Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bibs sutter - Str. 1, 2 og 3

576
Størrelse
Anbefalet Alder (Legetøj)

Bibs sutter - Str. 1, 2 og 3

Bibs sutter

Bibs er et dansk mærke, som i over 40 år har produceret babyprodukter med et klassisk, skandinavisk udtryk, som også er enormt funktionelle.

Alle Bibs produkter bliver designet og produceret i EU, og gør livet lidt tryggere og nemmere for babyer og forældre i hele verden. Bibs produkter er enormt sikre og af den bedste kvalitet.

Sutterne fra Bibs kommer i et væld af farver, former og modeller, så der er med sikkerhed en sut der passer helt perfekt til dit unikke barn.

Mere om Bibs Denmark

Bibs blev stiftet i 1980 erne, og har siden da udviklet sig enormt meget som brand. Sutterne designes og produceres i Hillerød. Bibs er et firma med høje standarder hvad angår kvalitet og kreativitet. Alle produkter til babyer indeholder ingen former for skadelige ingrediesner, såsom BPA, PVC og phthalater. Bibs sutter er fremstillet i silikone og natur latex/gummi.

Bibs har mange forskellige kollektioner af sutter - Bibs Colour kollektionen er klassiske runde sutter i et tidløst design, som fås i mange farver og størrelse. Disse har været på markedet i mere end 40 år. 

Bibs Couture kollektionen har en kirsebærformet sut, som mange små børn elsker. Bibs Supreme kollektionen har et moderne og smukt design, og sikre optimal luftstrøm så barnets hud omkring munden forbliver tør.

Stort udvalg af Bibs sutter

Her hos Kids-world finder du et stort udvalg af sutter fra Bibs i farver fra hele farvepaletten. Så er det let at matche sutten med tøj, humør og udtryk. 

Vi har gjort os umage med at have et stort udvalg af sutter i god kvalitet fra en lang række mærker, hvor Bibs naturligvis har fået sin fasta plads.

Du kan også købe matchende Bibs Loops til at koble sutten fast til et ophæng i kravlegården, autostolen eller noget legetøj. 

Vi tror på, at du nok skal finde en Bibs sut, som din baby eller dine børn helt sikkert vil komme til at elske.

Bibs sutter i str. 1, str. 2 og str. 3 

Vi har Bibs sutter til både drenge og piger i str. 1, str. 2 og str. 3. Er du mere til de gamle måder at angive størrelserne på, har vi også str. 50, str. 56, str. 62, str. 68, str. 74, str. 80 og str. 86.

Størrelse 68 svarer til et barn på 6 måneder - hvor længe sutten kan bruges, varierer fra model til model. Nogle kan bruges mens barnet er 6-18 måneder hvor andre kan bruges mens han eller hun er mellem 6-36 måneder. 

Bibs producerer sutter i mange forskellige farver, hvor vi som regel har Bibs sutter på lager i følgende farver; lavendel, vanilje, armygrøn, lyseblå, blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, orange, rosa, rød, rust, babypink, pink, fersken, egetræsfarve, jern, beige, sort, turkis og mocha.

Størrelserne på Bibs sutterne fordeler sig således, hvis du skal have en Bibs sutter størrelsesguide:

Str. 1: 0-6 måneder

Str. 2: 6-18 måneder

Str. 3: 18+ måneder

Bibs sutter til nyfødte

Hvis du skal have Bibs sutter til en nyfødt, så skal du ud i en Bibs sut str. 1. Med en Bibs sut i str. 1 får du en sut, der egner sig til nyfødte og op til seks måneder.

Smarte Bibs sutter af naturgummi

Bibs sutter er lavet i 100% naturgummi og skjoldet er lavet af polypropylen. At Bibs sutter er lavet af naturgummi, betyder at sutten ikke indeholder spor af kemi. 

Der er hverken BPA, PVC, phtalater eller andre skadelige stoffer i sutterne. Det er altså et rent materiale, som du har med at gøre.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at børn godt kan udvikle allergi over for naturgummi lige som med så mange andre materialer. 

Hvis naturgummi derfor ikke er sagen, er det muligt at købe sutter lavet af silokone, som er et syntetisk, men også mere hårdt og mindre elastisk materiale.

Ergonomiske Bibs sutter

Bibs sutter er designet og produceret i Danmark. Både selve sutten og suttens skjold er ergonomisk udformet, så det er tilpasset det lille barns mund. Bibs sutter er lavet af naturgummi, og det har et rundt suttehoved, som efterligner moderens brystvorte. 

Derfor anbefaler mange jordemødre og sundhedsplejersker denne slags sut, til børn der bliver ammet. Den runde form styrker desuden muskulaturen i babyens mund.

Bibs sutter i et behageligt design

Selve skjoldet på Bibs sutten buer udad og væk fra barnets mund, så huden omkring munden bliver generet så lidt som muligt.

Der er desuden praktiske lufthuller i sutteskjoldet, som sørger for, at der kommer luft ind til babyens sarte hud, samtidig med at der ikke opstår at vakuum, mens sutten bruges. Bibs sutten giver en god hygiejne, og det føles behageligt for babyen at have sutten i munden.

Rigtig mange børn elsker at bruge sut, når de skal sove, er kede af det eller på en anden måde skal beroliges. Bibs sutterne er et rigtig godt valg, når du skal vælge en sut til din lille pige eller lille dreng, da Bibs sutterne har været en af danskernes mest foretrukne mærker, når det kommer til sutter.

Vedligeholdelse af Bibs sutter

Der vil altid være forholdsregler, når man har at gøre med ting, som skal ind i jeres barns mund. En vigtig tommelfingerregel er, at I som forældre ikke skal tage sutten ind i jeres egen mund for derefter at putte den i barnets mund.

Årsagen til dette er, at der er en risiko for, at I smitter hinanden med eksempelvis forkølelse eller svamp.

Tabes Bibs sutten på gulvet, anbefales det også på det kraftigste, at Bibs sutten bliver vasket i rent vand - ligeledes skal I sørge for at kontrollere, at Bibs sutten ikke er revnet, da der med stor sandsynlighed vil danne sig bakterier i revnen og i det rum hvor revnen går ind til. 

Hvis sutten af naturgummi er revnet er der også mulighed for, at sutten går i stykker i barnets mund, hvorved der er risiko for, at babyen sluger små stykker gummi.

Bibs sutter på tilbud

Find flere gode tilbud på Bibs sutter her på siden. Her kan du altid se alle vores aktuelle Bibs sutter - også vores aktuelle tilbud på Bibs sutter. Hvis du vil være sikker på, at du ikke går glip af et godt tilbud på Bibs sutter, så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. På den måde er du altid opdateret på vores seneste tilbud - også når vi har tilbud på Bibs sutter.

Du kan også finde Bibs sutter på udsalg. Enten kan du se de Bibs sutter, som vi aktuelt har på udsalg her på siden eller ved at klikke dig ind på vores udsalgskategori. Her kan du udover Bibs sutter på udsalg også se alle vores andre varer, der aktuelt er på udsalg.

Køb Bibs sutter på kredit

Hos Kids-world sætter vi en stor ære i at være din Bibs sutter-forhandler. Derfor tilbyder vi også, at du kan betale for dine nye Bibs sutter med kredit. På den måde kan du købe Bibs sutter og vente med at betale for dem til op til tre måneder senere. Læs mere om vores kreditmuligheder på vores side for kreditbetalinger.

Køb Bibs sutter med fri fragt

Her hos Kids-world har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye sutter fra Bibs, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Bibs her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte sutter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv