Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Mini Rodini børnetøj

143
Størrelse
Skostørrelse
30%
Mini Rodini Jakke - Weight Lifting - Offwhite Mini Rodini Jakke - Weight Lifting - Offwhite 524,97 DKK
Oprindeligt:  749,95 DKK  
30%
Mini Rodini T-shirt - Weight Lifting - Grå Mini Rodini T-shirt - Weight Lifting - Grå 160,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
30%
Mini Rodini Sweatshirt - Weight Lifting - Gul Mini Rodini Sweatshirt - Weight Lifting - Gul 265,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
30%
Mini Rodini Sweatshirt - Club Muscles - Grøn Mini Rodini Sweatshirt - Club Muscles - Grøn 265,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
30%
Mini Rodini T-shirt - Club Muscles - Grey Melange Mini Rodini T-shirt - Club Muscles - Grey Melange 160,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
30%
Mini Rodini Shorts - Weight Lifting - Rød Mini Rodini Shorts - Weight Lifting - Rød 160,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
30%
Mini Rodini Sweatpants - Weight Lifting - Gul Mini Rodini Sweatpants - Weight Lifting - Gul 265,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
30%
Mini Rodini Sæt - Leggings/Body l/æ - Cathlethes - Gul Mini Rodini Sæt - Leggings/Body l/æ - Cathlethes - Gul 286,97 DKK
Oprindeligt:  409,95 DKK  
30%
Mini Rodini Sweatshirt - Hike - Blå Mini Rodini Sweatshirt - Hike - Blå 265,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
30%
Mini Rodini T-shirt - Hike - Offwhite Mini Rodini T-shirt - Hike - Offwhite 167,97 DKK
Oprindeligt:  239,95 DKK  
30%
Mini Rodini Hættetrøje - Hearts - Rød Mini Rodini Hættetrøje - Hearts - Rød 370,97 DKK
Oprindeligt:  529,95 DKK  

Mini Rodini børnetøj

Mini Rodini - Sveriges store børnetøjsmærke

Mini Rodini er den svenske kunster, Cassandra Rhodins, hyldest til børnenes fantasi og tro på, at alt kan lade sig gøre.

Siden lanceringen i 2006 har der været fart på for Mini Rodini, der hurtigt voksede sig for stor til Cassandra Rhodins stue i Stockholm. Mini Rodini er i dag et af Skandinaviens hurtigst voksende tøjmærker.

Cassandra Rhodin og Mini Rodini har især fået meget opmærksomhed og er vokset i popularitet for deres syn på bæredygtighed og deres fortolkning af, hvordan børnetøj kan designes.

Mini Rodini blev derfor hurtigt et populært mærke i både de svenske og internationale medier, da tøjet er lavet i høj kvalitet, da det sikrer en længere levetid og dermed understøtter mærkets syn på bæredygtighed.

Synet på bæredygtighed understøtter Mini Rodini både socialt og i forhold til brugen af ressourcer. Det bliver kombineret med de unikke designs, som sammen med tilgangen til miljøet og bæredygtighed har været to stærke parametre i skabelsen af Mini Rodini og den store succes, som det svenske tøjmærke nyder.

I dag sælges Mini Rodini over hele verden. Du kan blandt andet købe Mini Rodini her hos Kids-world. Mini Rodini er samtidig et af de største børnetøjsmærker i Sverige.

Mini Rodini udsalg og Mini Rodini tilbud

Når der er tale om et af Skandinaviens hurtigst voksende mærker af børnetøj, så er det ikke så underligt, at Mini Rodini udsalg er populære. Hvis du er på jagt efter Mini Rodini udsalg, så kan du altid se vores aktuelle Mini Rodini udsalgstilbud i vores udsalgskategori.

I udsalgskategorien kan du også finde udsalg på en lang række andre kendte og populære mærker. Blandt de mange tusinde tilbud finder du selvfølgelig også en masse Mini Rodini tilbud på forskellige styles, uanset om du er på udkig efter en Mini Rodini jakke, eller om du søger en ny Mini Rodini kjole.

