Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bloomingville legetøj

139
Anbefalet Alder (Legetøj)
30%
Bloomingville Mini Puf - Jo - Brun Bloomingville Mini Puf - Jo - Brun 909,97 DKK
Oprindeligt:  1.299,95 DKK  

Bloomingville legetøj

Nordisk design og livsstil til børneværelset med Bloomingville

Bloomingville blev etableret af danske Betina Stampe i år 2000, med en idé om at inspirere til kreative og personlige detaljer til hjemmet. Bloomingville blev i år 2014 amerikansk-ejet, og derefter voksede firmaet hurtigt, og Bloomingvilles kollektioner kan i dag findes i millioner af hjem. 

Bloomingville MINI - interiør i børnehøjde

Hvert år lanceres der to MINI Bloomingville-kollektioner til børn. Bloomingville MINI ønsker at give forældre og børn fælles fodfæste, hvad angår opbevaring og indretning af børnenes værelser, så de bliver smukke, organiserede og behagelige at være i, uden at gå på kompromis. 

Tjek det lækre interiør i børnehøjde ud, det eksklusive trælegetøj, som kombinerer kreativitet, kvalitet og godt design, samt de søde dukker, Mini Bloomingville har mange absolutte must-haves til børneværelset.

Møbler, tilbehør, udstyr og opbevaringsløsninger i et lyst, let, minimalistisk og nordisk design, hjælper med at skabe ro på farvestrålende børneværelser, og give dem et let og sammenhængende look.

Bloomingville - Skab en rolig atmosfære for børnene 

Bloomingdale har også bløde puder, praktiske kurve og fin deko til væggene. Med MINI-kollektionen til børnene, kan man skabe en rolig atmosfære for børnene hvor de kan tilbringe mange timer med leg med vennerne, afslapning, og hygge.

Bloomingville har stor erfaring og udgiver mange kollektioner hvert år. Dermed har de udviklet en enestående evne til at skabe produkter, som har rod i den danske tradition for æstetik. 

Det globale opkøb har gjort det muligt at designe produkter som drager inspiration fra forskellige kulturer, så de får et helt unikt præg. Bloomingville bringer nyt liv og overraskelser ind i det moderne hjem.

Møbler fra Bloomingville til børneværelset

Møbler fra Bloomingville til børneværelset giver dig uanede muligheder for at indrette børneværelset så det passer ideelt til dit barn. Du finder eksempelvis borde, tumlemøbler, sofaer, reoler og stole fra mærker som Bloomingville og mange flere.

Møblerne har det til fælles, at de er lavet i forskellige materialer, hårde såvel som bløde.

Babylegetøj fra Bloomingville

Er I på jagt efter babylegetøj fra Bloomingville, kan I købe det her på siden. Det første år af et barns liv sker der mange ting ift. dets udvikling.

Hvis I vil hjælpe jeres pige eller dreng godt på vej ved at styrke dets sanselige og motoriske udvikling, kan I give det forskellig slags Bloomingville legetøj, som både kan udfordre og underholde.

Babylegetøj fra Bloomingville

Med babylegetøj fra Bloomingville får I et stykke legetøj, de fleste babyer kan lege med i flere timer. Har I dermed et ønske om at forkæle jeres barn, går I ikke galt i byen med babylegetøj fra Bloomingville.

Shop Bloomingville babylegetøj her

Hos os kan I finde et bredt udvalg af Bloomingville legetøj til babyer i alle afskygninger til både drenge og piger. Brug filteret i menubaren til at indsnævre søgningen i forhold til farver og type. Så uanset om I leder efter et stykke Bloomingville babylegetøj til jeres egen baby, eller I skal bruge en gave til f.eks. barnedåb, fødselsdag eller jul, så kan I finde det her hos os.

Legetæppe fra Bloomingville

Vi giver dig et godt udvalg af Bloomingville legetæpper og mange andre brands. Uanset din pige eller drengs alder, er Kids-world stedet hvor du finder lige nøjagtigt det, du leder efter.

Vi fører et fint sortiment af legetæppe brands - inklusive Bloomingville. Bloomingville legetæpper er et godt valg.

