Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Kraes

21

Kraes

Kraes

Velkommen til vores udvalg af Kraes, et brand dedikeret til at skabe naturlige og nærende plejeprodukter til de mindste. Hos Kids-world forstår vi vigtigheden af skånsom og effektiv pleje for børns sarte hud, og Kraes er et udtryk for netop denne forståelse.

Kraes står for produkter udviklet med fokus på naturlige ingredienser, der plejer og beskytter. Hver formel er omhyggeligt designet for at sikre, at kun det bedste og mest sikre anvendes på dit barns hud.

Med Kraes får du produkter, der er både milde og effektive, perfekte til daglig brug, og som understøtter en sund og glad hud hos børn. Opdag det fulde udvalg og oplev forskellen med Kraes.

Kraes - En historie om passion og kvalitet

Kraes begyndte som en vision om at skabe en serie af hudplejeprodukter, der var både milde, effektive og sikre for børn. Med en dyb forståelse for vigtigheden af naturlige ingredienser, startede Kraes sin rejse for at revolutionere børneprodukter.

Grundlæggerne bag Kraes havde et klart mål: at tilbyde en hudplejeserie, der kunne berolige, nære og beskytte sart børnehud uden brug af skadelige kemikalier. Dette ledte til skabelsen af produkter, der er både skånsomme og kraftfulde, og som nu nydes af familier over hele landet.

Kraes' engagement i kvalitet og naturlighed har resulteret i en trofast kundebase, der værdsætter brandets dedikation til børnenes velbefindende og sundhed.

Forkæl de små med vores store udvalg fra Kraes

Hos Kids-world er vi stolte over at forhandle Kraes, et brand der tilbyder et bredt udvalg af produkter til børns hudpleje. Vores sortiment inkluderer alt fra Kraes glade kinder til beroligende babybade og nærende balm.

Uanset om du søger en løsning til tør hud, en mild shampoo eller en nærende creme, har Kraes et produkt, der passer til dit barns behov. Hver formel er omhyggeligt sammensat for at tilbyde maksimal pleje og beskyttelse.

Opdag vores udvalg af Kraes-produkter og find de perfekte løsninger til at holde dit barns hud sund og glad.

Kraes glade kinder - Skånsom pleje til dit barn

Kraes glade kinder er et af de mest populære produkter i vores sortiment og med god grund. Dette produkt er specielt designet til at pleje og beskytte dit barns kinder mod vind og vejr.

Med sin naturlige formel er Kraes glade kinder både mild og effektiv, hvilket gør den ideel til daglig brug. Den er let at påføre og absorberes hurtigt, hvilket sikrer, at dit barns hud forbliver blød og velplejet.

Uanset årstiden sikrer Kraes glade kinder, at dit barns hud er beskyttet og næret, hvilket efterlader en følelse af velvære og komfort.

Kraes babybad - Naturlig pleje til badetid

Opdag vores udvalg af Kraes babybad, en serie af blide og naturlige badeprodukter, der er perfekte til at pleje og berolige dit barns hud. Med ingredienser som havre og dødehavssalt er disse babybade ideelle til at nære og beskytte sart hud.

Designet til at give en skånsom, men effektiv rensning, er Kraes babybad den ideelle løsning for at gøre badetiden til en beroligende og behagelig oplevelse. De naturlige ingredienser sikrer, at dit barns hud forbliver blød, hydreret og velplejet.

Med Kraes babybad får du et produkt, der ikke bare renser, men også bidrager til at skabe en sund hudbarriere, hvilket er essentielt for børns følsomme hud.

Kraes baby balm - Beskyttende og nærende

Kraes baby balm er en essentiel del af enhver hudplejerutine for de mindste. Denne rig og nærende balm er designet til at beskytte og berolige tør eller irriteret hud, hvilket gør den til en uundværlig del af dagligdagen.

Med en blanding af naturlige olier og botaniske ekstrakter hjælper denne balm med at genoprette og bevare hudens naturlige fugtighed. Dens milde og effektive formel er ideel til brug efter badet, eller når som helst din babys hud har brug for ekstra pleje.

Kraes baby balm er ikke kun fantastisk til babyer, men kan også bruges af hele familien som en del af en daglig hudplejerutine. Opdag, hvordan denne balm kan gøre en forskel for dit barns hud.

Kraes glade læber - blødgørende læbepomade

Hold dit barns læber bløde og velplejede med Kraes glade læber, en nærende læbepomade skabt specielt til børn. Denne pomade er perfekt til at beskytte mod tørre og sprukne læber, især i de koldere måneder.

Med sin blide og naturlige formel er Kraes glade læber ideel for børn, der har brug for ekstra beskyttelse mod elementerne. Den lette og ikke-fedtende konsistens sikrer, at læberne forbliver bløde og sunde uden at føles tunge eller klæbrige.

Denne læbepomade er en fantastisk måde at introducere børn til vigtigheden af hudpleje, samtidig med at deres læber holdes beskyttede og sunde. Giv dit barn gaven af bløde og glade læber med Kraes.

Sådan får du tilbud på Kraes

For at sikre, at du altid får den bedste pris på Kraes produkter, tilbyder vi løbende tilbud og rabatter. Hold øje med vores udsalgskategori, tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg os på sociale medier for at være opdateret med de nyeste tilbud.

Ved at udnytte disse tilbud kan du forkæle dit barn med høj kvalitet hudpleje uden at overskride dit budget. Vores tilbud på Kraes glade kinder, babybade og andre produkter gør det nemt og overkommeligt at opretholde en sund hudplejerutine for dit barn.

Opdag de seneste tilbud på Kraes hos Kids-world, og gør en god handel på produkter, der er skabt med omtanke og kærlighed til børns hud.

Shop kraes med børnepengekredit

Hos Kids-world tilbyder vi muligheden for at købe Kraes produkter med børnepengekredit. Denne fleksible betalingsløsning giver dig friheden til at vælge de produkter, du ønsker nu, og betale over tid.

Med børnepengekredit kan du planlægge dine køb og sprede betalingerne, hvilket gør det nemmere at investere i kvalitetspleje til dit barn. Vælg børnepengekredit ved kassen for en problemfri og økonomisk overkommelig shoppingoplevelse.

Udforsk vores udvalg af Kraes produkter, og nyd fordelene ved at handle med børnepengekredit. Dit barn fortjener det bedste, og med Kraes får de netop det.

Gratis fragt på Kraes

Når du shopper Kraes hos Kids-world, tilbyder vi gratis fragt til danske leveringsadresser. Dette sikrer, at du kan modtage dine produkter uden ekstra omkostninger, hvilket gør din shoppingoplevelse endnu bedre.

Vores gratis fragttilbud gør det nemt og bekvemt at få Kraes produkter leveret direkte til din dør. Shop med tillid, og nyd fordelene ved gratis levering af dine favorit Kraes produkter.

Bestil dine Kraes produkter i dag, og oplev nemheden ved at have dem leveret direkte til dig, helt uden leveringsomkostninger. Sund og glad børnehud er kun et klik væk.

Tilføjet kurv