Vi opdaterer løbende vores Mini Rodini udsalg side med nye produkter, så hold altid øje med den eller vores Mini Rodini kategori for at se de nyeste Mini Rodini tilbud.

Hvis du ikke vil gå glip af en Mini Rodini vinterjakke eller en Mini Rodini rygsæk, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og få de nyeste styles og nyeste tilbud direkte i din indbakke. Det gælder selvfølgelig også når der er nye Mini Rodini tilbud at hente.

Find en smart Mini Rodini jakke

Her på siden ser I hele sortimentet af jakker fra Mini Rodini til børn, hvor der ikke bliver gået på kompromis med jakkernes høje kvalitet.

Her på Kids-world.dk har vi et stort udvalg af jakker fra en bred skare af af populære mærker som for eksempel svenske Mini Rodini.

Vi er derfor overbeviste om, at du nok skal finde årets jakker, uanset ønsker for farver, prints og design. Fandt du ikke den helt rigtige jakke fra Mini Rodini? Tag endelig et kig rundt i resten af udvalget af jakker til drenge og piger - sortimentet indeholder noget for enhver.

Mini Rodini jakker og jakker fra andre mærker

Uanset om du leder efter en jakke overgangsperioden, som jeres barn kan have på, til både hverdag og aktiviteter eller en jakke til lidt pænere brug, så er I sikker på at finde en lækker jakke fra Mini Rodini til jeres barn. Hvis ikke du finder den rigtige jakke fra Mini Rodini, så fra et af de andre populære mærker.

Mini Rodini vinterjakke - Det oplagte valg til de kolde dage

Når det begynder at blive koldt udenfor, og vi nærmer os efteråret, er det ved at være på tide at finde vinterjakkerne frem fra gemmerne. Er børnene vokset ud af overtøjet fra sidste år, er det måske på tide at se sig om efter en ny Mini Rodini vinterjakke.

Her er det helt oplagt at tage et kig på en Mini Rodini vinterjakke til børn. Husk på, at de kolde måneder plejer gerne at byde på regn og sne, hvilket vinterjakken fra Mini Rodini skal kunne skærme barnet fra.

Flotte vinterjakker fra Mini Rodini til drenge og piger

Mini Rodini vinterjakkerne fås i flere forskellige farver og designs, og vi har noget for enhver smag. Se dig omkring i vores store udvalg af Mini Rodini vinterjakker og se om der ikke er nogen, der passer dig.

Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle alderstrin. Hvis ikke du finder den helt rigtige vinterjakke fra Mini Rodini, bør du tage et kig i de andre kategorier.

Flere af vinterjakkerne i vores udvalg er også velegnet som en overgangsjakke til de forholdsvis kølige forårs- og efterårsdage, hvor andre vinterjakker egner sig bedre til at holde barnet varmt, når det bliver minusgrader.

Funktionelle vinterjakker fra Mini Rodini

Vi foreslår, at du sætter jer lidt ind i, hvilke egenskaber vinterjakker fra Mini Rodini skal have. Mange gange oplyser brandet, hvorvidt vinterjakken er vandtæt og vindtæt, samt hvad vinterjakkens vandsøjletryk er. Derudover nævner producenten også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, samt i hvor høj grad den er det.

Ikke alle vinterjakke evner alt dette. Det er dog vigtigt at gøre sig nogle tanker om, hvornår Mini Rodini vinterjakken skal i brug. Derefter ved du med større sandsynlighed, hvor åndbar, vandtæt og vindtæt den skal være.

Skal I på vinterferie et sted, hvor der er meget lave temperaturer og hvor jeres dreng eller pige skal bruge vinterjakken, når ferien er slut, hvor der forhåbentlig er lidt varmere, kan det godt være, at I mangler en vinterjakke, som ikke varmer nær så godt. Det vigtigste er selvfølgelig altid at tage hensyn til jeres barns ønsker og behov.