Vi vil foreslå at du bruger vores filtersystemet når du søger efter Bloomingville legetæpper til din dreng eller pige. På trods af din smag kan vi garantere dig om, at du kan finde den legetæppe som dig og din pige eller dreng vil elske.

Vi tilbyder Bloomingville legetæpper

Vi håber, at du finder den rette legetæppe fra Bloomingville til dit barn på Kids-world.

Vi fører nye legetæpper fra Bloomingville. Derfor stoler vi på, at du vil finde helt specifikt hvad du søger.

Bloomingville trælegetøj til børn

Legetøj fra Bloomingville i træ er robust og godt stykke legetøj for drenge og piger. Trælegetøjet trækker dybe spor tilbage til en ukompliceret tid. Bloomingville trælegetøjet holder virkelig godt og kan nemt leges med af flere generationer.

Trælegetøj fra Bloomingville i særdeles god kvalitet

Bloomingville trælegetøjet producere i godkendt træ i en god og malet med miljørigtig maling.

Trælegetøjet fås i et utal af farver og former. Vi sælger trælegetøj formet som spil, biler, dyr, tog, klodskasser og meget meget mere.

Legekøkken fra Bloomingville

Her på siden kan I købe de pæne legekøkkener fra Bloomingville, som de fleste børn vil elske at lege med.

Bloomingville er et godt brand, som er anerkendte for deres legetøj af høj kvalitet. Bloomingville har et godt udvalg af legekøkkener i lækre farver og designs.

Legekøkkener er ideel til mange timers rolleleg for børn. Bloomingville og andre mærker designer deres legekøkkener i en god kvalitet, i mange typer og pæne farver.

For de yngre børn er et legekøkken også fortrinligt, da de med Bloomingville legekøkkenet har noget, som de kan støtte sig til, når de står og kokkererer til sig selv og familien.

Bloomingville legemad

Legemad fra Bloomingville og alle de andre mærker bringer højt humør til de fleste børn. Kig jer omkring i vores store udvalg af Bloomingville legemad - så er hyggen sikret i mange timer frem. I vores lækre sortiment af legemad fra fx Bloomingville finder I alt fra grøntsager til kød, kager og frugter.

Legemad fra Bloomingville til mange sjove stunder

Bloomingville legemaden indbyder til mange sjove stunder for drenge og piger får besøg i sit køkken eller madbod.

Legenmad fra Bloomingville fremstilles af allergivenlige og miljørigtige materialer, og I behøver ikke bekymre jer om, hvorvidt det er farligt for jeres barn at lege med maden og putte den i munden.

Bloomingville bamser i bedste kvalitet

Her finder I vores nydelige sortiment af Bloomingville bamser til børn og babyer. Der er ikke meget bedre end at se, hvordan børnene elsker synet af deres elskede bamse, når de har været hjemmefra hele dagen.

Hvad end I leder efter en bamse fra Bloomingville til en pige eller en dreng, så finder I den i vores sortiment af bamser fra Bloomingville og mange andre i mange farver, designs og strørrelser.

Bloomingville bamser produceres til både drenge og piger - ens for dem alle er, at de er indbydende og sjove at lege med. Vores udvalg af bamser og dukker til børn er stort.

En bamse fra Bloomingville er perfekte som gaver, eksempelvis som dåbsgave, fødselsdagsgave og julegave.

Bamser fra Bloomingville i søde farver

Bamser fra Bloomingville er fantastiske og indbyder til leg og hygge. Både piger og drenge elsker bamser, hvilket der er mange eventyrlige årsager til.

Bloomingville bamserne giver med hvert af deres kærlige og nyttede udtryk, børnene lysten til at putte sig med dem.

Bamser er ofte børns foretrukne sovedyr, fordi de er særligt bløde og lige til at kramme.

Bloomingville giver jer et stort udvalg af bamser i en række forskellige farvekombinationer, udseender og strørrelser. Der vil helt sikkert være en bamse eller to, som passer til jeres baby eller barn.

