Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Petit Monkey

120
Anbefalet Alder (Legetøj)

Eventyrlige produkter til børn fra Petit Monkey

Petit Monkey er et skønt Hollandsk firma, som skaber alsidige og farverige produkter i form af legetøj og tilbehør til børn. Petit Monkey arbejder sammen med mange kendte illustratorer, og resultatet er produkter med smukke prints, farver og illustrationer. Kollektionen inkluderer drikkedunke, madkasser, termoflasker, kufferter, smykkeskrin, legetøjssæt i træ, sjove spil og andre fine sager.

Den flotte kollektion af produkter fra Petit Monkey skaber glæde i hele hjemmet, og forældre elsker også de detaljerede og gennemtænkte designs.

Særligt kendt er drikkedunkene med glimmer og andre flotte effekter, som bevæger sig når drikkedunken rystes. Pift børneværelset op med de skønne produkter fra Petit Monkey.

Petit Monkey trælegetøj til børn

Petit Monkey trælegetøjet udmærker sig ved at være særdeles holdbart og holde til flere generationer. Og så er det jo sådan, at træ er et perfekt materiale til at producere legetøj i.

Trælegetøj fra Petit Monkey i høj kvalitet

Petit Monkey trælegetøjet fremstilles af godkendt træ i en lækker kvalitet og fremstillet af miljørigtige materialer.

Udvalget er stort, så vi håber på, at I finder noget fedt Petit Monkey trælegetøj eller trælegetøj fra et af de andre brands.

Petit Monkey legekøkken

Her i kategorien finder I de pæne legekøkkener fra Petit Monkey, som de fleste piger og drenge vil passer perfekt børn.

Petit Monkey er et fantastisk brand, som er kendt for deres pæne legetøj såsom legekøkkenerne

Fælles for alle legekøkkerne er, at de fremstilles i fine materialer i en god kvalitet, der kan holde til lidt af hvert.

For de yngre børn er et legekøkken ligeledes herligt at lege med, da de med et Petit Monkey legekøkken har noget, som de kan støtte sig til, når de laver mad.

Opbevaringsartikler fra Petit Monkey

Med småbørn, kan man af og til godt bruge nogle flere opbevaringsprodukter, til opbevaring af fodtøj, stofbleer og legetøj mv.

Med Petit Monkey har I forskellige muligheder for opbevaring af jeres pige eller drengs tøj, bøger til klæd-ud-tøj.

Kig jer omkring i vores udvalg af Petit Monkey produkter til opbevaring og find præcis det, der imødekommer jeres ønsker og behov.

Drikkedunk fra Petit Monkey

Denne side viser dig alle drikkedunke fra Petit Monkey til børn. Uanset din pige eller drengs alder, er Kids-world stedet hvor du kan finde lige nøjagtigt det, du leder efter.

Vi fører et godt sortiment af drikkedunk mærker - inklusive Petit Monkey. drikkedunke fra Petit Monkey er et godt valg.

Vi vil anbefale dig at du bruge vores filtersystemet når du leder efter drikkedunke fra Petit Monkey til din dreng eller pige. Uanset dine præferencer kan vi forsikre dig om, at du kan vælge den drikkedunk som dig og din pige eller dreng vil elske.

Find drikkedunke fra Petit Monkey i dag

Hvis du beslutter at købe din piges eller drengs nye drikkedunk fra Petit Monkey hos Kids-world, bliver vi enormt glade og vi forsikre, at du ikke vil fortryde det.

Vi fører gode Petit Monkey drikkedunke. Derfor stoler vi på, at du opdage lige nøjagtig hvad du ønsker.

Få leveret Petit Monkey opbevaringsprodukter ganske gratis

Når I shopper her hos Kids-world.dk, kan I, så længe at leveringsadressen er i Danmark, vælge at få leveret jeres bestilling med Petit Monkey opbevaringsartikler helt uden beregning.

Tilføjet kurv