Mini Rodini kasket til børn

Leder du efter en smart Mini Rodini kasket til din dreng eller pige, er dette stedet, hvor du skal lede. Mini Rodini designer fede kasketter i lækre materialer.

En Mini Rodini kasket er det perfekte valg, når du skal beskytte dine børns hovede mod solen.

Udvalget er stort, og du kan helt sikkert finde en Mini Rodini kasket eller et af de andre brands, som passer til dit barn.

Mini Rodini rygsæk

Bæredygtighedstilgangen stopper ikke ved tøj hos Mini Rodini. Du kan derfor også finde en Mini Rodini rygsæk, hvor de populære designs og den høje kvalitet går igen.

Dit barn har derfor en rygsæk i mange år frem, hvis du vælger en Mini Rodini rygsæk. Du kan få de populære rygsække i forskellige farver og designs, så der er en mulighed for at få en Mini Rodini rygsæk, både hvis du er på udkig efter en til en pige eller en dreng.

En rygsæk fra Mini Rodini er derfor et oplagt valg, hvis dit barn skal til at have en rygsæk i for eksempel børnehave eller på overnatninger hos bedsteforældrene.

Se de forskellige designs og farver, som du kan få en Mini Rodini taske i ved at bruge filtrene her på siden eller ved at søge på det via søgefunktionen. På den måde kan du finde netop den Mini Rodini rygsæk, som passer helt perfekt til netop dit barn.

Smarte Mini Rodini kjoler til børn

Er du på udkig efter en Mini Rodini kjole? Så er du endt det helt rigtige sted. Her på siden finder du vores udvalg af de flotte kjoler fra Mini Rodini. Vi elsker kjoler og vi ved også, at der er mange piger, der også elsker at gå i kjole.

En Mini Rodini kjole er som regel også et hit til fødselsdage, konfirmationer og bryllupper, hvor pigerne gerne vil se lidt ekstra godt ud.

En Mini Rodini kjole til de varme måneder

Det er helt fantastisk at bevæge sig rundt på de varme solskinsdage med bare ben i en let Mini Rodini kjole. Kjolerne fra Mini Rodini - og alle de andre brands, kan købes med varierende snit, sådan at du i hvert fald finder minimum én kjole, som passer jeres stil.

Det er heller ikke noget problem, at finde matchende tøj, som sammen med Mini Rodini kjolen komplimenterer hinanden. Mini Rodini kjolen kan eksempelvis kombineres med et par nydelige strømpebukser og/eller en smart Mini Rodini jakke eller en pæn og lækker Mini Rodini cardigan. Det er alt sammen op til dig og dine præferencer. Kun fantasien sætter begrænsningerne for, hvad der kan lade sig gøre.

Alt efter hvilket fodtøj din pige har på, burde du kunne en matchende Mini Rodini kjole i vores sortiment. Mini Rodini kjolen kan bruges i forbindelse med mange forskellige aktiviteter såsom gåture, bagning og hyggestunder med venner og veninderne.

Mini Rodini flyverdragt er et godt valg til de kolde dage

Mini Rodini flyverdragten kommer rigtig til sin ret i løbet af de kolde og fugtige perioder. Vi har samlet udvalget af Mini Rodini flyverdragter her på siden - lykkedes det jer ikke at finde den helt rigtige flyverdragt her, bør I tage et kig på flyverdragterne fra alle de andre brands i den overordnede kategori med flyverdragter.

Praktisk Mini Rodini flyverdragt

Når du jagter årets flyverdragt, er det vigtigt at tage højde for flyverdragtens egenskaber i forhold til vandtæthed, vindtæthed, åndbarhed, om sømmene er tapede eller ej og hvordan isoleringen er. Dragtens primære formål er, at holde jeres barn tør og varm mens han eller hun bevæger sig udenfor.