Bloomingville dukker

De fleste børn nyder at lege med dukker fra blandt andet Bloomingville. Skal du bruge en en Bloomingville dukke til dit barn, finder du vores udvalg af dukker fra Bloomingville lige her i kategorien.

Kun fantasien sætter grænser med en dukke fra Bloomingville

Det er kun dit barns fantasi, som sætter grænser for, hvilken personlig Bloomingville dukken skal besidde, når dit barn leger.

Husk også at udforske vores andre kategorier for tøj og dukkesenge til dukken.

Bloomingville gåvogn

Er I på udkig efter en Bloomingville gåvogn til jeres barn? Så se her.

Gåvogne fra Bloomingville kommer i flere forskellige designs og farver - ens for dem alle er, at de vil give ham eller hende noget støtte i forbindelse med de første skridt og balancetræningen.

En gåvogn fra Bloomingville med plads til opbevaring

Med plads til opbevaring, har jeres dreng eller pige også muligheden for at tage sin yndlingsbamse med på tur i hele huset. Med en gåvogn fra Bloomingville, kan det være, at det bliver lidt sjovere for jeres barn at lære at gå.

Legetøjsbiler fra Bloomingville

Her på siden finder du de seje legetøjsbiler fra Bloomingville, som de fleste piger og drenge vil passer perfekt børn.

Bloomingville er et godt brand, som er kendte for deres legetøj af en god kvalitet inklusiv deres legetøjsbiler til drenge og piger.

Legetøjsbiler fra Bloomingville i gode materialer

Bloomingville og de andre brands producerer mange varianter af legetøjsbiler i miljørigtige og giftfri materialer samt flotte farver.

Barnevognskæder fra Bloomingville i flotte designs

Barnevognskæderne fra Bloomingville og fra de andre mærker laves med motiver såsom hjerter, kaniner og stinkdyr. Måske er barnevognskæden fra Bloomingville helt uden motiver, som blot har nogle nydelige farver. Hvad end de har eller ikke har, kan du se her på siden.

Bloomingville bøger

Her på Kids-world.dk har vi et fint sortiment af badelegetøj fra Bloomingville og mange andre. Bøger er en evig kilde til viden, læring og fantasi. Det er slet ikke en dum idé, at lade dit barn få øjnene op for bøger i en tidlig alder. De vil elske det.

Sjove Bloomingville bøger

Leder du efter Bloomingville badebøger, malebøger, stofbøger, træbøger eller billedbøger til din baby eller dit barn, er dette kategorien du skal lede i.

Børnebøgerne fra Bloomingville laves specielt til børn, og er således af en god kvalitet og slidstærkt. Børn, særligt de mindste, vil gerne putte ting i munden og bide i dem, dét holder bøgerne fra Bloomingville fint til.

Bloomingville puslespil

Vi giver dig et fint sortiment af puslespil fra Bloomingville og mange andre brands. Uanset din pige eller drengs alder, er Kids-world stedet hvor du finder præcis det, du søger.

Vi fører et godt udvalg af puslespil mærker - inklusive Bloomingville. puslespil fra Bloomingville er et godt valg.

Vi er sikre på, at vores filter vil gavne dig i din søgning på de perfekte Bloomingville puslespil.

Vi tilbyder puslespil fra Bloomingville

Vi håber, at du kan finde de perfekte Bloomingville puslespil til dit barn på Kids-world.

Vi fører nye puslespil fra Bloomingville. Derfor håber vi, at du vil finde helt specifikt hvad du søger efter.

Rangler fra Bloomingville

Rangler fra Bloomingville er noget fantastisk legetøj til babyer og småbørn. Bloomingville fremstiller de herligste rangler i fine materialer.

Ranglerne fra Bloomingville og de andre brands er kendetegnet ved deres fine udformninger som fx lamaer, hunde og kaniner. Eller måske er Bloomingville ranglen designet som en flodhest, giraf eller en kat.

Bloomingville og de andre brands designer forskellige rangler i moderne farver samt miljørigtige og giftfri materialer.

