvekombinationer.

Opbevaringsartikler fra ferm Living

Med små og store børn i hjemmet, har man ekstra brug for opbevaringsplads af alt fra legetøj, bleer til stofbleer.

Med ferm Living har I mange forskellige muligheder at vælge imellem, når det drejer sig om opbevaring til børnenes klæd-ud-tøj, tøj til sutter.

Se jer omkring i vores udvalg af ferm Living produkter til opbevaring og find præcis det, som passer til jeres ønsker og behov.

Opbevar ting med produkter fra ferm Living

Skal I dermed nogle ferm Living opbevaringsprodukter, er I kommet til det rigtige sted. På Kids-world.dk har vi et kæmpe sortiment af opbevaringsprodukter fra ferm Living og mange andre.

ferm Living tæpper til børneværelset

Skal I have fat i et nyt tæppe fra ferm Living til dine børns værelse, er du kommet til den rigtige side. Her hos Kids-world fører vi et pænt sortiment af ferm Living tæpper til børneværelset.

Tæpperne i vores udvalg kommer i flere forskellige farver, designs og mønstre fra masser af fine brands såsom ferm Living.

ferm Living børneservice

Er I på jagt efter ferm Living børneservice til jeres baby eller jeres barn, har I fundet frem til den helt rigtige side.

Her hos Kids-world fører vi et godt og varierende sortiment af ferm Living børneservice - skeer, knive, gafler og tallerkener - som jeres dreng eller pige vil få glæde af. 

Køb ferm Living børneservice i dag

Børn elsker, når noget bare er deres, hvilket gør det oplagt at give dem deres egen tallerken og tilhørende service fra ferm Living.

Børneservicen fra ferm Living fremstilles i materialer, som kan holde til at blive udsat for lidt af hvert, hvilket gør ferm Living børneservicen det til det ideelle valg til jeres pige eller dreng.

Gratis fragt ved køb af ferm Living

Her hos Kids-world har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra ferm Living, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra ferm Living her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Praktisk forklæder fra ferm Living

Vores sortiment af forklæder og spiseforklæder fra ferm Living, som passer godt til ethvert måltid, hvor det kan være svært at. Et spiseforklæde fra ferm Living bruges til at beskytte tøjet mod snavs ifm. spisningen.

ferm Living trælegetøj til børn

Trælegetøj fra ferm Living holder virkelig godt og holde til flere generationer. Træ er et fint materiale til at producere legetøj af.

Trælegetøj fra ferm Living i særdeles god kvalitet

Ens for trælegetøjet er, at de er fremstillet af de bedste materialer i en glimrende kvalitet.

Du vil bestemt kunne finde noget lækkert trælegetøj fra ferm Living eller et af de andre brands her på Kids-world.dk.

Legekøkken fra ferm Living

Her i kategorien kan I se de flotte legekøkkener fra ferm Living, som de fleste drenge og piger vil passer perfekt børn.

ferm Living er et godt mærke, som er kendte for deres legetøj af en god kvalitet. ferm Living fremstiller et fedt udvalg af legekøkkener i de sødeste designs.

Legekøkkenerne har det til fælles, at de designes i de bedste materialer i en glimrende kvalitet, der kan holde til lidt af hvert.

For de yngre børn er et legekøkken ligeledes herligt at lege med, da de med et ferm Living legekøkken har noget, som de kan støtte sig op ad og holde fast ved, når de står og kokkererer til sig selv, venner og familie.

Bamser fra ferm Living

ferm Living har i mange år været kendt for at lave bamser i en virkelig fin kvalitet. I bliver ikke skuffet, når I køber en bamse fra ferm Living eller flere til jeres barn, eller eksempelvis som gave til et barn.

ferm Living designer nemlig bamser i søde, gode og bløde kvaliteter. Med en ferm Living bamse sikrer I jer, at jeres barn har fået sig en uundværlig følgesvend.

Hvem kan ikke huske sin første bamse, og hvilken glæde minderne stadig kan give.

Bamser fra ferm Living i forskellige størrelser

ferm Living bamser er fantastiske og inviterer til både leg og hygge. Både drenge og piger elsker bamser, og det er der mange fantastiske grunde til.

ferm Living bamserne har hver især et unikt udtryk, som giver en lyst til at putte sig ind til dem

Bamser er for mange, det foretrukne sovedyr pga. deres bløde kvaliteter.

ferm Living giver jer mange forskellige bamser i mange forskellige strørrelser, designs og farver. Der vil helt sikkert være en bamse eller to, som passer til jeres barn.

ferm Living dukker

De fleste børn nyder at lege med dukker ferm Living. Skal du have fat i en ferm Living dukke til dit barn, kan du se vores udvalg af ferm Living dukker lige her på siden.

Rolleleg med dukker fra ferm Living

Kun fantasien sætter grænser for, hvilken personlig dukken fra ferm Living skal besidde, når barnet leger.

Husk også at udforske vores andre kategorier for tilbehør som tøj og dukkesenge til dukken.

Vi leverer din ferm Living dukke indenfor kort tid

Vi leverer gratis til danske adresser - dette gælder uanset om det drejer sig om en dukke eller ej.

Legetelte fra ferm Living

Børn i alle aldre nyder at kunne trække sig tilbage og sidde i fred og ro med en male i malebogen, god bog, eller nappe en lille lur uden forstyrrelser. Her på Kids-world.dk har vi fine legetelte fra mærker som ferm Living.

Nydelige legetelte fra ferm Living

Et legetelt er nemt at sætte op. Når det ikke er i brug længere, kan man lade det blive fremme, men er pladsen trang, kan ferm Living legeteltet nemt foldes sammen.

ferm Living puslespil

Vi tilbyder dig et vidunderligt udvalg af ferm Living puslespil og mange andre brands. Uanset dine børns alder, får du gode muligheder for at finde de rigtige ferm Living puslespil til din pige eller dreng.

Vi tilbyder et fint sortiment af puslespil mærker - inklusive ferm Living. ferm Living puslespil er et perfekt valg.

Vi er sikre på, at vores filter system kan gavne dig i din søgning på de perfekte ferm Living puslespil.

Vi leverer puslespil fra ferm Living

Vi håber, at du finder de perfekte ferm Living puslespil til din pige eller dreng på Kids-world.

Vi fører flotte ferm Living puslespil. Derfor håber vi, at du finder helt specifikt hvad du leder efter.

Nyheder, nye kollektioner og tilbud fra ferm Living

Produkterne fra ferm Living er uhyre populære, og derfor er det altid en god ting, at holde øje med hvornår nyhederne fra de nye kollektioner af ferm Living bliver lanceret. På trods af populariteten hænder det alligevel, at vi sætter nogle af produkterne ned, sådan at du kan købe ferm Living til nedsat pris. Har du dermed et ønske om, at købe produkterne fra ferm Living med rabat, gælder det om at holde øje med vores ferm Living udsalg.

Tilføjet kurv