Dertil har Mini Rodini gjort en masse ud af, at du med god ro i sindet kan give jeres barn en lækker Mini Rodini flyverdragt på, som skærmer dem fra kulde og vind på samme tid. Derudover må vi bare sige, at vi synes, at de har produceret nogle pæne flyverdragter.

Mini Rodini flyverdragtens formål er praktisk

Vi kender det nok alle. Selerne i bukserne falder ned over skuldrene og bukserne ryger længere og længere ned. Det undgår vi, ved at give vores børn en Mini Rodini flyverdragt på.

Ligeledes er det ikke sjovt for barnet at gå rundt og have det koldt i løbet af dagen. Der mangler derfor ikke argumenter for, at man som forældre skal købe en kvalitetsflyverdragt fra Mini Rodini.

Mini Rodini strømper til baby og børn

Det er lige meget, hvorvidt du leder efter Mini Rodini strømper til jeres baby på 4 måneder eller jeres barn på 7 år eller ældre, så finder du dem her på siden.

Vi tilbyder et herligt udvalg af strømper fra Mini Rodini og mange andre mærker i helt neutrale og sprælske farver. Mini Rodini strømper kan købes i mange forskellige størrelser, så der er et par strømper til jeres dreng eller pige.

Det kan være ret så smart at bruge lidt ekstra penge på rigelige Mini Rodini strømper. Det er ikke uvæsentlig, at strømperne hurtigt bliver slidt - især hvis jeres dreng eller pige har det med at slæbe fødderne hen over gulvet eller løbe rundt i strømper udenfor.

Noget som sker for de fleste er, at strømperne bliver væk i forbindelse med vaskningen. Så et kærligt råd er ligeledes at købe rigeligt med strømper.

Her kan flere strømper i samme farve eller med samme mønster gøre det let at sammensætte nye sæt, hvis en strømpe forsvinder, eller der går hul på den ene. Dermed forlænger du dine strømpers levetid.

Skridsikre Mini Rodini strømper med dupper

Det kan sagtens være en udfordring at finde strømper med duppe til jeres dreng eller pige. Kig jer endelig rundt for at se den nyeste kollektion af strømper fra Mini Rodini og andre smarte brands. Du kan som regel altid finde strømper med dupper.

Vi håber på, at du finder de Mini Rodini strømper i vores sortimentet, som du er på udkig efter. Benyt endelig vores søgefunktion, hvis du er på udkig efter en bestemt farve, størrelse eller andet.

Mini Rodini leggings til baby og børn

Er temperaturen ikke på sit højeste, er det ikke altid nok med en nederdel eller et par shorts. Her kan et par Mini Rodini leggings være lige det, som din pige eller dreng har behov for.

Iblandt vores store udvalg af leggings, fra blandt andet Mini Rodini, finder du leggings til drenge og piger i en bred vifte af farver og designs.

Farverne er alt fra rolige til de mere sprælske og farvestrålende, så på den front, burde der også være et par Mini Rodini leggings, som fint kan gå sammen med det andet tøj i garderoben.

Stort udvalg af leggings fra Mini Rodini

Her ved os fører vi et af Danmarks største udvalg af leggings fra blandt andet Mini Rodini til baby og børn. Lige meget om det er baby- eller børnestørrelser du jagter.

Vi kan tilbyde et pænt udvalg af leggings fra en række mange andre brands end lige Mini Rodini, så hvis ikke du finder det du søger i kategorien med leggings fra Mini Rodini til baby og børn, skal du endelig undersøge, hvad de andre brands har at tilbyde.

Mini Rodini heldragt til baby og børn

De bløde sparkedragter og heldragter er meget populære hos både babyer og børn. Her i kategorien kan du finde vores udvalg af Mini Rodini heldragter til piger og drenge. Der skulle derfor være gode chancer for, at du finder den helt rigtige heldragt i vores sortiment af Mini Rodini heldragter.