Nusseklude & sutteklude fra Bloomingville

Bloomingville producerer nydelige sutteklude og nusseklude, som din pige eller dreng helt bestemt vil nyde at putte ind til sig. Uanset om du leder efter en sutteklud og nusseklud fra Bloomingville til en pige eller en dreng, finder du her på Kids-world et bredt udvalg fra en række lækre brands.

En sutteklud eller nusseklud fra Bloomingville kan for en stor dels vedkommende bruges til de allermindste, da de er fri for små, løse dele og har broderede øjne.

Betal med børnepenge

Vi tilbyder betaling med dine børnepenge, hvilket vi kalder for Børnepengebetaling. Med vores kredit-ordning, har du muligheden for at købe i dag, og først betale når børnepengene kommer. Dette er naturligvis gebyrfri.

Gratis fragt ved køb af Bloomingville

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Bloomingville, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Bloomingville her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Nyheder, nye kollektioner og tilbud fra Bloomingville

Produkterne fra Bloomingville er uhyre populære, og derfor er det altid en god ting, at holde øje med hvornår nyhederne fra de nye kollektioner af Bloomingville bliver lanceret. På trods af populariteten hænder det alligevel, at vi sætter nogle af produkterne ned, sådan at du kan købe Bloomingville til nedsat pris. Har du dermed et ønske om, at købe produkterne fra Bloomingville med rabat, gælder det om at holde øje med vores Bloomingville udsalg.

Bloomingville tæppe og plaider

Tæpper og plaider skaber ekstra hygge og ro i hjemmet. Bloomingville har et stort udvalg af begge dele, som fint kan pryde sofaen eller lænestolen i stuen. 

Bloomingvilles fine plaider fås i mange motiver med rolige naturfarver. De neutrale toner gør, at de passer perfekt ind i ethvert værelse, uanset din indretningsstil. Langt de fleste Bloomingville plaider er fremstillet i genanvendt bomuld, så de er endda bæredygtige! Bloomingvilles tæpper vil hjælpe med at skabe de perfekte omgivelser til afslapning.

Læn dig tilbage med en god bog og en kop the, og smid dit nye, bløde tæppe fra Bloomingville over dig. Er du til en god lur på sofaen i ny og næ, vil Bloomingvilles tæpper også skabe de ideelle rammer til det.

Kendetegnende for mange af Bloomingvilles plaider er, at de er printet med smukke grafiske mønstre og har dekorative frynsede kanter. Disse detaljer får dem til at skille sig ud og bidrager til at pynte i et hvilket som helst værelse.

Mangler du tæpper eller plaider enten til dig selv eller børneværelset, kan du med fordel se på kollektionen fra Bloomingville. Der er mange forskellige tæpper at vælge imellem, men der er samtidig en fin sammenhæng i hele kollektionen, så du med fordel kan købe flere og bruge dem i mere end ét værelse i hjemmet.

Smarte Bloomingville hylder og reoler til børneværelset

Som forælder kender du helt sikkert til vanskelighederne ved at holde børneværelset pænt og ryddeligt. Gode opbevaringsløsninger er virkelig et must, og Bloomingville står klar med produkter til at hjælpe. Bloomingvilles hylder til børneværelset kommer i simple designs, som gør det nemt at sætte dit barns legetøj op på. Det vil ikke blot se dekorativt ud, men også fungere som en god opbevaringsløsning, hvor dit barns legetøj er let-tilgængeligt. 

Bloomingville har klassiske hylder og reoler i træ, med plads til figurer, bøger og andet. Der er også Bloomingville-hylder formet som et hus. Disse er multifunktionelle, idet de kan anvendes både som dukkehus og opbevaringsløsning.

Er du på jagt efter små bogreoler til børneværelset, har Bloomingville en kollektion af utroligt søde modeller. Du finder Bloomingville reoler formet som skyer, elefanter, bamser og krabber. 

Mange børn er helt vilde med dem og elsker at organisere dem med småting og bøger på deres værelse.

Der er ofte brug for ekstra opbevaring på børneværelset, så hylder og reoler kan virkelig være til stor hjælp. Med hylder og reoler fra Bloomingville kan du skabe mere gulvplads, så dit barn får mere plads til leg og deres værelse vil føles større.

