Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Beckmann skoletakser, madkasser, penalhus m.v.

75

Beckmann skoletakser, madkasser, penalhus m.v.

Beckmann - Trusted by parents, loved by children

Skolegangen byder for børn såvel som unge på nye venner, udfordringer, ny viden og læring. Der er mange faktorer, som påvirker skolehverdagen.

Skoletaskerne er den faktor i børnenes hverdag, som Beckmann siden de tidligere 1950'ere, har arbejdet ihærdigt for at gøre så gode som muligt. Målet har altid været tydeligt: Beckmann skal lave de bedste skoletasker i verden.

Udover ergonomi, kvalitet og funktionalitet, har Beckmann prioriteret at bruge tid og ressourcer på den del af udviklingsprocessen, der skaber magi for børnene hvad en det handler om farverne, figurerne eller mønstrene.

Illustrationerne laves fra bunden, og igennem hele processen ønsker Beckmann at skabe den magiske historie for børnene, en historie som skal gå igen på alle produkter, som hører sammen.

Hele processen starter med, at Beckmann går bredt ud for at finde inspiration. Beckmann rejser blandt andet til messer, følger trends og gennemfører brugerundersøgelser og taler meget med lærere, forældre, og ikke mindst med børnene.

Beckmanns historie

Historien begynder i 1946. Olav Beckmann er en ung mand med kreativitet, gåpåmod - og en idé. Han arbejder på forskellige projekter, indtil tidligt i 1950'erne, hvor han har nok midler til at komme i gang med den idé, han har næret: Skoletaskerne!

"Børn har brug for gode skoletasker!"

Produktionen begyndte i den lille stue i Beckmann-familiens hjem. Modeller tegnes, prøver sys og skoletaskerne testes på Beckmanns egne børn og nabobørn. Præcision og kvalitet var vigtige værdier.

Den klassiske læderrygsæk blev lanceret i starten af 1970'erne - og salget begyndte virkelig at tage fart. Beckmann ønskede at produkterne stadfæstede sig den gode ledsager igennem hele skolegangen. Til og fra skole, hver dag, i mange år. En du kan stole på, at skoletaskerne fra Beckmann holder sig godt samtidig med at de passer på børnenes ting og deres ryg. Husk, den skal vare livet ud.

Madkasser, drikkedunke, penalhuse mv. fra Beckmann

Foruden de populære skoletasker producerer Beckmann også de fineste madkasser, drikkedunke og penalhuse

Her hos Kids-world er vi utrolig glade for også at kunne præsentere et pænt udvalg af deres flotte og praktiske madkasser, penalhuse og ikke mindst deres drikkedunke.

Når det kommer til farverne og designs, er der lidt af hvert at vælge mellem, da Beckmann ikke har fastlagt på en enkelt farve. Har dit barn derfor en forkærlighed for eksempelvis raketter, havfruer eller måske dyr i alt sin enkelthed, så er det også noget du finder på Beckmanns produkter.

Tilføjet kurv