Behagelige heldragter fra Mini Rodini

Heldragter fra Mini Rodini er, foruden at være søde til børnene, utroligt behagelige for både drenge og piger at have på, da de blandt andet er lette at bevæge sig i.

Nogle børn værdsætter at sove i Mini Rodini heldragten. Leder du efter noget tøj, som dit barn skal sove i, så er en Mini Rodini heldragt i den grad værd at overveje.

Dit barn blive glad for en Mini Rodini heldragt

Hvorvidt jeres nye heldragt fra Mini Rodini skal være helt enkel eller have et sødt print af en sky, en hund eller måske flotte blomster, gulerødder og robotter, er selvfølgelig op til dig. Uanset hvad du vælger, er der dog én ting, som er sikker og ganske vist: en heldragt fra blandt andet Mini Rodini er et stykke tøj, som de fleste børn nyder at bevæge sig rundt i.

Mini Rodini body til babyer

Du finder vores dejlige sortiment af Mini Rodini bodyer lige her. En Mini Rodini body er praktisk i den forstand, at den holder overkroppen varm.

Der hvor en Mini Rodini body er forskellige i forhold til så meget andet tøj til babyer og børn, er, at den ikke er todelt. Ved at den ikke skiller på midten, undgår I, at der opstår et bart område på kroppen.

Mini Rodini bodyer kan bæres under en fin trøje og et par bukser. Vælger du at købe både en Mini Rodini body med korte og lange ærmer, er du klar til, hvad end dagen bringer.

Mini Rodini t-shirt til børn i alle aldre

Mini Rodini t-shirts er som regel en vinder hos drenge og piger. En t-shirt er behagelig at have på indenunder en trøje eller have på som overdel om sommeren, hvor en Mini Rodini t-shirt, sammen med et par shorts eller nederdele, længe er nok tøj.

Drenge og piger bruger deres t-shirt fra Mini Rodini, som det yderste stykke tøj ovenpå en trøje eller bluse, for at få et lidt mere trendy stil.

Stilfulde t-shirts fra Mini Rodini

Der er på mange måder noget enestående over en t-shirt. En t-shirt kan næsten altid sættes sammen med det meste tøj i garderoben. Det samme gælder med en t-shirt fra Mini Rodini. Det mest fantastiske ved en Mini Rodini t-shirt er, at den kan kombineres med mange andre typer tøj.

T-shirts fra mange brands

Der skulle være rigelige Mini Rodini t-shirts at vælge mellem i vores udvalg. Her hos Kids-world tilbyder et kæmpe udvalg af t-shirts i en bredt vifte af styles og farvevarianter, så vi håber selvfølgelig på, at der er noget til enhver stil.

Du kan finde blandt andet poloer, kortærmede og langærmede. Der er dermed ikke andet for, end at kigge rundt i udvalget af Mini Rodini t-shirts. Tag endelig et kig rundt omkring i resten af vores univers af børnetøj og ikke mindst t-shirts.

Flotte Mini Rodini sweatshirt til børn

Velkommen til vores kategori med Mini Rodini sweatshirts til både drenge og piger. Her i kategorien kan du se vores gode udvalg af Mini Rodini sweatshirts til piger og drenge.

Sweatshirts fra Mini Rodini til flere lejligheder

Sweatshirts fra Mini Rodini kan bruges til et utal af aktiviteter. Det er desuden altid skønt at have et pænt udvalg af Mini Rodini sweatshirts til de køligere dage, med en sweatshirt fra Mini Rodini i garderobeskabet.

Mini Rodini skjorter til børn

Find smarte Mini Rodini skjorter, som din dreng eller pige vil elske at have på. Du kan finde både stribede, ensfarvede og ternede. Derfor kan Mini Rodini skjorten bruges året rundt til diverse lejligheder.

Dit barn vil bestemt se godt ud i en Mini Rodini skjorte og et par jeans. En Mini Rodini skjorte og nogle flotte Mini Rodini bukser er som ofte et godt makkerpar i forbindelse med eksempelvis konfirmationer, fødselsdage og julearrangementer.