Bloomingvilles hylder og reoler vil også hjælpe med at holde værelset mere organiseret, så dit barn har langt nemmere ved at finde netop det, som de leder efter. Dette gør også at dit barn kan lege uforstyrret og ikke behøver at tilkalde dig som hjælp til at finde et bestemt stykke legetøj.

Skab hygge med Bloomingville puder

Med puder fra Bloomingville kan du skabe en virkelig hyggelig atmosfære på børneværelset og i stuen. Bloomingvilles puder kommer i varme, nedtonede farver og ofte med meget søde, kreative motiver. Puderne er prikken over i’et, når du skal indrette dit barns værelse på en hyggelig måde.

Har du et hyggeligt hjørne i stuen, eventuelt til dine børn, hjælper puderne fra Bloomingville også med at skabe virkelige hyggelige rammer her. De er herlige at læne sig opad på sofaen eller gulvet. Eftersom Bloomingvilles puder er så neutrale i deres udtryk, passer de helt perfekt ind i enhver indretning. Selv hvis du vælger at udskifte møbler eller male senere hen, vil de falde perfekt ind i dit hjem.

Bloomingville stole til de mindste

Bloomingville har også en kollektion af møbler til børneværelset. Hos Bloomingville MINI finder du stole til børn i bløde, neutrale farver. Kollektionen af børnemøbler og stole er altid designet i en minimalistisk, nordisk stil, som nemt vil falde godt ind på dit barns værelse.

Bloomingvilles møbler og stole kombinerer praktiske funktioner med smukt design. De går selvfølgelig ikke på kompromis med børns ønsker og præferencer. Søde, nuttede designs er på stilfuld vis sat sammen på en rigtig pæn måde.

Mange af stolene til børn fra Bloomingville er fremstillet af træ. Disse stole er super populære blandt både forældre og børn. Du finder alt fra små stole og taburetter til søde loungestole til børn i bambus. Kendetegnende for Bloomingvilles stole er god kvalitet og træmaterialer. En stol fra Bloomingville vil med sikkerhed skabe glæde og fungere perfekt på dit barns værelse.

Bloomingville fødselsdagstog

Har dit barn fødselsdag og er det tid til fest, vil et fødselsdagstog fra Bloomingville være et helt sikkert hit. Fødselsdagstogene kommer i flere forskellige modeller. Du kan finde fødselsdagstog med cirkusfigurer, søde dyr og meget andet. Fødselsdagstogene fra Bloomingville kommer i en fin gaveæske og flere af dem har plads til både tal og stearinlys, så de nemt kan genbruges. 

Bloomingville MINI-universet tilbyder masser af skøn pynt og dekorationer til børn og børneværelset. Der skal ikke nødvendigvis så meget til, for at gøre en forskel for børn på deres værelse. På deres fødselsdag vil et herligt fødselsdagstog i træ fra Bloomingville være et kæmpe hit hver gang på fødselsdagsbordet.

Bloomingvilles fødselsdagstog er farverige med mange små detaljer. De udgør en herlig dekoration ved særlige lejligheder. Dit barn vil føle sig ekstra speciel med denne fine dekoration, når de har fødselsdag.

Kids-world er din Bloomingville forhandler

Her hos Kids-world kan du altid finde et kæmpe udvalg af produkter til børn fra Bloomingville. Vi holder os altid opdateret med de nyeste kollektioner af produkter til børn fra Bloomingville MINI. Kids-world har altid et stort sortiment af Bloomingville legetøj, møbler, dekorationer, opbevaringsløsninger og alt hvad du ellers står og mangler til børneværelset.

I baren øverst på vores hjemmeside kan du under ‘Brands’ vælge ‘Bloomingville’ og se hele vores nuværende udvalg af lækre Bloomingville produkter til børn. Du er også meget velkommen til at tjekke vores udsalgskategori ud. Her kan du se, hvilke Bloomingville produkter vi har på tilbud lige nu.

Tilføjet kurv