Mini Rodini skjorten kan blandt andet sættes sammen med en trøje, hvor skjorten fra Mini Rodini placeres som det inderste lag, hvilket som regel fungerer rigtig godt.

Skjorter fra Mini Rodini med lange og korte ærmer til børn

Vi har mange spændende designs fra Mini Rodini. Foruden de mange lækre skjorter, bør du også tænke over, om Mini Rodini skjorten skal være kortærmet eller langærmet.

Vi kan tilbyde et stort udvalg af langærmede og kortærmede fra en lang række af brands som for eksempel Mini Rodini, så se dig omkring.

Vi fører skjorter fra blandt andet Mini Rodini til alle lejligheder. Kortærmede skjorter fra for eksempel Mini Rodini er gode til de varme sommerdage, mens skjorter med lange ærmer, sammen med en striktrøje, er en fordel til de kølige efterårs- og forårsdage.

Mini Rodini badetøj

Det er ikke kun i flyverdragter, kjoler og jakker, at Mini Rodinis unikke designs og bæredygtighed går igen. Du kan nemlig også få Mini Rodini badetøj, så børnene kan blive klædt på til sommerens vandpjasken med unikke styles.

Du kan få Mini Rodini badetøj til både piger og drenge i alle aldre, uanset om du leder efter badetøj til de små eller store.

Motiverne på badetøjet fra Mini Rodini er inspireret af både havet og svømning eller har flotte mønstre eller dyremotiver, så der er noget for enhver stil.

Mini Rodini bukser

Alle børn skal have et par bukser. Her på Kids-world.dk finder du vores udvalg af Mini Rodini bukser til børn i alle aldre. Hvad end du er på udkig efter Mini Rodini bukser til brug i hverdagen eller måske til fest, så finder du sandsynligvis det helt rigtige par her.

Mini Rodini bluser

Skal du købe nogle bluser fra Mini Rodini, er du kommet til det helt rigtige sted. Tag et kig omkring i vores pæne udvalg af pæne bluser fra blandt andet Mini Rodini til børn i alle aldre.

Uanset om du leder efter en Mini Rodini bluse eller en trøje til hverdagsbrug eller fest i weekenden, er det her i kategorien, at du finder den.

Bluser fra Mini Rodini i flotte designs

Vi forsøger på at have noget, som passer ind i jeres garderobeskab. Derfor sælger vi bluser i en bred vifte af materialer og logoer, samt i farver såsom brun, grå og blå.

Falder Mini Rodini blusernes design og farver ikke i så god smag hos dem derhjemme, kan I altid tage et kig i de andre kategorier med bluser. Vi tilbyder bluser til enhver smag og stilart.

Mini Rodini shorts

Du kan gå en varm sommer i møde, uden du behøver gå ned på den flotte stil eller give afkald på dine principper om bæredygtighed. Med et par Mini Rodini shorts er dine børn klar til en varm og aktiv sommer.

Shortsne er, ligesom resten af tøjet fra Mini Rodini, lavet med stor fokus på, at de skal være af høj kvalitet og kan tåle at blive brugt. Du behøver derfor ikke frygte, at de kun holder den ene sommer, selv hvis dit barn er meget aktiv og nyder at lege i naturen.

De flotte shorts fra Mini Rodini kan nemt kombineres med en Min Rodini t-shirt og en Mini Rodini kasket, så det smarte sommeroutfit både er lækkert at se på, lækkert at have på og ikke mindst tåler at blive brugt.

Mini Rodini hue og hatte

Er der udsigt til koldt vintervejr, er det rart at være på forkant med en god hue eller hat fra Mini Rodini til børnene.

I vores udvalg af Mini Rodini hatte, beanies og huer til drenge og piger kan du finde alt fra enkeltfarvede styles med farver som beige, sort, bordeaux, rosa og creme til flerfarvede styles.

Du har derfor rig mulighed for, at finde en Mini Rodini hue, hat eller beanie til dit barn, uanset hvilke ønsker der er til stilen og eller farven.

Med det sagt, så håber vi, at du fandt den Mini Rodini hue eller hat i vores sortimentet af Mini Rodini hatte eller huer, som du er på udkig efter. Benyt endelig vores søgefunktion, hvis du leder efter noget særligt.

Mini Rodini cardigan til børn

En Mini Rodini cardigan er lækker at have liggende i klædeskab. En cardigan fra for eksempel Mini Rodini kan bruges af alle børn i alle aldre.

Mini Rodini cardiganen er et stykke tøj, der passer til både drenge og piger. De kan købes i et hav af forskellige designs. Hos Kids-world kan du finde cardigans i alt fra vamsede kvaliteter til lette, sommerlige materialer. Vi har noget til enhver smag

Mini Rodini størrelser

Vi vil gerne hjælpe dig til at finde de helt rigtige størrelser fra Mini Rodini. Derfor kan du her se de officielle størrelsesbeskrivelser fra Mini Rodini. Alle mål er angivet i cm.

På den måde kan du lettere finde den Mini Rodini kasket eller den Mini Rodini jakke, som du søger.

Dobbeltstørrelser:

Størrelse

Bryst

Talje

Hofte

Inderside

56/62

43

43

42

21

68/74

48

46,5

47,5

26,5

80/86

51,5

49,5

52,5

32,5

92/98

54,5

52,5

57,5

40

104/110

57,5

55

62,5

47,5

116/122

61,5

57

67

54,5

128/134

67

60,5

72,5

61,5

140/146

73,5

64

78,5

68,5


Enkeltstørrelser:


Størrelse

Bryst

Talje

Hofte

Inderside

50

39

39

38

16

56

41

41

40

18,5

62

43

43

42

21

68

45,5

48

45

23,5

74

48

46,5

47,5

26,5

80

50

48

50

29,5

86

51,5

49,5

52,5

32,5

92

53

51

55

36,5

98

54,5

52,5

57,5

40

104

56

54

60

44

110

57,5

55

62,5

47,5

116

59

56

64

51

122

61,5

57

67

54,5

128

64

59

70

58

134

67

60,5

72,5

61,5

140

70

62

75

65

146

73,5

64

78,5

68,5


Køb Mini Rodini cardigans i dag

I kan matche en cardigan fra Mini Rodini med en pæn t-shirt og et par cowboybukser, som kan bruges til alt fra en almindelig dag i daginstitutionen eller skolen til måske en fødselsdag i weekenden.

Hvad I vælger afhænger naturligvis af, hvad jeres barn skal bruge den til. En lynlås eller knapper kan foruden det praktiske også være ret gode til at give dagens look lidt ekstra.

Køb Mini Rodini

Er du på udkig efter muligheden for at købe Mini Rodini, så er du kommet til det helt rette sted. Køb Mini Rodini er netop, hvad du kan her på vores side.

Vælg mellem alt fra Mini Rodini bluser til Mini Rodini bukser eller Mini Rodini jakker. Du kan også finde de populære Mini Rodini kasketter her hos os.Se også vores Mini Rodini udsalgsside, hvis du gerne vil købe Mini Rodini.

Gratis fragt og hurtig hjemmelevering på Mini Rodini

Når du køber en jakke fra Mini Rodini her hos Kids-world, får du muligheden for at få ordren leveret med gratis fragt, såfremt at jakken fra Mini Rodini skal leveres i Danmark.

Din Mini Rodini vinterjakke vil være fremme på kort tid. Bestiller du før kl. 15:00, så forventer vi at sende din ordre allerede samme dag. I langt de fleste tilfælde vil du derfor have dit tøj fra Mini Rodini eller nogle af de mange andre mærker, som vi fører, indenfor en til to arbejdsdage.

Tilføjet kurv